ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2402
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2402 of 2553 FirstFirst ... 1402190223022352239224002401240224032404241224522502 ... LastLast
Results 36,016 to 36,030 of 38289
    Senior Member
    επ κοπελιά που πας? δες τι σε περιμένει? καλά θα τον κρατήσω για πάρτη μου!

Senior Member
    Ας κάνω και ένα παράπονο.. Όχι στα πλαίσια της μίρλας, αλλά της γυναικείας αλληλεγγύης. Γιατί δεν με θέλουν οι άντρες, παρά οι μαμάδες τους; Πάλι μου έτυχε, στη δουλειά. Γλυκύτατη μαμά, μια χαρά ο γιος, αλλά.. Η μαμά με είχε πάρει μονότερμα, ο γιος κοιτούσε από μακρυά. Δεν ξέρω οικογενειακή κατάσταση γιου, απλά εντυπωσιάστηκα με την ευγένεια και το επάγγελμά του. Πάντως το νιώθω. Η μαμά με λάτρεψε, όπως κι εγώ εκείνη. Χάθηκε να είναι ο γιος; Ο εκάστοτε γιος.

Senior Member
    Σοκολατίτσα μου, τον κρατάω άμεσα!! Ευχαριστώωωω!!!!!

Senior Member
    Δεν χαίρεσαι που σε θέλουν οι πεθερές? με το μπίρι μπίρι θα ψήσουν κ τον γιο, το αντίθετο είναι το ζόρι! πίστεψε με!

Senior Member
    Τζίινααα, πού είσαι να δοκιμάσεις το φαί μου! Σούπερ! Έχει μόνο μία ατέλεια: Έριξα μέσα δύο λιαστές ντομάτες και αλλοιώσανε τη γεύση. Κατά τα άλλα.. Κόπιασε!

Senior Member
    Αχ, σοκολατίτσα μου, σκοπός είναι να σε θέλει ο γιος.. Αν σε θέλει μόνο η πεθερά, φασκελοκουκούλωστα!
    Πάω να κοιμηθώ, γιατί αύριο με περιμένει μαραθώνιος πάλι. Τι το ήθελα και γύρισα από την Κρήτη; Καλά δεν ήμουν εκεί;
    Φιλάκια πολλά, πολλά!

Senior Member
    Καλό βράδυ!

Senior Member
    Αβα για εσένα, κάτι απο Κρήτη!!!!!

Επίγειος παράδεισος!!!!! Πρέβελη

Senior Member
    αλλη μια

Senior Member
    κ μια τελευταία

Senior Member
    Σοκολατιτσα μου αν μενεις Αθηνα θες να αλλαξουμε τοπους μιας και εχω ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΕΙ την Κρητηηηη?????????
    ΕΥΤΥΧΩΣ τα παιδια της ηλικιας μου (αντε μπορει και 2 χρονια πιο μικρα ) ειναι σχεδον μια χαρα!! χαχααχαχαχα αλλα μερικοι μερικοι κρητικαροι δεν παλευονται!!!!! Ασε που ειναι και η προφορα και ΑΚΟΜΑ δεν καταλαβαινω τι μου λενε και μου λενε κοπελια εν εισαι απο εδα εεε?? Ξενη ξενη??? Ναι λεω απο αλλον πλανητι!!!!!!!!! χααχαχαχαχαχαχχα
    Καλοι ειναι μωρε αλλα ακαρδοι με τα ζωα! "Προσεχουν" μονο οσα ειναι γι ασφαγη και αυτο με τρελενει!!!!!!!!!
    Τα δικα μου τα σημερινα, ειχαμε μπολικους που κοιτουσαν και εκλειναν το ματι, ενας μαλιστα σταματαει και μου λεει παλι εγω εσενα καπου σε ξεεερωω.. και του λεω εγω παλι οοοοχιιι!!! και γυρναει με ενα υφακι και μου λεει σε ξεεερωωω!! λεω α καλα!!!!
    Ο 2ος που σας ελεγα ο κινκυ, τον ειδα και σημερα ρε γαμωτο ενω δεν ηθελα (ε να περασει και λιγος καιροοος ειπαμε!) και μου εκλεισε το ματι και μου λεει ολα καλααα? Με ενα σεεεεξυ υφος!! γκκκρρρρ.... Ηταν κουρασμενος λεει σημερα! Του λεω δεν σηκωνουμε τηλεφωνα σημερα ( ) και γελαει και μου λεει οχι σημερα... και μου κλεινει παλι το ματι!! Αυτο το wink winkkkk!!!!
    Τσπ λεω να παω για υπνο αν τα καταφερωωω!! Φιλακια σε ολες σας! Σημερα γυρισαμε νωρις ρε γαμωτοοο!!
    Σοκολατιτσα μου ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!!!!!!!!!!!!!! Δεν φοραω φουστες οχι!!! Αλλα που θα παει θα συναντηθουμε μια μερααα!!!

Senior Member
    Καλημερα ολη μερα.

Senior Member
    Καλημέρα. Koritsaki καλή αρχή στο γυμναστήριο, χαίρομαι που τα πήγες καλά και γιατί η αεροβική είναι από τις καλύτερες γυμναστικές που μπορείς να κάνεις, βοηθάει στο χάσιμο βάρους και με τον καιρό αρχίζει ο οργανισμός σου να οξυγονώνεται καλύτερα κι έτσι φτιάχνει ο μεταβολισμός σου και μπορείς να τρως περισσότερο χωρίς να παχαίνεις.
    Eli είμαι σίγουρη ότι κι εσύ έχεις λείψει στα γουνοζωάκια μου με τις αγκαλιές που τους κάνεις και τις λιχουδιές που τους δίνεις χιχι.
    Γλαύκη έχεις δίκιο για τα ρούχα, θα αφήσω λίγο αέρα για να μπορώ να τα φοράω και με 2-3 κιλά παραπάνω.
    Αβα σ'ευχαριστώ για το κέρασμα αλλά το κοτόπουλο μου πέφτει ακόμα βαρύ, ευχαρίστως όμως θα έτρωγα ένα από τα νόστιμα παγωτίνια που παίρνεις χιχι.
    Σοκολατίτσα έχω την εντύπωση ότι τον κούκλο της φωτό που αφιέρωσες στην Αβα τον πρόλαβε το Βαμπιράκι, εξού και το Wow στο επίμαχο σημείο του! χιχιχι
    Βαμπιράκι μην ανησυχείς γιατί είσαι μοναδικό κομμάτι, δεν αντιγράφεσαι! χιχι
    Μαράκι καλή δουλίτσα, θα κάνεις αύριο τελικά εισαγωγή στο Ιππο;
    Λιλάκι με το καλό να φύγουν σήμερα οι επισκέπτες σας και να ηρεμήσετε. Μάλλον αυτοί που σας έκοψαν το νερό ήρθαν και σε εμάς γιατί είμαστε από το πρωί χωρίς νερό. Αν δεν έρθει μέχρι το μεσημέρι μας βλέπω να πηγαίνουμε για την ανάγκη μας στον κήπο κι εμείς όπως τα γουνοζωάκια χιχιχι.

Senior Member
    Να πω μια καλημέρα .....

Senior Member
    Καλημέρα Ντόρα, καλή δουλειά.