ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2409
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2409 of 2553 FirstFirst ... 1409190923092359239924072408240924102411241924592509 ... LastLast
Results 36,121 to 36,135 of 38289
    Senior Member
    Σήμερα έπαιρνα όλο το πρωί τηλ. να μου πούνε πότε θα είναι έτοιμο το βιβλιάριο της Πρόνοιας αλλά μιλούσε συνεχώς. Ημουνα σίγουρη γιατί αυτή που μου έδωσε τα τηλ. και μου είπε να την πάρω για να μου πει, την έβλεπα όση ώρα περίμενα τότε που πήγα για να καταθέσω για το βιβλιάριο, που κατέβαζε το ακουστικό του τηλ. για να μην απαντάει επειδή χτυπούσε συνέχεια. Δε νομίζω να μπορέσω να μιλήσω, την ρώτησα όμως και μου είπε ότι δεν χάνω το δικαίωμα και να πάω αργότερα να το πάρω, δηλαδή μπορώ να πάω όταν επιστρέψω τον Οκτώβριο για να το παραλάβω.

Senior Member
    Τζινάκο, δε μπορείς να κάνεις τίποτα, για να εμποδίσεις το λαλάγγι να φύγει στην Αμερική. Μπορεί να διαβλέπεις δυσκολίες και καταστροφές, αλλά άστον μόνο του να φάει τα μούτρα του. Όσο για το σκυλάκι: Μη διανοηθείς να το πάρεις. Έχει φροντίδα, κόπο, έξοδα και πόνο, λόγω της ηλικίας του, γιατί ξέρω την εξέλιξη..

Senior Member
    Το παρεάκι παλιότερα μου είχε χαρίσει ένα καναρίνι. Αποφάσισα ότι δε θέλω ζώα στο σπίτι μου. Αν πρόκειται να σπαταλήσω ενέργεια, θα το κάνω μόνο για ένα παιδί. Έτσι σκέφτηκα και του έδωσα το πουλί στο χέρι! Το αγάπησε, περισσότερο από το πρέπον, λόγω του ότι το είχα παραπετάξει εγώ, το εκπαίδευσε και το έκανε πουλί τσίρκου! Το είχε ελεύθερο, να μπαινοβγαίνει στο κλουβί του και με ένα νεύμα του γύριζε πίσω σε αυτό. Κάποια στιγμή, όμως, το πουλί έφυγε από το παράθυρο και πήγε δίπλα. Σκαρφάλωσε το παρεάκι σε όλες τις γειτονικές σκεπές, προκειμένου να πιάσει το πουλί, αλλά αυτό τελευταία στιγμή πετούσε, μέχρι που έφυγε. Απαρηγόρητο το παρεάκι από τότε.. Άστα, δεν τα θέλεις αυτά..

Senior Member
    Αβα δεν θέλω να τον εμποδίσω γιατί δεν με νοιάζει, για μένα είναι καλύτερα γιατί θα σταματήσει να μου φορτώνεται χιχι. Επειδή έχω ζήσει πολλά χρόνια με τη σκύλα του, κάποια στιγμή είχαμε χωρίσει και την είχα εγώ, την αγαπάω αλλά δεν θα την πάρω μόνο και μόνο για την ηλικία της. Είχαν μεγαλώσει μαζί με την άλλη σκυλίτσα που έχασα πριν 2 χρόνια, τότε όμως ήταν εκεί το λαλάγγι και με βοήθησε, πήρα τα υπόλοιπα σκυλιά και πήγα στο κάτω όροφο που ήταν το σπίτι του κι έμεινε αυτός με τον κτηνίατρο που έκανε ευθανασία στην σκυλίτσα μου και μετά την πήρε και την έθαψε. Τώρα όμως που θα είμαι μόνη μου δεν μπορώ να ξαναπεράσω τα ίδια, είναι και μεγαλόσωμο σκυλί, τι θα το κάνω; Εχω και την κοκερίνα που δεν ξέρω τι μου ξημερώνει, οπότε δεν παίζει. Το λαλάγγι βέβαια δεν μου το ζήτησε αλλά του το εξήγησα και το κατάλαβε.

Senior Member
    Χαίρομαι που το λαγάγγι καταλαβαίνει.. Κάποτε είχα ένα δικό μου καναρίνι, που το λάτρευα! Το μανάρι μου, το είχα εκπαιδεύσει στους δικούς μου ρυθμούς. Τις Κυριακές έβαζα κλασική μουσική, ειδικά γι' αυτόν και έλεγα, έλα, αγοράκι μου, πάμε! Κιχ αυτός. Μόλις έβαζα μπιτάτα τραγούδια, τότε του έδινε να καταλάβει! Είχε συνηθίσει, το αγοράκι μου, το κίτρινο! Όταν άρχισε να μαραζώνει, το πήγα στη μαμά μου, να το κάνει καλά και τον είχε άρχοντα! Με τα φυσικά κλαδιά του για κούρνιες, με τις πρασινάδες του τις φρέσκιες, με τα όλα του! Πέθανε στα χέρια της, από το σπυράκι που βγάζουν τα καναρίνια στον πωπό τους και η μαμά μου έπαθε τέτοιο σοκ, που δεν το περίμενα από μία γυναίκα τόσο σκληρή.

Senior Member
    Λοιπον κοριτσια δεν εχω ιντερνετ, ειμαι εξω τωρα και βρηκα να σας πω τα νεα μου..
    Την αλλη Πεμπτη, 13 του μηνος ερχομαι Αθηνα και 14 του Σταυρου ( ) κανω την εξεταση! Θα φυγω με το ιδιο καραβι και θα ερθω με τον μπαμπα μου.. Αρα δεν προλαβαινω να σας δω τοτε..
    Η εξεταση διαρκει 3,5 ωρες Ο.ο και θα τελειωσουμε στις 4 το απογευμα και στις 7 πρεπει να ειμαι Πειραια αρα δεν προλαβαινω!!
    Με επαιρνες Μοναδικη μου σημερα αλλα δεν το ειδα ρε γαμωτο! Δεν θα ειμαι Αηθνα την Δευτερα..
    Ευχομαι να πανε ολα καλα με την επεμβαση σου και να εισαι συντομα στο σπιτακι σου!!!

Αχ του Σταυρου θα κανω την εξεταση λετε να εχω τον σταυρο μαζι μου και να βγει καθαρη;; Ευχομαι Παναγιτσα μου!!

Senior Member
    Ναταλία μου, εννοείται ότι τέτοια σημαδιακή μέρα θα σου συμβούν μόνο καλά! Μην αγχώνεσαι, καλό μου, θα σε σκεφτόμαστε.

Senior Member
    Ναταλάκι μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και η εξέτασή σου να βγει καθαρή και αστραφτερή σα να την έπλυνες με essex χιχιχι. Θα έχεις μαζί σου το τηλ. της μαμάς σου;

Senior Member
    Μάλλον η μανία μου με την απολύμανση είναι υπερβολική.. Το απόγευμα καθάρισα τη μπανιέρα με απολυμαντικό και τώρα βρήκα μια ψόφια μύγα! Φανταστείτε τι εισπέουμε από τα δήδεν καθαρά..

Senior Member
    Ναταλακι μου γλυκο ολα θα πανε καλα θα το δεις!!!!

Senior Member
    Να κάνω μία προσπάθεια να ευθυμήσω τη Ναταλία μας; Με κάτι κλασικό, αλλά πάντα απευθυνόμενο στα νιάτα:
    http://www.youtube.com/watch?v=xNnAvTTaJjM
    Ελπίζω να σου αρέσει, Ναταλία μου!

Senior Member
    Ορίστε και κάτι, που έστειλα πριν από λίγη ώρα στον αδελφό μου. Το χαρακτήρισα παλιό μεν, αλλά πάντα ανεβαστικό, αλλά παρόλα αυτά με έστειλε ας μην πω που..
    Μάλλον πολύ νεανικό για την ηλικία μου, τι να πω;
    http://www.youtube.com/watch?v=snyzX14JkHM

Senior Member
    Τους στίχους ας τους αφήσουμε καλύτερα ασχολίαστους.. Μακ, πού είσαι, να καμαρώσεις!

Senior Member
    Σημερα ειχα παει να αγορασω ενα τζην μιας και τιποτα πια δεν μου παει.ζηταω απο την πωλητρια να μου δωσει το μεγαλυτερο νουμερο να δοκιμασω και μαλιστα πιστευα οτι δεν θα μου πηγαινει κιολας.μου λεει για ποιον το θελετε???για εμενα της λεω.παρτε αυτο μου λεει.μα εγω το μεγαλυτερο ζητησα.μου λεει δοκιμαστε αυτο και ισως να ειναι μεγαλο.το κοιταω απο εδω το κοιταω απο εκει στο στυλ που θα χωρεσω εγω εδω καθομαι γιατι ηταν στενο σωληνας και ωωωωω τι εκπληξη μου πηγαινε.και ευρυχωρο μαλιστα να χωραει και την κρεμασμενη μου κοιλιτσα να μην ειναι μπλιαχ.2 νουμερα μικροτερο απο το πιο μεγαλο του.και μπορουσα να παρω και το μικροτερο αν ηθελα.πηρα και ενα φουτερ με φερμουαρ φουξια και ειμαι τελεια.για πρωτη φορα στη ζωη μου με βλεπω τελεια.

Senior Member
    Που εισαι ρε Αβουλινα νοικοκυρα?Τι κανεις?Ολο νυχτα σκας μυτη!
    Βαμπιρακι ολα θα πανε καλα θα το δεις!Μην φοβασαι χαζουλι !
    Βρε Αγγελικουλα ολο χαρα κ εργασια εισαι!Μπραβο που τα πας τοσο καλα με τη διατροφη σου!
    Τζινακο μου τι κακο μας βρηκε?Παει το λαλαγκι μας?Παει το σεξακι μας?