Results 3,616 to 3,630 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
08-01-2010, 12:35 #3616
Καλημέρα κι απο μένα κουκλιτσες μου,
γλυκειά μου ναταλίτσα μην πτοείσαι με την ζυγαριά και ότι άλλο σε απασχολεί είσαι ξεχωριστός άνθρωπος μην με ρωτήσεις που το ξέρω, ΦΑΙΝΕΤΑΙ... εύχομαι να νικήσεις όλους τους δαίμονες που σε ρίχνουν είτε ζυγαριά είτε σχέσεις είτε δεν ξέρω κι εγώ τι και να βρεις αυτό που ζητάει η καρδιά σου
ΟΧΙ άλλες μουντίλες κορίτσια φτάνει...
μπήκε νέος χρόνος ότι έγινε έγινε πάμε γι' αλλα και καλύτερα
λιγότερα κιλά περισσότερη αυτοπεποίθηση περισσότερο γέλιο στην ζωή μας καλύτερη ποιότητα ζωής..
μπαρμπίτα χαίρομαι που έκοψες τα χάπια όχι να πάθει και η υγεία σου δεν πειράζει αν κοιμάσαι και λίγο παραπάνω ο ύπνος ομορφαίνει μην το ξεχνάς... μόνη σου προσπάθησε κι εγώ μόνη μου προσπαθώ κάνω λάθη αλλά δεν πειράζει τα λαθη μας είναι το αλάτι στην ζωή μας...
ας πιστέψουμε σε μας πάνω από όλα κι όλα θα αλλάξουν
σε όλες τις κουκλιτσες εύχομαι ένα υπέροχο σαββατοκύριακο
πολλά πολλά πολλά φιλιά ΤΟ ΑΝΕΖΙΝΑΚΙ ΣΑΣ
- 08-01-2010, 12:40 #3617
Aγαπημένες μου!!!!! Καλή χρονιά να έχετε με υγεία πάνω απ'όλα και ό,τι άλλο επιθυμει η καθεμία μας. Μου λείψατε φιλεναδες μου πολύ.
Επεστρεψα πολύ αργα το βραδυ της Δευτέρας... και ειλικρινα τρεχω σαν τρελλή για να προλαβω κυριως το σπιτι με τα ατελειωτα πλυντηρια και σιδερωματα αλλα και με τη δουλεια εδω στο γραφείο. Με ζορισαν και τα παιδια πολύ ....εχουν ξεφυγει τελειως με το ταξίδι και γενικως χρειαστηκαμε 2-3 μερες να προσαρμοστουμε.
Σε γενικες γραμμές να σας πω οτι περασαμε ομορφα, ζεστα και οικογενειακα. Τα τοπια ήταν υπέροχα ... και τις τελευταιες μέρες όλα χιονισμένα.
Ως προς το βαρος: δεν θελω να ζυγιστω, αρνουμαι πεισματικά.
Αγαπημενη Ναταλιτσα, με το Μαρικακι η μεγαλη συναντηση εχει προγραμματιστει για αυριο Σαββατο,που θα κατεβω στο χωριο. Χθες ηρθε το Μαρικακι στο Ηρακλειο αλλα εγω δυστυχως ειχα κανονισει να επισκεφτω τη μητερα μου, την οποια ειχα να δω απο τοτε που εφυγα για Γερμανια, και επρεπε να παω σε χωριο, οπου βρισκεται για την περιοδο των γιορτων. Εχουμε μιλησει στο τηλεφωνο αλλα αυριο θα πιουμε τον καφε και θα εχεις και το υλικο.
Σας γλυκοφιλώ και τα λεμε πιο μετά.
08-01-2010, 13:06 #3618
Κοριτσάκια μου, εσεις που ζειτε στην πρωτεύουσα θα βοηθήσετε λίγο τη φιλενάδα σας την επαρχιώτισσα;
Μήπως ξέρετε κάποιο ξενοδοχείο κοντά στον ʼγιο Σάββα; Απο το νετ βρήκα ένα αλλα ειναι 4 αστερων και κομάτι ακριβο για τις αναγκες που το θελω. Βασικά το χρειαζομαστε για το βράδυ και για το μπάνιο, καθοτι ολη τη διαρκεια της μερας θα ειμαστε στο νοσοκομειο για τη θεραπεια που θα κανει ο μπαμπας μου.
Αν γνωριζετε κάποιο, μου λέτε. Φιλιά
08-01-2010, 13:13 #3619
Κοριτσάκια μου καλημέρα, τι καλημέρα, καλησπέρα τέτοια ώρα που κατάφερα να μπω. Είχα σήμερα πολύ τρέξιμο στο γραφείο...
Εγώ το Ναταλάκι το καταλαβαίνω που είναι νταουνιασμένο, κοιτάξτε καιρό! Είναι και νοτιάς (που γενικά τρελαίνει), είμαστε και στον απόηχο των γιορτών που αφού φάγαμε τον άμπακο τώρα προσπαθούμε να μαζέψουμε τον ασυμμάζευτο.... Είναι καμιά μας στα πάνω της? Νομίζω όχι...
Και γω σήμερα νιώθω σαν τρελή.... Αυτές τις μέρες τρώω ανεξέλεγκτα, χωρίς πρόγραμμα και νιώθω καράβι σε φουρτουνιασμένη θάλασσα.....
08-01-2010, 16:35 #3620
Είχαμε λίγη κίνηση,βλέπω...ʼρα κι ο άγιος,φοβέρα θέλει!Πρέπει να βάζω τις φωνές για να βγουν τα σαλιγκαράκια μετά τη βροχή!ΟΚ!
Αννεζινάκι μου γλυκό,ούτε θυμάμαι ποιά ήταν η κυβέρνηση την τελευταία φορά,που στεναχωρέθηκα για νούμερο ζυγαριάς.
Κριτήριο μου εμένα είναι σε ποιά κατηγορία πόνου κι άνεσης ανήκω(πόσα δηλ. μπορώ να κάνω χωρίς να πονώ).
Και τώρα ανήκω στη δύσκολη.Αυτό με ρίχνει αρκετά,ομολογώ.Από την άλλη είναι η εξεταστική,που κανείς δε σέβεται τον φοιτητή,
που χρόνια παρακολουθεί,ώστε να του δώσει ως επιβράβευση πτυχίο.Όσο για τα ερωτικά...αχ!Πονεμένη ιστορία!
Όπως η Τάνια μου,έτσι κι εγώ..."μόνη μου θα μείνω,τόσα χρόνια τώρα πιά το έχω μάθει,τόπος κανείς δε με χωρά!"
Μου λείπουν πράγματα,είναι αλήθεια,καμιά φορά κουράζει και το άδειο σπίτι,αλλά οκ,αυτή είναι η ζωή,που μου διάλεξα και θα τη ζήσω!
Δε μπορώ όμως να υποσχεθώ τέλος μουντίλας,φιλενάδα!Θα τα χαλάσουμε εκτός από τη βανίλια ΚΑΙ εδώ!Αλλοτρίωση δεν παίζει!
Λινταλένια μου,φουσκοθαλασσένια μου,ούτε ο νοτιάς ούτε ο βοριάς ούτε οι πλανητικές θέσεις μας φταίνε,καρδιά μου!
Τα αδιέξοδα,που μας εγκλωβίσαμε,η άρνηση να δούμε κάποια ζητήματα μας αλλιώς,το βόλεμα,οι φόβοι μας...
Όλα όσα τσιμετνώνουν τα παπούτσια μας στη γη κι εμποδίζουν τα πετάγματα μας!Κι είναι απλό ν'αλλάξουμε παπούτσια!
Αλλά εμείς εκεί!Ονειρευόμαστε πετάγματα όσο αγναντεύουμε τα των άλλων στον ουρανό και συνεχίζουμε να φοράμε
εκείνο το ζευγάρι,που έχει πάρει τόσα χρόνια τώρα και τη φόρμα του ποδιού,ενώ αρνούμαστε να λύσουμε κορδόνια και δεσμούς,
να λευθερώσουμε τα πόδια μας και να τα ντύσουμε καινούρια κι ας μας χτυπήσουν λίγο στην αρχή!Κι αυτό το τσιμέντο,
βρε αδερφέ,να γίνεται όλο και βαρύτερο συν τω χρόνω;Καμία συναίσθηση στον ταλαιπωρημένο άνθρωπο!Καμία τσίπα!
ʼλλος είναι μακαρονάς!Εμείς είμαστε κολλημένοι!Τι να κάνουμε;Σταυρώστε μας!ʼντε,πάλι τα θυμήθηκα και συγχίστηκα!
Τώρα που το ξανασκέφτομαι όχι μόνο ο νοτιάς,όλα τα καιρικά φαινόμενα μαζεμένα φταίνε,μη σου πω κι η τρύπα του όζοντος!
Καλή συνάντηση αύριο,Κρητικοπούλες μου!Κι εγώ θα είμαι με το Πεννόπλασμα το απόγευμα...ʼμα είστε σε σπίτι,είστε να βιντεωθούμε;
Καλό Σαββατοκύριακο σ'όλα τα ομορφοκόριτσα!Και υπενθυμίζω στο τμήμα καθαριότητας πως βρωμίσαμε τόσες μέρες,που'χε άδεια!
Αρκετά με τις διακοπές και τις γιορτές,άντε να γεννηθεί και πάλι αύριο,την Κυριακή να συνέλθει,Δευτέρα όμως εδώ,με τις χλωρίνες στο χέρι!
08-01-2010, 16:53 #3621
Originally posted by BARB3
σημερα ξυπνησα 6:45 με τα χιλια ζορια και τα μονα που ετοιμασα ηταν τοστακια για τα παιδια, ομελετα και πατατες της λιλης για το μεσημεριανο του γιου, εφαγα και εγω πατατουλες πρωι πρωι με ψωμι απο κουακερ και ισα ισα φτασαμε στο κουδουνι του σχολειου και εγω στο γραφειο 8:30. και αρχισε ο πολεμος των επειγοντων μεχρι τωρα....
09-01-2010, 01:03 #3622
Originally posted by NADINE
Νεκταρίνι μου,βοήθεια μας με τα κάλαντα,που μας έβαλες!Δε φαντάζομαι
να θέλεις χρήματα στην επόμενη συνάντηση επειδή και καλά μας τα είπες;
ʼμα είναι να βάλω κι εγώ το Μιχαλάκη,που θα πιάσει και κάτι παραπάνω όσο να'ναι...
--->ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ : ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ
Ημουν ετοιμη να βαλω και εγω τον Μιχαλακη να μας τα πει αλλα τελικα εβαλα τα παιδακια!!Εσυ ομως μαζεψες περισσοτερα φραγκα... :P
09-01-2010, 01:12 #3623
Να χαιρετησω ολα τα υπεροχα πλασματα εδω και να ευχηθω ενα ομορφο Σαββατοκυριακο!
Καλη υπομονη στις μανουλες καθως ξεκινησαν παλι τα διαβασματα, καλη δυναμη στις εργαζομενες, καλη επιτυχια στις προσπαθειες για διαιτα, καλη υγεια χωρις πονους σε ολες, καλη εξεταστικη σε αυτες που εχουν (γκουχου γκουχου) και χαμογελο στις στεναχωρημενες!
Επισης να πω καλους υπνους και ξεκουραση στην γλυκεια Μπαρμπιτα! (καλα εκανες και τα σταματησες)!! χαχαχ
φιλακια σε ολες και μια γλυκεια καληνυχτα
09-01-2010, 11:36 #3624
Τις καλημέρες μου κι ας πέσουν στο βυθό!
Σαββατιάτικα και με ωραίο ηλάκο,καλά κάνετε και δεν κάθεστε σπίτια σας!
Ελπίζω να είμαστε όλες σε καλή διάθεση και ν'απολαμβάνουμε τη μέρα μας!
Όσες σήμερα συναντηθούν εκεί στο Νότο,να περάσουν υπέροχα!Φιλάκιααα
09-01-2010, 13:05 #3625
Καλημέρα κοπελιές! Καλές βολτούλες σήμερα, αν και πιστέυω οι περισσότερες
ξεκουράζεστε χαλαρά με καφεδάκι και παρεούλα!
Καλά κάποιες γνωστές , όνομα και μη χωριό, είμαι σίγουρη οτι τη βγάζουν στη κουζίνα
έτοιμες να καταπλήξουν τα πλήθη πάλι με τη μαγειρική τους! :P
Εγώ εχθές βράδυ, ήμουν άτακτη, τα τσάκισα όλα, ήμουν καλεσμένη σε φίλο που γιόρταζε,
να τα ποτά ,να τα γλυκα,
άσε κατι μυθικές πιτούλες πάει παλι η δίαιτα, αλλά δε βαριέσαι
από σημερα ξανά απ'την αρχή, κι έχει ο Θεός...
Να είμαστε καλά όλες και να περνάμε όμορφα, αυτό έχει σημασία,
όλα τα άλλα "είναι στολίδια του κόσμου" που λέει κι ένας αγαπημένος φίλος στοχαστής,
πολλά φιλιά
09-01-2010, 14:47 #3626
Χρόνια πολλά,υγιή,ευτυχισμένα,γεμ� �τα,πλήρη,πνευματικά,ηδονικ ά,απολαυστικά,
όπως τα ονειρεύεσαι κι ακόμα πιο ονειρεμένα,αγαπημένο τμήμα καθαριότητας!
Να έχεις μια υπέροχη μέρα γενεθλίων,με πολλά τηλεφωνήματα,ευχές και δώρα
απ'όλους τους σημαντικούς σου,γλυκό και τσχαπίνικο Αλεκουζάκι μας!
Να κι ένα μικρό δωράκι(σ'εορταστική συσκευασία)ευγνωμοσύνης από τις λουόμενες...
--->http://www.youtube.com/watch?v=CUfXlftp2GM
09-01-2010, 17:13 #3627
ψιτ..
και η ευγενιτσα γιορταζει..
σσσσσσσσσσσς... δεν σας το πα εγω!!
βομβαρδίστε την άμεσα με ευχές γενεθλιων ντεεεεεε!!
09-01-2010, 22:58 #3628
Ώστε κι άλλο αστέρι έπεσε σαν σήμερα από τον ουρανό;
Ας της κάνουμε λοιπόν κι εδώ ένα παρτάκι...αλά συζυγικά!
Ευγενία μας,να ζήσεις,κουκλί μου,χαμογελαστό κι ευτυχισμένο,
σέξυ και λαμπερό,φωτεινό και χαρισματικό,πλούσιο μ'όσα λαχταράς!
Ρίξε ένα χορό και για μας στο πάρτυ,που δε μας κάλεσες,Κοπελιά!
Ο Homer κερασμένος από μένα,ν'ανεβάσει το ρυθμό του πάρτυ!Πάμεεεε
--->English/Arabic song,Happy birthday to you..
10-01-2010, 00:45 #3629
χρονια πολλα στα κοριτσακια που γιορταζουν!!!
ευχομαι οτι καλυτερο και ομορφο στη ζωη σας!
χαρουμενες, ευτυχισμενες, ολοκληρωμενες, ικανοποιημενες, γεματες ζωη και χαρα!
Να σας χαιρομαστε λοιπον!
10-01-2010, 01:10 #3630
Χρόνια πολλά Ευγενίτσα και ότι επιθυμείς να το βρείς λαμπερό και χαρούμενο !
Μακάρι να πραγματοποιηθούν και οι πιο μικρές επιθυμίες σου!
(Αλεξάνδρα μου εσύ την έχεις πάρει την τουρτίτσα σου από το πρωί σε άλλο τόπικ, αυτή είναι της Ευγενίας)!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή