Results 3,631 to 3,645 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-01-2010, 11:12 #3631
Kαλημέρα,Κυριακάτικες μου!
Κάποιες κατά μία μέρα σοφότερες και λαμπερότερες
και κάποιες άλλες...εγώ...ίδια κι απαράλλαχτη,όλη αδυναμίες!
"Τις φωτιές
Τις ανάβω εγώ
Και δικό μου το άχτι παλιό
Τελικά ριζικό..."
--->Κ.ΣΤΑΝΙΣΗ : ΚΥΡΙΑΚΗ
(Α,ρε Κράου...ότι θα μ'έβαζες ν'ακούσω και Στανίση...)
Είδα χθες τις "Κούκλες" του Takeshi Kitano...
Μια ταινία για την αφοσίωση,την αγάπη χωρίς όρια...
Χωρίς τ'αμερικάνικα happy ends,αλλά την αλήθεια της ζωής...
Και μετά κάθεσαι και σκέφτεσαι τις σημερινές σχέσεις,το βόλεμα,τη δειλία...
Το τεράστιο "εγώ" το δικό σου και του άλλου...όλα τα ευτελή κι ανούσια,που κλέβουν ψυχή!
ʼνθρωποι δεμένοι απ'το πρώτο βλέμμα μέχρι την τελευταία πνοή.
Όχι με λίγα γραμμάρια μετάλλου στο δάχτυλο και δυο χαραγμένα αρχικά...
Χωρίς λόγια,δηλώσεις και φαμφάρες,αλλά παρουσία στο παρόν σου!Με όποιο κόστος...
- 11-01-2010, 01:37 #3632
Σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου για τις ευχές και εύχομαι για όλες σας αυτό που επιθυμείτε να το πάθετε!!Υγεία πάνω απ΄όλα!! κ Χαρά!!
Ευχαριστώ για τα πανέμορφα (αραβικά...χμ) τραγούδια κ εικόνες Ναταλίτσα μου και για την πανέμορφη τουρτίτσα λιλάκι μου!! Φιλάκια !!
Επίσης σε όλες τις κουκλίτσες να ευχηθώ μια καλή εβδομάδα και να τους στείλω από μια ζεστή αγκαλιτσα!!!
11-01-2010, 01:50 #3633
Originally posted by NADINE
..........και μετά κάθεσαι και σκέφτεσαι τις σημερινές σχέσεις,το βόλεμα,τη δειλία...
Το τεράστιο "εγώ" το δικό σου και του άλλου...όλα τα ευτελή κι ανούσια,που κλέβουν ψυχή!
ʼνθρωποι δεμένοι απ'το πρώτο βλέμμα μέχρι την τελευταία πνοή.
Όχι με λίγα γραμμάρια μετάλλου στο δάχτυλο και δυο χαραγμένα αρχικά...
Χωρίς λόγια,δηλώσεις και φαμφάρες,αλλά παρουσία στο παρόν σου!Με όποιο κόστος...
Παρουσία στο παρόν μας λοιπόν???
Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις Ναταλάκι!!
11-01-2010, 09:37 #3634
την καλημερα μου σε ολη την παρεα. φιλακια πολλα στις δυο εορταζουσες που το πηρα χαμπαρι καλυστερημενα.
ευγενιτσα μου συναδελφισσα και οχι μονο, χρονια πολλα πολλα κι ευτυχισμενα με πολλα ups και χωρις down απο εδω και μπρος
αλεξανδρα μου και σε εσενα χρονια πολλα κι ευτυχισμενα με οποιον αγαπας και μη μας ξεχνας να μας καθαριζεις που και που γιατι εμεις....
11-01-2010, 09:47 #3635
Originally posted by NADINE
Originally posted by BARB3
σημερα ξυπνησα 6:45 με τα χιλια ζορια και τα μονα που ετοιμασα ηταν τοστακια για τα παιδια, ομελετα και πατατες της λιλης για το μεσημεριανο του γιου, εφαγα και εγω πατατουλες πρωι πρωι με ψωμι απο κουακερ και ισα ισα φτασαμε στο κουδουνι του σχολειου και εγω στο γραφειο 8:30. και αρχισε ο πολεμος των επειγοντων μεχρι τωρα....
προλαβα να ειμαστε σχολειο λιγο πριν το κουδουνι, περασα και πηρα και το στεπερ μου απο το lidl και 8:31 χτυπησα την καρτα μου.
τελικα δεν ειναι και ασχημο να ξυπνας αργα. λιγο χρονο θελω να το συνηθησω μονο γιατι αποπ βραδυς κανω προγραμμα τι θα κανω το επομενο πρωι, βαζω και το ξυπνητηρι και το καημενο χτυπα, το κλεινω, χτυπα, το κλεινω μεχρι να καταλαβω οτι δεν παει αλλο....
απο διαδρομο φυσικα τιποτε τοσες μερες, ουτε εκεινο το μηχανημα παθητικης και πηρα και το στεπερ....λετε να πανε χαμενα τα 40 ευρουλάκια? το καλο ειναι οτι αν δω οτι δεν το γουσταρω, το γυριζω πισω εντος ενος μηνα απο την αγορα του...οποτε το δοκιμαζω και βλεπουμε
παντως εχασα 1 κιλακι σιγουρα ειμαι 87,6 σημερα. παλι καλα γιατι λογω χαπιων, δεν συγκρατουμαι παντα, ουτε ακολουθω την epworth...ολο με κλεβω....προσπαθω να βρω το ρυθμο μου και βλεπουμε......
το κακο ειναι οτι το πασχα ειναι κοντα....
11-01-2010, 09:48 #3636
Κοριτσάκια γλυκά καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.
Τέρμα τα ψέματα, από σήμερα τρέξιμο, Βέγγος το πρωί, ξεκίνησε και η κόρη μου σχολείο....
Σήμερα με το ζόρι ήρθα γραφείο... είχα όρεξη για άλλα... δεν ξέρω τι... Τώρα διάβασα και αυτά της Ναταλίας και θέλω ακόμα περισσότερο να φύγω.. να αλλάξω παπούτσια ή να λύσω κορδόνια....
Ουφφφφ
τέλοσπάντων ας πούμε ένα "δύσκολη η Δευτέρα" και ας ξεπεράσουμε τα ψιλά γράμματα γιατί αλλιώς δεν με βλέπω καλά!
11-01-2010, 09:48 #3637
Kαλημέρα αγαπημένες μου!!! Δευτέρα σήμερα ...και καθολου δε μ'αρέσει. Το Σάββατο συναντήθηκα με το λατρεμένο Μαρικάκι μας και προσωπικά εγώ πέρασα υπέροχα. Σήμερα θα φτάσει στη Πάτρα, και απο αυριο θα επιστρεψει στη δουλεια. Οποτε σημερα - αυριο πιστευω θα μας γράψει.
Ναταλίτσα μου λατρεμένη, η φωτο ειναι με τετοιο τροπο τραβηγμενη για να καταφερει να σε ξεγελάσει: αφενος δεν φαίνονται τα ομορφα πρασσινα ματια μου αφετερου ουτε εγω ολοκληρη!!!! Φιλιά πολλά σ'όλες.
11-01-2010, 10:03 #3638
μαρτυριαρα σου στελνω πολλα φιλακια
νεκταρινι μου ευχαριστω για τις ευχες, τον ριχνω τον υπνο και δεν καταλαβαινω τιποτε...τωρα πως θα τα καταφερω να τα προλαβαινω ολα δεν ξερω αλλα θα δουμε...ειμαι σε φαση...αφασιας...βαζω και τον συζυγο να βοηθησει λιγο στο διαβασμα των παιδιων (μεχρι και ο μικρος στο νηπιαγωγειο ειχε εργασια λεει, να διαβασει ενα βιβλιο, να γραψει τον τιτλο και να ζωραφισει οτι του αρεσε....) και βλεπουμε
λιλυ μου ολες υποκυπτουμε απο καιρο σε καιρο...λιγες ειναι αυτες που κρατιουνται....εγω εβαλα σημερα ενα κοτλε που μου εκανε μια χαρα πτιν τις γιορτες και εχει τεντωσει εντελως....ελπιζω να μη σκιστει καθως προχωρα η μερα....αλλά το εβαλα για να μη μπορω να κουνηθω και να θυμαμαι τα χαλια μου. και πετυχε γιατι οταν ειδα τις 2 κουτες με γλυκα διπλα στην καφετιερα. δεν πηρα γλυκα. ελπιζω να μην τα ξαβρω οταν θα παω να ξαναγεμισω....
και τωρα μια μικρη ευχη στην φοιτητρια μας....να βρει συντομα τον πρωταγωνιστη της ζωης της, ιδιο σε χαρισματα με αυτον της ταινιας που ειδε....
τι κανει βρε η πεννυ μας? φουσκωσε καθολου? στρογγυλεψε η κοιλιτσα? οταν κανονιζετε καφε, πειτε μας μηπως μας βολευει...και να θελεις να παιρνεις ολα τα ταπερ εσυ, κανενα προβλημα...εγω δεν θελω ταπερ, καφε θελω με καλη παρεα
11-01-2010, 10:08 #3639
α, ενα τελευταιο. απο τις 15 αρχιζουν οι εκπτωσεις. τα μαγαζια ηδη κανουν εκπτωσεις και επισης κανουν ρεζερβε ρουχα με μια μικρη προκαταβολη.....πηρα τις μποτες μου το σαββατο, εκανα και μια καλη βολτα σε αρκετα μαγαζια...πλεον μου κανουν αρκετα ρουχα και εχω επιλογες....τι φοβερη αισθηση.....μου δινει κουραγιο να συνεχισω, να χασω τα 4-5 που πηρα και καμια δεκαρια ακομη
κλμ και λιντα, δευτερα ειναι, θα περασει.....και εγω καπως ετσι ειμαι και πηγα πρωι-πρωι για shopping therapy αλλα τιποτε....
11-01-2010, 11:03 #3640
Καλημέρα, καλή βδομάδα κι από μένα
χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες έστω και καθυστερημένα.
δευτέρα σήμερα έχω απίστευτη δουλειά και καθόλου όρεξη, ξεκινάω και πρόγραμμα κανονικότατα πια μετά τις γιορτές θα γράφω και τι τρώω κάθε μέρα και φαγητό τώρα πια το πάσχα...
να έχουμε όλες μια καλή εβδομάδα φιλια
11-01-2010, 11:33 #3641
Απο τη μια η Ναταλία με τη φωτο του λιμανιου (έτσι για να μου θυμιζει το παλαι ποτε καθημερινο περπατημα των 5 χιλ.) απο την αλλη η Ανεζίνα με το προγραμμα και το φαγητο πια το Πασχα (ετσι για να με κανει να ζυγιστω επιτελους μετα τις γιορτες) νομιζω οτι πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι οτι κατι πρεπει να κανω και εγω...
11-01-2010, 16:19 #3642
κοριτσια μου γεια σας,
μια απο τα ιδια και εγω,
ψυχολογια στα πατωματα, περιμενα και κατι σημερα, το οποιο τελικα δεν θα ερθει και χαλαστηκα.
μπαρμπουνι μονο εσενα διαβαζω και μου ανεβαινει η ψυχολογια, ρε παιδι μου να μην χαλιεσαι με τιποτα ομως.
για πες για το στεπερ καλο?, να παω και εγω αν ειναι να παρω. θελω και ενα για κοιλιακους
11-01-2010, 17:31 #3643
Καλέ, είδα και έπαθα να σας βρω...... ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΥΜΝΟΙ... πότε αλλάξαμε όνομα και πότε ξεγυμνωθήκαμε !!!! Εγώ που ήμουν, τι έγινε, έλειψα λίγο καιρό και αλλάξετε ταυτότητα.... θέλω να μάθω ποιανού ιδέα ήταν να βγάλουμε τα ρούχα μας???
Καταρχήν Καλή Χρονιά να έχετε ένα δημιουργικό 2010 γεμάτο υγεία, αγάπη, ευτυχία και πολλά χαμένα κιλά??
Δεν έχω διαβάσει τι έχει γίνει εδώ τόσον καιρό, θα διαβάσω (ουφφφφφφφφφ) και θα επανέλθω? τα δικά μου εν ολίγοις πέρασα καλά στις διακοπές, πήγα λίγες μέρες Καρπενήσι, ξεκουράστηκα γενικά?.
Από βάρος έφτασα αισίως τα 91 κιλά από τα 83 που ήμουν το καλοκαίρι. Και μη χειρότερα να λέτε, ξεκίνησα χθες reductil?. Το καλό είναι ότι είμαι αισιόδοξη και τα βλέπω τα πράγματα γενικά πιο μισογεμάτα?.. Αυτά θα μελετήσω και θα επανέλθω?. Σας φιλώ όλες, μου λείψατε πολύ !!!!!!!!!!!!!
Ναταλάκι, επέστρεψα μπορείς να αρχίσεις τα καντήλια !!!!!!!!!!!
11-01-2010, 22:14 #3644
Βαρβαρούλα μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!! Υγεία, ευτυχία εύχομαι για σένα και την οικογενειά σου!! Καλή στεπογυμναστική!!!!!
Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!
12-01-2010, 00:26 #3645
Μπηκα για μια γρηγορη γλυκεια καληνυχτα!
ονειρα γλυκα και υπνο ελαφρυ σε ολες τις ομορφουλες!
τα λεμε αυριο παλι!
φιλακια
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή