Results 3,646 to 3,660 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
12-01-2010, 10:58 #3646
Καλημερα κοριτσια μου!!!!
Χρονια πολλα και καλα σε ολες!!!!
Ευχομαι το 2010 να μας φερει οτι μας στερησαν τα προηγουμενα χρονια!!!
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες αγαπημενους μας, να τους εχει ο θεουλης παντα καλα!
Χρονια πολλα στην Ευγενιτσα μας!!! του χρονου με ενα ομορφο και υγειες μωρακι στην αγκαλιτσα σου Τζενακι μου!!!
Σημερα πρωτη μερα στο γραφειο και εχω αρκετη δουλιτσα... αλλα δεν μπορουσα να μην μπω με τιποτα...
Κοριτσια γνωρισα την Πριγκιπισσα μας!!! ειναι το πιο γλυκο πλασμα που εχω γνωρισει ποτε μου... ειναι μια κουκλα!!! εχει τα πιο ομορφα και εκφραστικα πρασινα ματια που εχω δει... και οντως ειναι μια πριγκιπισσα πραγματικη... εχει μια φινετσα σπανια, μια αρχοντια... ειναι πολυ ξεχωριστη!!! και πραγματικα νιωθω τρομερα τυχερη που την γνωρισα !!! Κωνσταντινα μου χαρηκα πραγματικα που σε γνωρισα και ευχομαι να μην χαθουμε... αυτο που ενιωσα ηταν σαν να ήσουνα φιλη μου 20 χρονια τωρα... σε ευχαριστω για τον υπεροχο 'καφε' και ελπιζω συντομα σε μια νεα μας συναντηση!
Πολλα φιλακια σε ολες και καλη αρχη σε ολες μας με την διατροφουλα μας!!!
- 12-01-2010, 11:14 #3647
φιλακια κι απο εμενα. αλαλουμακι επιτελους εμφανιστηκες κι εσυ. καλη χρονια και σε εσας μαρικακι και αλαλουμακι και καλη αρχη σε οτι ξεκινατε η καθε μια σας. αλαλουμακι, ριξε μια ματια στη διατροφη epworth μηπως σου αρεσει
βασια, το στεπερ το πηρα, το δοκιμασαμε ολοι. ειναι πιο κουραστικο απο τον διαδρομο αλλά θα το κρατησω (ξερεις, το Lidl τα παιρνει πισω αν δεν σε αρεσει και δεν ρωτουν καν γιατι το πας πισω) γιατι εχει ενα πολυ θετικο. δεν κανει θορυβο και ειναι σχετικα μικρο σε σχεση με τον διαδρομο οποτε οταν πλεον δεν θα εχω το σαλονι γυμναστηριο κρυβεται και τραβιεται ευκολα κατω απο ενα τραπεζι. ε, και σιγα 40 ευρω δεν ειναι και τιποτε....για κοιλιακους δεν εχει τιποτες προς το παρων. εχει ομως ενα καλο μονοζυγο να κρεμιεσαι αν σε ενδιαφερει. για κοιλιακους οταν ακουσω κατι θα σε εχω υποψη μου
12-01-2010, 11:45 #3648
Καλημέρα αγαπημένες μου!
Μαρικάκι μου καλό και λατρεμένο!!!! ʼλλα δεν είχες να πεις καλέ; Κορίτσια μην την ακουτε: μονο τα δυο πρασσινα ματια κρατήστε. Αυτο ειναι αληθινό τα υπολοιπα υπερβολές της φιλανάδας μου. Αληθεια ειναι επισης οτι εδεσε η χημεια μας, γιατί και εγω ενιωσα σαν να ειμαστε φιλενάδες χρονων. Ενιωσα πολύ άνετα.. ήταν υπεροχα σας λεω. Ευτυχως θα την εχω κοντά μου στις διακοπες της. Μαρικάκι μου σου εστειλα μηνυμα για να σου πω "ευχαριστω" για την υπεροχη Νεραιδούλα, δε ξερω αν το ελαβες.
Να σας ενημερωσω οτι απο σημερα αποφασισα λιγο να ανασηκωθω και να αρχισω παλι προσπαθεια για διαιτα. Για να δουμε!!
Ναταλάκι μου που εισαι; Σε χρειαζομαι...
12-01-2010, 15:24 #3649
Καλησπέρα κοριτσάκια, σήμερα δεν πρόλαβα να σας πω καλημέρα γιατί έτρεχα όλη μέρα για δουλειές η καψερή....
Τώρα κατάφερα να ηρεμήσω λίγο και μπήκα να σας διαβάσω....
ʼντε Ναταλάκι, μπες, που είσαι, όλοι σε ψάχνουμε....
Περίμενα ότι θα σε διαβάσω αλλά που..............
12-01-2010, 15:49 #3650
Originally posted by klm
Να σας ενημερωσω οτι απο σημερα αποφασισα λιγο να ανασηκωθω και να αρχισω παλι προσπαθεια για διαιτα. Για να δουμε!!
Ναταλάκι μου που εισαι; Σε χρειαζομαι...
Ούτε δύο μέρες έλειψα και σας κακοφάνηκε!
Να καταλάβετε τι περνώ εγώ όταν μας παρατάτε για μέρες,μήνες...
Πριγκίπισσα μου,χαίρομαι για τις αποφάσεις σου.Δε χρειάζεται να το δούμε
σαν ριζική αλλαγή τύπου "αυτά που ήξερες,ξέχασε τα τώρα,τα κεφάλια μέσα!".
Έτσι βγαίνει και αντίδραση και κούραση και υπογράφουμε την επόμενη παραίτηση.
Ξαναπερπατάμε,τρώμε λίγο πιο ελαφριά,πιο υγιεινές επιλογές,όχι πολύ αργά το βραδυνό...
Εξάλλου και από τα ντοκουμέντα που είδα,καταχρηστικά σε κάνουμε παρέα εδώ στην παχυσαρκία!
Είσαι όντως όπως σε φανταζόμουν,ανοιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά κι ευγένεια πριγκιπική!
Χαίρομαι πολύ που νιώσατε και οι δύο τόσο κοντά ψυχικά με την άλλη!Ευτυχώς,το Μαρικάκι μας
κατεβαίνει στην Κρήτη συχνά και θα έχετε την ευκαιρία ν'απολαμβάνετε το παρεάκι σας!
ʼντε και στα δικά μας κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά αυτή!Και τα δυό μας,αλλά και όλες μαζί!
Δεν ξέρετε πόσο πολύ θέλω όλες οι λουόμενες να κάνουμε έναν χαμάμ παρέα!Αλλά ΟΛΕΣ!
12-01-2010, 16:10 #3651
Και γω θα ήθελα πάρααααααα πολύ ένα χαμάμ με όλες αλλά με κάποια συγκεκριμένη ακόμα περισσότερο...
Που ούτε μια λέξη δεν μου απευθύνεις....
12-01-2010, 16:16 #3652
Originally posted by BARB3
βασια, το στεπερ το πηρα, το δοκιμασαμε ολοι. ειναι πιο κουραστικο απο τον διαδρομο αλλά θα το κρατησω (ξερεις, το Lidl τα παιρνει πισω αν δεν σε αρεσει και δεν ρωτουν καν γιατι το πας πισω) γιατι εχει ενα πολυ θετικο. δεν κανει θορυβο και ειναι σχετικα μικρο σε σχεση με τον διαδρομο οποτε οταν πλεον δεν θα εχω το σαλονι γυμναστηριο κρυβεται και τραβιεται ευκολα κατω απο ενα τραπεζι. ε, και σιγα 40 ευρω δεν ειναι και τιποτε....για κοιλιακους δεν εχει τιποτες προς το παρων. εχει ομως ενα καλο μονοζυγο να κρεμιεσαι αν σε ενδιαφερει. για κοιλιακους οταν ακουσω κατι θα σε εχω υποψη μου
Έτσι κάνεις γενικότερα;Ξεχνάς τα παλιά κάθε που ενθουσιάζεσαι με τα καινούρια;Όχι να ξέρουμε
κι εμείς,να λάβουμε τα μέτρα μας!Τέλος πάντων...Το μειονέκτημα αυτού που πήρες είναι πως επιβαρύνει
τα γόνατα πολύ(σαν τις σκάλες ένα πράγμα).Αν έχετε ήδη κάποιο πρόβλημα δε νομίζω πως ενδείκνυται.
Αλλά και να μην έχετε όσοι έχουμε περισσότερα κιλά ήδη επιβαρύνουμε τις αρθρώσεις αρκετά...
Καλύτερη άσκηση είναι στο νερό και περπάτημα με αερόσολες λένε κι οι ορθοπεδικοί...Να μη σε αποθαρρύνω όμως...
Κάνε μαλακή την εναλλαγή στα πόδια,χωρίς να τα τεντώνεις μέχρι τέλους τα γόνατα.Καλούς βηματισμούς!
--->http://www.kinissis.eu/244/3577.aspx
Νομίζω είναι καλύτερο το ελλειπτικό,εκείνο με το οποίο κάνει κυκλική κίνηση το πόδι.Βέβαια,είναι αρκετά ακριβότερο,
εκτοπίζει και την πολυθρόνα εκτός από την τραπεζαρία και μετατρέπει το καθιστικό σε γυμναστήριο.
--->http://www.kinissis.eu/244/3580.aspx
12-01-2010, 16:20 #3653
Originally posted by LIDA
Και γω θα ήθελα πάρααααααα πολύ ένα χαμάμ με όλες αλλά με κάποια συγκεκριμένη ακόμα περισσότερο...
Που ούτε μια λέξη δεν μου απευθύνεις....
--->http://www.youtube.com/watch?v=GIix5XaHr-I
12-01-2010, 16:26 #3654
Δεν έχω πολύ χρόνο τώρα να σχολιάσω και τα υπόλοιπα,που θέλω.Θα επανέλθω αργότερα,αν μπορέσω...
Λινταλένια,έλα λίγο στο τσατοδωμάτιο να ξεμοναχιαστούμε για ένα γρήγορο.Τα φιλιά μου σε όλα τα ομορφοκόριτσα!
12-01-2010, 16:46 #3655
Originally posted by NADINE
Δεν έχω πολύ χρόνο τώρα να σχολιάσω και τα υπόλοιπα,που θέλω.Θα επανέλθω αργότερα,αν μπορέσω...
Λινταλένια,έλα λίγο στο τσατοδωμάτιο να ξεμοναχιαστούμε για ένα γρήγορο.Τα φιλιά μου σε όλα τα ομορφοκόριτσα!
Έλα λίγο αύριο γιατί θα σκάσω...
Σε πεθύμησα τρελά!
12-01-2010, 16:47 #3656
Πότε πρόλαβες και βγήκες καλέ!
12-01-2010, 17:49 #3657
Μπαρμπουνάκι καλή χρονιά, γιατί σταματας το διάδρομο, ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω έναν, που είναι το epworth, σε τόπικ εδώ στο φόρουμ?
12-01-2010, 17:55 #3658
ΟΚ τη βρήκα τελικά τι δίαιτα, Μπαρμπούνι διάβασα ότι έκοψες τα χάπια, είχε κάποιο πρόβλημα ή τα παίρνεις πολύ καιρό?
13-01-2010, 05:22 #3659
Originally posted by LIDA
Πότε πρόλαβες και βγήκες καλέ!
13-01-2010, 05:27 #3660
Originally posted by alalumaki
Ναταλάκι, επέστρεψα μπορείς να αρχίσεις τα καντήλια !!!!!!!!!!!
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου & Σταμάτης Κραουνάκης
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Μ' ένα είκοσι δύο μπλε
τρυπάω του χρόνου το φιλέ
τρυπάω τα δίχτυα
καπνούς ανάσες και φιλιά
τη νύχτα παίρνω αγκαλιά
κερνάω ξενύχτια.
Κι αφού δεν έχω κουραστεί
να σε κοιτάω
στην κουπαστή είκοσι δύο
μωρά κι οι δυο μας στα νερά