Results 36,601 to 36,615 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-09-2012, 12:36 #36601
Καλημέρα Ναταλένιο μου! Καλημέρα κοριτσάκι
Συμφωνώ με το κοριτσάκι στο φθινοπωρινό και ελπιδοφόρο... αν σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο θα σας πω :love::love::love:
- 10-09-2012, 12:36 #36602
Καλημέρα Ναταλία και καλή εβδομάδα. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να κινηθείς ελεύθερα και να μας βαφτίσεις όπως εσύ θέλεις γιατί όπως λέει και ο Πάριος "ποιός να συγκριθεί μαζί σου;" χιχιχι
10-09-2012, 12:52 #36603
Μόλις μίλησα με τον άντρα της Μαρίας, όλα πήγαν καλά, σηκώθηκε νωρίτερα κι έκανε και μία βόλτα (πότε πρόλαβε; ) και τώρα είναι στο δωμάτιό της και κοιμάται.
10-09-2012, 14:04 #36604
Τι βλεπω τι βλεπω????επισκεψη απο την οικοδεσποινα???και εγω κατι φθινοπωρινο και βροχερο θελω!!!!
Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα για τη μοναδικη!!!!
10-09-2012, 14:15 #36605
Tzina Να τις στείλεις πολλά πολλά φιλια και πολλές αγκαλιές και από μένα αν επικοινωνήσετε πάλι
:love::love::love::love:
Nadine κανε το θαύμα σου και εξέπληξε μας
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
10-09-2012, 15:11 #36606
koritsoudia, μια γρηγορη χαιρετουρα. Τελικα αύριο η επεμβασούλα γιατί προεκυψε προβλημα με το χειρουργειο του δημ. νοσοκομειου και θα με παει στο ιδιωτικο οπου και την εκανα την πλαστικη. Φιλιά στη μοναδικη μαρία και καλη επιστροφη της/!
10-09-2012, 15:31 #36607
Μακ κρίμα που δεν θα την κάνεις σήμερα αφού σίγουρα είχες προετοιμαστεί και ψυχολογικά, ευτυχώς τουλάχιστον που είναι απόγευμα οπότε θα μπορέσεις να πας και στο σχολείο το πρωί κανονικά.
10-09-2012, 17:21 #36608
Ευχαριστούμε για τα νέα της Μαρίας Τζίνα μου. Καλή ανάρρωση να έχει το κορίτσι μας και να γυρίσει πίσω στο σπιτάκι της σύντομα. Να της δώσεις τα φιλιά μας και την αγάπη μας!
Μακ μου κρίμα που δεν θα κάνεις την διορθωτική σήμερα. Ελπίζω αύριο να τελειώσεις με την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία. Θα περιμένουμε νέα σου.
Εγώ είμαι στο Κατερινόσπιτο και ζωγραφίζω με την ανιψούλα μου
10-09-2012, 18:11 #36609
Ένα γρήγορο καλησπέρισμα και από μένα!
Ναντινένια!!! το χθεσινό ΄φιλί μου σε βρήκε??
Μακ και η επισκευή σε χλιδή?¨:ρρρρ
Τζίνα ότι μάθεις από τη λίλα στείλε και για μένα...έτσι για να έχω ένα καυμό να με τρώει:ρ
Αβα καλή η μπλούζα??
Λίλα θα θελα πολύ να ήμουν μαζί σας!!
Νιπαπ απόλαυσε τώρα που όλες σου οι ενοχές περιορίζονται από το στομάχι!!!
το χθεσινό τραπέζι Άβα σε ένα πολύ όμορφο πλατεάκι λίγο πιο πάνω από το παλιό φρούριο "κούλε" του Ηρακλείου είχες όσα περιέγραψες και ακόμα περισσότερα! ΜΑ......
Έλλη δεν κατάφερα να ευχαριστηθώ τπτ....αρκέστηκα σε μισή μπριτζολίτσα και έφυγα και πεινασμένη....
θέλει πολύ δουλέιά και αυτό!!!!!
Βέβαια μιας και έχω βάλει λίγες μέρες άδεια παραπάνω για να απολαύσω -οργανώσω το άνοιγμα της σχολικής χρονιάς το πρωί μετά από μια βόλτα στα μαγαζιά ένιωσα υπέροχα!!!
και ήμουν και γενναιόδωρη και με όλη την οικογένεια! -)
οι αγορές οι δικές μου σικάτες και οικονομικότατες!!! αυτό πάλι άλλη γοητεία!
καλή σχολική χρονιά λοιπόν!!! ( για μένα τώρα συνήθως επανεξετάζονται στόχοι επιθυμίες...σχολικό κατάλοιπο?? ίσως!!)
Φέτος ξεκινώ και γώ το μεταπτυχιακό μου...( σας είχα μιλήσει τότε για την εισαγωγή μου) οπότε θα είμαι και γω μαθήτρια!!
Σας Φιλώ
10-09-2012, 18:24 #36610
Originally posted by look
Ναντινένια!!! το χθεσινό ΄φιλί μου σε βρήκε??
Το χθεσινό σου φιλί μάλλον χάθηκε στο δρόμο έτσι μοναχικό που ήταν...Ευχαριστώ πάντως!
Συνήθως μου στέλνουν 27 μαζεμένα παρέα με 72 αγκαλιές για ασφάλεια(ενίοτε και το αντίστροφο)
Καλό κουράγιο στο μεταπτυχιακό σου!Εύχομαι ν'απολαύσεις τη διαδρομή και να φωτιστεί ο νους σου ερεθίσματα!
10-09-2012, 19:01 #36611
Καλησπέρα σε όλες,όπου κι αν ελευθερώνετε τις ανάσες σας...
Καλή ανάρρωση στο Μαράκι μας...Η χολή να υποθέσω ε;Άντε,πάει κι αυτό!
Μετά το αυριανό φιξαρισματάκι της Μακόνες μου,έχουμε τίποτ'άλλο στα κοντά σε νυστέρι;
Ενημερώστε με για τα χειρουργικά,που είναι τα σημαντικότερα όλων,μετά για τα γκομενικά
κι ό,τι άλλο ο καθένας προαιρείται...Άμα σας πω πως έμεινα εκεί που η Λίλα τα είχε με τον Γιώργο...
Ντροπή,ε,κοριτσάκι μου;Είχα τις μίνι τηλεφωνικές ενημερώσεις,αλλά πού να καλύψουν την άμεση αφήγηση;
Έχουμε και νέες τρελοκαμπέρες,για τις οποίες δυό λόγια να ξέρω(πχ.Νίνα-πρώην τραγουδίστρια-Ολλανδία)...
Έχω μείνει λίγο πίσω,αλλά οκ,αισιοδοξώ πως θα σας προλάβω κι όποτε λέτε κάτι που έμεινε στην ιστορία
(πχ.μυρμήγκια Άβας)και δεν το πιάνω,θα κάνω τις διευκρινιστικές μου ερωτησούλες κι όλα μέλι γάλα...
Χθες βράδυ επέστρεψα σπιτάκι μου στη Θεσσαλονίκη,έχω να το καθαρίσω τις επόμενες μέρες και ξεκινάμε!
Διατροφή: απόπειρα 2772,διάδρομος,επανασύνδεση με ό,τι κάνει το νου να πετά και την καρδιά να φτερουγίζει.
Νέα χρονιά,νέοι στόχοι,νέες συγκινήσεις και για μένα.Σας ετοιμάζομαι και σας προσμένω!Κοριτσάκι,που με ρώτησες
γιατί απείχα από το φόρουμ τελευταία...Την τελευταία διετία με τα θέματα υγείας των γονιών μου σκορπίστηκα...
Ο χρόνος του καναπέ εξαφανίστηκε μαζί και η διάθεση για ψιλοκουβεντούλα...Σας παρακολουθούσα μέχρι που ξέφυγε
η κατάσταση με τις δεκάδες καθημερινά σελίδες και έχασα λογαριασμό.Κι όσο δεν τις ζούσα όσο γραφόντουσαν,
μου ερχόταν κάπως βαρύ μετά να τρέχω το τσατ για να συγκρατήσω τα ουσιώδη.Βολευόμουν με τηλεφωνικές ενημερώσεις.
Επίσης τόσα χρόνια στο φόρουμ και ούσα πρώτη σε φλυαρία,κάπου με κούρασαν τα ίδια και τα ίδια,χωρίς να υποτιμώ
το βάρος(τόσο σε γραμμάρια όσο και σε αναστεναγμούς)του κάθε νέου μέλους,που άλλοτε πρώτη θα καλωσόριζα...
Είστε ωστόσο πάντα σημαντικό κομμάτι της καρδιάς μου,τόσο το φόρουμ ως όλο όσο και οι αγαπημένες φιλίες,που μου χάρισε.
Όπως το κόβω ακόμα κι αν λείπω,πάλι θα ξαναγυρνώ.Με την ίδια ελπίδα αναβάθμισης της ζωής μας στα πιο ουσιώδη,
σ'αυτά που λειτουργούν για μας βοηθητικά,σ'αυτά που είναι σε θέση να μας οδηγήσουν στα καλύτερα μας!Ωραία τα νέα της ημέρας,
αλλά αποζητώ και το κάτι παραπάνω απ'την καθεμιά μας.Απ' ό ,τι μέσα βαθειά μας θάβουμε και διστάζουμε να ελευθερώσουμε μέχρι
εκείνο που κάνει τη ματιά μας να λαμπυρίζει,που μας εμπνέει,που ενδεχομένως θα παρασύρει και κάποιον άλλον θετικά ν'ανθίσει
τη ζωή του!Όσο ακόμα έχουμε σελίδες να γράψουμε στο βιβλίο του επίγειου περάσματος μας,ας κρατήσουμε το ενδιαφέρον μας ζωντανό,
χωρίς να προκαλούμε χασμουρητά βαρεμάρας όσο τρέχουμε σελίδες ρουτίνας χωρίς ούτε μια στιγμή αιωνιότητας.Ανοίγω νέο κεφάλαιο
με τον καινούριο μας τίτλο.Φθινοπωρινό και γεμάτο ελπίδα όπως τον ζητήσατε κι ούτως ή άλλως κάπως έτσι τον φλέρταρα κι εγώ.
... Τόσα φθινόπωρα και δε γνωρίσαμε ακόμα την ψυχή μας κι ω συντριβή του ονείρου μας:
μας έκλεισες όλους τους δρόμους για να μας ανοίξεις ένα μονοπάτι στο άγνωστο...
(Από «Το ακαθόριστο πρόσωπο» της ποιητικής συλλογής "Τα Χειρόγραφα του Φθινοπώρου" του Τάσου Λειβαδίτη.)
Με την ελπίδα αυτό το φθινώπορο να κατακτήσουμε μεγαλύτερο κομμάτι γνώσης της ψυχής μας καθώς και των βαθύτερων αυτούσιων μας "θέλω",
που θα μας οδηγήσουν-καλώς εχόντων των πραγμάτων"στο μονόδρομο της ευτυχίας του καθενός!Πάμε να γράψουμε συνειδητότερα την ιστορία μας!
ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ
10-09-2012, 19:03 #36612
Ναιιιι! Γράφω το πρώτο μήνυμα στο μετονομασμένο μας τόπικ! Χεχεχε!!
10-09-2012, 19:11 #36613
Μελαγχολικό , το νέο όνομα ...
Όμως το πιο γλυκό και το πιο ελπιδοφόρο απ΄όλα .
Φθινόπωρο η εποχή που αρχίζει η εγκυμοσύνη των ελπίδων και των ονείρων ....
Ας ευχηθούμε αυτή η εγκυμοσύνη να μην αποδειχθεί ανεμογκάστρι .......................
10-09-2012, 19:16 #36614
Κι αφού παιδιάρισα, ως συνήθως, σας χαιρετώ, αγάπες μου!
Περαστικά στη Μαρία μας! Σιδερένια! Αφού περπάτησε τόσο σύντομα, μήπως είναι ήδη περαστικά;
Χοτροτάτη μου, αγαπημένη, καλώς όρισες στο σπιτικό σου! Ζεστούλα εκεί, ε; Πήγαν και οι γονείς μου σήμερα και είπα να κάνω το καλό. Τους τηλεφώνησα και τους είπα καλωσορίσατε, ξέρω ότι όταν φεύγεις από τη ράθυμη καθημερινότητα και επιστρέφεις στις ευθύνες είναι δύσκολο, θέλεις να ακούσεις ένα δικό σου άνθρωπο και να μαι. Θα ήθελα να είμαι εκεί, να ετοιμάσω κανένα μεζεκλίκι, να παγώσω καμία μπυρίτσα και να σας καλέσω, αλλά πείτε πως το έκανα ήδη. Δεν άκουσα τους βρυχηθμούς που φοβόμουν, αντιθέτως, ήταν ζεστοί και ευδιάθετοι.
Ο τίτλος μου άρεσε πάρα πολύ! Είναι πολύ ποιητικός και με βάζει σε υποψίες. Προσπάθεια χειραγώγησης ή λεπτός υπαινιγμός; Αγάπη μου, εσύ!
Look μου, κρητικοπούλα μου! Πάλι με σύγχυσαν σήμερα οι κρητικοί, καθώς γυρίζουν από το ταξίδι τους, πίσω στα Χανιά. Μου τηλεφώνησαν από ένα οινοποιείο στη Σαντορίνη, όπου δοκιμάζανε κρασιά, την ώρα που δούλευα εννοείται. Κακοπερνούσαν πάλι, όπως καταλαβαίνεις.. Τώρα στην Κρήτη, η ταλαιπωρία τους θα ενταθεί..
Χαίρομαι που πέρασες όμορφα χθες! Ηράκλειο και άσχημα, δε γίνεται, όπως και να το κάνεις.
Όσο για τη μπλούζα, μάπα το καρπούζι. Τζάμπα η αναμονή, αλλά εκτιμώ πολύ την κίνηση του παρεακίου και τη γλυκειά του σκέψη. Είναι σε έντονο πράσινο χρώμα, έχει ένα λογότυπο, αγαπώ τη ζωή, τη φύση, τρέχω στο δάσος ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων και είναι και μεγάλη. Όπως το φαντάστηκα. Το παρεάκι δεν το δεχόταν αυτό, μέχρι που φόρεσα μία στενή, δική μου και είδε τη διαφορά. Δεν πειράζει, θα την έχω για πυζάμα ή για τις δουλειές του σπιτιού, χλωρίνες, κλπ.
10-09-2012, 19:19 #36615
Φτουτάτη μας, τι προσπαθείτε να μας πείτε με την τρισυπόστατή σας παρουσία; :P
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση