ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2443
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2443 of 2553 FirstFirst ... 1443194323432393243324412442244324442445245324932543 ... LastLast
Results 36,631 to 36,645 of 38289
    Senior Member
    Τζινάκο μου, στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά! Να φορέσεις τις φουστίτσες, τα παπουτσάκια και άλλα ωραία και να παρουσιαστείς στη δουλειά σου, έτοιμη, μα και κούκλα!
    Διατυπώνουμε τα θέλω μας και ευχόμαστε να εισακουστεί η ευχή μας, εκεί ψηλά. Σήμερα ένιωσα το ίδιο. Πήγα για τα καθημερινά μου, στο δρόμο παρέκκλινα και πήγα να ανάψω ένα κερί. Σκέφτηκα ότι ξέρω πως με ένα ρημαδοκερί δεν εξαγοράζουμε τίποτε, αλλά.. Δεν βλάπτω ανθρώπους συνειδητά, βοηθώ το συνάνθρωπο, σκέφτομαι με καλωσύνη τις περισσότερες φορές, βάζω τον εαυτό μου στην άκρη και κάνω αυτό που πρέπει, ε, δεν θα το δει κάποτε ο καλός Θεούλης;
    Στο κάτω κάτω τι ζητάμε; Όχι και κάτι σπουδαίο ή κάτι που δεν το έχει άλλος κόσμος.

Senior Member
    κορες γιουχου!!!!φθινοπωρινη διαθεση βλεπω και χαιρομαι!!!!
    βρε τζινακο εδω κανει τρομερη ζεστη με τον ανεμιστηρα ημουν ολο το μεσημερι.στο δηλεσι εισαι ακομα η πηγες καμια βολτα απο βορειο πολο???
    σε λιγο θα βαλω φωτο με τα σκ@τολοειδια που εφτιαξα σημερα.

Senior Member
    Στο κομμάτι "καλωσύνη" γράψτε άκυρο. Μόλις άνοιξα το κινητό μου, το οποίο απενεργοποίησα μετά το τηλεφώνημα στους γονείς μου. Ο λόγος; Μία φίλη του παρεακίου, που με βασανίζει. Την έχω δει δύο φορές. Είναι πολύ καλή κοπέλα, αλλά απίστευτα κουραστική στις τηλεφωνικές συνομιλίες. Το παρεάκι ξέρει να την ξαποστέλνει έγκαιρα, εγώ, όμως, δεν είμαι καλή στα ψέμματα και στους ελιγμούς, με αποτέλεσμα κάθε φορά που μου τηλεφωνεί να χάνω μία, ίσως και δύο ώρες μαζί της.
    Δεν αντέχω, σε σημείο να παρακαλώ να θυμώσει μαζί μου και να μη μου ξανατηλεφωνήσει. Χθες με ξύπνησε δύο φορές. Σήμερα έλαβα τα μέτρα μου. Το ίδιο θα κάνω και κάθε απόγευμα, μέχρι να το καταλάβει.

Senior Member
    και αυτη ειναι νοεμβρης στη κυθνο !

Senior Member
    Αβα αφού είναι τόσο ενοχλητική αυτή η κοπέλα καλά κάνεις και την αποφεύγεις, δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με την καλοσύνη σου, όταν δεν καταλαβαίνουν πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να τους κάνουμε να καταλάβουν.
    Λιλάκι έχω να βάλω τον ανεμιστήρα 2 εβδομάδες, επειδή φυσάει πολύ, το μεσημέρι σκεπάζομαι στα πόδια με σεντόνι και το βράδυ επίσης.

Senior Member
    Τζινάκο, ξέρω πως πρέπει να ακούω όποιον με καλεί. Για να μου τηλεφωνεί, σημαίνει πως το κάνει για κάποιο λόγο. Αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις μου. Τις περισσότερες φορές κάθομαι και κοιτάω το κινητό να χτυπάει και το χέρι μου πάει μια μπρος να το σηκώσει, μια πίσω. Κάτι σαν τον Καραγκιόζη, ένα πράγμα.. http://www.youtube.com/watch?v=s-JpSZQiS_s

Όσο για το κλίμα μας, είμαι ο άνθρωπος που ήρθε από το κρύο! Πρωί και βράδυ κάνει κανονικό κρύο, τη ζακετούλα τη χρειάζεσαι. Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ έχουμε καλοκαίρι. Κατά τα άλλα, όλο και κοντοζυγώνει ο αγαπημένος μου χειμώνας!

Senior Member
    θεέ μου Λίλα, τι'ν' τούτα? γιαμιιι!

Senior Member
    Κοριτσακια πργματι ειναι φθινοπωρο!Εχουμε την πρωτη μας συναντηση στο θεατρο για να αποφασισουμε ποιο εργο θα ανεβασουμε.Κατι σε τριτο στεφανι λενε οι μυστικες πληροφοριες μου.Θα τα πουμε αργοτερα.

Senior Member
    Φαγητά, ε; Κρίμα που δε μπορώ να πάρω μάτι!

Δεν πειράζει, όμως, πήρα μάτι τα χθεσινά σου, Μακόνι και χόρτασα! Χρώματα κι αρώματα!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Κοριτσακια πργματι ειναι φθινοπωρο!Εχουμε την πρωτη μας συναντηση στο θεατρο για να αποφασισουμε ποιο εργο θα ανεβασουμε.Κατι σε τριτο στεφανι λενε οι μυστικες πληροφοριες μου.Θα τα πουμε αργοτερα.
    Τρίτο στεφάνι, ε; Αγαπημένο! Έχω διαβάσει το βιβλίο 9 φορές, αν δεν κάνω λάθος.
    http://www.youtube.com/watch?v=EVi5xw_lj7k

Senior Member
    με πολυ αγαπη απο εμενα για εσας!!!!βεβαια το μονο που θα φαω ειναι τα ψωμακια γιατι τα αλλα ειναι για φιλεμα

Senior Member
    Μπράβο Λίλα, είναι όλα ένα κι ένα, πολύ τυχεροί οι γείτονές σου χιχιχι.

Senior Member
    τζινακο αυτα θα ταξιδεψουν πατρα

Senior Member
    Λίλα για Αθήνα υπάρχει κανένα δρομολόγιο; χιχι