Results 36,721 to 36,735 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
11-09-2012, 00:15 #36721
αχαχχαχαχα να πεις οτι εσπασα την σκουπα βρε σοκολατιτσα μου να πω ναι επιτηδες το εκανα!! χαχαχαχαχα
Αχ Θεε μου τι θα κανω?? Δεν πτοουμε αλλα ξερετα ειναι και η κωλοαγωνια με την εξεταση και τωρα θα παει πιο πισω, να σας πω την αληθεια μου χαρηκα! Γιατι δεν θελω να την κανω, φοβαμαι! Αλλα απο την αλλη λεω καλητερα να την κανω τωρα να τελειωνω!! Ουφ βαρεθηκα! Παω ν αδω τιβι! Σας φιλω ολες γλυκα!
Κοριτσακι απο οτι καταλαβες θα αργησω να ερχομαι και εγω στο γυμναστηριο μαζι σου!
Μετα θυμηθηκα και την Λιλα που ειχε παθει ατροφια νομιζω?? Αχ Θεε μοοοου!!!
- 11-09-2012, 00:24 #36722
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αβα κανονικά ο προπονητής του δεν θεωρείται ότι έχει νορμάλ μυϊκό σύστημα, αλλά φαρινάπ μυϊκό σύστημα. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
11-09-2012, 00:35 #36723
4 σελίδες να διαβάσω...πετάμε πετάμε !!!!!
Nadine..που θα πάει θα ανεβώ στα πάτρια εδάφη στη Σαλονίκη και θα τα πούμε και από κοντά (με την Τζίνα αγκαλιά και οποιο άλλο κοριτσάκι θέλει)
Τζίνα..να τα ακούσει ο θεός...με έκανες και βούρκωσα...έτσι ακριβώς αισθάνομαι και εγώ...
Γλαυκή ???? ηθοποιός είσαι μανάρι μου????
Lila ...έχω τώρα μια πελώρια λαχταρα και nes quick!!!! μας τσάκισες!!!
Ανά είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα (και τι πράγμα ρε παιδί μου το τηλέφωνο χτυπούσε μονο αν έκλεινες για λίγο τα ματάκια σου) οποτε έκλεινα όχι μονο το κινητό αλλα και το σταθερό ...
Eli θέλω να δω που φτάνουν αυτές οι σκάλες (από την φωτό που ανέβασες)...θέλω να τις περπατήσω ...φαντάζομαι πως στο τέλος έχει ένα υπέροχο μικρό ξύλινο σπιτάκι..ανοίγω την πόρτα και είστε όλες εκεί..με ζεστό κακάο και μπίροι μπίροι...και ίσος σε ένα ξύλινο τραπεζάκι τα γλυκα τις λίλαςαιτείς να βρίσκονται...χωρίς τηλεφωνα. χωρίς τηλεόρασης.χωρίς ηλεκτρικό ...με κεράκια και το φως από το τζάκι...τέλεια!!!!!!!!!!
σύμφωνο με όλες πως αν αγαπάμε κάποιον όπως και να είναι εμάς μας φαίνεται όμορφος..το γλυκουλίνι μου έχει κοιλια αλλα δεν θα φύγει ποτε διότι του έχουν πλέγμα στο στομάχι είχε κολλήσει ένα παράσιτο στο στομάχι πριν 3 χρονια και μάλιστα κόντεψε να πεθάνει διότι τον ανοίξανε 4 φορες (τις 3 σε 1.5 βδομάδα) και δεν το βρίσκανε...άκουσε για την περίπτωση του ένας "μαγαλοκαθιγιτις" εδώ που έδινε ένα σεμινάριο στην πολύ και τον ρώτησε αν θέλει να τον enxirisi και αυτός..οποτε του έκοψαν όλους τους μύες τις κοιλιας για να το ορου...το βρήκαν αλλα με τους mus κομμένους του "βαλενε" πλέγμα...τώρα έχω έναν happy budda και του χαϊδεύω την κοιλίτσα και πολύ μου αρέσει
Τζιγέρι μου εσύ "ναταλιτσα" μου σκόρδα βρε κορίτσι μου...θα σε ξεμάτιαζα αλλα δεν έχω καντήλι εδώ και έτσι δεν μπορώ
Break η Κρήτη πάει σε όλους μάλλονθέλω και egoooooo!!!!!!!!!!
καληνύχτα στα κοριτσάκια μου που πάνε για ύπνο δεν σας πρόλαβα σήμερα
:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love:
11-09-2012, 01:03 #36724
και ένα ανεκδοτάκι που μου άρεσε πολύ όχι για καληνύχτα αφού κοιμάστε αλλα για το καλημέρα όταν θα μπείτε
Ο άντρας ανακάλυψε τη γυναίκα και εφεύρε το σεξ.
Η γυναίκα ανακάλυψε το σεξ και εφεύρε τον πονοκέφαλο.
Οι άντρες ανακάλυψαν τις λέξεις και εφεύραν τη συζήτηση.
Οι γυναίκες ανακάλυψαν τη συζήτηση και εφεύραν το κουτσομπολιό.
Οι άντρες ανακάλυψαν τα χρώματα και εφεύραν τη ζωγραφική.
Οι γυναίκες ανακάλυψαν τη ζωγραφική και εφεύραν το μακιγιάζ.
Οι άντρες ανακάλυψαν τα όπλα και εφεύραν το κυνήγι.
Οι γυναίκες ανακάλυψαν το κυνήγι και εφεύραν το mink παλτό.
Οι άντρες ανακάλυψαν τη γεωργία και εφεύραν το φαγητό.
Οι γυναίκες ανακάλυψαν το φαγητό και εφεύραν τη δίαιτα.
Οι άντρες ανακάλυψαν το εμπόριο και εφεύραν τα χρήματα.
Οι γυναίκες ανακάλυψαν τα χρήματα... και από κει και πέρα... όλα πήγαν στραβά!!!
11-09-2012, 10:18 #36725
:lol: :lol: :lol:
11-09-2012, 10:28 #36726
Καλημέρα και καλή εβδομάδα από Τρίτη σε Τρίτη χιχιχι. Νίνα εγώ μένω στην Αθήνα και μάλιστα δεν έχω πάει ποτέ στη Θεσσαλονίκη, ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή να πάω.
11-09-2012, 10:30 #36727
Originally posted by Eli
Αμάν βρε βαμπιράκι είδες η αδερφή της Σοκολατίτσας; Έσπαγε τα πιάτα όχι τα μούτρα της! Εσύ τι δεν καταλλλλαβαίνεις :lol:
:lol: :lol: :lol:
11-09-2012, 10:31 #36728
Καλημέρα,συγγραφείς μου!
Τζινάκι μου,η Θεσσαλονίκη σε περιμένει με παχιά τα λλλλλλλλλλλ της!
Σήμερα λέω ν'απολαύσω μια βόλτα στους δροσερούς πλέον δρόμους της...
Θα πάρω και τη μηχανή μου να κρατήσω στη μνήμη μου τις ανάσες της...
Και τη μουσική μου πάντα για παρέα...Ίσως πιω και καφέ με το στεφάνι μου.
Μια υπέροχη μέρα εκτυλίσσεται...Να δούμε τι θα έχουμε χαράξει στη σελίδα της
το βράδυ του απολογισμού εκεί που γίνεται ανάμνηση,στο άγραφο χαρτί της επόμενης.
11-09-2012, 10:35 #36729
Καλλλλημέρα Ναταλλλλία, καλλλλή βόλλλλτα, να περάσεις καλλλλά. :lol:
11-09-2012, 10:44 #36730
καλημερουδια!!!!μαντεψτε.θα ειμαι αθηνα την πεμπτη τελικα!!!!!σε 2 μερουλες δηλαδη!!!!
11-09-2012, 11:07 #36731
Καλημέρα όλη μέρα!!!
Ναταλία μου καλά να περάσεις στην φθινοπωρινή βόλτα σου και εύχομαι να κάτσει και ο καφές με το στεφάνι σου. Φθινοπωρινό καφεδάκι με φιλενάδα στην Θεσσαλονίκη μμμμ όμορφη εικόνα!
Και τώρα που μιλάμε για εικόνες, Νίνα μου όμορφη η εικόνα που μας περιέγραψες όπου όλες είμαστε μαζεμένες και πίνουμε καφεδάκι σε ένα σπιτάκι στο βουνό
Λιλάκο μου τώρα που αλλάξανε τα σχέδια θα έχεις χρόνο να πιούμε καφέ;
11-09-2012, 11:08 #36732
Καλημέρα Λίλα, τι θα γίνει με σένα πουλάκι μου, πάλι καλά που δεν είσαι ήδη στο mall να περιμένεις τα υπόλοιπα κορίτσια χιχι.
Eli δεν το ήξερα το angry birds, πλάκα έχει, έπαιξα για λίγο και όση ώρα έπαιζα τραγουδούσα από μέσα μου το "γκρέμιστα, γκρέμιστα, όλα πια". χιχιχι
11-09-2012, 11:13 #36733
ναι κουκλες θα εχω χρονο για καφε απο τις 10 μεχρι τις 2 παρα ειμαι free.τζινιους μην απορησεις αν στειλω κανενα μηνυμα αργοτερα που θα θα λεει μα που ειστε???ειμαι στο mall και σας περιμενω.
angry birds στο φβ παιζεται???
11-09-2012, 11:14 #36734
Τζίνα είναι μεγάλο κόλλημα και γελάω πολύ με τους ήχους που βγάζουν τα πουλάκια όταν σκάνε :lol:
Καλή διασκέδαση!
11-09-2012, 11:14 #36735
αααα να θυμηθω να σας στειλω το κινητο μου.δεν το θυμαμαι απεξω μιας και ποτε δεν το χρησιμοποιω.χτυπαει χτυπαει και εγω παντα το εχω πεταμενο.βλεπω μετα τις κλισεις και λεω εεε καλα οποιος ηταν θα ξαναπαρει.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση