Results 36,766 to 36,780 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
11-09-2012, 12:54 #36766
Originally posted by NADINE
Originally posted by Ninap
Ρε "κοριτιτσια"? μήπως να το κανονίζαμε για Πούλιο όταν τα οικονομικά μας θα είναι λίγο καλύτερα?
Ξέρεις πόσοι θα τον πάρουν χωρίς το γιώτα του μέχρι τότε;
- 11-09-2012, 12:57 #36767
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Νίνα έχω δύο έργα ζωγραφικής στο σπίτι μου από έναν ζωγράφο που τον λένε Πούλιο, μάλλον όμως δεν εννοείς αυτόν! :lol: Τον Ιούλιο εννοείς;
hahahahaah εννοούσε Πήλιο..αλλα ο μεταφραστής από greeklish το Greek δεν με τα βγάζει καλά τα πράγματα axaxaxa το διόρθωσα με το χέρι D
11-09-2012, 12:57 #36768
:lol::lol::lol::lol:
Μιλάμε για πολύ Πούλιο!!!!
11-09-2012, 12:59 #36769
Λοιπόν ενημέρωσα και την Σοκολατίτσα μας και είναι μέσα για τον καφέ και την βολεύει και το Mall
. Θα προτιμούσα να το κάνουμε στο Ηράκλειο που είναι λίγο πιο κάτω και έχει όμορφα καφέ κάτω από τα δέντρα, δίπλα στην στάση του ηλεκτρικού, αλλά θα ταλαιπωρήσουμε μάλλον την Καλλιόπη και δεν θέλω. Οπότε προστέθηκε μία ακόμη στην παρέα.
Άντε να δούμε πόσο μεγάλο θα γίνει το κεράτωμα....unk:
11-09-2012, 13:01 #36770
Ρε "κοριτιτσια"? μήπως να το κανονίζαμε για Πούλιο όταν τα οικονομικά μας θα είναι λίγο καλύτερα?
Ξέρεις πόσοι θα τον πάρουν χωρίς το γιώτα του μέχρι τότε;
Αχ αυτό μου λείπει τόσο μα τόσο πολύ..καφεδάκι με φιλι κάπου στην παραλια η έστω στο σέιχ σου ...!!!
Και μου βάζεις και το Σέιχ Σου όπου το φιλί γίνεται δύο ταινίες πορνό με ένα εισιτήριο...
Αχ!Τα ελεύθερα ήθη της Ολλανδίας σε απογείωσαν,Νινάκι μου!Η ιδέα του αρχοντοργίου πάντως ωραία!
Τι λες? Τι λες? το να pieisς καφεδάκι με μια φιλενάδα είναι λεσβιακό??? opaaaaaaaaaa!!!!!!!
ας με πούνε και λεσβία δεν με νοιάζει..εγώ θέλω καφεδάκι με μια φιλί και πολύ μπίρι μπίρι !!!
πάντως εγώ δεν ξέρω για σας αλλα εγώ εχθές το βραδυ έκανα γυμανστήριο...κατά τις 3 τα ξημερώματα είχα ένα πολύ ωραίο ξύπνημα...αναρωτιέμαι..μήπω� � είναι νωρίς? :lol:
11-09-2012, 13:01 #36771
hahahahaah εννοούσε Πήλιο..αλλα ο μεταφραστής από greeklish το Greek δεν με τα βγάζει καλά τα πράγματα axaxaxa το διόρθωσα με το χέρι D
Άμα είναι να κάθεσαι να τα γράφεις ιδιοχείρως
γιατί ποστάρει άλλ'αντ'άλλων όσο του τα υπαγορεύεις
να τον απολύσεις τότε,Νινάκι μου,τον αλήτη τον μεταφραστή σου!
11-09-2012, 13:04 #36772
Νίνα μην ανησυχείς, γυμνάσου ελεύθερα με τον Πούλιο! :lol:
11-09-2012, 13:08 #36773
Αχ αυτό μου λείπει τόσο μα τόσο πολύ..καφεδάκι με φιλι κάπου στην παραλια η έστω στο σέιχ σου ...!!!
Και μου βάζεις και το Σέιχ Σου όπου το φιλί γίνεται δύο ταινίες πορνό με ένα εισιτήριο...
Αχ!Τα ελεύθερα ήθη της Ολλανδίας σε απογείωσαν,Νινάκι μου!Η ιδέα του αρχοντοργίου πάντως ωραία!
Τι λες? Τι λες? το να pieisς καφεδάκι με μια φιλενάδα είναι λεσβιακό??? opaaaaaaaaaa!!!!!!!
ας με πούνε και λεσβία δεν με νοιάζει..εγώ θέλω καφεδάκι με μια φιλί και πολύ μπίρι μπίρι !!![/quote]
Μη μου ταράζεσαι,κοκόνα μου!
Αυτός ο αλήτης ο μεταφραστής σου φταίει για όλα!
Φαίνεται είχε πάντα φαντασίωση να δει δύο γυναίκες να φιλιούνται ο ξενέρωτος
και σου έγραψε τον "καφέ με φίλη" με γιώτα (φιλι) και μάλιστα χωρίς τόνο,μήπως τσιμπήσει καμιά μας...
Κι άντε μέχρι τώρα παίζει με το γιώτα...Η αλφάβητος έχει άλλα 23 γράμματα!Αλίμονο μας τι μας περιμένει με δαύτον!
11-09-2012, 13:09 #36774
:lol::lol::lol::lol::lol:
11-09-2012, 13:10 #36775
Νίνα μην ανησυχείς, γυμνάσου ελεύθερα με τον Πούλιο! :lol:
:lol: :lol: :lol: πάλι καλά που δεν γυμναστικά με τον Μπούλο να λες :lol:
*gumanstika...μα βλέπεις? αυτό το greeklish το Greek με έχει κάνει ανορθόγραφη και χωρίς τονισμό...σαν εξωγήινοι μιλάω αχ ποτε θα φέρω τα πραγματάκια μου από Ελλάδα να φέρω και το pc μου!!!!
11-09-2012, 13:11 #36776
ελα να μεγαλωνει το παρεακι!!!!διπλο κερατο.τζινιους δηλεσιασμενο μου τι να σου κανω που εισαι και σκυλομανα και το τερατακι σου δεν μπορει χωρις εσενα.θα τα πουμε τα x-mas εμεις!!!!
11-09-2012, 13:12 #36777
ας με πούνε και λεσβία δεν με νοιάζει..εγώ θέλω καφεδάκι με μια φιλί και πολύ μπίρι μπίρι !!!
Αυτός ο αλήτης ο μεταφραστής σου φταίει για όλα!
Φαίνεται είχε πάντα φαντασίωση να δει δύο γυναίκες να φιλιούνται ο ξενέρωτος
και σου έγραψε τον "καφέ με φίλη" με γιώτα (φιλι) και μάλιστα χωρίς τόνο,μήπως τσιμπήσει καμιά μας...
Κι άντε μέχρι τώρα παίζει με το γιώτα...Η αλφάβητος έχει άλλα 23 γράμματα!Αλίμονο μας τι μας περιμένει με δαύτον! [/quote]
καλε συνεχεια το κάνει..αμάν ποια ...γραφεις Πήλιο σου βγάζει Πούλιο..γραφεις φίλη σου βγάζει φιλί ...τι να κάνω?? έπεσα σε homo μεταφραστή :lol:
11-09-2012, 13:14 #36778
AAA!! εκτος από μένα και την Ιωάννα (Angel) δεν παίζει καμια άλλη pionner trail στο fb? η mafia wars????
11-09-2012, 13:17 #36779
Originally posted by lila198621
τζινιους δηλεσιασμενο μου τι να σου κανω που εισαι και σκυλομανα και το τερατακι σου δεν μπορει χωρις εσενα.
11-09-2012, 13:20 #36780
Λίλα το πράσινο κουμπάκι αριστερά που είναι πάνω στο κινητό σου όταν το πατήσεις ακούς να σου μιλάει αυτός που σε καλεί, θαύμα έτσι;; χιχιχι
Παρεμπιπτόντως,ποιά ανάμεσα μας είναι το βούτυρο κακάο;
Να ξέρουμε ποιόν βάζουμε στα χείλη μας πριν πούμε το ναι!Originally posted by NADINE
Εμ όλα θέλεις να τα ξέρεις εμ να μην ταλαιπωρείσαι!
Προφανώς ούτε εσύ ούτε η Έλι,που ρωτήσατε,είναι το βούτυρο κακάο.
Και για να συντομεύουμε,ούτε η Μακ ούτε η ποδοδαχτυλίθρα της
(Λυσάρι=Κατερίνα)ούτε η Λίλα ούτε η συνονόματη ούτε η Πωλίνα
ούτε το Αγγελουδάκι ούτε η Αγγελικούλα ούτε η σοκολατένια...
ούτε η γοργόνα ...ούτε...Αρχίζεις να μπαίνεις στο νόημα,"Ρονίτα"ή να συνεχίσω;Originally posted by NADINE
Ναταλία δεν έχω ιδέα τι θέλουν να πουν όλοι οι ποιητές και οι συγγραφείς μαζί!!
Καλέ,πού είσαι Ρονίτα για μένα εσύ;Εκεί λοιπόν κάποια θέλει να γίνει το βούτυρο κακάο μου...Α,μα πια....uzzled:
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια