ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2464
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2464 of 2553 FirstFirst ... 146419642364241424542462246324642465246624742514 ... LastLast
Results 36,946 to 36,960 of 38289
  1. #36946
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,205
    monadikι περαστικά κ σιδερένια!
    Είπαμε ώρα για αύριο?

    Λίλααααααα που εεεειιιιισαιιιι?????????

  2. #36947
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    Σοκολατίτσα αναβάλλεται για αύριο γιατί η Λίλα δεν θα πάει στην Αθήνα, αρρώστησε με τις αμυγδαλές της, πήγε στο νοσοκομείο και της είπαν ότι έχει οξεία αμυγδαλίτιδα, παίρνει αντιβίωση και είναι τέζα.

  3. #36948
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,205
    Περαστικά Λιλούκο μου, την επόμενη φορά τότε!

  4. #36949
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Athens
    Posts
    5,663
    Σας μιλάει το όρθιο πτώμα! :shocked2:
    Ο απολογισμός της ποδηλατοβόλτας 35χιλιόμετρα διαδρομή 2,5 ώρες συν οι στάσεις. Δεν μπορώ να ορίσω τα άκρα μου! Αλλά το ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΘΗΚΑ!!!
    Μπήκα γρήγορα γρήγορα για να δω την ώρα για το ραντεβού μας και διάβασα τα δυσάρεστα περί ακύρωσης καφέ . Λιλάκο μου περαστικά και γρήγορα κορίτσι μου, εύχομαι να καταφέρουμε την επόμενη φορά να τα πούμε από κοντά. Καλή ξεκούραση και καλή ανάρρωση. φιλιάααααα

  5. #36950
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,205
    Έλλη όλα οκ? χαράς το κουράγιο σου!

    Τζίιιιιινννναααααα που εεείιιιισσσσσαααιιιιιιιιι ιιι?????????

  6. #36951
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Athens
    Posts
    5,663
    Καλά είμαι σοκολατίτσα μου απλά πτώμα και πονάω παντού!

  7. #36952
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    Eli κάνε ένα μπανάκι να χαλαρώσουν λίγο οι μυς σου και ξάπλωσε να ξεκουραστείς. Σας καληνυχτώ, καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα.

  8. #36953
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4,829
    Γεια σου όρθιο πρώμα! Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται ξανά! Επίσης, πτώμα..
    'Εκανα μισή ώρα ζούμπα και μία πιλάτες και για αρχή ένιωσα να με πονούν τα γόνατα. Το είπα στη γυμνάστρια και ρώτησα, φταίει το βάρος; Όχι,το αγύμναστο φταίει, απάντησε..
    Μετά έφυγα και πήγα στο μπαράκι ενός φίλου. Δεν είχα λεφτά πάνω μου, οπότε ειδοποίησα το παρεάκι, να καθαρίσει. Ήρθε, ήπιαμε ένα ποτό και μετά άρχισα να του κάνω νάζια για γαρίδες. Πεινούσα.. Πήγαμε και μόλις γύρισα. Νιώθω ωραία, πολύ ωραία, αν και λίγο πιασμένη στους ώμους. Στόχος μου είναι να μείνω στο γυμναστήριο όλη τη χρονιά, να μη λακίσω ως συνήθως. Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω. Οι οιωνοί είναι καλοί. Οι γυμνάστριες γνωστές, οι καιροί χαλεποί, άρα όλους τους δεχόμαστε, όλα συνηγορούν υπέρ μου.

  9. #36954
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,556
    καλημερα
    λιλακι περαστικα σου!
    τελικα δεν ηταν γραφτο να βρεθουμε........
    την αλλη φορα ελπιζω να μπορω και εγω!

  10. #36955
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    940
    Καλημέρα και από μενα:
    Κατερινάκι, Μακόνι, Μαράκι και Λιλάκι περαστικά σας!!!! νομίζω ότι και την Νίνα κάτι την γυρνάει.... περαστικά και σε εσενα λοιπόν!!!!

  11. #36956
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    Καλημέρα.

  12. #36957
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4,829
    Καλημέρα σας! Αυτό το μήνυμα απευθύνεται στη Μακ μας. Μακόνι, όλο το βράδυ σε έβλεπα στον ύπνο μου και θέλω να σου περιγράψω το όνειρό μου, για να κινηθείς προσεκτικά σήμερα, είτε πιστεύεις στα όνειρα, είτε όχι.
    Λοιπόν, εσύ υποτίθεται ότι ήσουν σε μάθημα και με είχες μέσα στο σπίτι σου να σε περιμένω. Περίεργη αίσθηση, η λογική μου λειτουργούσε και στον ύπνο. Σκεφτόμουν, τι δουλειά έχω μόνη μου εδώ, τη στιγμή που λείπει η οικοδέσποινα; Περιγραφή σπιτιού: Πολύ νοικοκυρεμένο, αλλά άλλης εποχής, σαν τις παλιές ελληνικές ταινίες. Στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, μέσα σε καλντερίμι. Σεμεδάκια, κεντήματα, παντού. Έπιπλα που δεν τα συναντάς πια. Φτωχικό σπίτι, με πολύ παλιά και φθαρμένα έπιπλα, αλλά τόσο ασταφτερό, που φοβόμουν να κουνηθώ εκεί μέσα. Λόγω παλαιότητας, πρώτα έπεσε η βιβλιοθήκη. Τη μάζευα και τη σήκωνα όρθια και ξαναέπεφτε. Μετά ο αέρας ξήλωσε την εξώπορτα και τρόμαξα να τη βάλω στη θέση της. Τώρα το γελοίο του πράγματος.. Έφαγα κάτι βιαστικά κάτι και ξέρασα πάνω σε ένα κεντητό σεμεδάκι.. Λεπτοδουλειά, με τη δαντελίτσα του, με τα όλα του. Πήγα στο μπάνιο και προσπαθούσα με απορρυπαντικό να το πλύνω, να το στεγνώσω και να βρω σίδερο, προτού έρθεις και καταλάβεις τι έγινε.. Μετά στρώθηκα σε ένα τραπέζι και διάβαζα ισπανικά, στο Θεό σου!
    Μήπως πρέπει να την κόψω τη Χίσλοπ; Νομίζω ότι έχει κάποιες παρενέργειες.. Αλλά και πάλι, επειδή έπεφταν πράγματα (μετά τα έσωζα) και επειδή ένιωθα άβολα στο όνειρο, πρόσεχε σήμερα μανάρι μου, ναι;
    Τελικά ήρθες, με σήκωσες από το τραπέζι, πιαστήκαμε αγκαζέ, πήραμε κάτι δώρα και πήγαμε επίσκεψη. Τέλος καλό, όλα καλά!

  13. #36958
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Athens
    Posts
    5,663
    Καλημερούδια όμορφες!!!

    Άστα Άβα μου από τον πόνο δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, μου βγήκε και το πιάσιμο από το προχθεσινό γυμναστήριο και ήρθα και ολοκληρώθηκα! Τι κοιλιακοί πονούσαν, τι πόδια, τι χέρια, ακόμη και ο λαιμός μου από τους κοιλιακούς με αποτέλεσμα να θέλω γερανό να με σηκώσει από τον καναπέ για να πάω στο κρεβάτι! :lol:
    Σήμερα σηκώθηκα πολύ καλύτερα και ευτυχώς φαίνεται ότι δεν κρύωσα, γιατί ίδρωσα πολύ χθες και είχε ψύχρα και παγωμένο αεράκι.

    Επιτέλους Άβα μου κάναμε την αρχή!!! Το μόνο που μας μένει τώρα είναι να μείνουμε πιστές στην άσκηση μας. Πάντως να πω την αλήθεια μπορεί να πόνεσα, να ταλαιπωρήθηκα, να σκέφτηκα ακόμη και ότι δεν είμαι εγώ για τέτοια, αλλά άνετα θα το ξανακάνω!

    Οι ποδηλάτες Ηρακλείου, καθώς και άλλες ομάδες της Αθήνας, είναι πολύ οργανωμένοι. Έχουν ασύρματα και επικοινωνούν μεταξύ τους, έχουν συνεργείο και φαρμακείο και όταν κινούμαστε στους δρόμους σταματάνε την κυκλοφορία οι λεγόμενοι "κόφτες" για να περάσει η ποδηλατοπομπή. Όταν κάποιος έχει πρόβλημα σταματάμε όλοι και όσοι μπορούν σπεύδουν να βοηθήσουν! Για τους ελεύθερους-ες είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να κάνεις νέες γνωριμίες. Επειδή ήμουν αρχάρια στις μεγάλες αποστάσεις μου δίνανε συμβουλές για το πως να ποδηλατώ και να είμαι μπροστά στην πορεία όταν μπορώ για να έχω καλύτερο ρυθμό και όταν στις ανηφόρες στον γυρισμό τα έπαιξα και από τον πόνο και την κούραση δεν μπορούσα να ακολουθήσω, η ομάδα περίμενε και ερχόντουσαν άτομα και με έσπρωχναν από την πλάτη για να βγάλω την ανηφόρα!!! Και ναι για χάρη μου περίμενε όλη η ομάδα! :wow: Υπήρχαν στιγμές που ντράπηκα πολύ, αλλά ακόμη και τότε αυτοί που με βοηθούσαν μου δίναν κουράγιο και μου έλεγαν ότι όλοι τα ίδια περάσανε μέχρι να φτάσουν στο επίπεδο που είναι τώρα. Με συγκίνησε η ομαδικότητα τους και θα προσπαθήσω να το καθιερώσω 2 φορές το μήνα να πάω μαζί τους. Χθες ήμασταν περίπου 50 άτομα . Ξεκινήσαμε από την πλατεία του Ηρακλείου στον ΗΣΑΠ και φτάσαμε μέχρι το Arthur Mac glen στα Σπάτα!

    Νιώθω υπερήφανη!!! :roll:

  14. #36959
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4,829
    Μπράβο Eli μου, μπράβο καμάρι μου!
    Η αρχή έγινε και πρέπει να θέλουμε και να συνεχίσουμε και θα το κάνουμε!
    Χθες ήμουν τόσο εξαντλημένη, που κοιμήθηκα άπλυτη. Σηκώθηκα σήμερα, έκανα ένα καυτό μπάνιο, έβαλα κρέμα σώματος και... άρχισα να νιώθω τα πιασίματα παντού. Κυρίως οι ώμοι και η πλάτη μου πιάστηκαν, με αυτό το ρημάδι το ματσούκι που κουβαλούσα, σαν τη νεροκουβαλήτρα.. Μετά οι γάμπες, οι τα πόδια γενικότερα και μετά τα χέρια.
    Δεν πειράζει, όμως, θα το καθιερώσω να πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα και θα το κάνω όλη τη χρονιά.

  15. #36960
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    940
    Καλημέρα Ava!!!
    Καλημέρα ποδηλατEli!!! ξέρεις πόσο τους ζηλεύω όλους αυτους που κάνουν τέτοιες διαδρομες???? απίστευτ πολύ αλλά είμαι πολύ απομακρυσμένη για να συμμετέχω και να έχω κουράγιο να γυρίσω μετα σπίτι!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •