Results 36,961 to 36,975 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
13-09-2012, 11:11 #36961
Και, Ελούκο μου, μη ντρέπεσαι! Δε ζήτησες εσύ βοήθεια, μόνοι τους σου την προσφέρανε οι άνθρωποι, πράγμα που σημαίνει ότι είναι τακτική τους να βοηθούν τους αρχάριους.
Θα υπήρχε ένα προβληματάκι, αν σε έσπρωχναν από τον cul για να βγάλεις την ανηφόρα :lol: Αλλά αφού σε έσπρωχναν από την πλάτη, όλα καλά!
- 13-09-2012, 11:12 #36962
Εντομεταξύ δεν σας είπα τα αστεία της υπόθεσης!
Τελικά διαβάζω ότι ήμασταν πάνω από 100!!! :duh:
Κάποια στιγμή περάσαμε ανεβαίνοντας την Μεσογείων από ένα club Παναθηναϊκών οι οποίοι είδαν κάποιον στην ομάδα μας που φορούσαν μπλούζα της ΑΕΚ και για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα έγινε χαμός. Μας πήραν στο κατόπι και τελικά πρέπει να έπαιξε και λίγο ξύλο! Τελικά τέλος καλά όλα καλά. Στην επιστροφή μας πέτυχαν κάτι αστυνομικοί και επειδή μάλλον ήμασταν πολλοί μας κάναν αυτοκινητοπομπή! :lol:
Έτσι επιστρέψαμε σπίτια μας υπό την συνοδεία αστυνομικών! χιχιχιχι
13-09-2012, 11:14 #36963
Αγγελικούλα μου, μπορείς να κάνεις άλλα πράγματα για να ταλαιπωρήσεις το κορμάκι σου.. Μη φοβάσαι και έχουμε γίνει πολύ εφευρετικοί ως προς την καταπόνηση! Άλλοι ποδηλατούν, άλλοι δένονται με σκοινιά, άλλοι κουβαλούν ματσούκια, άλλοι σηκώνουν βάρη, έχει απ' όλα ο μπαξές!
13-09-2012, 11:16 #36964
Πω πω, μεγαλεία, η Eli μας!
Την άλλη φορά, να κάνεις τάχα ότι είσαι πολύ κουρασμένη. Να σε δέσουν με σκοινί πίσω από το περιπολικό και να σε σέρνουν. Αυτό και αν αφήσει ιστορία! Όλοι οι άλλοι θα αγκομαχούν στις ανηφόρες, αλλά εσύ.. Κυρία!
13-09-2012, 11:19 #36965
Originally posted by angel79
Καλημέρα Ava!!!
Καλημέρα ποδηλατEli!!! ξέρεις πόσο τους ζηλεύω όλους αυτους που κάνουν τέτοιες διαδρομες???? απίστευτ πολύ αλλά είμαι πολύ απομακρυσμένη για να συμμετέχω και να έχω κουράγιο να γυρίσω μετα σπίτι!!!.
Την ομάδα του Ηρακλείου τυχαία την βρήκα μέσα από το freeday στο facebook. Δεν ξέρω για τα Νότια γιατί δεν τον έχω ψάξει αλλά εδώ γύρω έχει αρκετές ομάδες στις γύρω περιοχές. Απλά ποτέ δεν τολμούσα να κάνω το πρώτο βήμα γιατί έλεγα δεν θα την βγάλω καθαρή. Είναι όμως η ομάδα τόσο υποστηρικτική που δεν σε αφήνει να λιγοψυχήσεις.
13-09-2012, 11:20 #36966
Το ξέρω Ava μου αλλά με το ποδήλατο (όπως και με την μηχανη) νιώθεις μια ελευθερία που δεν μπορώ να στην περιγράψω με λόγια!
13-09-2012, 11:29 #36967
Originally posted by Ava
Πω πω, μεγαλεία, η Eli μας!
Την άλλη φορά, να κάνεις τάχα ότι είσαι πολύ κουρασμένη. Να σε δέσουν με σκοινί πίσω από το περιπολικό και να σε σέρνουν. Αυτό και αν αφήσει ιστορία! Όλοι οι άλλοι θα αγκομαχούν στις ανηφόρες, αλλά εσύ.. Κυρία!
Όσο για αυτό με το σκοινί το φαντασιώθηκα επίσης :lol:
Έβλεπα τους υπόλοιπους που ποδηλατούσαν με τόση άνεση και απορούσα ρε Άβα πως τα καταφέρνουν; Και εγώ τι είμαι ντιπ άχρηστη;;; Μετά έχω την μύγα και μυγιάζομαι ότι τάχα μου τα κιλα μου φταίνε, αλλά σας πληροφορώ ότι υπήρχαν και γεματούλιδες στην ομάδα και μία κοπέλα στα δικά μου κυβικά και μια χαρά τα κατάφερναν. Ακόμη και έναν παππού 70 και χρονών! Όλοι τους τα πήγαιναν μια χαρά. Τελικά μου λύσανε την απορία ότι έχει να κάνει καθαρά με το πόσα χιλιλομετρα βάζεις στο ποδήλατο, δηλαδή αν κάνω συχνά μεγάλες βόλτες η αντοχή μου θα αυξηθεί δραματικά. Άντε να δούμε....
13-09-2012, 11:48 #36968
Η Λίλα βρε παιδιά δεν εμφανίστηκε, ελπίζω να είναι καλά και απλά να ξεκουράζεται. Άτιμη αμυγδαλίτιδα :grind:
13-09-2012, 11:56 #36969
Ελακι μου είναι πολύ ατιμο πραγμα! Εγώ τις έβγαλα μετά από 2 αποστίματα μέσα σε ενα μινα στα 29 μου! και τραβιξα και μεγάλο ζωρι για να συνέλθω.... ούτε sleevατη να ήμουν 1,5 μήνες με γάλα γιαούρτι και αλεσμένο μήλο ή αχλάδι ήμουν!!! αντε στο τσακίρ κέφι κανένα παγωτο χωρίς κομματάκια και σουπα χωρίς κομματάκια πάλι (κοινώς ζουμι μόνο) σε θερμοκρασία δωματίου!!!! και όλα αυτά από 9 Νοεμβρίου έως περίπου τα Χριστουγεννα!!!!
13-09-2012, 12:02 #36970
πωπω Αγγελική μου μεγάλη ταλαιπωρία! Φαντάζομαι μόλις μπόρεσες να φας πως έκανες!
Και εγώ παλιά πάθαινα πολλές αμυγδαλίτιδες αλλά δεν τις έβγαλα, είχα μία άρνηση. Στην εφηβεία μου αρρώσταινα 2-3 φορές το χρόνο από αμυγδαλίτιδα. Μετά τα 20 ηρέμησα όμως. Τώρα παθαίνω το πολύ μία φορά το χρόνο και αν.
13-09-2012, 13:30 #36971
Καλησπέρα κοριτσάρες μου!
Ουαου Έλλη τι περιπετειώδης ποδηλατοβόλτα ήταν? Μέχρι κ ξύλο έπεσε. Εγω νόμιζα πως θα πήγαινες μόνη σου μαζί με την φίλη σου, αλλά εσύ είχες οργανωθεί σε ομάδα!!!!! Τέλεια:thumbup::thumbup::thumbup:
Μου άρεσε που σκέφτεσαι κ τις ελεύθερες/ους πως είναι καλή περίπτωση για γνωριμίες, μμμμ μου έβαλες ιδέες........ λες να πάρω κανα ποδήλατο κ να οργανωθώ σε καμιά τέτοια ομάδα? Αστο καλύτερα γιατί εαν εχθές τη διαδρομή την κάνατε 2,5 ώρες με εμένα μαζί θα το ξημερώνατε
:lol::lol::lol::lol:
Αβα βλέπω πως μπήκες κ εσυ δυναμικά στο κόσμο της γυμναστικής, καλέ τι όνειρο ήταν κ αυτό?
Αγγελικούλα καλή δουλειά!!!
Μακ κ Λιλούκο μακάρι σήμερα να ήσαστε κάπως καλύτερα!
13-09-2012, 14:02 #36972
Είπαμε τρελή τρελή Σοκολατίτσα μου αλλά να ξεσηκωθώ με μία φίλη να πάμε βραδιάτικα στα Σπάτα εεεε είναι λίγο too much!
Σοκολατίτσα μου εγώ παλιά πίστευα ότι το βάρος μου είναι απαγορευτικό για ποδήλατο. Ωστόσο στα 105 κιλά πήγα και το αγόρασα με αμφιβολία μεν αλλα το ήθελα πάρα πολυ! Από τότε έχω χάσει πάνω από 10 κιλά και το ποδήλατο έχει βοηθήσει να φύγουν κάποια από αυτά. Στην αρχή ένιωθα παράταιρη πάνω στο ποδήλατο και σκεφτόμουν ότι ολοι με κοιτάνε και σκέφτονται που πας ρε Καραμήτρο; :lol:
Μετά ξεπέρασα τις ντροπές μου και χτες ξεπέρασα και έναν ακόμη φόβο μου. Είμαι σίγουρη ότι αν το συνεχίσω εκτός του ότι θα αποκτήσω επιτέλους αντοχές και καλύτερο καρδιοαναπνευστικό θα μπορέσω να χάσω και πιο εύκολα βάρος. Πλέον θέλω να ασκούμαι και να διασκεδάζω ταυτόχρονα δεν μπορώ την μονοτονία!
13-09-2012, 15:27 #36973
Originally posted by break
Μακ κ Λιλούκο μακάρι σήμερα να ήσαστε κάπως καλύτερα!
Ελάκι, ποδηλατισσα μου εσύ, να σου θυμίσω τι μου είπε ένας συνάδελφος σου(στην ποδηλασία εννοω) , η ποδηλασία ανεβάζει τη λίμπιντο γιατί αιματώνονται καλύτερα τα σημεία που ακουμπούν τη σέλα!
Αβα, παιδί μου εσύ, είμαι σίγουρη ότι η Χίσλοπ κάνει καλά τη δουλειά της στο όνειρο! Δεν πιστευω στα όνειρα ως οιωνούς ή σημάδια ότι κάτι θα συμβεί. Πιστεύω στα όνειρα ως ενδεικτικά των επιφανειακών ή ενδότερων συναισθημάτων μας και έκφραση του σουρεάλ εαυτού μας που εκφράζεται μέσα από το υποσυνείδητο. Πολύ ενδιαφερον όνειρο πάντως, θα το σκεφτώ περισσότερο. <3
13-09-2012, 15:37 #36974
Καλησπερα ομορφοκοριτσα..τι κανετε? Δεν σας εχω διαβασει δυστυχως ..το μονο που ειδα ειναι για την Μακ μας οτι πηγε κ αυτη στο νοσοκομειο..περαστικα Μακ ευχομαι καλη αναρρωση κ να μην παθεις τιποτα ξανα.Οι υπολοιπες τι κανετε? Η Ναταλια εκ Λονδινου ηρθε Αθηνα? τι εγινε με την εξεταση της?
13-09-2012, 15:45 #36975
μαρακι περαστικα δεν αδειασα να σε παρω τηλ
το βαμπιρακι δεν ηρθε χτυπισε το ποδι της δε ξερω ποτε θα ερθει τελικα
ηταν να ερθει 17 και να φυγει την ιδια μερα τωρα δε ξερω
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή