ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2467
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2467 of 2553 FirstFirst ... 146719672367241724572465246624672468246924772517 ... LastLast
Results 36,991 to 37,005 of 38289
    Senior Member
    Χαχαχα!! Σε ξεγέλασα κι εσένα,ε; 85 last year, honey, βάλε 71 να είσαι μέσα!
    Αλλά έχω νεανικά γούστα, για 90 και βάλε!
    Βρήκα το τραγούδι που μου αρέσει και από ό,τι φαίνεται από τις θεάσεις δεν αρέσει μόνο σε μένα:
    http://www.youtube.com/watch?v=0J3vgcE5i2o

Senior Member
    μα ρωτισα το 85???
    και δε μου απαντισε καμια αρα λεω τοσο ειναι

Senior Member
    Καλησπέρα όμορφες!
    Καλλιόπη μου, η ζούμπα δεν είναι δύσκολη γιατί μπορείς να την φέρεις στα δικά σου μέτρα. Ωστόσο έχει αρκετό χοροπήδημα και αυτό επιβαρύνει γόνατα και στήθος ( για εμάς που το έχουμε πλούσιο ). Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένεις άλλα 10 κιλάκια να πέσουν για να ξεκινήσεις για να μην επιβαρύνεις τις κλειδώσεις σου. Και πάλι όμως σου λέω, την ένταση της κίνησης την ορίζεις εσύ, οπότε το φέρνεις στα δικά σου μέτρα. Ρώτησε τον γιατρό σου αν είσαι έτοιμη για αεροβική άσκηση και αν σου πει ναι τότε βουρρρρρ! Είναι πολύ ευχάριστη και σε κάνει να νιώθεις πολυ χαρούμενη μετά!

Senior Member
    Αααα μόνο υπόψην μπορεί να είναι μία ώρα αντί για μισή που έκανε η Άβα. Εμάς το γυμναστήριο που πάμε δεν έχει μισάωρα, μόνο ολόκληρη ώρα. Και πάλι μπορείς να κάνεις την μισή για αρχή και μετά να το αυξάνεις σταδιακά. Γυμνάζεις απίστευτα πόδια και γοφούς, γιατί έχει πράγματι τρελό κούνημα και καρδιοαναπνευστικό.

Senior Member
    Originally posted by Mak
    Ελάκι, ποδηλατισσα μου εσύ, να σου θυμίσω τι μου είπε ένας συνάδελφος σου(στην ποδηλασία εννοω) , η ποδηλασία ανεβάζει τη λίμπιντο γιατί αιματώνονται καλύτερα τα σημεία που ακουμπούν τη σέλα!
    Αυτό πάλι το είχα ξεχάσει χιχιχιχι
    Θα σε ενημερώσω σύντομα για τις παρενέργειες, προς το παρόν το μόνο που νιώθω εκεί κάτω όταν κάθομαι είναι πόνος!!! :lol:

Senior Member
    καλησπερα!Μαζευτηκε κ το απωλολος προβατο!Δεν μπηκα καθολου τις μερες αυτες γιατι ειμαι στην επιτροπη που ψαχνει τι θα ανεβασουμε φετος το χειμωνα στο θεατρο κ καθε βραδυ διαβαζουμε κ ενα βιβλιο.Σημερα ομως ειναι αρρωστοι οι μισοι με φαρυγγιτιδα οποτε θα ειμαι μαζι σας.
    Ειδα ομως εδω οτι κανετε φοβερα πραγματα!Το Ελακιον 2μιση ωρες ποδηλαταδα κ επεισοδιακη μαλιστα!Το Αβουλινι πιασμενο γιατι αρχισε πιλατες!Μπραβο κοριτσια μου!Κ εγω πιασμενη ειμαι γιατι πηγα Δευτερα Τριτη για μπανιο,εκανα κ πολλες δουλειες στον κηπο,Ειχα κ κοσμο εχτες γιατι ειχαν ερθει στο δικο μου σπιτι να διαβασουμε.Πηγαινα για μπανιο με την κοπελλα που εχω στο μαγαζι αλλα τωρα τα ξαναφτιαξε με το φιλο της που ειχε τσακωθει κ δεν το βλεπω να ξαναπαμε κ μονη μου βαριεμαι.
    Μοναδικη σιδερενια κοριτσι μου!Ολα καλα?
    Μακουλινι μου κ εσυ καλα βλεπω!Πηγες κ σχολειο.Πονας κοριτσακι μου?
    Καλλιοπη ο δικος μου γιατρος δεν θελει χοροπηδητα για γυμναστικη στις πιο μεγαλες ηλικιες.Λεει μια ωρα περπατημα την ημερα.ξερεις καθολου τη γυμναστικη Καλανετικ?Κανει φοβερη δουλεια χωρις να καταπονει τις αρθρωσεις.

Senior Member
    Γλαύκη μου είσαι καλα???

Senior Member
    Αααχ, κορίτσια μου, καταταλαιπωρήθηκα! Τι τα ήθελα τα δύο δυσάρεστα μαζί;
    Πήγα πρώτα στην αισθητικό, όπου την πίεσα χρονικά, για να μην αργήσω στο ραντεβού με το γιατρό. Αποτέλεσμα: Με έγδαρε. Υποτίθεται ότι είμαι ανθεκτική στον πόνο σε κάτι τέτοια, αλλά με πετσόκοψε. Χώρια που, ενώ ήμουν σαφέστατη ότι θέλω μπικίνι σεμνό, για γιατρό, με έκανε σαν πρωταγωνίστρια πορνό..
    Τέλος πάντων, έπλυνα τα δόντια και βουρ στον οδοντίατρο. Άλλη ταλαιπωρία αυτή του καθαρισμού! Αίματα, σόδες παντού. Κάποια στιγμή του έκανα νεύμα με το χέρι να σταματήσει. Του είπα να μην τρομάξει, αλλά κάτι μου ρχεται. Τι μου λέει, εμετός; Όχι, σκοτοδίνη. Ένιωσα το προ-λιποθυμικό σκοτάδι. Άνοιξε πόρτες και παράθυρα να γίνει ρεύμα, μου έδωσε νερό, με ξάπλωσε και συνήλθα. Επιτέλους είμαι στο σπιτάκι μου, σε ένα μόνο κομμάτι. Μόνο που θα αργήσω λιγάκι να πάω στο γυναικολόγο, έτσι που με κατήντησαν.

Senior Member
    Χαρά μου, να αλλάξουμε για λίγο ρόλους;
    Θα σε μαλώσω.. Τι σημασία έχει το αν η κοπέλα τα ξαναβρήκε με το φίλο της; Εσύ στους ρυθμούς σου. Εστίασε σε αυτά που θέλεις, γαλήνη, ευεξία, εκγύμναση και ας είσαι και μοναχούλα σου. Πάρε και ένα βιβλιαράκι να διαβάσεις, πάρε και ένα καφεδάκι και όρμα! Το έχω κάνει άπειρες φορές και πέρασα πολύ όμορφα!

Senior Member
    Βρε καλώς την θεατρίνα μας!
    Και είχα αρχίσει να απορώ για το που μας γυρνάς αγαπητή Φτουτάτη! Όσο για τα μπανάκια θα συμφωνήσω με την Άβα, βιβλίο, καφεδάκι και βουρ στην παραλία! Μία απόφαση είναι Γλαύκη μου εδώ εγώ και η Τζίνα πήγαμε μόνες μας γυμναστήριο, ένα πρωινό μπανάκι δεν θα μπορέσεις να κάνεις;

Άβα μου μια σκέτη ταλαιπωρία είσαι! Καλά γέλασα πολυ με το μπικίνι και την παραγγελιά σου! Δηλαδή εσύ με άλλο σχέδιο πας στον γυναικολόγο και με άλλο για το ... άλλο; :lol::lol:

Senior Member
    :lol::lol:

Senior Member
    Εντελώς, Eli μου, μα εντελώς! Άλλο πράγμα ο άλλος και άλλο ο γιατρός..
    Πώς να με εκτιμήσει αν πάω σαν κανένα τσουλάκι;
    Πάντως, επειδή είμαι αισιόδοξη φύση, σκέφτομαι πάντα τα θετικά κάθε κατάστασης. Τουλάχιστον τώρα είμαι πανέτοιμη για τη νέα μου εργασία, τη νυχτερινή, ξέρεις... :wink2:

Senior Member
    Δηλαδή εγώ πάω σαν το τσουλάκι στον γυναικολόγο μου;;; :lol:

Senior Member
    Και τι ακριβώς θέλεις να πεις ότι θα σε εκτιμήσει καλέ; Δηλαδή περισσότερη αποτρίχωση λιγότερη εκτίμηση; Εγώ ξέρω ότι όσο περισσότερο κάνουμε τόσο περισσότερο μας έχουν σε εκτίμηση :lol:
    Δεν νομίζω ότι οι γυναικολόγοι αποτελούν εξαίρεση χιχιχι, εκτός και αν είναι ηλικίας 70 και άνω!

Senior Member
    Τζίνα μου για εσένα
    http://www.ethnos.gr/entheta.asp?cat...pubid=63706552

Για σκέψου το!