ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2475
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2475 of 2553 FirstFirst ... 147519752375242524652473247424752476247724852525 ... LastLast
Results 37,111 to 37,125 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα. Με ξύπνησε η βροχή και σηκώθηκα γρήγορα γρήγορα να μαζέψω τα μαξιλάρια από τις καρέκλες στον κήπο και τώρα βγήκε ήλιος! uzzled:
    Καλημέρα Καλλιόπη, δεν το έχω διαβάσει, λες να αναφέρει κι εμάς μέσα; χιχιχιχιχι

Senior Member
    Γλαύκη στο You tube δεν έχει ολόκληρο το 1ο επεισόδιο της Sila, αλλά δεν έχει και ελληνικούς υπότιτλους. Στο Mega tv έχει τα επεισόδια της σειράς από το 49 και μετά που μπορείς να τα δεις επί τόπου στον υπολογιστή σου με υπότιτλους. Αν μπορεί ο Νίκος να σου κατεβάσει torrent αρχείο πες του να μπει σε αυτήν τη δ/νση http://www.nocturnal.gr/2012/08/online-greek-subs.html γιατί έχει τα επεισόδια της Sila με ελληνικούς υπότιτλους αλλά πρέπει να τα κατεβάσεις πρώτα για να τα δεις. Δεν μπόρεσα να βρω το 1ο επεισόδιο με υπότιτλους που να μπορείς να το δεις απ'ευθείας στο internet.

Senior Member
    καλημέρα σας..
    Χτες με έπιασε αγρύπνια και μετά κλάμμα πριν κοιμηθώ..
    Συνειδητοποίησα ότι είμαι θυμωμένη. Θυμωμένη με τις τοπικές ενέσεις αναισθησίας που δεν πιάσανε. Θυμωμένη με το γιατρό που ξέχναγε ότι ήμουν ξύπνια και με έπιανε σαν ένα κομμάτι κρέας. Θυμωμένη με τον εαυτό μου που για να μη πούνε μυγιάγγιχτη και λιγόψυχη, δεν φώναξα να δείξω ότι πονάω. Θυμωμένη με την αδερφή μου που πάντα κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα και ελαχιστοποιεί με τα λόγια της και τη στάση της τη σημαντικότητα των καταστάσεων, τον πόνο, την ταλαιπωρία. Δήθεν γιατί πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι.
    Είμαι θυμωμένη, το αναγνωρίζω, δεν το καταπίνω και απλά συνεχίζω τη μέρα μου.
    Σήμερα του Σταυρού, γιορτάζει η περιοχή μου. Να είμαστε όλοι καλά.

Senior Member
    Καλημέρα φθινοπωρινές μου αγάπες!
    Μακόνες μου είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις αυτό που νιώθεις και να το εκφράζεις, είναι λυτρωτικό θα έλεγα. Έχω νιώσει πολλές φορές να αδικούμαι και να θυμώνω γιατί δεν έβρισκα το θάρρος να διεκδικήσω αυτά που ήθελα και τελικά τον θυμό μου τον κατάπινα γιατί δεν είμαι και από τα άτομα που θα ξεσπάσω εύκολα, όπως και εσύ άλλωστε...
    Εσύ ξέσπασες, αναγνώρισες, το μόνο που μένει είναι να διεκδικήσεις από εδώ και πέρα αυτά που εκ των πραγμάτων σου ανήκουν, το δικαίωμα σου να πονάς και να το λες και να απαιτείς από τους άλλους να δείχνουν κατανόηση και υποστήριξη. Και ναι πράγματι καμιά φορά χρειάζεται να διεκδικούμε και τα αυτονόητα, αλλά αν δεν τα διεκδικήσουμε εμείς, πιθανότατα δεν θα τα έχουμε γιατί οι άλλοι ακόμη και αν είναι οι πιο αγαπημένοι μας δεν ξέρουν πάντα τι έχουμε ανάγκη...

Senior Member
    Καλημέρα Μακ, κατανοώ απόλυτα το θυμό σου γιατί το έζησα κι εγώ και μου στοίχισε και μάλιστα χωρίς τον πόνο, που να πόναγα κιόλας! Ευτυχώς που ο χρόνος ξεφτίζει τις μνήμες μας κι έτσι σιγά σιγά θα συνέλθεις από το σοκ, πάντα θα ταράζεσαι όταν το σκέφτεσαι αλλά δεν θα το σκέφτεσαι συνεχώς όπως τώρα που είναι νωπό. Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει σε σένα, αλλά εγώ όταν έχω θυμό μέσα μου παίρνω ένα πιάτο ή ποτήρι και το σπάω με δύναμη στο πάτωμα και βλέποντας να σκορπίζουν τα κομματάκια νοιώθω ότι έτσι σκορπίζει και φεύγει από μέσα μου και ο θυμός. Να περάσεις όμορφα σήμερα ότι κι αν κάνεις. :love:

Senior Member
    Καλημερες σε όλες! Εδώ εχει ένα ωραίο αεράκι και συνεφια! Δεν πρέπει να βρέξει μέχρι μεθαυριο γιτι χανόμαστε!!! Εχουμε 1000 άτομα περίπου σε εκδηλώσεις!!! και δεν θα περάσουμε καλά Σαββατιάτικα! Θα μουκόψουν και το ρεπό ας γιορτάζει και ο αντρας μου (τα πανηγυρια θα σκεφτουμε θα μου πείτε???)

Μακόνι μου γλυκό έχεις κάθε διακιωμα να είσαι θυμωμένη!
    Σε σκεφτόμουνα να σου πω την αλήθεια χθες το βράδυ! πολύ αλλά ήταν αργά και δεν ήθελα να ενοχλήσω! σε φιλώ πολυ!

Senior Member
    Καλημέρα Ελάκι, καλημέρα Αγγελικούλα, σήμερα γιορτάζει ο άντρας σου ή αύριο; Χρόνια του πολλά, να τον χαίρεσαι και να είστε αγαπημένοι.

Senior Member
    Αυριο, του Αγ. Βησσαρίωνα!
    Σ' ευχαριστώ για τις ευχουλες σου!

Senior Member
    Καλημέρα κ εδώ!!!!!δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω...θα το κάνω μάλλον το βραδύ γιατί είμαι στο τρέξιμο σήμερα!!!!
    Αγγελική θα είμαι στην κουμπάρα σου σήμερα για την πρόβα!!!!
    επίσης κάθε φορά που ακούω το όνομα Βησσαρίωνα με μιας θυμάμαι το κουνέλι τις μικρής από το Άκρως Οικογενειακό!!!!!! ))))))))))
    φιλιάααααα κ να έχουμε μια όμορφη μέρα!!!

Senior Member
    Καλησπέρα Άντα!
    Μου το είπε ότι θα το κανονίζατε από προχθες!

Senior Member
    Καλησπέρα, μόλις γυρίσαμε από τον Ωρωπό που είχαμε πάει για φαγητό σε μία φίλη μας, εγώ, η μητέρα μου και η κοκερίνα-βελζεβούλ βεβαίως βεβαίως. Ευτυχώς δεν έβρεξε ξανά και μπορούν τώρα τα γουνοζωάκια να παίξουν στον κήπο, αφού τις είχαμε κλεισμένες τόσες ώρες μέσα στο σπίτι.

Senior Member
    Καλησπέρα και από μένα!!!
    Τζίνα απίστευτες ατάκες πλέον όταν γελάω με ρωτάνε τι είπε η τζίνα???!!!
    Άβα μόνο η εικονογράφηση λείπει στις περιγραφές σου!!!!
    Αλήθεια κορίτσια μπορώ να σας μιλήσω τηλ???
    Μακ καμαρωτό μου!!!!! χαζεύαμε φώτο σου...τι ομορφιά είσαι!!!
    Πριγκηπισένια ο Δημήτρης θέλει να σου στείλει ένα μνμ για να το βοηθήσεις για ένα κλειστό γκρουπ που θέλει να φτιάξει με τους συμμαθητές του ( 10 χρ ) θα το αντέξεις??
    Λίλα είσαι καλύτερα μικρή μου???
    Η μικρή Ναταλία έκανε σήμερα την εξέταση???
    Έλλη μπορείς να δεις αν έχει κανένα τέτοιο όμιλο Ήρακλειο Κρήτης???
    Όταν βγήκα από το χειρ...και γύρισα σπίτι...ο Γιάννης ως δώρο μου πήρε ποδήλατα και για τους τέσσερις μας ...Για μια νέα αρχή! Το δικό μου δε ένα άσπρο carrera κουκλί! Το λάτρεψα αμέσως ....
    Σας φιλώ μικρές μου πάω να ντύσω βιβλία!!

Senior Member
    Originally posted by look
    Καλησπέρα και από μένα!!!
    Τζίνα απίστευτες ατάκες πλέον όταν γελάω με ρωτάνε τι είπε η τζίνα???!!!

:lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Καλησπέρα Look, το Βαμπιράκι δεν ήρθε σήμερα να κάνει την εξέταση λόγω του ατυχήματος που είχε στο πόδι της, δεν μας έχει πει ακόμα πότε θα την κάνει.

Senior Member
    Look σου έστειλα μήνυμα u2u (αν θυμάσαι, το βλέπεις από πάνω δεξιά).