ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2476
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2476 of 2553 FirstFirst ... 147619762376242624662474247524762477247824862526 ... LastLast
Results 37,126 to 37,140 of 38289
    Senior Member
    Καλησπέρα κ απο εμένα! Τζίνα τα περάσατε όμορφα στη βολτούλα σας?

Απο το δικό μου μέτωπο τα ίδια δηλ βαρετά!

Senior Member
    Μόλις γύρισα από το γυμναστήριο, όπου ο γνωστός Μαρκήσιος έκανε πάρτυ!
    Το κορμάκι μου θα διαλυθεί..
    Αποφάσισα, όμως, να με κάνω να χαρώ λιγάκι.. Φτάνουν τα βασανιστήρια! Γυμναστήρια, αποτριχώσεις, γιατροί, ξανά γυμναστήρια, φτάνει!!
    Πλησιάζει η ώρα της χαράς.. Θα έρθει το παρεάκι και θα δούμε καμια βλακειούλα στο dvd και θα φάω μακαρονάδα! Ναιιιιι!!!

Senior Member
    Πώς είναι τώρα το Μακόνι μας; Ελπίζω πιο ήρεμο.. Είναι πολύ καλό που αναγνώρισες το θυμό σου και δεν άφησες ένα φθοροποιό συναίσθημα να σε κατατρώει, έτσι γενικά και αόριστα. Το θέμα είναι να φτάσεις στο σημείο να έχεις δημιουργικό θυμό. Μπορείς να σκέφτεσαι, θύμωσα; Ωραία, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό. Τι θα κάνω ώστε να μη μου ξανασυμβεί; Την επόμενη φορά δεν θα επιτρέψω σε κανένα να μου συμπεριφερθεί σα σφαχτάρι, χωρίς σεβασμό. Θα εκδηλώσω τη δυσαρέσκεια ή την αδυναμία μου. Δεν είναι ντροπή. Έτσι, παίρνεις μάθημα μέσα από το θυμό σου και τον εκτονώνεις θετικά.

Senior Member
    Προς στιγμήν χάρηκα μόλις μίλησες για χαρά.......κ σκέφτηκα πως τώρα με το hollywood άλλη χαρά θα έβλεπες!:yes:

Senior Member
    Καλησπέρα σοκολατίτσα, ωραία τα περάσαμε, ευτυχώς είναι και κοντά, 15 λεπτά περίπου κι έτσι δεν κουραστήκαμε στο πήγαινε έλα.
    Αβα πουλάκι μου τέτοια ώρα θα φας μακαρονάδα; Στην ώρα της χαράς δεν περιλαμβάνεται κάτι με λιγότερες θερμίδες;

Senior Member
    Originally posted by break
    Προς στιγμήν χάρηκα μόλις μίλησες για χαρά.......κ σκέφτηκα πως τώρα με το hollywood άλλη χαρά θα έβλεπες!:yes:
    Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά υπάρχουν κι άλλες χαρές εκτός από αυτήν που σκέφτηκες! :lol: :lol:

Senior Member
    Καμία παραχώρηση δεν κάνω στη χώρα της χαράς! Θα κάνω πρώτα ένα ζεστό μπανάκι, θα φορέσω ζεστές πυζαμούλες και χουχούλικες κάλτσες, θα πάρω την κουβέρτα στον καναπέ και θα τσακίσω τη μακαρονάδα, που ονειρεύομαι δύο μέρες τώρα!

Senior Member
    Ντου από παντού, ντου από παντού, ντου από παντού, να μη μείνει τίποτα, τίποτα!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=UUcKn2-etr8&feature=fvst

Senior Member
    Πάω για την ταινιούλα. Φιλάκιαα!!

Senior Member
    Καλή ταινιοδιασκέδαση.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Originally posted by break
    Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά υπάρχουν κι άλλες χαρές εκτός από αυτήν που σκέφτηκες! :lol: :lol:
    Πες καμιά βρε Τζινάκο μου γιατί αυτη μου λείπει αυτη σκέφτομαι χαχαχα :smilegrin::smilegrin: αντε μπας κ δω κ εγώ καμιά χαρά!

Senior Member
    Σρουλπ μου τρέχουν τα σάλια με τα μακαρόνια! Εσύ τα έφτιαξες?

Senior Member
    καλησπερες!!!!
    καλα σε λενε αρχοντα των δαχτυλιδιων αβακι
    πολλα δεν ειναι?????

Senior Member
    ποναω, πειναω και εχω αναγκη μια γυναικεια φιλικη ζεστη αγκαλια.

Senior Member
    αλλα τιποτα δεν θα γιενι μαλλον...ουτε ο πονος θα περασει αυκολα, ουτε φαγητο εχω να φαω και δεν θα παρω καμια βλακεια απ εξω και καμια μα καμια φιλη δεν εχω εδω....
    μονο εναν μαντραχαλο φιλο μας θα δω το σκ. αλλα τι να σου κανει ενας αντρας φιλος?
    πως να μοιραστεις τις αγωνιες σου? τις ανασφαλειες σου? τις επιτυχιες σου? τα ονειρα σου?

μου λειπε το πανεπιστημιο... μου λειπε παρα πολυ! εκει που η διπλανη σου μπορουσε να καταλααβει ακριβως τι περνας και σε τι φαση βρισκεσαι. και υπηρχε τοση υποστηριξη και τοση αλληλεγγυη.