Results 37,171 to 37,185 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-09-2012, 16:17 #37171
Αχ, Σοκολατίτσα μου, εμείς οι Άρχοντες έχουμε κοινά θέματα.. Μόνο μία φορά εκνευρίστηκα φοβερά σε ένα τραπέζι, αλλά φοβερά λέμε! Κάθησε δίπλα μου, για κακή μου τύχη, μία κοπέλα κακιασμένη, που ζηλεύει και μισεί όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως. Μετρούσε τις μπουκιές μου και σχολίαζε δυνατά. Μια, δυο, τρεις, ε, δεν άντεξα, η γυναίκα! Τελευταίο σχόλιό της ήταν ότι μόνο πίνω και δεν τρώω καθόλου. Αλήθεια, πώς και δεν καπνίζω; Ήταν έγκυος τότε, γι' αυτό δεν κάπνιζα. Αλλά εκνευρίστηκα τόσο, ώστε της είπα, α, καλά που μου το θύμισες.. Το μπουμπούνισα και μάλιστα φυσούσα τον καπνό προς το μέρος της, για να αλλάξει θέση και να ξεκουμπιστεί επιτέλους, αυτή και το κακό της μάτι! Τελικά τζάμπα φέρθηκα σαν κρετίνος, γιατί έμαθα μετά ότι κάπνιζε κρυφά..
Εμείς οι άρχοντες έχουμε ένα θεματάκι με την κοινωνικότητα, αλλά, όπως είπες, τα κορμιά απαιτούν θυσίες! Όσο σκέφτομαι πώς θα είμαι το καλοκαίρι που μας έρχεται, παίρνω κουράγιο και να πάνε στον αγύριστο όλα τα λουκάνικα του κόσμου! Θα είμαι γύρω στα 62 κιλά, σφιχτή και γυμνασμένη, ουάου!
Να σε ρωτήσω και κάτι; Όταν γλίστησε τελικά, το αισθάνθηκες ή το έμαθες κατόπιν εορτής; Το μόνο που αισθάνομαι τώρα είναι ότι πιάνω τη βαλβίδα άνετα και μάλιστα μπορώ να πιάσω και τη συνέχειά της. Όσο για τη ρύθμιση που έχω, την ξέχασα.. Έχω να το σφίξω πάνω από χρόνο. Φαντάζομαι πως θα είμαι κάπου στη μέση.
- 15-09-2012, 16:37 #37172
Δεν σας είπα, όμως, για το χθεσινό μου καμάρι! Ψήλωσα και δέκα πόντους! Έκανα γυμναστική και φορούσα παντελόνι στενό στη μέση, φαρδύ παρακάτω και ένα πολύ στενό μπλουζάκι, μέχρι τη μέση. Εκεί που culοχτυπιόμουν, γύρισα τυχαία και είδα στον καθρέφτη.. Πω, πω.. Τελείως σύγχρονη εικόνα! Είδα μία κοπέλα, να χορεύει, με τα μαλλιά της να πηγαίνουν πέρα δώθε στο ρυθμό της κίνησης, το μπλουζάκι είχε σηκωθεί ελαφρώς, το παντελόνι είχε πέσει ελαφρώς και φαινόταν από το πλάι το στριγκ! Σύγχρονο και σέξυ, κάτι τόσο ξένο σε μένα τόσα χρόνια.. Δεν το πίστευα ότι ήμουν εγώ στον καθρέφτη! Καμαρώνω, κορίτσια μου, καμαρώνω!
15-09-2012, 16:39 #37173
παντα τετοια αβουλα παντα να καμαρωνεις και να χαιρεσε την εικονα σου
15-09-2012, 16:43 #37174
Ευχαριστώ, Γοργόνα μου, και στα δικά σου! Εμείς ξέρουμε ότι κάτι τέτοια δεν είναι τυχαία. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια προσπάθειας με δίαιτες και όχι μόνο, πολλά χρόνια προσωπικής μου απαξίωσης, ένας χρόνος εντατικής σκέψης, μέχρι να καταλήξω στην απόφαση του χειρουργείου και στη συνέχεια πολλές, πολλές θυσίες. Τώρα άρχισα να δρέπω τους καρπούς και το ευχαριστιέμαι όσο τίποτα!
15-09-2012, 16:46 #37175
και εγω το ξερω καλα αν σκεφτεις οτι σε ολη μου τη ζωη εχω χασει πανω απο 200 κιλα χωρις να υπολογιζω της επεμβασης
και παντα ενιωθα οτι ειμαι σε αλλο σωμα
(ακομη το νιωθω φυσικα αλλα ελπιζω καποια στιγμη να βρω το σωμα που νομιζω πως μου ανηκει )
15-09-2012, 16:58 #37176
Θα το βρεις, είμαι σίγουρη γι' αυτό! Έκανες όλα τα απαιτούμενα βήματα, τώρα είσαι στην αναμονή για τα καλύτερα, που έρχονται!
Αυτό που λες περί ψυχής σε λάθος σώμα, πόσο με εκφράζει! Σε γενικότερο επίπεδο έχω την ψυχή 25χρονης, τη διάθεση για τρέλες, το τσαγανό και την τόλμη, αλλά πάντα το σώμα μου με φρενάριζε. Όσο θυμάμαι που κανόνιζε μία παρέα για ιστιοπλοία και δεν με πήραν μαζί τους, λόγω βάρους.. Όσο θυμάμαι που πάντα μου ρίχνονταν όλα τα περισσεύματα αντρών και έλεγα ότι αυτό μου αξίζει, έτσι που είμαι..
Το θέμα μου είναι ότι το σώμα των ονείρων μου θα το αποκτήσω σε μία ηλικία που είναι ίσως απαγορευτική για όλα όσα έχω στο μυαλό μου. Αλλά και πάλι, δεν είμαι αχάριστη.. Ζω για τη στιγμή και σκοπεύω να απολαύσω όλα όσα θα μου φέρει το νέο μου σώμα. Αυτοπεποίθηση, υγεία, ομορφιά, δεν είναι και άσχημα! Χθες επικοινώνησε μαζί μου και ο άντρας των ονείρων μου! Το πόσο χάρηκα! Είπα, ναι, κάτι αρχίζει να γίνεται.. Δε λέω ότι αυτό οφείλεται μόνο στα κιλά, αλλά η αυτοπεποίθησή μου και ο τρόπος που τον αντιμετωπίζω σίγουρα έχουν να κάνουν με αυτό.
15-09-2012, 17:09 #37177
Η χαρά με το αδυνάτισμα βρίσκεται παντού! Δεν τη ψάχνουμε μόνο στην τέλεια θέση εργασίας ή στον τέλειο άντρα ή στο μοδάτο συνολάκι.. Είναι παντού! Σήμερα στο σούπερ μάρκετ έπεσα σε στριμωξίδι στο διάδρομο. Πάω να περάσω και μου λέει η κυρία απέναντι, χωράς; Κάτι τέτοιο παλιότερα θα με έκανε να τα χάσω και να κάνω μερικά βήματα πίσω.. Όχι πια! Ναι, της είπα και πέρασα άνετα με το καλαθάκι μου!
15-09-2012, 17:10 #37178
Καλά της έκανες αν κ ήθελε σκότωμα, να είναι έγκυος κ να καπνίζει!!!!!!!!!!:thumbdown::thumbdown::t humbdown:
Όταν είχε γλιστρήσει το κατάλαβα απο τους εμετούς, είχα φθάσει στο σημείο που κ τίποτα να μην είχα φάει έβγαζα τα γαστρικά υγρά του στομάχου, άσε σου λέω δύσκολες καταστάσεις!
Καλύτερα που δεν κάνεις πολλές ρυθμίσεις κ όταν κάνεις να είναι με λίγα cc, περίπου 0,5 όσο λιγότερα ccτόσο το καλύτερο, εμένα ο γιατρός απο 2,5 με είχε πάει στα κατευθείαν στα 6 κ απο τότε με πήρε η κατηφόρα κ δεν μπορούσα να συνέλθω!
Έχω μια γνωστή που το είχε κάνει πριν απο εμένα κ ακόμα τον έχει αλλά ο γιατρός της την πήγαινε με μισό cc σε κάθε ρύθμιση.
15-09-2012, 17:12 #37179
Originally posted by Ava
Αχ, Σοκολατίτσα μου, εμείς οι Άρχοντες έχουμε κοινά θέματα.. Μόνο μία φορά εκνευρίστηκα φοβερά σε ένα τραπέζι, αλλά φοβερά λέμε! Κάθησε δίπλα μου, για κακή μου τύχη, μία κοπέλα κακιασμένη, που ζηλεύει και μισεί όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως. Μετρούσε τις μπουκιές μου και σχολίαζε δυνατά. Μια, δυο, τρεις, ε, δεν άντεξα, η γυναίκα! Τελευταίο σχόλιό της ήταν ότι μόνο πίνω και δεν τρώω καθόλου. Αλήθεια, πώς και δεν καπνίζω; Ήταν έγκυος τότε, γι' αυτό δεν κάπνιζα. Αλλά εκνευρίστηκα τόσο, ώστε της είπα, α, καλά που μου το θύμισες.. Το μπουμπούνισα και μάλιστα φυσούσα τον καπνό προς το μέρος της, για να αλλάξει θέση και να ξεκουμπιστεί επιτέλους, αυτή και το κακό της μάτι! Τελικά τζάμπα φέρθηκα σαν κρετίνος, γιατί έμαθα μετά ότι κάπνιζε κρυφά..
Εμείς οι άρχοντες έχουμε ένα θεματάκι με την κοινωνικότητα, αλλά, όπως είπες, τα κορμιά απαιτούν θυσίες! Όσο σκέφτομαι πώς θα είμαι το καλοκαίρι που μας έρχεται, παίρνω κουράγιο και να πάνε στον αγύριστο όλα τα λουκάνικα του κόσμου! Θα είμαι γύρω στα 62 κιλά, σφιχτή και γυμνασμένη, ουάου!
Να σε ρωτήσω και κάτι; Όταν γλίστησε τελικά, το αισθάνθηκες ή το έμαθες κατόπιν εορτής; Το μόνο που αισθάνομαι τώρα είναι ότι πιάνω τη βαλβίδα άνετα και μάλιστα μπορώ να πιάσω και τη συνέχειά της. Όσο για τη ρύθμιση που έχω, την ξέχασα.. Έχω να το σφίξω πάνω από χρόνο. Φαντάζομαι πως θα είμαι κάπου στη μέση.
Καλά της έκανες αν κ ήθελε σκότωμα, να είναι έγκυος κ να καπνίζει!!!!!!!!!!
Όταν είχε γλιστρήσει το κατάλαβα απο τους εμετούς, είχα φθάσει στο σημείο που κ τίποτα να μην είχα φάει έβγαζα τα γαστρικά υγρά του στομάχου, άσε σου λέω δύσκολες καταστάσεις!
Καλύτερα που δεν κάνεις πολλές ρυθμίσεις κ όταν κάνεις να είναι με λίγα cc, περίπου 0,5 όσο λιγότερα ccτόσο το καλύτερο, εμένα ο γιατρός απο 2,5 με είχε πάει στα κατευθείαν στα 6 κ απο τότε με πήρε η κατηφόρα κ δεν μπορούσα να συνέλθω!
Έχω μια γνωστή που το είχε κάνει πριν απο εμένα κ ακόμα τον έχει αλλά ο γιατρός της την πήγαινε με μισό cc σε κάθε ρύθμιση.
15-09-2012, 17:23 #37180
Σοκολατίτσα μου, αυτό που έκανα ήταν μεγάλη ασέβεια και το ξέρω. Όσο για τη συγκεκριμένη, είναι τόσο άθλια, που δεν ξαφνιάζομαι για το ότι κάπνιζε στην εγκυμοσύνη της. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν το κρυφό της υπόθεσης, δηλαδή μπορούμε να κάνουμε ό,τι μας αρέσει, αρκεί να μη μας πάρουν χαμπάρι! Πάντα τέτοια μουλωχτή ήταν άλλωστε..
Εμετούς κάνω, αλλά μόνον όταν το παρακάνω. Όταν καταπίνω αμάσητο το φαγητό μου, όταν τρώω ξαπλωτή, όταν επιχειρώ να φάω την άκρη από μία πίτα, κλπ.
Όσο για τις ρυθμίσεις, ιδέα δεν έχω τι ακριβώς έκανε ο γιατρός μου.. Νομίζω ότι έκανε ένα cc τη φορά. Μία φορά, μάλιστα παραπονέθηκα και μου αφαίρεσε ένα. Αυτή ήταν και η τελευταία μου ρύθμιση. Τότε είχα δρέψει τις δάφνες μου, είχα ακούσει ότι θέλει άλλα τέσσερα κιλά από μένα και είμαστε εντάξει, ότι μπορώ να τον επισκεφτώ όταν θέλω, αν θέλω και το θέμα σταμάτησε εκεί. Τώρα που μου το θύμισες, ας πάω καμιά βόλτα.. Βέβαια, δεν αδυνάτισα ιδιαίτερα από τότε, αλλά καλό είναι να κάνω έναν έλεγχο. Τι είπε η μητέρα μου σχετικά; Είπε, αν ήμουν στη θέση, σου, αν λέμε, θα πήγαινα και θα του έλεγα να το σφίξει τέρμα, να μη μπορώ να φάω τίποτα και να χάσω και τα τελευταία κιλά! Καλά, της είπα, θα το κάνω. Ευτυχώς το είπε διστακτικά, γιατί κατάλαβε ότι το θέμα του ελέγχου πάνω μου μπορεί και να με τρελάνει ακόμα! Εννοείται ότι δεν πρόκειται να προτείνω τέτοια βλακεία. Θα πάω να δω απλά την πορεία μου και να δω τι θα γίνει με τις ρυθμίσεις μου από δω και πέρα.
15-09-2012, 17:38 #37181
Γειά σας κορίτσια!!!!!
Μαρακι αυτή τη στιγμή δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου κ μόνο....άλλωστε είναι σε ηλικία που όλοι μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους!!!κοίτα την υγεία σου κ μη χαλάς τη ζαχαρένια σου!!!
Ελάκο εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!βασικά είμαι σίγουρη γι'αυτό!!!))) άλλωστε όπως κ να έχει μια επέμβαση ρουτίνας είναι!!!!αλλά κ πάλι χειρουργείο είναι αυτό κ καταλαβαίνω απόλυτα τον φόβο σου.....άντε να ξεμπερδεύεις!!!
Καλλιόπη δεν είχα χρόνο να γράψω αυτές τις μέρες για την διαιτολόγο....έχω χάσει 20 κιλά τα οποιά μου είπε ότι είναι πολλά κ θα μπορούσε να με μαλώσει!!!!μιλάμε είναι καταπληκτική κοπέλα κ δεν αισθάνθηκα στιγμή ότι είμαι σε δημόσιο νοσοκομείο!!!!οι εξετάσεις μου αρκετά καλές....μου έδωσε τις κλασσικές συμβουλές κ μου είπε να ξεκινήσω να πίνω σίδηρο κ βιταμίνη c!!!!δεν είναι πεσμένο το σιδηρό μου αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα γιατί μου έδωσε....πρέπει να τρώω απ'όλα εκτός από πολλά γλυκά!!!μέχρι κ κρασί μπορώ να πιώ!!!γιούπιιιιιιιιιιιιιιι� �!!!!!!γενικά όλα καλά πάντως!!!!!!!
15-09-2012, 17:40 #37182
Γεία σου ρε Ava με τα ωραία σου.....θύμησε μου πόσα κιλά είσαι τώρα???
15-09-2012, 17:47 #37183
Είμαι 67 κιλά, Άντα μου, με τελικό στόχο τα 60. Από τα 100 που ήμουν, μου δίνει κουράγιο να κάνω καθημερινά πράγματα για τον εαυτό μου. Να, τώρα τελείωσα τη μία γάμπα, πάω για την άλλη και μετά θα αποτριχώσω και τα χέρια μου. Πόνος και βλακείες.. Η αυτοπεποίθηση μετράει.. Βλέπω παντού την αλλαγή, ακόμη και στη δουλειά. Ιδίως με άντρες.. Μου φέρονται άψογα, δεν με πιέζουν, υπάρχουν βέβαια και τα παρατράγουδα. Με βασάνιζε ένας για αρκετό καιρό. Κάποια στιγμή μάζεψα το κουράγιο μου και του είπα στα ίσια, ακούστε, κύριε, το θέμα σας είναι άλυτο. Τότε μου είπε, το ξέρω, αλλά έρχομαι εδώ μόνο και μόνο για να σε βλέπω! Πώς δεν τον πέταξα έξω με τις κλωτσιές!
15-09-2012, 18:08 #37184
67????????????ουφφφφφφφφφφ.....δεν θα πω ότι ζηλεύω.....ΟΧΙ!!!!άντε με το καλό να δεις το 60άρι.... έτσι όπως το έχεις ξεκινήσει το βλέπω σύντομα!!!!εγώ με τους άντρες πάντα καλά τα είχα.....άπειρους άντρες φίλους....αλλά καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες....
15-09-2012, 18:18 #37185
Ευχαριστώ, Άντα μου, αλλά εγώ δεν το βλέπω σύντομα.. Τώρα απαιτείται υπερπροσπάθεια, ώστε να χαθούν τα τελευταία κιλά και δεν προτίθεμαι.. Όχι όσο δεν έχω το ιδιαίτερο κίνητρο. Ας είχα κανένα ενδιαφέρον στη ζωή μου και θα γινόμουν 55 μέχρι να πεις κύμινο!
Όσο για τους άντρες, από φίλους δεν έχω έλλειψη. Από τον ένα και μοναδικό έχω! Με τους άντρες τα πάω πάρα πολύ καλά, ίσως γιατί είμαι ευθύς και χαρούμενος χαρακτήρας. Μόνο που καταλήγω και τους κάνω όλους φίλους μου.. Δε χωρούν άλλοι φίλοι, φτάνει πια!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή