Results 3,706 to 3,720 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
14-01-2010, 17:18 #3706
Αχ να χαρω φρουφρου και αρωματα!!!!
Τι ομορφιες ειναι αυτες!!!!!
Ναταλιτσα ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!
Χρονια πολλα λοιπον για τα γενεθλια!!! Να ειστε ολες ευτυχισμενες, χαρουμενες, αδυνατισμενες και θεογκομενες!!! Τις καλυτερες ευχες μου και στην αρχηγο του τοπικ, και της ευχομαι αυτο που επιθυμει περισσοτερο, να το παθει!!!
Αχ! παιρνω το υπεροχο μοσχομυριστο μου καλαθακι, διαλεγω και το ριγε, τριτο στη σειρα, μπουρνουζι, αναβω και το κερακι μου (απο το καλαθακι) και απολαμβανω ενα υπεροχο ζουζουνιαρικο μπανακι! Εχει και κρεμουλα το καλαθακι για μετα! αχ βρε Ναταλια ολα τα σκεφτεσαι! μουτς!
μμμμμμμμμμμμμμμμμ απολαυση!
- 14-01-2010, 17:32 #3707
[i]Originally posted by BARB3[/i
τι λετε ομως να κανουμε ενα παρτακι 22-23-24 ή εστω αρχες φεβρουαριου?
βρε νεκταρινι....πού θα πας αγγλια? ξερεις οτι ακυρωνονται οι πτησεις λογω κακοκαιριας?............κανονισ� � να το καθυστερησεις λιγο εκτος αν ετοιμαζεσαι για πολλα ψωνια....πιστωτικες μαζι σας ε? και σιγουρα να δουμε καμια φωτο....
σ ευχαριστω που με νοιαζεσαι! Δεν θα παω τωρα Αγγλια αλλα 25/2 μεχρι 1/3. Ειναι 4 μερες και ελπιζω να εχει καλο καιρο και να μην παγωσουμε και αποκλειστουμε (θα ειμαστε 3 φιλες). Λες βρε να ειμαι τοσο ατυχη? λες? Ελπιζω να ειναι καλος ο καιρος! "Η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Αρκει να μην λενε ετσι την πεθερα σου" που λεει και το ανεκδοτο! χεχε
Οσο για το παρτακι τι εννοεις???? για γραψε λεπτομερειες!!! Τι εχεις στο πονηρο μυαλο σου? χεχε αντε να μας ξεσηκωσεις!
14-01-2010, 21:48 #3708
Στην Κατερίνη λοιπόν, !
Να με θυμάσαι , αν και το ξέρω σίγουρα...
καλά να περάσεις !!!
15-01-2010, 00:58 #3709
Χρονια μας πολλα!
Χαιρομαι που ανηκω στην ομαδα αυτη, ειστε ξεχωριστα ατομα ολες! Θελω να σας γνωρισω απο κοντα...
Δεν γινεται να περασει η μερα και να μην μπω να σας διαβασω.
Ευχαριστω Ναταλακι.... που το ξερεις οτι μ'αρεσει το αρωματακι αυτο?
Εισαι γλυκα!
15-01-2010, 01:47 #3710
Αχ βρε κοριτσια σας ζηλεψα! Τι κριμα να μη σας εχω παρει χαμπαρι νωριτερα, να γιορταζω και γω. Σας διαβαζω και νομιζω πως βρηκα το "κρυφο μου σχολειο". Ποση χαρα, συμπαρασταση, και θετικη διαθεση μπορει να παρει καποιος απο εσας! Ειλικρινα μοιαζεται με χαραμαδα φωτος μεσα στο σκοταδι , η γειτονια των ανθρωπων που με ανειδιοτελεια μπορει να με καταλαβει, να μου δωσει ελπιδα αλλα και να μ αφησει να κανω και γω το ιδιο γι΄αυτους , οσο περναει απο το χερι μου. Να στε καλα που υπαρχετε και ελπιζω να περισεψε ενα καλαθακι και για μενα!
15-01-2010, 08:00 #3711
καλημερα κοριτσαακια μου!!!!! ευχομαι να εχουμε μια υπεροχη μερα!
Ναταλακι που εισαι χαρα μου? ΠΣΚ Κατερινη? ευχομαι να εισαι καλα ζουζουνακι μου, να περιμενεις τηλεφωνο μου, μας εχεις λειψει...
Μπαρμπουνακι μου τα εκοψες τελικα τα χαπια ε? εγω λεω να τα αρχισω παλι, για λιγο, θα παρω 4-5 μερες και θα τα κοψω παλι. Εγω συνολικα τα εχω παρει 13 μερες, τα κοβω τα αρχιναω, ισα στην αρχη της διαιτας για να μου κοψουν την ορεξη. Παρ ολα αυτα παντως εγω Μπαρμπουνι μου δεν εχω την δικη σου ενεργεια και με διπλη δοση δεν τα καταφερνω...
Πριγκιπισσα μου που εισαι? πηγες Αθηνα τελικα? εισαι καλα ομορφια μου?
Νεκταρουλι ευχομαι ο καιρος να ειναι υπεροχος τοτε που θελεις και να περασεις Σουπερ στην Αγγλια σου!!! να σου ζησει και το ανηψουδι!!!
Ρενιο μου καλως ηρθες!!! Αλλη μια Κρητικια στην παρεα!!! πολυ ομορφες οι παρομειωσεις σου...με αγγιξαν πολυ!!! να εισαι καλα και να εισαι παντα κοντα μας...
Καλο ΠΣΚ να εχουμε!!!!
15-01-2010, 08:58 #3712
καλημερουδια κουκλες.
μπηκα για το πρωινο μπανακι, πριν αρχισω τα της δουλειας. το βασουλινι φανταζομαι ειναι για ψωνια απογοητευμενο που δεν ακολουθησε καμια....η ναταλια ή ειναι κατερινη ή κοιμαται, το μαρικακι παρων μαζι με εμενα, το νεκταρινι ετοιμαζει καμια σπεσιαλ συνταγη για τον σποτ....κι εγω εδω με ολα τα 87,8 κιλα μου....με μια εβδομαδα μεσα στην αμαρτια, ταχα κανω διαιτα και εχω πλακωθει στις μακαροναδες και τα μπαρμπουνοπιτακια....
α, το μονο θετικο μου ειναι οτι εκανα δυο βραδυα διαδρομο για 21 λεπτα....ταχα πηρα το στεπερ, ταχα εκανα δηλωσεις αρχιζω το ενα, αρχιζω το αλλο...
τα χαπια τα εκοψα, βλεπω τη διαφορα. δεν ξερω αν θα τα ξαναρχισω. το σκεφτομαι. πηρα πολλα ομως και χρειαζομαι μια αποτοξινωση αλλά θελω και να χασω τουλαχιστον τα κιλακια των γιορτων.....δεν ξερω, δεν ξερω....τα ρουχα τα καινουρια με ψιλοζοριζουν και ζοριζομαι κι εγω...ειναι και εκπτωσεις και δεν θελω να παω σε μεγαλυτερο νουμερο.....
εχει και συνεφια και μουνταμαρα και ειναι τα παντα βρεγμενα και με επιασε ενα κατι....
αντε να αρχισω δουλεια μπας και ξεχαστω ε?
νεκταρινι μου το παρτυ θα το κανουμε παρεα με τον σποτ? θελετε να ερθετε σπιτι μου με τα παιδια ας πουμε στις 23?
βασια? μεσα?
ναταλια που ηθελες τσατ? καλα εσυ δεν διαβαζεις για εξεταστικη? τι στατ μου θελεις? ταχα δεν θα μπορουσες να βρεθουμε μεχρι το πασχα.....καλε το στατ και αηδιες? αν δεν βρεθουμε θα παθω στερηση....θελω κοφι, ποτο, φαι, ενα κατι τελος παντων....
πενοπλασμα που εισαι χαμενο και στρογγυλευεις? σε χασαμε αλλά τον καφε δεν τον χανουμε....
ποιες αλλες θελουν κα μας γνωρισουν?
ή να βρεθουμε σαββατο πρωι για ψωνια σε κανενα πολυχωρο?
αντε καντε προτασεις....και τσαι παρτυ πρωινο καλο ειναι.....μαζι σας να ειναι και οτι ναναι που λενε....
15-01-2010, 09:02 #3713
παρασκευη σημερα....87,8 ειπα....οχι μονο δεν εχασα αλλά και κατι 200-300 που ειχα χασει τα ξαναπηρα.....ατιμο φαι γιατι εισαι τοσο ωραιο?
15-01-2010, 09:24 #3714
Καλημέρα αγαπημένες και απο μένα.
Ναταλάκι χίλια ευχαριστώ για το καλαθάκι μου. Το πριγκιπικό αφρόλουτρο ήταν καταπληκτικό. Και το είχα τόσο ανάγκη!!!!
Μαρικάκι μου, λατρεμένο, εδώ ειμαι ακόμα. Αθήνα ανεβαίνω αρχες της εβδομάδας που μας έρχεται. Δευτερα-Τρίτη θα είμαι επάνω.
Μπαρμπούνι μου...δε ξέρω αν σε παρηγορεί αλλα και εγω στην ίδια κατασταση με σενα ειμαι. Με έχει πιασει μια ακατάπαυστη μανια για φαγητο. Δε θέλω να σκεφτομαι τι έφαγα χθες...άστα!!!Φιλινάδες μου... δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Προσπαθώ, το παλεύω, βαζω τη λογική να πρυτανεύσει, το γυρίζω από εδω, το γυρίζω απο εκει, ουσιαστικά δεν υπαρχει κάποιος λογος ....αλλα εγω δεν ειμαι καλα. Επηρεάζομαι πάρα πολύ και απ'όσα ακου και διαβάζω: κρίση, μέτρα, λιτότητα, περικοπές, ανεργεία, Αϊτή....παντού τόση δυστυχία.
Νομίζω θα σας ξαναγραψω όταν νιώσω λίγο καλύτερα...δε θέλω να στενοχωρώ και να επηρεάζω και σας. Την καλημερα μου να έχετε και ένα ηρεμο Σ/κ. Φιλάκια
15-01-2010, 09:28 #3715
Ρενιώ μου καλώς ήρθες και απο μένα. Συγνώμη που δε σε καλωσόρισα νωρίτερα. Είδες όμως που το Μαρικάκι μας, ως ξενιτεμένη κρητικοπούλα, αμέσως έπιασε το "Κρήτη". Η άλλη Κρητικιά της παρέας είμαι εγώ. Όσο για το καλαθάκι ... να είσαι σίγουρη ότι υπάρχει ένα και για σένα. Καλώς μας ήρθες.
15-01-2010, 10:30 #3716
Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!
Διακρίνω μια μελαγχολία και μουντίλα σήμερα!
Όχι ! Είναι και Παρασκευή! Ψηλά το κεφάλι! Έρχεται ΣΚ και όσο να 'ναι κάπως θα ξεκουραστούμε και θα χαλαρώσουμε (όσες δεν έχουν παιδιά δηλαδή...).
Μπαρμπουνάκι μου μην πτοείσαι. Και γω ακόμα κρατάω τα 2 κιλά των διακοπών και δεν έχω μπει σε πρόγραμμα.
Θέλεις να ξεκινήσουμε κάτι μαζί από Δευτέρα?
Κάτι έχω στο νου μου που λέω να το ξεκινήσω για να στρώσει λίγο η κατάσταση.
Πέσμου αν θέλεις να ακολουθήσεις να στο στείλω και να έχει η μια την άλλη για συμπαράσταση (μιας και στα κιλά είμαστε ίδιες!).
Αλλιώς είναι να κάνεις κάτι με κάποιον άλλον παρέα κι αλλιώς μόνη..
Έλα σου κάνω πρόταση ανοιχτή!
Ναταλάκι μου εμείς οι δύο πότε θα συναντηθούμε για ένα πριβέ αφρόλουτρο. Θέλω να σου ανοίξω και μια ροζ σαμπάνια για την καλή χρονιά και ας πιεις μόνο μια γουλίτσα!
15-01-2010, 11:05 #3717
Νάμαι κι εγώ για μια καλημέρα και ένα γρήγορο ντουσάκι
με τα καινούργια μου αφρόλουτρα!
Τι κάνετε κοπελιές? Λίγο πεσμένες σας βρίσκω γιατί?
Αισιοδοξία καλε , και όλα θα πάνε καλά, διαφορετικά αν δε τόχουμε και μέσα μας
που να το βρούμε απέξω μας με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε?
Καλώς ήρθες κι από εδώ Ρένιο και καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις,
καλαθάκι? αστειεύεσαι ? κάνει σωστή προετοιμασία το Ναταλάκι μας,
σίγουρα έχει καβάτζες!
Μπαρμπούνι μου ένα u2u που σου έστειλα το έλαβες?
Δε βλέπω ανταπόκριση και μάλλον σαλάτα θα τα έκανα
Για check please...
Φιλιά σε όλες και τα λέμε....
15-01-2010, 12:54 #3718
Kοριτσάκια καλημέρα και απο μένα λείπω κάτι μέρες μπήκα σήμερα και σας διαβάζω μία ώρα
καταρχάς χρόνια πολλά στο τόπικ και σε όλα τα υπέροχα κορίτσια του
πολλά πολλά ευχαριστώ στην αρχηγό για το άρωμα βανίλιας ναι αυτό με τρελαίνει!!!
φιλιά πολλά σε όλες τις κουκλιτσες όπου και αν είστε..
μπαρμπιτούλα και λιντάκι στα κιλα σας έφτασα αλλά όχι λόγω δίαιτας (έχω την μαμά μου στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες έκανε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο,πιέστηκα και στη δουλειά και στο σπίτι και ξέχασα να φάω και τσουπ να σήμερα 87 κιλάκια!! μου φαίνεται θα εφαρμόσω την δίαιτα της νηστείας...
μπαρμπίτα πριν πάμε νοσοκομείο αγόρασα κάτι χάπια που κόβουν την ορεξη τα benelinea είναι λέει φυτικά δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω όμως γιατί μπήκε νοσοκομείο η μαμα μου και μου κόπηκε η όρεξη μπαμ και κάτω λένε ότι δεν έχουν τις παρενέργειες των ρεντουκτίλ ..εγώ απλά σε ενημερώνω
να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο όλες
απο δευτέρα υπόσχομαι να εμφανίζομαι περισσότερο την αγάπη μου και τα φιλιά μου...
15-01-2010, 12:56 #3719
λίντα μου κι εγώ θα ξεκινήσω διατροφή από δευτέρα πάλι θα πάμε μαζί στο πρόγραμμα θες???
15-01-2010, 13:26 #3720
Πάμε μαζί λοιπόν Αννεζινάκι και όταν μας διαβάσει ακολουθεί και η μπαρμπούνα.
Ξεκινάμε από Δευτέρα και αναφέρουμε αρχικά βάρος για να έχουμε σημείο εκκίνησης.
Εγώ έχω ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, η κάθε μία θα κάνει το δικό της, εσύ με τον διαιτολόγο σου ή θέλετε να σας πω το δικό μου?
Με ενδιαφέρουν πολύ τα χάπια που πήρες (αν δεν έχουν τις παρενέργειες του reductil). Όταν τα ξεκινήσεις θέλω να μου πεις τις εντυπώσεις σου, μην με ξεχάσεις! Τα παρήγγειλες από το φαρμακείο και στα έφεραν? Κόστος? Και το ένα κουτί για πόσες μέρες είναι και πόσα πίνεις?
Για λέγε λεπτομέρειες.
Και το σημαντικότερο: περαστικά στη μανούλα σου!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία