ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2481
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2481 of 2553 FirstFirst ... 148119812381243124712479248024812482248324912531 ... LastLast
Results 37,201 to 37,215 of 38289
    Senior Member
    Λες; Λες, να πάθουν την πλάκα τους; Θα αρχίσουν μετά, που τη βρήκες πάλι την τσικουδιά; Κλείστην, κλείστην στην απομόνωση.. http://www.youtube.com/watch?v=AiYaJo5n5CE :lol::lol:

Senior Member
    Θέλεις???
    υγρά το ταχυδρομίο δέχεται???

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ, μανάρι μου, ξέρω πως το εννοείς..
    Αλλά θα είναι ζόρικο να έρθει το καλούδι από το νότο στο βορρά. Πάντως είναι σα να το έστειλες!
    Άκου να δεις τι θα κάνουμε.. Το χειμώνα, όπως είπα ήδη πολλές φορές, θα έρθω στην Κρήτη και θα βρεθούμε από κοντά. Πότε ακριβώς δεν ξέρω, θα εξαρτηθεί από την Aegean και το πόσο φτηνά θα βρω τα εισιτήρια. Εκεί, θα φάμε και θα πιούμε μαζί τα καλούδια σας! Θα τιμήσω ιδιαίτερα τη στάκα, σε προειδοποιώ! Μετά, αν έχω χώρο στη βαλίτσα, θα πάρω τσικουδιά και γραβιέρα, που τα λάτρεψα και τα δύο! Βρήκα μάλιστα και το μαγαζί να τα προμηθευτώ, μέσα στη σκεπαστή αγορά των Χανίων.

Senior Member
    Βρε δεν είναι τπτ να στείλω!!
    Θέλεις?

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Α! Αν τελικά παντρέψω το ζευγάρι, ο γάμος θα γίνει στους τάφους των Βενιζέλων. Πολύ ρομαντικό, υπέροχο μέρος για να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή. Στο μεταξύ, αν η κουμπάρα διαπιστώσει ότι καθυστερεί πολύ το μυστήριο, θα πεταχτεί λιγάκι στην Κουκουβάγια, για κανένα γλυκάκι.. :lol:
    στην Κουκουβάγια έχει το καλύτερο ζουμερό (σοκολατόπιτα+παγωτό)!!!

Senior Member
    Τα προιόντα σας πάντως είναι μοναδικά.. Κι εμείς έχουμε τσίπουρο, αλλά καμία σχέση. Το τσίπουρο είναι δυνατό, μυρίζει και κάπως, δεν μου αρέσει, για να πω την αλήθεια.
    Τα τυριά δεν τα πολυσυμπαθώ, αλλά στη γραβιέρα σας έκανα μακροβούτια.
    Στις ντομάτες σας έκανα σλάλομ.
    Στη στάκα εκστασιάστηκα.. Μίλησα με τον αδελφό μου και μου είπε με προσοχή, γιατί είναι ανθυγειεινό, χοληστερίνες, λίπη, να το φάω μόνο με άλλα άτομα παρέα, μπλα, μπλα.. Ναι, λέγε εσύ, ήδη έφαγα ένα μόνη μου και μάλιστα με αυγά μέσα και τώρα παραγγείλαμε και ένα δεύτερο για την παρέα!
    Όλα, μα όλα όσα δοκίμασα ήταν υπέροχα!

Senior Member
    Μακόνι μου!! Όνειρο και το ζουμερό, αλλά προτίμησα το ιγκλού (κρέμες και σιρόπια, ένα τόσο δα, μικρό γλυκάκι).. :wow:

Senior Member
    Πάω να ετοιμαστώ, κοριτσάκια μου.. Επιμένει το παρεάκι για το πανηγύρι.. Κρυώνω, του είπα, δεν έχω διάθεση. Να πάρεις δερμάτινο, να βάλεις και μπότες και θα είσαι μια χαρά. Αν πάλι δούμε ότι δεν έχει κόσμο (σιγά μην έχει με αυτό τον ψόφο), τότε πάμε σε μπαράκι. Άρα, κρατάω τα ζεστά ρούχα, αλλά βάζω και κάτι ελαφρύτερο από μέσα για το μπαράκι. Φιλάκιααα!

Senior Member
    Άβα καλά να περάσετε!!!
    Περιμένουμε περιγραφές μετά!unk:
    και ενδυματολογικών σου επιλογών!unk:

Senior Member
    Πάρε μία πρώτη περιγραφή: Φοράω μαύρο, μακώ παντελόνι, με κορδόνια και τσέπες στο πλάι, army look, στενό, μαύρο, ψιλοξώβυζο θηλυκό μπλουζάκι, κοντές, στενές, μαύρες, δερμάτινες μπότες. Θηλυκό - επιθετικό το στυλ. Για να απαλύνω τις εντυπώσεις, από πάνω γαλάζιο δερμάτινο μπουφάν. Τα μαλλιά ψηλά σε κότσο, γαλάζια σκιά και ροζ, έντονο κραγιόν. Άρωμα prada, αγορασμένο από τα duty free Χανίων (μη ξεχνιόμαστε)..
    Έτοιμη, όχι για πανηγύρι, αλλά κατευθείαν για το μπαράκι! Ματς μουτς! :love:

Senior Member
    πσιιιιιιιιτ!!!! πως σφυρίζουν?!!! σε φανταζόμουν πιο κλασική στις επιλογές σου!

Senior Member
    Originally posted by Mak
    Originally posted by Ava
    Α! Αν τελικά παντρέψω το ζευγάρι, ο γάμος θα γίνει στους τάφους των Βενιζέλων. Πολύ ρομαντικό, υπέροχο μέρος για να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή. Στο μεταξύ, αν η κουμπάρα διαπιστώσει ότι καθυστερεί πολύ το μυστήριο, θα πεταχτεί λιγάκι στην Κουκουβάγια, για κανένα γλυκάκι.. :lol:
    στην Κουκουβάγια έχει το καλύτερο ζουμερό (σοκολατόπιτα+παγωτό)!!!
    εγκυος ήμουν όταν την δοκιμασα....

Senior Member
    σ' ευχαριστώ Τζινακι μου για τις ευχες σου!
    Να κεράσω???

Senior Member
    Αγγελικούλα μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Πάντα γερός και ευτυχισμένος και απόλυτα ερωτευμένος μαζί σου !
    Αχ καλέ τι cupcakes είναι πάλι τούτα;;; Μου τρέχουν τα σάλια, λέω να πάρω δύο!

Senior Member
    Ελλάκι μου σ' ευχαριστώ!
    Το πάθος μου βλεπεις! Τα λατρεύω τα cup cakes.... ασε που εβγαλαν γευση mojito!!!