Results 37,276 to 37,290 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
19-09-2012, 13:41 #37276
κερναω......
- 19-09-2012, 17:57 #37277
Καλορίζικη Θαμωνογοργόνα! Ευχαριστούμε και για το κέρασμα χιχιχιχι
19-09-2012, 18:44 #37278
Τι το ήθελα να ξαπλώσω το μεσημέρι! Μα που βρέθηκε μεσημεριάτικιο ξέμπαρκο ένα κουνούπι, το οποίο εκτός του ότι πετούσε χαμηλά, παραβίαζε συνεχώς και το Εφ-Αϊ-Αρ του αυτιού μου! :lol: Σήκωνα εγώ το μαχητικό μου χέρι για να το καταρρίψω κι αυτό έκανε ελιγμούς και ξέφευγε συνεχώς, ώσπου κατέφυγα σε πιο βαριά όπλα, σηκώθηκα και πήρα τον πύραυλο κρουζ - μυγοσκοτώστρα αλλά και πάλι δεν το πέτυχα! :lol: Eν τω μεταξύ μου έφυγε κι o ύπνος και νάμαι.
20-09-2012, 00:37 #37279
Κορίτσια καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
20-09-2012, 08:59 #37280
Καλημέρα φθινοπωρένιες μου
Τζίνα γέλασα πολύ με το κουνούπι καμικάζι :lol:
Χθες το απόγευμα πήγα στην ποδηλατοβόλτα μου και ήταν πολύ ωραία. Έχω αρχίσει να εθίζομαι στην νέα μου ασχολία... καινούριο κόσκινο χιχιχιχι!
Χθες η βόλτα ξεκίνησε από την πλατεία του Ηρακλείου, φτάσαμε μέχρι την πλατεία του Μπουρναζίου και μετά επιστρέψαμε στο Παλιό Ηράκλειο στο κτήμα Φιξ που είχε γιορτή μπύρας και ο Δήμος μας παρείχε τζάμπα τις μπύρες μας! Ομολογώ ότι η δεύτερη μου βόλτα ήταν πολύ πιο εύκολη από την πρώτη, είχε και λιγότερα χιλιόμετρα βέβαια, 29 για την ακρίβεια, αλλά και πάλι είχαμε αρκετές ανηφόρες. Χθες ένιωσα περήφανη γιατί στις ανηφόρες αν και ζορίστηκα τα έβγαλα πέρα μόνη μου χωρίς βοήθεια. Μέρα με την μέρα οι αντοχές μου αυξάνουν και νιώθω ότι σε λίγο θα μπορώ να κάνω και μεγαλύτερες διαδρομές!
Φτάσαμε που λέτε στο κτήμα Φιξ και παρατήσαμε όλοι τα ποδήλατα και πιάσαμε τις μπύρες. Εκεί ΆΒα μου σε θυμήθηκα! Ήταν σαν ένα μικρό πανηγύρι, έμπαινες στο κτήμα και είχε κιόσκια με σουβλατζίδικα και τραπεζάκια, στο βάθος μία σκηνή που έπαιζαν ζωντανή μουσική και υπήρχε άφθονη μπύρα! Νόμιζα Άβα μου θα σκάζεις μύτη πίσω από κάνα πεύκο με το λουκάνικο στο χέρι να με υποδεχτείς :lol:. Κάποια στιγμή έπαιζε και ποντιακά χιχχιχι, κομπλε το σκηνικό! Αυτές είναι αθλητικές δραστηριότητες! :lol:
Ήπια και εγώ που λέτε 2 μπυρίτσες, γνώρισα και την ομάδα καλύτερα, έκανα νέους φίλους, γελάσαμε και κάποια στιγμή ήρθε και ο Γιώργος να μας βρει και κάτσαμε μέχρι αργά. Με βλέπω από δω και πέρα να παίρνω τους δρόμους κάθε Τετάρτη και να μην μαζεύομαι! Γιούπιιιι!
Από την στάση μας σε μία πλατεία για να ξαποστάσουμε στα μέσα της διαδρομής:
20-09-2012, 09:28 #37281
Καλημέρες και από εμενα και το γραφείο μου!
Ελακι μου χαίρομαι πολύ που πάς όλο και καλυτερα! με τις εξετάσεις σου τι έγινε??
20-09-2012, 09:41 #37282
Καλημέρα εργαζόμενη Αγγελικούλα
Και εγώ χάρηκα πολύ που ακολούθησα καλύτερα, μου ανεβάζει το ηθικό αυτή η ασχολία
Οι εξετάσεις βγήκαν χθες και φαίνονται να είναι όλες εντός ορίων εκτός από έναν δείκτη που είναι ελάχιστα ανεβασμένος. Αύριο το απόγευμα έχω ραντεβού με τον γιατρό μου και θα μου εξηγήσει τα αποτελέσματα. Αύριο λοιπόν θα ξέρω σίγουρα αν όλα είναι οκ και από βδομάδα μάλλον θα κανονίσω πότε θα κάνω και την επέμβαση. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη Αγγελική μου, ευτυχώς.
Εσύ όλα καλά κοριτσάκι μου;
20-09-2012, 09:55 #37283
Καλημέρα κορίτσια!
Μήπως να γινόμουν κι εγώ ποδηλάτισσα;:lol:
Τι ωραία που περάσατε, Eli μου! Και μόχθος και ανταμοιβή, η συνταγή της ευτυχίας! Μάλλον, τώρα που ο καιρός χαλάει εδώ και κόβονται τα πανηγύρια, θα μετακομίσω στο νότο, να αθλούμαι και να γλεντάω κιόλας!
Κορίτσια, τι σίφουνας ήταν αυτός.. Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τη μανούλα, που αν ήμουν σε λίγο χειρότερη ψυχολογία, θα με είχε στείλει δέκα μέτρα κάτω από τη γη.. Άρχισε με κάτι προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην οικοδομή. Συνέχισε με την οικονομική κρίση και φυσικά επεκτάθηκε και σε μένα. Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα και σκεπτόμουν τι θα απογίνεις στη ζωή, μου είπε. Δουλειά; Μη βασίζεσαι, έτσι όπως τα κατάφερες. Ακίνητα; Ούτε εκεί είναι να βασίζεται πλέον κανείς. Πτωχεύσαμε, το το καταλαβαίνεις; Ωχου, πρωί πρωί της είπα, κάτσε να πιω έναν καφέ πρώτα. Ναι, πίνε εσύ καφέδες, επαναπαύσου και θα δεις τι θα πάθεις με την αδράνεια και την τεμπελιά σου.. Που ούτε καν φρόντισες να έχεις οικογένεια, να κλείσω τα μάτια μου ήσυχη. Μη νοιάζεσαι, της είπα και δεν θα προκύψει τέτοιο θέμα, γιατί στο μεταξύ θα με σκάσεις, θα μου κλείσεις εσύ τα μάτια και θα ησυχάσεις μια και καλή. Μην το γελάς, απάντησε, βλέπεις τα χάλια του αδελφού σου; Που έχει χοληστερίνη και δεν κάνει δίαιτα, που θα πάθει έμφραγμα, που δεν προσέχει.. Ποιος θα τον κοιτάξει; Εγώ, της είπα, για να ξεμπερδεύω. Σιγά μην ξεμπέρδευα.. Εσύ; Ποιος ξέρει σε τι κατάσταση θα βρίσκεσαι, έτσι που καπνίζεις, θα ζεις άραγε; :lol:
Τι να πω, κορίτσια, γελάω για να μη κλαίω. Δε λέω ότι δεν έχει δίκιο σε όσα κακά ενδεχομένως προκύψουν, αλλά έλεος, ρε μάνα, μη μου μαμάς την ψυχολογία πρωί πρωί. Της είπα να μιλήσουμε κάποια άλλη στιγμή, που θα είναι πιο ξεκούραστη κι εγώ επίσης και έτσι γλίτωσα. Μόνο το μνήμα δεν μου παρήγγειλε.. Και όλα αυτά, γιατί λέει χάνει τον ύπνο της από ανησυχία και αγάπη για μένα. Πωπω, πρωινιάτικα!
20-09-2012, 09:57 #37284
Καλά λέω ελλάκι μου! δεν είμαι και πολύ σιγουρη για αυτο βεβαια αλλά ΟΚ!
η διατροφη τουλαχιστον εχει στρώσει λιγο (θελω να πιστευω ότι σιγα σιγα θα δω και αποτελέσματα!)
20-09-2012, 09:59 #37285
Avaκι μου τι να πω με την μαμά σου! διασκεδασε το τουλάχιστον γιατί χανόμαστε!!!!!
20-09-2012, 10:00 #37286
Μπω μπωωω Άβα μου τι ήταν αυτό που σε βρήκε πρωινιάτικα! Δεν σου κρύβω ότι έλιωσα στο γέλιο από το παραλήρημα της μαμάς σου. Η Αβομαμά πάει την μουρμούρα σε άλλα επίπεδα! :lol:
Ειλικρινά χαρά στο κουράγιο σου κορίτσι μου!
20-09-2012, 10:10 #37287
Originally posted by angel79
Καλά λέω ελλάκι μου! δεν είμαι και πολύ σιγουρη για αυτο βεβαια αλλά ΟΚ!
η διατροφη τουλαχιστον εχει στρώσει λιγο (θελω να πιστευω ότι σιγα σιγα θα δω και αποτελέσματα!)
Χαίρομαι που μπαίνεις σε ρυθμούς με την διατροφή σου, εύχομαι να χάσεις σύντομα κιλάκια για να πάρεις τα πάνω σου
20-09-2012, 10:11 #37288
Ελακι φοβερο παρεακι βλεπω!!!
20-09-2012, 10:15 #37289
Δεν σας είπα το φοβερό της βραδιάς! Καθόμουν και συζητούσα χθες το βράδυ με μία κοπέλα που έχει και αυτή τα κιλάκια της και λέγαμε τον πόνο μας, πόσες φορές έχουμε ανέβει και έχουμε κατέβει νούμερα στην ζυγαριά. Και μου λέει λοιπόν η κοπέλα ότι ο οδηγός της βόλτας μας είναι ο μέντορας της ο οποίος πριν λίγο καιρό ζύγιζε 160 κιλά! :shocked2:
Και ναι κυρίες και κύριοι το αγόρι που τραβάει μπροστά στην βόλτα ήταν πρώην παχύσαρκος, νυν αδύνατος και κάνει 100 χιλιόμετρα με το ποδήλατο του έτσι για πλάκα! Ένιωσα τόσο υπερήφανη για το κατόρθωμα του! Πραγματικά με συγκίνησε η προσπάθεια του. Ακόμη ένα παράδειγμα ανθρώπου που απέδειξε ότι αν αλλάξεις τρόπο ζωής ακολουθεί αναγκαστικά και το σώμα!
20-09-2012, 10:22 #37290
Αααχ, κορίτσια, όταν είμαι καλά, την παλεύω την κατάσταση. Όταν δεν είμαι, με ρίχνει και φυσικό είναι. Σαν τον ιό, που τριγυρίζει έναν οργανισμό και μόλις τον βρει εξασθενημένο, τον ρίχνει κάτω ένα πράγμα.
Παραλήρημα μιζέριας.. Είπε, λες και βλεπόμαστε συνέχεια, που με αποφεύγετε, εμένα, τη μάνα, που ξενυχτάω με την έγνοια σας, μπλα, μπλα.. Της είπα, θα σου πω κάτι, όχι σαν κόρη, αλλά σα φιλενάδα. Αν πας στο παιδί σου να πιεις έναν καφέ και συζητήσετε όμορφα και πολιτισμένα, τότε θα σε θέλει. Αν, όμως, αρχίζεις την καταστροφολογία και τις επικρίσεις, λογικό είναι να σε αποφεύγει, γιατί γίνεσαι δυσάρεστη. Τα σενάρια είναι υπαρκτά, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, είπε με φωνή δυσοίωνη..
Στο δια ταύτα, κατέληξα, αναφέρεσαι σε πληγές και τις πληγές προσέχουν μην τις αγγίξουν, δεν τις χουφτώνουν, συνεννοηθήκαμε; Καλά, παιδάκι μου, μη με αγαπάτε, εμένα τη μάνα, εγώ σας αγαπώ και ξενυχτώ για το χατήρι σας. Θα έφταιγα εγώ, αν της απαντούσα ότι θα πάω να ξενυχτήσω σε ένα μπαρ, να πάνε κάτω τα φαρμάκια; :lol:
Λοιπόν, κατέληξα.. Λευκό μάρμαρο θέλω, λιτό και απέριττο, να κάνει και αντίθεση με το πράσινο του περιβάλλοντος χώρου..
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....