ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2491
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2491 of 2553 FirstFirst ... 149119912391244124812489249024912492249325012541 ... LastLast
Results 37,351 to 37,365 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα.

Senior Member
    Λαλίστατη η Τζίνα μας :P
    Μία όμορφη καλημέρα και από εμένα

Senior Member
    :lol::lol::lol:

Senior Member
    Πριν λίγο με φώναξε η μητέρα μου να πάω να την βοηθήσω για να γυρίσουμε τα στρώματά μας στα κρεβάτια μας. Που πας βρε ανάπηρε Καραμήτρο; :lol: Τραγούδησα τον Ισπανικό Εθνικό Υμνο από τον πόνο στον ώμο μου! Και της μάνας μου της έκλεισε το δάχτυλο και δεν άνοιγε, γιατί έχει πρόβλημα σε ένα δάχτυλο στο χέρι το οποίο κλείνει και μαγκώνει και μετά θέλει λίγη ώρα για να ανοίξει πάλι. Ευτυχώς είναι το τέταρτο δάχτυλο του χεριού και δεν είναι το μεσαίο δάχτυλο γιατί έτσι όπως μαγκώνει κλειστό θα την παρεξηγούσαν! :lol:

Senior Member
    Άμαν βρε Τζίνα μου που πάτε και οι δυο οι Καταμήτροι;;; :lol:
    Βάλε την μαμά σου να το παίξει κρεμάστρα για τις πετσέτες μέχρι να στρώσει το δάχτυλο χιχιχιχι

Senior Member
    ακομη ποναει το χερακι??????
    περιεργο αφου το ξεκουραζεις!

Senior Member
    Καλλιόπη δεν έχει να κάνει με την ξεκούραση ο πόνος μου, έχει πρόβλημα ο ώμος μου, λένε περιαρθρίτιδα, αλλά δεν ξέρω τι έχει πάθει ακριβώς, το περιαρθρίτιδα είναι γενικό, όπως λέμε πονοκέφαλος, πρέπει να το δει ο γιατρός να μου πει για ποιό λόγο ακριβώς πονάει και τι να κάνω. Συνήθως δίνουνε αντιφλεγμονώδη μαζί με φυσιοθεραπείες ή ενέσεις κορτιζόνης στον ώμο ή χειρουργείο. Οταν γυρίσω θα το ψάξω να δω τι από όλα αυτά θα κάνω. Εδώ και ένα χρόνο ξεκίνησε ο πόνος αλλά τώρα έχει παραγίνει. Το κακό είναι ότι δεν περνάει εντελώς ποτέ, από εδώ και πέρα θα με ταλαιπωρεί κάθε τόσο αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια χιχι.

Senior Member
    Η αδερφή μου φτιάχνει γαριδομακαρονάδα με μία συνταγή που είδε στον Τζέιμς Ολιβερ, εμένα βέβαια δεν μου αρέσει αφού δεν τρώω ψάρια και συναφή και προτιμάω να φάω τις φακές από χθες χιχι. Μου είπε ότι αυτός ο Τζέιμς έχει καταστρέψει κόσμο με τις συνταγές του χιχι και της είπα ότι το ξέρω γιατί πολλές κοπέλες από εδώ τον παρακολουθούν. Την ενημέρωσα και για την νέα εκπομπή μαγειρικής στον ΣΚΑΙ και χάρηκε χιχι. Θέλει το σ/κ που θα έρθει να μας φτιάξει και ένα γλυκό που είδε στον Τζέιμς εύκολο και νόστιμο. Προβλέπω να την καταστρέφουμε την μάνα μου με όλα αυτά χιχι. Τα ξημερώματα στις 5 και κάτι ξύπνησα με υπογλυκαιμία και μαντέψτε ποιό λαδοκούλουρο απ'όλα έφαγα, ήταν μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα και χορταστικό, ότι πρέπει για να συνέλθω! :lol:

Senior Member
    Tzinakos, λυπάμαι που ο πόνος του χεριού δεν σου κάνει τη χάρη να ξεκουμπιστεί αλλά που θα πάει , θα επιστρατευτούν οι μεγάλες δυνάμεις, η ιατρική και η φαρμακολογία , και θα του ρίξουν μια καλή κλωτσιά να πάει στον αγύριστο!
    Καλλιόπη, ο πατέρας σου είναι απίστευτα επιβλητικός και πιεστικός αλλά λίγο η ηλικία και η συνακόλουθη άνοια , λίγο που δεν του μαζέψατε όταν ήταν νέος τα λουριά, σας έχει πρήξει, ελπίζω να συνεχίσεις την τακτική "ο μπενάκης και ο βγενάκης" γιατί αλλιώς δεν περνάει η καθημερινότητα!
    Αβουλινιον μου, πως είσαι σήμερα? Πες μας ότι όλα καλά από το μέτωπο μανούλα..

Ψήνονται τα τυροπιτάκια που έχω για μεσημεριανό αλλά δεν άντεξα και χτύπησα ένα παγωτίνι πρώτα! χιχι

Senior Member
    Καλησπέρα Μακ, μπορείς να βαφτίσεις το παγωτίνι ως σαλάτα κι έτσι όλα μια χαρά, έφαγες τη σαλάτα σου και σε λίγο θα φας και τα τυροπιτάκια σου χιχιχιχι.

Senior Member
    Καλησπέρες και από μένα!
    Είσαιστε καλα?
    Ava ου υπομονη.... με τους γόνεις πλέον δεν βγάζεις ακρη! ο μπάμπας μου όταν ήταν η μαμά μου στο νοσοκομείο, ούτε τον μικρό μου κρατούσε για να πάω στην μαμά μου ρούχα, ούτε στην μαμά μου πήγαινε, ούτε να με εξυπηρετήσει με ψώνια! Ένα βραδάκι λοιπόν εβαλα την κουμπαρα μου που έχει φαρμακείο να μου φέρει κάτι φάρμακα για τον παπού που δεν πρόλαβα να πάω να παρω και του ζήτησα να παει από το γραφείο του (στο ίδιο οικιμα με το σπίτι) στην είσοδο να τα παρει γιατί τάϊζα το μωρο και μου είπαι ότι είμαι βλαμένο, αχαρηστό και δεν σκέφτομαι τις δουλιες του!!!!!!
    Τζινακι με τα λαλαδοκουλουρα σου!!!!
    Καλλιοπη μου και εσύ υπομονη!
    Ελλάκι με τις εξετάσεις σου τι έγινε??? τι σου είπε ο γιατρός?
    Μακόνι μου τυροπιτάκια μυριζουν!

Senior Member
    Καλησπέρα Αγγελικούλα, το απόγευμα θα πάει η Ελι στον γιατρό.

Senior Member
    α ναι? νομιζα χθες ότι θα πήγαινε!!! πάει το χασα το μυαλο!!! ο μυαλοφάγος μου έχει πεθανει από την πείνα!!!

Senior Member
    Αγγελικούλα εγώ πάλι πιστεύω ότι ο μυαλοφάγος σου είναι μια χαρά χορτάτος, γιατί σου τρώει το μυαλό και δεν σου αφήνει καθόλου να σκεφτείς χαχαχαχαχα.

Senior Member
    μακ μου λογω του οτι εχασα τη μαμα μου τοσο νωρις και μεγαλωσα σχεδον μονη δεν ηξερα να μαζεψω λουρια εγω και ο αδερφουλης παντρευτικε απο τα 20 και εφυγε οποτε.........
    τωρα τα τραβαμε ολα!