ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2495
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2495 of 2553 FirstFirst ... 149519952395244524852493249424952496249725052545 ... LastLast
Results 37,411 to 37,425 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Ντόρα αφού είναι κακομαθημένη καλά κάνεις και είσαι αυστηρή μαζί της, μην ξεχνάς ότι είναι κακομαθημένη γιατί έτσι την έμαθαν τα άλλα αφεντικά και όχι εσύ. Εσένα τώρα σε ζυγίζει και δοκιμάζει να δει τι την παίρνει να κάνει και τι όχι. Να της δώσεις λοιπόν από την αρχή να καταλάβει ότι εσύ δεν είσαι σαν τους προηγούμενους και ότι σε σένα δεν περνάνε αυτά.

Τζίνα τόσο πανεξυπνα είναι τα σκυλιά? αλλά τωρα που το λες στη δική μου έχω παρατηρήσει πως εμένα όταν με βλέπει κατευθείαν κ ξαπλώνει για να την χαιδέψω κ τις προάλλες το σκεφτόμουνα γιατι παρατηρησα πως στον πατερα δεν κάνει τέτοια γιατι εκείνος δεν την πολυχαιδευει!

Δώρα αυτα τα σκυλάκια είναι λίγο νευρικά, έχει μια γειτόνισσα μας κ συνέχεια γαβγίζει, ειδικά όταν περνάω με τη δική μου σηκώνει τη γειτονιά στο πόδι αλλά κ μόνη μου όταν περνάω κ είναι στο μπαλκόνι μου γαβγίζει, αλλά είναι πανέμορφα!

Senior Member
    Κ για να ξεκαθαρισουμε τα πραματα,ποια λεει πριγκιπισενια η Λουκ?Μολογατε ποια παει να σφετεριστει το θρονο μην εχουμε ομαδικους αποκεφαλισμους!
    Ελακι μου να πανε ολα καλα κ οπως τα προγραμματιζεις!Εχεις παντα τη σκεψη μου κ τη θετικη μου ενεργεια!
    Μακονι μην μας κανεις ζηλεια με το νησι σου!Εγω ζηλευω την παρεα που θα εχεις μαζι....

Senior Member
    Θηλυκο είναι και τη λένε Λίνα .
    Ρε παιδιά , το φέρανε στο μαγαζί, τη δέσανε απέξω και δεν ενδιαφέρεται κανένας .
    Εγώ λατρεύω τα σκυλάκια και γι αυτο δεν ήθελα να πάρω , γιατί ξέρω τι ευθύνη έχουν και τι χρόνο απασχόλησης θέλουν που δεν τον έχω. Και γι αυτό νευριάζω , γιατί κανένας δεν ενδιαφέρεται και το λυπάμαι το κακόμοιρο , δεν έπαιρνα για μένα , μου φορτώσανε το δικό τους . Νομίζανε οτι το σκυλάκι είναι άνθρωπος και καταλαβαίνει τι του λένε , ή οτι είναι καμμιά γάτα που είναι ανεξάρτητη και δεν θέλει πολλά πολλά .
    Ειναι γλυκούλικο , αλλά πολύ κακομαθημένο . Μικρόσωμο είναι , δεν είναι μεγαλόσωμο

Senior Member
    Α! Ξέχασα να σας πω για το κινητό. Το είχα κλειστό και το άνοιξα πριν από λίγο, μπας και βγω για κανένα καφεδάκι. Βρήκα δύο κλήσεις από εκείνη την επίμονη κοπέλα, που μου έχει σπάσει τα νεύρα! Προχθές ένιωσα ότι είμαι γαιδούρα και αποφάσισα να το σηκώσω. Το πλήρωσα πάρα πολύ ακριβά! Μία ώρα και είκοσι λεπτά με βασάνιζε για το γκόμενο που την παράτησε. Γιατί άραγε;
    Χθες μου ξανατηλεφώνησε, για να πει πάλι τα ίδια για το γκόμενο. Της είπα ότι δεν ακούει και κανέναν, όλοι της λέμε τα ίδια πράγματα και αυτή εκεί, το βιολί της..
    Το πρωί με ξαναπήρε και δεν με άφησε καν να μιλήσω. Έχω την αίσθηση ότι δεν την ενδιαφέρει με ποιον μιλάει και τι της λένε, την ενδιαφέρει μόνο να πει το ποίημα. Αλλά αυτό είναι διαρκείας, δυστυχώς. Προχθές, προκειμένου να γλιτώσω της είπα να κλείσει ένα λεπτό και θα ξαναμιλήσουμε. Τηλεφώνησα στο παρεάκι, να έρθει επειγόντως να με σώσει. Αυτός ξέρει να την ξαποστέλνει. Πράγματι ήρθε, μου πήρε το τηλέφωνο από τα χέρια, της είπε γεια και την τελείωσε.
    Παιδιά, δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά της.. Δεν είναι σχήμα λόγου, η κοπέλα χρειάζεται βοήθεια και το είπα στο παρεάκι. Μα καλά, ούτε ένα φίλο της προκοπής δεν έχεις; Όλοι είναι βαρεμένοι; Και καλά, ας είναι όπως θέλουν, εμένα γιατί με βασανίζουν;
    Δεν ξέρω πώς να γλιτώσω, κορίτσια.. Δε μπορείς καν να τη διακόψεις για να της πεις τη δικαιολογία σου. Σήμερα μου πήρε ένα τέταρτο προσπάθειας να τη διακόψω, για να της πω ότι δεν την ακούω, γιατί δεν έχω σήμα! Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά δεν την ακούω.. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο και αφού διαπιστώνω (ξανά) ότι δε θέλει συμπαράσταση ή έστω κουβέντα, κλείνω τους διακόπτες και λέω ναι, ναι, όπως τα λες, συμφωνώ..
    Ίιιιιι! Νάτην πάλι, παιδιά! Τέταρτο τηλεφώνημα σήμερα και αυτή τη φορά δεν το σήκωσα.
    Μακάρι να τα ξαναβρεί με το γκόμενο, να τη φορτωθεί αυτός, να ησυχάσω εγώ.

Senior Member
    Χαρα μου το θεμα της μαμας το εχουμε εξαντλησει κ πραγματικα δεν μπορω να σε καταλαβω.Αν ανοιγε η μητερα μου ετσι την πορτα,ποιος ειδε τον Θεο κ δεν τον φοβηθηκε!Κ εμενα ειναι ηλικιωμενη κ ειναι κ μονη εδω κ παρα πολλα χρονια αλλα ολα τα αδελφια την βαζουμε στη θεση της οταν παρεκτρεπετε!Αρκετα συχνα δηλαδη!Δε απο τοτε που η κορη μου πηγε φοιτητρια δεν εχω ανοιξει την πορτα της ποτε χωρις να χτυπησω.Ξερω οτι εισαι ενα μεγαλο μωρο αλλα φροντησε να απογαλακτιστεις γιατι οπως λεει η φιλη μου η ψυχολογος αν δεν τα βρειτε τωρα θα εχεις μεγαλο προβλημα αν φυγει.

Senior Member
    Καλώς τη χαρά μου!!
    Χαίρετε και αντίο σας!
    Φεύγω από το σπίτι σφαίρα, μη τυχόν και με ξετρυπώσει και εδώ. Αμάν, τι έπαθα, η γυναίκα!
    Βρε Τζίνα, στείλε και σε αυτή ένα λαλάγγι, να την απασχολήσουμε, μπας και γλιτώσω! :lol:

Senior Member
    Σοκολατίτσα τα σκυλιά είναι πάρα πολύ έξυπνα και ξέρουν τι τους παίρνει να κάνουν και που. Ενα απλό παράδειγμα είναι τα σκυλιά που τα πάνε για εκπαίδευση, θα δεις ότι με τον εκπαιδευτή τα κάνουν όλα άψογα ενώ με το αφεντικό τους δεν τα κάνουν και γι'αυτό χρειάζεται να δουλεύει κάθε μέρα με τον σκύλο και το αφεντικό στο σπίτι μέχρι να καταφέρει να τον υπακούει όπως τον εκπαιδευτή. Αν παρατηρήσεις θα καταλάβεις ότι ο ίδιος σκύλος δεν φέρεται το ίδιο σε όλους τους ανθρώπους.
    Φτουτάτη μου μην ανησυχείς έχω φροντίσει και για σένα και σε περιμένουν εκπλήξεις χιχιχι.

Senior Member
    αααα τότε καλά λένε το παιδί το σκυλί κ τον άντρα όπως τους μάθεις χαχααχα

Senior Member
    Για τη μαμά θα τα πούμε άλλη ώρα. Τώρα τρέχωωωω...
    Πάντως έχει δίκιο η φίλη σου η ψυχολόγος. Συμφωνώ ότι όλες οι διαφορές πρέπει να λύνονται το συντομότερο δυνατό.
    Πάω τώρα να πάρω χάπια αντισυλληπτικά, για να μη συλλαμβάνομαι:

http://www.youtube.com/watch?v=aiNGOR0FlQM

Senior Member
    Originally posted by Ava
    χάπια αντισυλληπτικά, για να μη συλλαμβάνομαι:
    :lol::lol::lol::lol:

Απίστευτες είστε .
    Τα αντικαθλιπτικά μου είστε ορισμένες φορές .

Senior Member
    Τι κάνετε τρελοκόριτσα;;;
    Για έναν καφέ πήγα και μου ξεσαλώσατε!!!
    Τζίνα τρέλειααα τα κουλούρια σου!! Τώρα μάλιστα, νιώθω μια ολοκλήρωση :lol:
    Είναι να μην πάρεις φόρα εσύ κορίτσι μου

Ντόρα το σκυλί είναι κουκλάκι και συμφωνώ με τα κορίτσια, όπως το μάθεις θα σου συμπεριφέρεται. Βλέπω πολύ συχνά την εκπομπή με τον κύριούλη στο Σκάι που εκπαιδεύει σκυλιά και έχω πάθει πλάκα πως με απλά πράγματα ακόμη και τα πιο ατίθασα σκυλιά αλλάζουν συμπεριφορά! Να μην του χαρίζεσαι, να είσαι αυστηρή μαζί του και να ασκείς πειθαρχία, να είσαι δίκαιη μαζί του και τρυφερή. Μπορεί ένα σκυλί να είναι ευθύνη αλλά είναι και χαρά όπως είναι και τα παιδιά. Καλωσόρισε το στην ζωή σου λοιπόν και προσπάθησε να το φέρεις στα δικά σου νερά.

Κορίτσιαααα μου! Φεύγω για τον Βορρά!! Με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου, μίλησαν με τον γιατρό κατ ιδίαν και θέλει να με δει το συντομότερο δυνατόν. Οπότε ανεβαίνω Θεσσαλονίκη πιθανότατα την Τρίτη. Να τακτοποιήσω το σπίτι μου και τον Γιώργο και έφυγα! Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω πήγαινε έλα και να κλείσουμε σύντομα και την ημερομηνία του χειρουργείου.

Senior Member
    Αυτα είναι ευχάριστα νέα, άντε όλα καλά θα πάνε θα δείς!:love::love:

Senior Member
    Έλη διάβασα το θεματάκι που έχεις .
    Με το καλό να πας , να κάνεις το χειρουργείο αφου χρειάζεται και να γυρίσεις γρήγορα γερή και δυνατή .
    Εξάλλου αυτά είναι υποθέσεις ρουτίνας πλέον.

Senior Member
    Σας ευχαριστώ κορίτσια μου. Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά, απλά ελπίζω να μην παραταθεί πολύ η όλη ιστορία και μπλέξω με πάνω κάτω ταξίδια...

Senior Member
    Γράφω από το απόγευμα κάτι τραγούδια σε cd που θέλει η αδερφή μου και έχω μπλέξει. Ελάκι πολύ χαίρομαι που θα πας να σε δει ο γιατρός σύντομα, εφόσον το αποφάσισες και πρέπει να γίνει να το κάνεις γρήγορα για να μην σε φάει και η αγωνία περιμένοντας. Θα σε συνοδεύει όλη μου η αγάπη, η θετική σκέψη και η προσευχή μου. Να πάνε όλα κατ'ευχήν και να γυρίσεις γρήγορα στο σπιτάκι σου.