ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2500
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2500 of 2553 FirstFirst ... 150020002400245024902498249925002501250225102550 ... LastLast
Results 37,486 to 37,500 of 38289
    Senior Member
    Αβουλίνι μου γλυκό πόσο μου έχεις λείψει και εσύ, σε διάβασα λίγο τις τελευταίες σου εξορμήσεις και τα ωραία μέρη που πήγες, κάτι άλλο διάβασα για κάποια θεματάκια που είχες με τους γονείς αλλά δεν έχω καταλάβει , θα πρέπει να παω πίσω να διαβάσω!
    Όσο για την νέα δουλειά , ναι είναι πολύ απαιτητική και σήμερα έφυγε ο διευθυντής μας σε κάποιο ταξίδι και μπόρεσα να μπω μια στιγμή. Μου αρέσει όμως διότι ξεφεύγεις σε έναν άλλο κόσμο , διαφορετικό και λίγο ονειροπόλο, με πολύ πάθος , πολύ ρίσκο και μεγάλη κυκλικότητα. Είναι μια δουλειά που ποτέ μου δεν είχα φανταστεί ότι θα κάνω, ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό κι όμως η ζωη μου είχε δώσει πολλά σημάδια και "hints" αλλά ποτέ δεν τα πρόσεξα μέχρι που η ευκαιρία παρουσιάστηκε μπροστά μου και δεν μπορούσα παρά να δοκιμάσω. Μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί σωστή κίνηση, να δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει , διότι η κρίση καιροφυλακτεί παντού και ελπίζω να μην μας πάρει η μπάλα καθώς ναι μεν το κομμάτι που ασχολούμε δεν έχει να κάνει με τραπεζικά όπως τα αντιλαμβανόμαστε όλοι αλλά σε τράπεζα δουλεύω και όλα "παίζουν".

Senior Member
    αφή έλα από το σπίτι να σου φυσήξω τον cul για σβήσει γιατί δεν σε βλέπω καλά.:lol::lol::lol:

Senior Member
    Η ζωή μας χρειάζεται σταθερότητα, ώστε να νιώθουμε ασφαλείς, αλλά και πάθος, για να κινητοποιούμαστε και να είμαστε χαρούμενοι με αυτό που κάνουμε. Σωστή κίνηση είναι, μην αμφιβάλλεις λεπτό.
    Ακούγεσαι ικανοποιημένη και αυτό μετράει. Όσο για την κρίση, καιροφυλακετεί για όλους μας, εργαζόμενους και μη. Είναι παρούσα. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δε θα πάρουμε τα ρίσκα μας, δε θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Senior Member
    Μόλις τελείωσα με το πρώτο βουνό σίδερο και πάω για το επόμενο και τελευταίο! Κάνω διάλειμα για φαγάκι και συνεχίζω! Το φαγάκι επίσης είναι έτοιμο και μοσχομυριστό και μετά έχει καθαριότητα και βαλίτσα. Θέλω να βάψω και το μαλλί μου αλλά δεν το βλέπω να προφταίνω.... Θα κάνω την παληκαριά να πάω να αγοράσω την βαφή και αν τα καταφέρω το βράδυ πριν το μπάνιο θα κάνω και τις ρίζες μου γιατί φαίνονται πολύ οι λευκές τρίχες μου :flaming:
    Κατερινάκι μου θα σου έρθω και θα πάω να πάρω και την βαφή μου λοιπόν.

Άβα μου κάπως έτσι είναι ο cul μου μόνο που θα πρέπει να με φανταστείς να τρέχω κιόλας και όχι να κάθομαι.... να κάπως έτσι:

:lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by angel79
    Originally posted by Eli

Ελπίζω να πάει καλά το θέμα το υπνωτισμού γιατί στα επόμενα γενέθλια σου θα σου κάνουμε δώρο ρούχα από τα παιδικά! :lol:
    Ωωωωω να φορτίσω το κινητό μου τότε!!!! χιχιχιχιχι
    Το πρόβλημα με τα παιδικα είναι το υψος!!!! Θα πρεπει να παιρνουμε 4 παιδικά για να την καλυψουμε!!!! παλι ασυμφωρη είναι!!!
    :lol: :lol: :lol: Δεν παίζεστε, ούτε εσείς ούτε η Αβα που θέλει να με σούρει στα πανηγύρια! :lol: Μην ανησυχείτε κούκλες, τρώω θρεπτικά πράγματα και νοιώθω μια χαρά, δεν έχω καθόλου αδυναμία ή κάτι άλλο, εξάλλου είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα σταθεροποιηθώ στα κιλά μου.

Senior Member
    Κατερινάκι πολλά φιλάκια, βάλε μπόλικα παγάκια στην κατάψυξη για τον cul της αφής χιχι.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Κατερινάκι πολλά φιλάκια, βάλε μπόλικα παγάκια στην κατάψυξη για τον cul της αφής χιχι.
    will do my friend!:spin::spin:

Senior Member
    Κανόνισέ το, Τζίνα μου, γιατί δε θα σταματήσω να σε απειλώ με τα πανηγύρια! :lol:

Πάω να την πέσω, κοριτσάρες μου. Έκλεισα το κινητό και έλαβα μέτρα, ώστε να μην έχω αφυπνίσεις και ενοχλήσεις.. Τα λέμε μετά. Φιλάκιααα!

Senior Member
    Καλή ξεκούραση Αβα, πάω κι εγώ να ξαπλώσω λίγο, δεν το βλέπω να κοιμάμαι γιατί η μητέρα μου κάνει δουλειές άρα και θόρυβο χιχι και θα σηκωθώ σε λίγο να φτιάξω κάτι ωραία παξιμαδάκια αλμυρά αυτήν τη φορά που μου έδωσε τη συνταγή το Λιλάκι.

Senior Member
    και ναι κυριες είναι γεγονος!!!!!!!

Senior Member
    Μπράβοοοοοοοοοοοοοο!!!!! Πολλά συγχαρητήρια Αγγελικούλα για τον αντρούλη σου, για τα αυτόγραφα μην ξεχνιέσαι όπως είπαμε χιχι, καλή τηλεοπτική σεζόν να έχει, συντονίζομαι στον ΣΚΑΙ ανάβω τον φούρνο και περιμένω!!!!!

Senior Member
    Κοριτσακια μου γεια σας!Αγγελικουλα με το καλο κ καλη επιτυχια στην εκπομπη!
    Ελακι κ εσενα να σου πανε ολα καλα κ καλο τρεξιμο να τα προλαβεις ολα!
    Κατερινιω μου στη θεση που εισαι σε λιγο δεν θα καταδεχεσαι να μας μιλας!θα θελεις μονο καραβοκυρηδες1
    Αβουλινι επρεπε να σε εχω στο πανυγυρι!δεν ψωνισα τιποτα αλλα θα ξαναπαω!
    Τζινα εγω με το νεο τικερακι ελεγα οτι κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο που εχασες κ αλλο κιλο!
    Εγω παιδια δεν πολυμπαινω γιατι εχω κ το φεις μπουκ τωρα αλλα βιωνω εκ ενα μεγαλο ερωτα....Ειμαι ερωτευμενη με το Μποραν!Δεν μπορω να το ξεπερασω.Ειναι ο ιδανικος αντρας.Ψηλος,ομορφος,Με ενα κορμι θειο,λιγομιλητος,τρυφερος,� �ομαντικος......Δεν ξερω τι να γινω...να σας πω οτι βρηκα τα επεισοδια με ελληνικους υποτιτλους κ ειδα 12 μαζι.Μεχρι τις 5μιση τα ξημερωματα!Κ αγαπαει κ τη Σιλα!Κ δεν μπορω να πνιξω τον πονο μου κ στο φαι!
    Σημερα κλεινω 2 μηνες χειρουργημενη κ μειον 19 κιλα!Φιλακια θα παω σινεμα στις 7μιση αλλα αν δεν με αποπλανησει παλι ο Μποραν αποψε αργοτερα θα τα πουμε.

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Τζινα εγω με το νεο τικερακι ελεγα οτι κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο που εχασες κ αλλο κιλο!

Κ αγαπαει κ τη Σιλα!Κ δεν μπορω να πνιξω τον πονο μου κ στο φαι!
    :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Αγγελικούλα μου συγχαρητήρια και εις ανώτερα!!! Ετοιμάζουμε τις κουτάλες και τις κατσαρόλες, ακονίζουμε μαχαίρια και περιμένουμε τις λαχταριστές συνταγές να μεγαλουργήσουμε!!! Καλή αρχή και εύχομαι να γίνει πολύ αγαπητός και να τον θέλουν και για άλλες πολλές σεζόν! Εμείς πάντως θα είμαστε συντονισμένες

Γλαύκη μου και εσύ τέκνον μου;;; Μα καλά τι έχει αυτός ο Μπόραν μέλι;;; Εγώ από την άλλη δεν μπορώ με τίποτα να δω τούρκικο πάνω από 5 λεπτά ! Ευτυχώς που δεν μπορείς να πνίξεις τον πόνο σου στο φαΐ γιατί θα είχαμε και άλλα δράματα :lol:
    Εντομεταξύ σκάω να σε δω από κοντά Γλαύκη μου! Ολόκληρα δεκαεννιά κιλά μείον! Παπαπαπα και έπεται απίστευτη συνέχεια!

Τζίνιους νομίζω το εκκρεμές ζωάκι σου έχει αρχίσει να με υπνωτίζει και εμένα :lol:

Senior Member
    Ακόμη δεν έχω τελειώσει με τις δουλειές μου αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Τελείωσα με το σίδερο και έχω να πακετάρω τα πράγματα μου. Νομίζω ότι σήμερα έκανα ρεκόρ σιδερώματος! Μπορεί να σιδέρωνα και 3 ώρες!!!:crazy: