Results 37,546 to 37,560 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
26-09-2012, 23:09 #37546
Καλησπέρα ομορφένιες μου!
Καταρχήν σας ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας και την θετική σας σκέψη! Η αλήθεια είναι ότι και να ήθελα να στεναχωρηθώ και να ανησυχήσω έχω τόσους αγαπημένους φίλους κοντά μου αυτή τη στιγμή που δεν με αφήνουν να πέσω ψυχολογικά. Το αντίθετο νιώθω ότι κάνω διακοπές. Το τηλέφωνο μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει και να ακούω ευχούλες και φιλάκια, οπότε πείτε μου πως να στεναχωρηθώ;;;
Νιώθω τυχερή που έχω ευλογηθεί από τόσους καλούς και τρυφερούς φίλους :love:
Σήμερα κάναμε βολτούλα ανέμελη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ήπιαμε καφεδάκι σε ένα όμορφο μαγαζάκι στον πεζόδρομο της Ικτίνου, περπατήσαμε αρκετά, χαζέψαμε βιβλία και άλλα καλούδια και γεμίσαμε όμορφες εικόνες. Το απόγευμα άφησα την Ναταλία και πήγα να συναντήσω μία καλή μου φίλη που είχα ένα χρόνο να δω, κατεβήκαμε στην παραλία, ήπιαμε και έναν ακόμη καφέ και είπαμε τα νέα μας. Τώρα χαλαρώνω στο Ναταλόσπιτο, λέμε να αράξουμε σπιτικά και να ξεκουραστούμε. Αύριο το βραδάκι θα πάρω την βαλίτσα μου και θα πάω στην φίλη μου την Ελένη η οποία αρρώστησε και είναι μέσα στο παράπονο γιατί ο αντρούλης της έφυγε στο εξωτερικό για μία δουλειά και είναι μόνη της. Εμένα βέβαια είναι η καλύτερη μου γιατί θα την ξεμοναχιάσω και θα την έχω μόνο για μένα χιχιχιχι.
- 26-09-2012, 23:36 #37547
Γεια σας κι από μένα, κοριτσάκια μου!
Υποτονικά τα πράγματα σήμερα στο φόρουμ.. Ευτυχώς υπάρχει και η Eli μας, να μας κρατάει το ενδιαφέρον ζωντανό..
Χαίρομαι τόσο που περνάς όμορφα στην αγαπημένη πόλη, με την αγαπημένη Ναταλία!
Στα δικά μου τώρα: Σήμερα το απόγευμα ένιωθα μία θλίψη, μία ατονία, ένα κάτι, μία αναγούλα από τις σοκολάτες που κατάπινα για να πνίξω τη θλίψη μου.. Είχα φτάσει στον πάτο. Αυτό, όμως, δεν μου το επιτρέπω για πολύ! Έτσι ανασκουμπώθηκα και πήγα κι εγώ σε πανηγύρι! Τι, δηλαδή, μόνο η χαρά μου θα πηγαίνει; Ξεποδαριάστηκα κορίτσια, αλλά ψώνισα και το ευχαριστήθηκα! Θα πάω και αύριο, όσο προλαβαίνω, γιατί θα έρθει η μανούλα και δεν θα μου επιτρέπει να ψωνίζω παρορμητικά. Για παράδειγμα, σήμερα έκανα υπέροχες αγορές, αλλά και άτυχες.
Ξεκινώ από τις άτυχες:
Δύο σουτιέν benetton, τα οποία είναι λίγο στενά στην πλάτη. (Τζάμπα ξεφτιλίστηκα φορώντας τα πρόχειρα, πάνω από τη μπλούζα μου, μπροστά στον κόσμο).. Έχουν έντονα χρώματα, κατακόκκινο το ένα και μπλε ρουά το άλλο. Θα τα φοράω, μόλις αδυνατίσω λίγο, κάτω από ψιλοδιάφανες μπλούζες, να παριστάνω τη σέξυ..
Ένα βρακί, επίσης στενό. (Μα ποια νομίζω ότι είμαι επιτέλους, η Τουίγκυ); Όλα αυτά μου κόστισαν 15 ευρώ.
Πάμε τώρα στις πετυχημένες αγορές:
Δύο νυχτικά primavera, υπέροχα, βελούδινα, από διάλυση καταστήματος. Πάνω έγραφε 46,50, αλλά έδωσα 10 ευρώ για το καθένα! Θα τα φοράω, μόλις κάνω τις δουλειές μου και θα περιφέρομαι στο σπίτι, με αέρα κυρίας, σαν αερικό..
Τρία κεριά trimar, με άρωμα κανέλας, 5 ευρώ όλα μαζί! Θα τα ανάβω και θα βλέπω τις ταινίες μου με ατμόσφαιρα..
Ένα άσπρο πουλόβερ, που το είχα μεράκι, αμφίβολης ποιότητας και αγνώστου προελεύσεως, 3 ευρώ! Με αυτό θα πάω στο χιονοδρομικό!
Μία μπεζ, αμάνικη τουνίκ, με χρυσοκλωστή στην πλέξη (διακριτική, μην τρομάζετε), h&m, 3 ευρώ! Θα τη φοράω πάνω από τις μπλούζες μου στη δουλειά, για να αντέξω το κρύο. Πόσα πετρέλαια να πληρώσω πια; Ας έχω τουλάχιστον ζεστά ρούχα..
Η φτήνια τρώει τον παρά! Τρία εδώ, πέντε εκεί, δέκα παραπέρα, μου έφυγαν ένα σωρό λεφτά. Αλλά δεν πειράζει, ευχαριστήθηκα, εφοδιάστηκα, έκανα τα σχέδιά μου για το χειμώνα και μου έφυγε και η κατάθλιψη!
27-09-2012, 00:34 #37548
και ναι αγαπημενες! ειμαι παλι μαζι σας!!! επι μερες δεν με αφηνε να μπω!!! ομως σας παρακολουθω ανελλιπως!!!
ελακι πολυ καλη επιτυχια!!! ευχομαι να βρεθει πολυ γρηγορα θεση για το χειρουργιο!!! εχε υπ οψη σου οτι το παπαγεωργιου εχει εξαιρετικο εστιατοριο στην υπογα! εχω φαει ωρες ατελειωτες εκει! αλλα και στο κυλικειο! το θεωρω γουρλιδικο νοσοκομειο να ξερεις!!!
να περασεις πανεμορφα στην ομορφη πολη!!! παρε λιγη απο την αυρα της να μου δωσεις και μενα που μου λειπει τοσο!!!
αβουλινι!!!! μεγεια τα ψωνακια!!! πολυ καλα εκανες!!! να τις χαρεις τις αγορες σου!!!
η μαμα ποτε ερχεται? θα μεινει μερες?
27-09-2012, 08:21 #37549
Καλημέρες! Το ξέρετε το καινούριο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω; Από την ώρα που ξύπνησα, μέσα στο χάραμα εννοείται, τη μία τάχα κρυώνω και θέλω να δοκιμάαω μία νυχτικιά, την άλλη κάνω μπάνιο, ώστε να δοκιμάσω ένα εσώρουχο, τς, τς, δικαιολογίες..
Αν μπορούσα θα φορούσα σήμερα το χοντρό πουλόβερ και ας έβγαζα ιλαρά! Τα έχω τακτοποιήσει όλα στον καναπέ και τα καμαρώνω. Θα τα πλύνω μόλις ολοκρηρώσω τα ψώνια μου και τότε θα μπει το πανηγυροπλυντήριο!
Στα πανηγύρια πρέπει να είσαι και τυχερός. Δημαδή, μπορεί να ψωνίσεις τέλεια και πάμφθηνα πραγματάκια, στοκ από καλά μαγαζιά, όπου μετά λες από που πήρες το συγκεκριμένο και δε σε πιστεύουν. Μπορεί, όμως, να ξεγελαστείς από τη φτήνεια, να νομίζεις ότι ψώνισες όμορφα πραγματάκια και στο τέλος να καταλήξεις κάπως έτσι: http://www.youtube.com/watch?v=rsXDr...eature=related
Ελπίζω να είμαι συνετή σήμερα, να μην παρασυρθώ από το πάρε κόσμε και να καταλήξω με ένα σωρό βλακείες!
27-09-2012, 11:08 #37550
Καλημέρα, Ελάκι χαίρομαι που περνάς καλά, συναντάς αγαπημένα σου πρόσωπα και έχεις ανεβασμένη ψυχολογία. Καλές βολτούλες και καλά καφεδιάσματα χιχι.
Koritsaki καλώς ήρθες πάλι στην παρέα μας, πες μου ποιός δεν σε άφηνε να μπεις να τον μαλώσω χιχι.
Αβα μεγειά τα ψώνια σου, να σου πω την αλήθεια από τις σοκολάτες και τη θλίψη προτιμώ τα παρορμητικά ψώνια. Εύχομαι σύντομα να σου κάνουν και τα στενά εσώρουχα, πιστεύω ότι είναι καλό να έχουμε και κάτι στενό να μας μπριζώνει γιατί με τα φαρδιά πολλές φορές επαναπαυόμαστε. Με το καλό να δεχτείς τους δικούς σου.
Μακ τα έβγαλες τα ράμματα, απελευθερώθηκες;
27-09-2012, 15:00 #37551
απελευθερώθηκα Τζινάκο και παρόλο που θέλει να με ξαναδει σε δεκαπέντε μέρες , δεν ξέρω αν θα του κάνω το χατήρι! χιχιχι
Σήμερα θα δω και το χειρουργό να μου πει τι θα κανω με τη β12 και τα υπόλοιπα..
επίσης με υπερηφάνια ανακοινώνω ότι ξεπέρασα τους δισταγμούς μου και εννέα χρόνια αφού διορίστηκα σε δημόσιο σχολείο, έστειλα μαθητή σπίτι του με μονοήμερη αποβολή, ε νισάφι πια.Η ανεκτικότητα μου χτύπησε κόκκινο και βγήκε ο ταύρος από μέσα μου!
27-09-2012, 15:11 #37552
Κυρία Τόνγκα, προσκυνώ!
Μερικές φορές οφείλουμε να δείχνουμε ποιος έχει το πάνω χέρι και να μην επιτρέπουμε στα θρασίμια να μας πάρουν τον αέρα.. Άντε μη γίνω Χιτλερικιά και αναλύσω τις πεποιθήσεις μου περί του αυγού του φιδιού, κλπ, κλπ.. Φαντάζομαι πως για να φτάσεις εσύ σε αυτό το σημείο, πρέπει να ήρθες στα όριά σου και κυρίως πρέπει ο μαθητής να ξεπέρασε κάθε όριο. Τώρα θα ακουστώ σα γερόντισσα, αλλά εμείς, βρε κορίτσια, είχαμε σεβασμό στους δασκάλους μας. Φυσικά είχαμε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές μας στους καθηγητές, αλλά ακόμη και στους πιο γελοίους τηρούσαμε τα προσχήματα. Όσο για αυτούς που εκτιμούσαμε.. Πριν από δύο χρόνια είδα τον αγαπημένο μου καθηγητή. Το πόσο συγκινήθηκα! Δεν τον απεκάλεσα με το επώνυμό του, όπως όταν ήμουν μαθήτρια, αλλά τον είπα "δάσκαλε", που για μένα είναι τίτλος, φόρος τιμής. Του είπα ότι σε αυτόν οφείλω όσα έμαθα και συγκινήθηκε με τη σειρά του για τη συνεισφορά του σε μένα. Ας είναι καλά ο άνθρωπος! Θα τον σκέφτομαι πάντα με αγάπη.
Όσο για το γιατρό, ω, ναι, θα του κάνεις το χατήρι.. Έφαγες το γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσεις;
27-09-2012, 15:18 #37553
Μακ δεν θέλω ούτε να φανταστώ τι σου έκανε ο μαθητής σου για να τον στείλεις ΕΣΥ σπίτι του! Πολύ καλά έκανες όμως γιατί είμαι σίγουρη ότι είχε ξεπεράσει προ πολλού τα όρια, να το δουν και οι υπόλοιποι για να μην τους μπαίνουν ιδέες. Ενημέρωσέ μας το βράδυ για την επίσκεψή σου στον γιατρό, δεν σου λεω να του δώσεις χαιρετίσματα γιατί δεν θα με θυμάται χιχι. Γράψε ότι θες να τον ρωτήσεις και ξεσκόνισέ τον κανονικά.
27-09-2012, 15:31 #37554
Κάτι ξέρω που λέω ότι ευτυχώς δεν κινήθηκα στο χώρο της εκπαίδευσης.. Δε θα χρειαζόμουν κακή συμπεριφορά για να παραπέμψω σε αποβολή.. Τα νεύρα μου θα είχαν γίνει κουρέλια και μόνο με αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=Rc8L7...eature=related
27-09-2012, 15:37 #37555
Originally posted by Ava
Κάτι ξέρω που λέω ότι ευτυχώς δεν κινήθηκα στο χώρο της εκπαίδευσης.. Δε θα χρειαζόμουν κακή συμπεριφορά για να παραπέμψω σε αποβολή.. Τα νεύρα μου θα είχαν γίνει κουρέλια και μόνο με αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=Rc8L7...eature=related
27-09-2012, 15:44 #37556
Originally posted by Ava
27-09-2012, 15:51 #37557
Μακόνι, ούου... Ας σου δώσω μερικές ιδέες:
http://www.youtube.com/watch?v=Ln_6s...eature=related
Και σε περίπτωση που έχεις "παρενέργειες", μη φοβάσαι.. Και πάλι υπάρχει η λύση:
http://www.youtube.com/watch?v=1zCmPFm-rnI
27-09-2012, 16:31 #37558
Κοριτσάρες μου, πάω να την πέσω λιγάκι. Έχω σοβαρές δουλειές, δύσκολο πρόγραμμα για σήμερα.. Ψώνια, σουβλάκια, καταλαβαίνετε..
Θα μπω μετά, να σας πω αναλυτικά τι ψώνισα. Στο πρόγραμμα είναι μία χουχούλικη ρόμπα και μερικά εσώρουχα, άνετα αυτή τη φορά. Ε, αν δω και τίποτε άλλο, εξευτελιστικά φτηνό, σκέφτομαι να υποκύψω.. Στο μεταξύ, φιλάκιαααα!!
28-09-2012, 06:03 #37559
Πώς σας φαίνεται το να ξυπνάει κανείς από τη χαρά του; Δεν είναι θαυμάσιο; Ξύπνησα, έχοντας μία χαρούμενη υπερδιέγερση, ψάχνοντας στο μυαλό μου τι έγινε και τότε θυμήθηκα.. Α, ναι.. Χθες ένιωσα τόσο αγαπητή σε φίλους και μη, ψώνισα πραγματάκια, μου έκαναν δώρα, διασκέδαζα από το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα! Τι άλλο θέλω;
Ξεκίνησα μόνη μου για το πανηγύρι. Δεν είχα και παρέα, ένιωθα λιγάκι άβολα, αλλά με το που βρέθηκα εκεί τα ξέχασα όλα. Πήρα μπλούζα με πέντε ευρώ, εσώρουχα με το ίδιο ποσό, παντελόνι, χαλβά φαρσάλων.
Στο δρόμο είδα μία γνωστή μου και ανταλλάξαμε πανηγυρίσιες κουβέντες. Α, γεια σου Άβα, ψωνίζω κυλοτάκια για τις κόρες μου, να δες τι ωραία, τι ελαστικότητα έχουν.. Όλα αυτά παρουσία κοινού εννοείται. Εσύ, τι έχεις στη σακούλα; Έχω αυτές τις κυλότες, είπα και ανέσυρα θρασύτατα μία, για να την τεντώσω, να τη δει. Τι είναι αυτές οι βράκες; Ε, όχι, νέο κορίτσι.. Θα σε πνίξουν. Πάμε να τις αλλάξεις, να πάρω και για μένα, γιατί ποιοτικώς βλέπω πως είναι καλό πράγμα. Πήγαμε και πήραμε τις πιο μικρές και συμμαζεμένες κι εκεί συνειδητοποίησα για μία ακόμη φορά ότι δεν έχω συναίσθηση των μεγεθών. Όταν ήμουν στα πιο γεμάτα μου και μου έλεγαν πω πω, πώς έγινες έτσι, δεν το καταλάβαινα και πληγωνόμουν πολύ. Τώρα που μου λένε πόσο αδυνάτισα, πάλι δεν το καταλαβαίνω, αλλά δεν το ψάχνω, γιατί με συμφέρει. Απλά χαίρομαι. Μετά πήγαμε για καφέ και στο δρόμο μου έκανε δώρο πανάκριβη, γιασεμένια κολώνια, τρία ευρώ παρακαλώ!
Μετά, δεν ξέρω πως έγινε, αλλά βρέθηκα με άλλα επτά άτομα, να τρώω σουβλάκια. Δηλαδή οι άλλοι έτρωγαν. Στο μεταξύ μου έκαναν δώρο και τρία μπλουζάκια των τριών ευρώ έκαστο, να ταιριάζουν με το παντελόνι. Επειδή και τα σουβλάκια ήταν κερασμένα, τους πήγα να τους κεράσω παγωτό. Ήθελαν να πάμε και για ποτό, αλλά δεν άντεχα άλλο..
Τώρα πονάει το σώμα μου, πονούν τα πόδια μου, είμαι άυπνη, αλλά σηκώθηκα, έκανα μια φραπεδιά και έβαλα το πρώτο πλυντήριο. Θα ακολουθήσει και δεύτερο, ώστε να τα τακτοποιήσω σε ντουλάπες και συρτάρια και να χαίρομαι.. Να φύγει και το ρουχομάνι από μπροστά μου, να μην είναι το σπίτι άνω κάτω όταν καταφθάσουν οι καλεσμένοι μου.
Ακόμη και να ήθελα να πω φτάνει τόσο, δε γίνεται. Αύριο περιμένω τους γονείς, και την Κυριακή περιμένω και άλλο κόσμο και την Τρίτη και άλλο! Πρέπει να γυρίζω με όλους αυτούς, με τον ίδιο ενθουσιασμό κάθε φορά, να ψωνίσουν αυτά που θέλουν, να χαζέψουν, να διασκεδάσουν όπως θέλουν! Η μανούλα είναι ακόμη άρρωστη και μου αναβάλλει την άφιξή της από μέρα σε μέρα.. Χθες της τηλεφώνησα και τη ρώτησα τι θέλει να της ψωνίσω. Ζήλεψε που άκουσε το τζέρτζελο και είπε ότι αύριο, όπως και αν είναι, θα έρθει! Κατάφερα το ακατόρθωτο: Της είπα να μην κάνει βλακείες, να έρθει μόνον αν αισθάνεται καλά στην υγεία της, αλλά παράλληλα την έκανα να νιώσει ευπρόσδεκτη. Ήταν γλυκειά και τρυφερή και ανυπόμονη να βρεθεί στα γλέντια και χάρηκα και γι' αυτό. Αν έρθει, θα χαρώ, αν δεν τα καταφέρει και αύριο, το ίδιο.
Τελευταία μέρα στη δουλειά και μετά αφιερώνομαι και επίσημα στο ξεσάλωμα! Το σπίτι είναι σε καλή κατάσταση, γιατί φρόντισα προηγουμένως γι' αυτό. Το πορτοφόλι μου βογγάει, αλλά δεν πειράζει. Θα πάρω ένα δωράκι στη μανούλα, το κλασικό γλυφειτζούρι κοκοράκι στο μπαμπά (τρελαίνεται γι' αυτό), άλλα δωράκια στους φίλους μου, που θα έρθουν και ίσως και κάτι ακόμη για μένα.
Το πιο αστείο από όλα είναι ότι η μανούλα θα αναγκαστεί να υποστεί πράγματα που δε συνηθίζει, που απεχθάνεται.. Τώρα, όμως, όχι μόνο θα τα ανεχτεί, αλλά θα γελάει και χαζά, με τη βλακεία του πράγματος. Μας φαντάζεστε να περπατάμε αγκαζέ με αυτή τη μουσική υπόκρουση; http://www.youtube.com/watch?v=eoYmLm1TYJI&feature=fvsr
28-09-2012, 08:27 #37560
βρε ξεσαλώσαμ' στου πανηήρ! Μπράβο Άβα και καλή συνέχεια!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή