Results 37,561 to 37,575 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
28-09-2012, 10:32 #37561
καλημερα και απο μενα!
- 28-09-2012, 11:07 #37562
πολλες ομορφες καλημερες κ απο μενα:starhit:
28-09-2012, 12:16 #37563
Καλημέρα όλη μέρα.
28-09-2012, 15:08 #37564
Καλησπέρα κουκλίτσες μου!!!
Είχε πρόβλημα η σύνδεση μου κ σας έχασα αλλά τώρα θέλω να πιστεύω πως έχει αποκατασταθεί η βλάβη!
Ελάκη μου βλέπω πως τα περνάς τέλεια εκεί στα βόρεια, δεύτερος γύρος διακοπών κ όσον αφορά τους φίλους τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Αβα εαν θέλεις δώσε στο παλικάρι που θέλει να κάνει δακτύλιο κ το δικό μου τηλέφωνο να του πω τι ακριβώς πέρασα μήπως κ αλλάξει γνώμη, είναι κρίμα το παλικάρι να υποστεί τόση ταλαιπωρία κ να χάσει τόσα λεφτά!
όσο για τους γιατρούς? άστα στο βωμό του χρήματος ξεχνάνε τον όρκο του Ιπποκράτη που έχουνε δώσει! Ο δικός μου γιατρός ακόμα δεν μου είχε βγάλει τον δακτύλιο μου έλεγε για την επόμενη φορά δηλ να πάω να μου ξαναβάλει άλλον κ μετά όταν είδε τι πατάτα είχε κάνει, κρύφτηκε κ μου έβγαλε κ γλώσσα το καθίκι!!!!!!!!!! Τα θυμήθηκα κ συγχύστηκα τώρα
28-09-2012, 15:28 #37565
Απο τη σύγχυση μου μου ξέχασα να γράψω για τις φοβερές αγορές σου Άβα μου!
Με τρελαίνουν τα ποσά που ξοδεύεις κ μου έχει λείψει να αγοράζω μπλούζα με 5? κ βρακί με 1?!!!!!
28-09-2012, 17:50 #37566
Σοκολατίτσα μου, το παληκάρι δεν είναι κρίμα. Είναι άξιος της μοίρας του. Δεν μου τηλεφώνησε και υποψιάζομαι ότι είναι πιο ηλίθιος από όσο νόμιζα.. Είναι δυνατό να ετοιμάζεσαι να κάνεις βουτιά στο άγνωστο, να έχεις πρόθυμα άτομα να σε πληροφορήσουν, με ειλικρίνεια και ενδιαφέρον και να κρύβεσαι; Εμάς μας είχε πληροφορήσει κανείς; Όχι, αλλά αν υπήρχε το άτομο να μας μιλήσει για την εμπειρία του, είμαι σίγουρη ότι θα αρπάζαμε την ευκαιρία. Άστον να πάθει αυτά που θα πάθει, αλλά μην τολμήσει μετά να μου τηλεφωνήσει. Ξέρεις τι θα συμβεί.. http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
Όσο για τις αγορές μου, χαίρομαι που καταλαβαίνεις ή μάλλον που θυμάσαι.. Προτού δω τι σημαίνει πανηγύρι δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Όταν λέμε μπλούζα, μπορεί να είναι και η φτηνιάρικη κινέζικη, της μίας χρήσης, αλλά μπορεί να πετύχεις και σε στοκ, οπότε θα δεις τις ετικέτες από τις μάρκες κομμένες. Άρα είναι κανονικότατη μπλούζα αυτή που αγοράζεις, απλά πρέπει να την πλύνεις γερά, γιατί κυλιέται χρόνια στις αποθήκες και την πιάνουν δεκάδες χέρια.
Τώρα πίνω την καφεδιά μου και θα ξαμοληθώ πάλι. Έλεγα να φορέσω τα ίδια άθλια ρούχα με χθες, που βρωμοκοπούν τσίκνες και σουβλάκια, αλλά πλησίασα τώρα, τα μύρισα και δεν αντέχω! Μπόχα, όχι αστεία! Να σου κάνω αγκαλίτσα; Δε νομίζω.. :exclamation: Οπότε φοράω φρέσκα ρουχαλάκια, να τα βρωμίσω κι αυτά και έφυγαααα!
28-09-2012, 18:29 #37567
Μου αρέσει που σιδέρωσα και το φόρεμα που θα φορέσω.. Έχει πολύ πλάκα, κορίτσια! Επειδή κατεβαίνουν οι κοπέλες από απομακρυσμένα χωριά, είναι γι' αυτές κάτι σαν κοινωνικό γεγονός, νυφοπάζαρο, κλπ.. Φορούν ρούχα καλά, τακούνια, είναι χτενισμένες στο κομμωτήριο, μακιγιαρισμένες.. Εγώ συνήθως πηγαίνω σαν το γύφτουλα, με ρούχα στα όρια της βρωμερής σουβλακικής αντοχής, με σπορτέξ, ένα χάλι μαύρο, να εναρμονίζομαι και με το περιβάλλον!
Τώρα, αφού ξεφορτώθηκα τα αηδιαστικά ρούχα, είπα να ντυθώ άνθρωπος! Φορώ φόρεμα μοσχομυριστό και σιδερωμένο. Το βράδυ, όμως, θα ξαναπάω στα σουβλάκια.. Εκεί δε χρειάζεται να καπνίζεις, γιατί βήχεις από τους καπνούς των ψητών. Φαντάζεστε σε τι χάλι θα γυρίσω πάλι..
28-09-2012, 22:42 #37568
Αβουλινα μου να περνας καλα στα πανυγηρια σου κ με γεια οι πανακριβες αγορες σου!καλως να δεχτεις τους γονεις σου κ τους υπολοιπους κ να περασετε ομορφα.Μην επιτρεψεις να σε στενοχωρησουν στο σπιτι σου!
Μακονι δεν εχω καθολου μοναδες για τηλ εκτος κοσμοτε κ εχασα το τηλ ττου σπιτιου.Τι κανεις κοριτσακι μου?Τι εκανες με το γιατρο?Μαλλον πλαστικο κ χειρουργο!Πεε τα νεα σου.
Κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες καλα!φιλακια!
29-09-2012, 08:06 #37569
καλημέρα έμορφες!
Το σαββατοκύριακο ξεκίνησε! Για μένα θα είναι γεμάτο, έχω εξωτερικές δουλειές, μαθήματα, συναντήσεις και πάνω από όλα καθάρισμα του σπιτιού μου γιατί από την Κυριακή θα φιλοξενώ μια αγαπημένη μου φίλη από το νησί που έρχεται για χειρουργείο.
Αναφορικά με το στήθος, καλά πάμε αν και έχω ένα αρκετά μεγάλο οίδημα στη ραφή του ενός στήθους. Ο χειρουργός μου δεν με είδε τελικά γιατί του έτυχε έκτακτο χειρουργείο οπότε θα τον συναντήσω τη Δευτέρα να μου πει τι να κάνω με τη βιταμίνη Β12. Γενικά καλύτερα νιώθω, από άποψη υγείας! Ίσως πρέπει να δρομολογήσω μόνο το τι θα κάνω με το θέμα της περιόδου που δεν έχει ξαναέρθει δυστυχώς από τον Αύγουστο , ίσως να πρέπει να δω τον ομοιοπαθητικό που μου έχει προταθεί..
Τελειώνει σιγά σιγά ο μήνας, δυστυχώς με πολλή ζέστη, ονειρεύομαι ανέμους , βροχές και δροσιές αλλά ξέρω ότι δεν θα μου γίνει το χατήρι, τη μέρα, όμως, που θα χειμωνιάσει, θυμηθείτε με, θα είναι η μέρα που η Μακ θα έχει ανέβει ένα κλικ στη βαθμίδα της ευτυχίας!
29-09-2012, 10:44 #37570
Καλημέρα και καλο ΣΚ σε όλες σας!
Το δικό μας δεν ξεκίνησε καλά....
Ο μικρός ήρθε στο κρεββατι από τις 06.40 για χουζουρακια και επεσε από το κρεβάτι, και όλα αυτα γιατί δεν ήθελε να είμα ξαπλωμένη και με ήθελε όρθια!!!! δρν ον πρόλαβα και μου έκοψε 10 χρονάκια από την ζωή μου! Χτύπησε το κεφάλι του (ευτυχώς γρατσουνια μόνο) και μέχρι να τον κάνουμε καλά είδαμε και πάθαμε!! μόλις συνήλθε επανήλθε στην καθημερινίτητα του.... αταξία και αγιος ο Θεός.
Ο μπαμπάς μου από προχθές εχει αιματουρία (θυμόσαστε τις λιθοτριψίες και το χειρουργείο??) μάλλον από ένα σωληνάκι που του έχουν αφήσει μέσα μπας και έπεφτε η δεύτερη πέτρα πραγμά που δεν έγινε....και ο μακακας δεν ήθελε να παρει τηλ τον γιατρο..... και χθες το βράδυ το έκοψε κρυος ιδρώτας και του κοβόταν και η ανασα. Ο ντοκτορ της οικογένειας (η μαμα που εχει βγάλει την ζωή της στα νοσοκομεία ως προσωπικο) μου είπε ότι τετοια συμπτώματα μυρίζουν συψαιμία!!! τελεια δηλαδη!!!!
Α και μέσα σε όλα σήμερα κλεινουμε 2 χρόνια παντρεμενοι (με πολιτικο) με τον Αρουλη αλλά ως γνωστόν ποιος αντρας τα θυμάται αυτα?????
Να σας κεράσω φιλεναδίτσες μου????
29-09-2012, 10:46 #37571
Αβάκι μου τρελαίνομαι για τις αγορές σου!!!! και χαίρομαι που πας κόντρα στο κατεστημένο!!!!!! ακου κει γοβες καλά ρούχα, χτενισματα κομμωτηρίου!
Σοκολατίτσα μας έλειψες (αναθεμα το ιντερνετι σου)
Μακονες μου με το καλό να δεχτής την φιλενάδα σου!!!!
29-09-2012, 12:21 #37572
Καλημέρα και καλό σ/κ να έχουμε. Μακ εύχομαι να απορροφηθεί σύντομα το οίδημα, με το καλό να δεχτείς την φίλη σου και να πάνε όλα καλά στο χειρουργείο της. Οσο για τα κρύα και τον χειμώνα που σου αρέσει όταν θα ψυχοπλακώνομαι επειδή πλήρωσα την θέρμανση θα σκέφτομαι την βαθμίδα της ευτυχίας σου και θα νοιώθω καλύτερα! χαχαχαχα
Αγγελικούλα χρόνια σας πολλά, να είστε γεροί και αγαπημένοι και να χαίρεστε το παιδάκι σας. Ευτυχώς που δεν χτύπησε ο μικρός και είναι καλά. Περαστικά στον μπαμπά σου, ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό, να αποφασίσει να πάει στον γιατρό και να συνέλθει σύντομα.
29-09-2012, 12:23 #37573
Aγγελική μου, μια βιαστική καλημέρα, πολυμέτωπες οι καθημερινές σου μάxες!...
Να ζήσετε και πάντα με αγάπη και συνεννόηση μεταξύ σας!
29-09-2012, 12:35 #37574
Καλησπέρα σε όλους και από εμένα ..... πως πάει κορίτσια ???
Με τις κόρες μου είμαστε σπίτι με πυρετό ... πονόλαιμο και συνάχι ..... μας μπήκε για τα καλά το φθινόπωρο !!!!
29-09-2012, 12:39 #37575
Αγγελικούλα μου, να ζήσεστε σαν τα ψηλά βουνά, να γεράσετε, να χαίρεστε την οικογένειά σας!
Ευχαριστούμε για το κέρασμα, ευχαρίστως θα φάμε ένα κομματάκι...
Ο μπαμπάς καλά θα κάνει να ψάζει εξονυχιστικά το θέμα του, γιατί μπορεί να είναι προστάτης (το πιο συνηθισμένο), μπορεί όμως και κάτι πιο δύσκολο. Μην το αφήσει!
Μακόνι μου, μαζί σου κι εγώ στο χειμώνα! Καλή η ζέστη, κάνεις οικονομία και στη θέρμανση, αλλά ο χειμώνας έχει άλλη γλύκα.. Θαλπωρή και συμμάζεμα στα σπίτια και ζεστασιά και συντροφικότητα. Αυτό για σένα: "Είχε ονειρευτεί βροχές και γρήγορα ποτάμια, υγρές μυρωδιές και τον αχό του ανέμου. Βαθιές λίμνες και σκουρόχρωμους λόφους με λασπερά μονοπάτια που βγάζουν σε χιονοσκέπαστες κορφές. Και το πιο σημαντικό απ' όλα, βροχή. Δεν έπεφτε ίσια προς τα κάτω, ορμητική και τροπική όπως γινόταν εδώ, αλλά ήταν απαλή και σαν σύννεφο, σαν καπνός" Σεπτέμβρης της αγαπημένης μου Πίλτσερ.
Σήμερα ξεκίνησα μία πάρα πολύ βαρετή δουλειά. Ξεχώρισα κάποια ρούχα για δώσιμο και θα ακολουθήσουν και άλλα. Άνοιξα ντουλάπες, συρτάρια, μέσα γίνεται χαμός! Ήδη έφυγε η πρώτη σακούλα. Θα αποσυμφορηθεί η κατάσταση, αλλά πολύ μπελάς αυτή η δουλειά.. Και το αστείο της υπόθεσης: Είχα ρούχα, χρόνια μεν, αλλά στην ουσία αμεταχείριστα. Τα έδωσα αλύπητα. Τι νόημα έχει να κάθονται επτά και δέκα χρόνια και να πιάνουν τον τόπο; Έδωσα μία φούστα Τσαντίλης, ένα φόρεμα Σιλουέτ, βαρβάτα ρούχα. Κάποτε, όπως καταλαβαίνετε ήμουν πράγματι μία μικρή κυρία.. http://www.youtube.com/watch?v=d4EBl...eature=related
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση