ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2509
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2509 of 2553 FirstFirst ... 15092009240924592499250725082509251025112519 ... LastLast
Results 37,621 to 37,635 of 38289
    Senior Member
    καλημέρα!
    Τρέχω και δεν φτάνω πάλι! Αλλά πραγματικά η καλημέρα μου είναι αισιόδοξη παρόλο που δεν συντείνουν και πολλά προς αυτή την κατεύθυνση..Είμαι τελικά ανάποδος άνθρωπος!
    Χτες είδα το χειρουργό μου για να ελέγξουμε τη Β12 αν θυμάστε.. τελικά η Β12 ήταν το μικρότερο πρόβλημα μας καθώς οι εξετάσεις μου έδειξαν αφύσικα υψηλές τιμές στη Γαστρίνη, μια ορμόνη που παράγεται στο στομάχι και σε συνδυασμό με τις καθημερινές καούρες εδώ και 16 μήνες, ανησύχησε ο γιατρός και με στέλνει για αξονική και γαστροσκόπιση για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έχω αναπτύξει έναν όγκο που λέγεται γαστρίνωμα. Το ενδεχόμενο να ξαναμπω χειρουργείο δεν με τρελαίνει καθόλου, όμως για κάποιο λόγο δεν είμαι απαισιόδοξη και ευελπιστώ ότι δεν θα τον έχω τον όγκο..
    Η διατροφολόγος του γιατρού μου ακούγοντας την όλη κατασταση μου είπε χαρακτηριστικά ότι πολλά πράγματα είναι ΚΑΙ ψυχολογικά και ότι "κάτι δεν χωνεύω" στη ζωή μου οπότε δεν το χωνεύει και το στομάχι... Εεε., κάποια πράγματα δεν τα έχω χωνέψει μάλλον...

Φεύγωωωωωωωω ..πάω στο Ιατρικό Αθηνών να επισκεφτώ τη φίλη μου που έκανε την υστερεκτομή,σας φιλώωωωωωω

Senior Member
    καλημερα! γιωτα μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο κ να περασει γρηγορα! ποτε θα κανεις την αξονικη? κ οσο κ αν μην χωνευεις καποια πραγματα στη ζωη σου προσπαθησε να μην μεταφερονται εστω στον οργανισμο σου.

Senior Member
    Καλημέρα. Μακ με το καλό να κάνεις τις εξετάσεις σου, εύχομαι να βγούνε όλες καθαρές και να βρεις σύντομα τι φταίει για να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι από τις καούρες. Καλή ανάρρωση στην φίλη σου.

Senior Member
    Γεια σας και από την εξαντλημένη!

Τζινάκο μου, καλωσόρισες στο σπιτάκι σου! Να το απολαύσεις.. Καλά τα φυστίκια, αλλά σαν το σπίτι σου και την ευλογημένη μοναξιά δεν αξίζει τίποτα!

Μακόνι μου, όλα να σου πάνε κατ' ευχήν! Είναι καλό που ανακάλυψες τι συμβαίνει, ώστε να το αντιμωτωπίσεις άμεσα. Πρόσεξε μόνο την ψυχολογία της μαμάς, μη πανικοβληθεί. Αλλά μεγάλο κορίτσι είσαι και έξυπνο, ξέρεις πώς να χειριστείς το θέμα. Εγώ, έστω και εκ περισσού, μία υπενθύμιση κάνω μόνο.

Έφυγαν οι καλεσμένοι μου και είμαι με έξι ώρες ύπνο μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα. Χθες ήρθαν και οι γονείς μου, οπότε έπρεπε να περιποιηθώ τέσσερις μαζί. Πάνω κάτω, το κορίτσι λάστιχο! Ελπίζω τουλάχιστον να ευχαριστήθηκαν. Το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα λόγω ξεσαλώματος, το δεύτερο λόγω του άβολου του πράγματος, αφού μοιραζόμουν το κρεβάτι με τη μαμά. Καμία από τις δυο μας δεν είχε ύπνο και στριφογυρίζαμε μέχρι το χάραμα. Επιτέλους πήγαν όλοι στα σπίτια τους, να απλωθώ στην κρεβατάρα μου, να γίνει χαμός! Φεύγω τώρα, γιατί ζζζζζζζζζζζζζζ.....
    Φιλάκιααα!

Senior Member
    Ευχαριστώ κορίτσια μου! Αβακι, μην ανησυχείς, η μαμά δεν πρόκειται να μάθει τίποτα αυτή τη φορά , και για το δικό της καλό και για τη δική μου ψυχική ηρεμία!
    Μίλησα σήμερα με τον κουμπάρο μου στην Κρήτη που είναι γαστρεντερολόγος και του είπα τα καθέκαστα, μου είπε ότι για εκείνον η ακτινοβολία της αξονικής είναι περιττή εφόσον δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι να γίνει η εξέταση, με μια γαστροσκόπηση θα καλυφθώ για να δούμε τι τρέχει. Τα επίπεδα πάντως της γαστρίνης είναι τέτοια που δεν τον ανησυχούν για όγκο. Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ ανησύχησα σοβαρά αλλά θα το ελέγξω εξονυχιστικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που μου τη σπάει είναι που βγαίνω από το πρόγραμμά μου και με απασχολεί πάλι η υγεία μου ενώ ο στόχος για φέτος είναι να μην έρθω σε στενές επαφές με το επάγγελμα που αρχίζει από γ και τελειώνει σε -ιατρός. χιχιχι, φαντάζεστε να μου κάτσει καμία σχέση με γιατρό και εκεί που δεν ήθελα στενές επαφές να αποκτήσω τρίτου τύπου? χιχιχι

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    αχ μωρε Μακ μου , μας έχουν φτύσει μου φαίνεται for sure. και εγώ θεωρώ ότι είναι κάτι απλό που με την γαστροσκόπηση θα καταλάβετε τι είναι . δες όμως και την θετική πλευρά του πράγματος. Όταν βρεις τι είναι θα πάρεις κάποια αγωγή και θα το θεραπεύσεις έτσι θα είσαι και laprazol free μετά!!!:kiss::kiss:
    τι να πω το τελευταίο να είναι και εύκολα αντιμετοπίσημο

Senior Member
    Ο ύπνος κάνει θαύματα! Σηκώθηκα ξεκούραστη, έκανα και το μπάνιο μου και έγινα καινούρια!

Μακόνι, καλά το σκέφτηκες. Σε μερικές περιπτώσεις, για να μην πω σε όλες, όσα λιγότερα ξέρουν οι γονείς τόσο το καλύτερο. Ανησυχούν και μας μεταφέρουν την ανησυχία τους. Κάνε πρώτα τη γαστροσκόπηση να ηρεμήσεις και μετά ίσως πεις κάτι στη μαμά, του τύπου έκανα προληπτικά και μία εξέταση και αποδείχτηκε ότι είμαι τέρας υγείας!
    Όσο για τις επαφές με το επάγγελμα, σε χαλάει; Θα έχεις και δωρεάν περίθαλψη, σε διάφορους τομείς.. :bigsmile:

Senior Member
    Mακονι μου αγαπημενο ολα να πανε καλα κ να μην ειναι τιποτε σοβαρο!Σου ευχομαι μονο επαφες τριτου τυπου να εχεις με γιατρους!

Senior Member

Senior Member
    Καλησπέρα, παραμένω ακόμα στην Αθήνα γιατί προέκυψε κάτι με το λαπτοπ μου και θέλω να το κοιτάξω και μάλλον θα γυρίσω αύριο στο Δήλεσι. Μαράκι το ξέρω ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια αλλά εσύ το παράκανες βρε παιδί μου! :lol:

Senior Member
    Καλησπερα σε ολους ! Mak διαβαζω οτι εχεις τραβηγματα με γιατρους , ελπιζω να πανε ολα καλα ! Εγώ σε λιγακι θα φαω για μεσημερι , μετα θα αρχισω μαζεμα βαλιτσων γιατι την Κυριακή έχω ταξίδι και το απογευμα παιζει βολτα με το ποδηλατο

Senior Member
    Καλημέρες ...
    Λιγομίλητες το τελευταίο διάστημα . Εύχομαι να είστε όλες καλά .
    Μακ είμαι σίγουρη όλα καλά θα πάνε .
    Ελη κάνα νέο απ το δικό σου ιατρικό μέτωπο ?
    Εγώ εδώ, ακόμη έχω δουλειά , ως πότε δεν ξέρω κι αποφεύγω να κάνω ερωτήσεις που μπορεί οι απαντήσεις να μην μου αρέσουν . Κάνω σαν να μην υπάρχει πρόβλημα . Αν δεν το βλέπω το πρόβλημα μπορεί και να μην υπάρχει έ , τι λέτε ?

Σας θυμίζω κάτι ? και σε μένα

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλες σας!
    Τζινάκι καλως ήρθες και καλό ταξίδι!!!!
    Στελλού καλως ήρθες και μπράβο για την απώλεια σου!!!
    Κατερινάκι θα με πάρεις μαζί σου στο ταξίδι με το σύνεφο και τον άγγελο??
    Ελακι που είσαι τι κανεις???
    Μακόνι μου αγαπημένο ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα!!!!

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια!
    Σήμερα είχα μία διατροφική εμπειρία και, αν δεν την πω σε σας, σε ποιον θα την πω;
    Σας έχει τύχει ποτέ να μαγειρέψει το σώμα σας και όχι εσείς οι ίδιες; Λέγοντας "σώμα" δεν εννοώ τα μέλη του, αλλά τα όργανά του. Τι εννοώ με αυτό:
    Τον τελευταίο καιρό κουράστηκα πολύ. Ατελείωτο περπάτημα, καθάρισμα, ξενύχτια, φιλοξενίες, δουλειά, ξεναγήσεις, τα πάντα. Βγήκα από την τεμπέλικη ρουτίνα μου και αποσυντονίστηκα. Σήμερα από το πρωί αισθανόμουν το σώμα μου "να μου μιλάει". Μου έλεγε ξεκάθαρα ότι ζητάει πρωτείνη. Δεν ξέρω πού ακριβώς συμβάλλει η πρωτείνη, πάντως αυτό μου έλειπε και το ζητούσα επιτακτικά.
    Στο σημείο αυτό θα ξεκαθαρίσω δύο πράγματα: Πρώτον, δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι τροφές ζωικής προέλευσης και δεύτερον δεν τρώω ποτέ πρωινό. Σήμερα έκανα μία εξαίρεση και έφαγα το πρωί μία κοτόπιτα, πράγμα πάρα πολύ περίεργο. Μετά τη δουλειά γύρισα σπίτι και άφησα το σώμα μου να με οδηγήσει στο ψυγείο και στα ντουλάπια, ώστε να ετοιμάσω ό,τι ζητούσε ο οργανισμός μου. Μιλάω ξεκάθαρα για ανάγκες οργανισμού, όχι για λαιμαργία. Έκανα μία ομελέτα και έριξα μέσα και τρία κεφτεδάκια. Την ώρα που ετοιμαζόταν, ζήτησα και κάτι αντιοξειδωτικό, οπότε έριξα και ρίγανη. Αφού τα έφαγα, με αφουγκράστηκα και είδα ότι δεν μου έφταναν. Τότε έκανα το ανήκουστο: Ήπια και ένα ποτήρι γάλα!
    Πρώτη φορά μαγειρεύω, όχι με την ψυχή μου ή το μυαλό μου, αλλά με τα νεφρά, το συκώτι, το μυικό μου σύστημα, κλπ. Με "άκουσα" και χαίρομαι γι' αυτό. Εσάς σας έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο; Τι έπαθα, αλήθεια;
    Υ.Γ. Τα κεφτεδάκια τα είχα έτοιμα και είχα σκοπό να τα συνοδεύσω με σάλτσα ντομάτας και ρύζι, το οποίο είχα επίσης ετοιμάσει. Αλλά αγνόησα το ήδη έτοιμο φαγητό. Επίσης, το γάλα κατέβηκα και το πήρα εκείνο το λεπτό, αφού είναι κάτι που κανονικά το σιχαίνομαι.. Έζησα να το δω και αυτό!