Results 37,651 to 37,665 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-10-2012, 23:00 #37651
Στέλλα μου, είναι λίγο μπερδεμένη η ιστορία μου. Ευτυχώς είμαι γενικά αισιόδοξος άνθρωπος. Τώρα τελευταία μου ήρθαν μαζεμένα κάποια θέματα και πιέζομαι. Διαφορετικά είμαι ικανή να αντλήσω χαρά από το ψίχουλο ακόμα.
Αλήθεια, προσπαθείς να χάσεις βάρος με διατροφή και άθληση ή κάνεις κάτι άλλο;
- 03-10-2012, 23:07 #37652
Κοριτσάκια μου η σύνδεση σέρνεται απίστευτα, σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας λόγια. Αύριο που θα παίζω εντός έδρας θα τα πούμε και καλύτερα. Σας φιλώ γλυκά και πάω να ετοιμάσω την βαλίτσα μου για αύριο...
Όνειρα γλυκά και καλή ξεκούραση σε όλες μας :kiss:
03-10-2012, 23:11 #37653
Καλό σου ταξίδι, Eli μου!
Και η δική μου σύνδεση σέρνεται.. Όχι τίποτε άλλο, ψάχνω για συνταγές με γαρίδες. Θα μείνω με το μάτι γαρίδα, την ώρα που θα πετάω το παρασκεύασμά μου στα σκουπίδια.. Αλλά, όχι, δεν θα το επιτρέψω αυτό!
03-10-2012, 23:14 #37654
Η Eli έρχεται η Τζίνα φεύγει! :lol: Ελάκι από αύριο το μεσημέρι δεν θα έχω σύνδεση οπότε θα τα λέμε τηλεφωνικώς. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση. Κούκλες σας καληνυχτώ κι εγώ, αν προλάβω θα μπω αύριο αλλιώς θα τα πούμε τέλος του μήνα, καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση, πολλά φιλάκια.
03-10-2012, 23:15 #37655
ΤΖΙΝΑ σου ευχομαι να ναι αυτη η τελευταια φορα που μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες γιατι ξερω ποσο δύσκολο και ψυχοφθόρο ειναι !
Ava ας πούμε οτι προσπαθώ με διατροφή και άθληση . Το "ας πουμε" πάει στο ότι δεν κάνω συγκεκριμένο πρόγραμμα από διαιτολόγο για την ώρα τουλάχιστον και αυτό γιατί έχω κουραστεί με αυτές τις διαδικασίες και έχω προσπαθήσει έτσι τόσες φορες που πλεον εχω μια εικονα του τι δουλευει για μενα και τι οχι. Τρωω πρωινο , ένα κανονικό γεύμα με σαλάτα το μεσημερι , κανα φρουτο η κατι ελαφρυ τελος παντων το απογευμα (η το πρωι) και κατι ελαφρυ για βραδυνο κατα τις 8 το απογευμα . Ποδήλατο κάνω σχεδόν καθημερινά τον τελευταίο 1μιση χρόνο αλλά τώρα το καλοκαίρι αρχισα να αυξάνω και τις αποστασεις που κανω (τουλαχιστον οσο ειμαι Αθηνα γτ οταν θα ειμαι Φλωρινα και πιασουν τα χιονια , εκει να με δω !!!) . Γενικώς το παλεύω έτσι και απλά σε αυτή τη φάση το πάω πιο cool γιατί με ξέρω κιολας που ενθουσιαζομαι παντα στην αρχη και τα κανω ολα κατα γράμμα και μετα απο λιγο καιρο τα ιδια ...
03-10-2012, 23:21 #37656
Σαν να ακούω εμένα στην περιγραφή σου.. Κι εγώ Στέλλα μου είμαι ενθουσιώδης στην αρχή, γράφομαι σε γυμναστήρια με πολύμηνη δέσμευση, παίρνω αθλητικά ρούχα, υγιεινά τρόφιμα, ακολουθώ λίγο τους κανόνες και μετά ξανά προς τη δόξα τραβά!
Φαντάζομαι πως το μυστικό είναι να μην πιέζεσαι υπερβολικά, γιατί είναι φυσικό να τα βρονήξεις κάτω μετά. Προσπάθησε να συνεχίσεις αυτό που κάνεις (το οποίο είναι και το ιδανικό) και όσο για τη Φλώρινα, μπορεί να έχει παγωνιές, αλλά σίγουρα έχει και ωραία γυμναστήρια!
03-10-2012, 23:32 #37657
Το ρημαδι το γυμναστηριο οσο και να το χω προσπαθησει ... δεν γινεται ! Δεν ειναι οτι με κουραζει . ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Το βρισκω τελειως μαζοχιστικο να τρεχεις πανω σε εναν διαδρομο η με ενα ποδηλατο τα οποια δεν κουνιουνται απ τη θεση τους :thumbdown: Παντα και κει παω στην αρχη με ορεξη κλπ αλλα μετα τζιφος ! Μονο το ποδηλατο μου χει κρατησει το ενδιαφερον αμειωτο , μπορω να κανω οσα χιλιομετρα θες ! Σκευτομαι και την περιπτωση να πηγαινω για κανα τρεξιμο (ελπιζοντας παντα να μην κανει τα κρυα και τον χειμωνα που εκανε περσυ) εξω σε ενα σταδιο που εχει μες στις πρασιναδες και να το παλεψω ετσι ...
03-10-2012, 23:42 #37658
Eχω μερες να σας διαβασω αλλα αν ειχε επιλογη like εδω στο φορουμ θα το παταγα σιγουρα σε αυτο που εγραψες για τα παιδια κ τις μητερες Ava...συμφωνω απολυτα!!!!!!
04-10-2012, 00:10 #37659
Ψιτ, Στέλλα, να σου πω ένα μυστικό; Κι εγώ το βαριέμαι το γυμναστήριο, αφόρητα! Βαριέμαι τη διαδικασία του ειδικού ντυσίματος, της σωματικής καταπόνησης, της αναπόφευκτης σύγκρισης με άλλα σώματα. Όλη η διαδικασία δε με φτιάχνει.. Αλλά δεν έχω και άλλη επιλογή. Πρέπει και να σφίξω και να αδυνατίσω και να γεμίσω το χρόνο μου και να κάνω καλό στην υγεία μου, οπότε..
Άντα, κοίτα γύρω σου και πες πόσες φορές σκέφτηκες ότι τούτη ή εκείνη δεν θα έπρεπε να έχει παιδιά; Πόσες φορές δεν είδες δίπλα σου άτεκνες γυναίκες, πλήρεις αγάπης και ωριμότητας και δε σκέφτηκες, πώς τα κάνεις αυτά Θεέ μου; Πού πας και τα πετάς;
Για να εξηγούμαι, δε με κατατάσσω σε καμία από τις δύο κατηγορίες. Ακροβατώ μεταξύ αυτών.. Δεν είμαι πια ούτε το ηλίθιο κοριτσάκι, που θα ανοίξει τα πόδια και μετά θα το ρίξει στα θεοτικά, προκειμένου να βρει μια δικαιολογία να φέρει στον κόσμο ένα ακόμη δυστυχισμένο άτομο.. Δεν είμαι, όμως, ούτε έτοιμη για παιδί. Είμαι πολύ εγωίστρια, έμαθα σε ένα τρόπο ζωής, που εξυπηρετεί μόνον εμένα και δε χωράει πια κανέναν άλλον. Κουράζομαι να φροντίζω άλλους και δε ντρέπομαι καθόλου να το παραδεχτώ. Το κάνω μόνο για λίγο και με τρομάζει η προοπτική να έχω να φροντίζω κάποιον όσο ζω, αλλά παράλληλα να τον εξασφαλίσω και αφού φύγω από τη ζωή. Απλά η μητρότητα είναι κάτι τόσο σοβαρό, ώστε καλό είναι να το σκεφτεί μόνο κάποιος, όχι να το αναλύσει περαιτέρω, γιατί δεν θα προβεί ποτέ στο διάβημα.
Επίσης, καλό είναι να γίνεται κάποιος γονιός προτού τον κουράσει η ζωή, όσο έχει κέφι, όρεξη και διάθεση. Οξύμωρο το ταίριασμα της πνευματικής, συναισθηματικής και οικονομικής ωριμότητας με αυτό της νεαρής ηλικίας, το ξέρω..Πραγματικά, όμως, όταν έχεις περάσει μία άλφα ηλικία και έχεις δοκιμαστεί στη ζωή τα βαριέσαι τα παιδιά και τις απαιτήσεις τους και τις ερωτήσεις τους και όλα τους. Με συλλαμβάνω να απολαμβάνω τα παιδιά των φίλων μου, αλλά μετά από μικρό διάστημα να ανυπομονώ να πάνε για ύπνο γιατί τα βαριέμαι και ας τα αγαπώ. Αυτό ισχύει και για μεγαλύτερους ανθρώπους, τουλάχιστον για μένα. Όσο και αν αγαπώ τους γονείς μου, νιώθω ότι με απομυζούν με τις συναισθηματικές τους απαιτήσεις και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα επιθυμώ να μείνω μόνη, με τα δικά μου θέματα. Ώρες ώρες πραγματικά τρομάζω με τον εγωισμό μου..
04-10-2012, 00:34 #37660
Έτοιμες και οι γαρίδες μου! Όσες είστε μαγείρισσες, θα καταλάβετε αν αύριο φάω βασιλικά ή αν θα μείνω νηστική..
Τις έπλυνα καλά (ανατρίχιασα, γιατί είναι γκρι και τσιμπάνε κιόλας στην αφή και καλύτερα να τις τρως στα εστιατόρια τελικά), τις αλάτισα στο τρυπητό, τις αλεύρωσα και τις έριξα στο καυτό, καλαματιανό λάδι. Πριν από κάτι μήνες μία φίλη μου μου έδωσε ένα μπουκάλι λάδι Καλαμάτας, που μόνο που δεν το ήπια σε σφηνάκι, τόσο νόστιμο! Σήμερα, μετά από τόσο καιρό, πρόσεξα στο σούπερ μάρκετ ένα λάδι που τόνιζε ότι είναι καλαματιανό και εννοείται ότι το πήρα αμέσως! Τις στέγνωσα σε απορροφητικό χαρτί. Τις έβαλα σε γυάλινο μπωλ, να φαίνονται όμορφες και τις περιέχυσα με χυμό από δύο λεμόνια.
Κανονικά θα έπρεπε να τις κάνω αύριο, αλλά ξέρω πως θα γυρίσω κουρασμένη και δεν θα έχω διάθεση για όλα αυτά. Ελπίζω τουλάχιστον να τρώγονται..
04-10-2012, 00:40 #37661
Διόρθωση: Όχι λεμόνια, αλλά λάιμ. Παρατήρησα ότι τα λεμόνια του εμπορίου (του μανάβη, αλλά και της λαικής) μυρίζουν κάπως και είναι κερωμένα από έξω και γενικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Από έξω είναι λεία και όμορφα, από μέσα ψιλοσάπια. Προτιμώ τα λάιμ. Μου φαίνονται πιο φρέσκα. Ιδίως τα βιολογικά, που πετυχαίνω μερικές φορές, έχουν άρωμα ασυναγώνιστο!
Είναι κρίμα να ζούμε σε μία χώρα, όπου αφθονούν τα εσπεριδοειδή και να εισάγουμε λεμόνια από την Τουρκία, την Αργεντινή και άλλες φοβερές ετικέτες προέλευσης που έχω δει.
Αναγκάζομαι και πηγαίνω στη λαική, ώστε να πετύχω ντόπια, φρέσκα και φτηνά προιόντα. Είναι δυνατό στην Ελλάδα να κάνεις σαφάρι για προιόντα που θα έπρεπε να περισσεύουν και να μην τα βρίσκεις κιόλας;
04-10-2012, 08:08 #37662
Καλημέρα!
Γυμναστική...πονεμένη ιστορία, όσο και να προσπάθησα να το πάρω ζεστά προπληρώνοντας όλο το χρόνο και έξτρα personal training, χαϊρι δεν είδα! Έχω να πάω από τον Ιούλιο και τότε ούτε ένα μήνα σερί δεν άντεξα! Βαριέμαι....
Πέρυσι που έκανα σύσφιξη και παθητική γυμναστική με τα μηχανήματα, με βόλευε και έβγαζαν και το σκασμό οι τύψεις μου ότι δεν αθλούμαι, φέτος αφενός δεν έχω καθόλου χρόνο, αφετέρου τα χρήματα θα πληρώσουν χαράτσια και λογαριασμούς που τρέχουν.. Να μαζέψω και τίποτα μήπως το καλοκαίρι το επόμενο είμαι πιο άνετη..
Σήμερα στην παγκόσμια μέρα των ζώων, πολλές ευχές σε όλα τα κορίτσια που έχουν στην κατοχή τους ζωάκια, και χωρίς παρεξήγηση, ιδιαίτερα στο Τζινάκο που με τα γουνοζωάκια του με έφερε πιο κοντά στο να εξοικειωθώ με τα ζώα λίγο καλύτερα!Που να ξεχάσω εκείνο το φιλί της Κέλλυς στο μάγουλό μου!
04-10-2012, 12:24 #37663
Καλημέρα. Συννεφιασμένη μέρα σήμερα, τυχαίο; Δε νομίζω. Χρόνια πολλά σε όλα τα ζωάκια και στα δικά μου βέβαια που αν ήξεραν πόσο με έχουν βοηθήσει στη ζωή μου θα απαιτούσαν να τους κάνω αέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ! χιχι Μακ σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου, ίσως είμαι προκατειλημμένη αλλά πιστεύω ότι αυτή είναι μία από τις ωραιότερες φωτογραφίες σου.
04-10-2012, 13:40 #37664
Καλησπέρα κορίτσια! Όσες έχετε στην κατοχή σας ζωάκια, να τα χαίρεστε και να τα τα αγαπάτε! Να απολμβάνετε το αλισβερίσι της ανιδιοτελούς αγάπης, που μόνο με αυτά μπορείτε να έχετε.
Όσες δεν έχουμε, ας δείξουμε ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο.. Ας τα αγαπάμε, έστω και από μακρυά.. Ας φροντίσουμε κάποιο αδέσποτο, έστω και για λίγο. Το λέω αυτό, γιατί έχω φορτωθεί κατά καιρούς σκυλιά της φιλοζωικής, μέχρι να τους βρουν μόνιμο σπίτι. Τα κράτησα μήνες, μέχρι να βρεθεί το σπίτι, γιατί δεν άνεχα να θανατωθούν. Δεν είμαι αυτή που μπορεί να έχει ζώο, αλλά και πάλι, με τους "φιλοξενούμενούς" μου, δεν τα πήγαμε και άσχημα.. Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν η ώρα που γύριζα από τη δουλειά. Με το που έβγαινα από το ασανσέρ, άκουγα τα ποδαράκια να χτυπούν στην πόρτα, με το που την άνοιγα, γινόταν χαμός! Κούνημα ουράς και χοροπηδητά και χάδια και χαρές!
Όσες μπορείτε να φιλοξενήσετε ή -ακόμα καλύτερα- να υιοθετήσετε ζωάκι, σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Μακόνι, θα συμφωνήσω με τη Τζίνα, υπέροχη φωτογραφία, σωστή καρτ ποστάλ!
04-10-2012, 15:31 #37665
καλησπερα εδω ειμαι και εγω τοσες μερες δε μπορουσα να μπω προσπαθουσα να θυμηθω το κωδικο μου αλλα τιποτα τελικα τον αλαξα και εβαλα ενα νεο ε΄πιζω να τον ξεχασω ξανα!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή