ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2515
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2515 of 2553 FirstFirst ... 15152015241524652505251325142515251625172525 ... LastLast
Results 37,711 to 37,725 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    έγειρα μπροστά στα κεριά
    της Παναγίας Δεξιάς,δίπλα στην Καμάρα.Ακόμα τ'ακούω να τσιρτσιρίζουν όσο έλιωναν,τα νιώθω
    να μου καίνε το πρόσωπο...Έγερνε το ένα στο άλλο,ένωναν την κάψα τους,προσκυνούσαν την άμμο
    παραδομένα...Απομονώθηκαν όλοι και όλα κι ένιωσα τη ζέση της φλόγας τους να μ'εξαγνίζει,να μ'εξαϋλώνει...
    Αυτή η Παναγία εξαγνίζει και καταπραύνει γενικά, το πιστεύω. Εκεί ήμουν όταν είχαμε το θέμα του μπαμπά. Εκεί, τη Μ. Εβδομάδα.. Με έστειλε η μητέρα μου να πάρω βάγια. Όταν πήγα, μετά το νοσοκομείο, τα είχαν πάρει όλα. Σας παρακαλώ, είπα, στη γυναίκα που καθάριζε, είναι για σοβαρά ασθενή, θέλω οπωσδήποτε έστω και ένα φυλλαράκι, μη με αφήσετε να φύγω με άδεια χέρια, τα περιμένουν.. Ψάξαμε μαζί στο πάτωμα και βρήκαμε λίγα φύλλα. Ακόμη τα έχω στο εικονοστάσι μου.
    Εκεί πήγαινα και έκλαιγα στις αγωνίες μου για το μπαμπά.
    Εκεί πήγαινα και παρακαλούσα, όταν ήμουν φοιτήτρια, να πάρω το πτυχίο, να μη με ξανακόψουν στο τελευταίο μάθημα.
    Άλλες φορές η Παναγία μου έκανε το χατήρι, άλλες όχι..
    Πάντως αυτή η συγκεκριμένη εκκλησία έχει σημαδέψει τις σημαντικότερες στιγμές μου.

Senior Member
    καλημέρα σας, ξεκινάει το σ/κ, σκοπεύω να το γεμίσω με εικόνες, δραστηριότητες και ανθρώπους που έχουν κάτι κοινό, την αγάπη μου γι αυτούς! Πρόσφατα, έκανα μια βουτιά σε θύμησες τραυματικών εμπειριών που αφορούσαν κάποιες ανθρώπινες σχέσεις του παρελθόντος μου και συνειδητοιποίησα ότι όντως οι εμπειρίες όσο δύσκολες και επώδυνες κι αν είναι, αφήνουν τη σοφία και την επίγνωση.. Μου το είχε πει και μια ψυχολόγος παλιά όταν της παραπονέθηκα ότι άλλοι άνθρωποι θα αντιδρούσαν πιο γρήγορα στην εξαπάτηση και θα την "έπιαναν" στον αέρα, αλλοι άνθρωποι είναι πιο έμπειροι και λειτουργούν ακαριαία στους ψευτες και τους υποκριτές που τους περιτιγυρίζουν. Εκείνη μου απάντησε ότι αυτή η εμπειρία αυτών των ανθρώπων για τους οποίους μιλούσα ήρθε μετά από πολύ πόνο.. Δεν μπορώ να τα έχω όλα στη ζωή, και να ζω στην αθώα τσιχλόφουσκά μου και να έχω σοφία. Και να αποκτώ εμπειρίες και να μην πληγωνομαι.
    Τώρα τι με έπιασε και σας τα λέω όλα αυτά πρωί πρωί?
    Ντόρα, κάνεις κύκλους το τόπικ, αυτός είναι ένας "ήσυχος" έως "σιωπηλός" κύκλος.. Εἲς τὸ ἐπανιδεῖν…

Senior Member
    Καλημέρα ....
    Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο σε όλες σας ας είναι αυτό .

Senior Member
    Να σας πω κάτι ..
    Δεν ξέρω γιατί , αλλά αν και κανένας λόγος και τίποτε δεν ευνοεί γι αυτό εγώ αισθάνομαι μια περίεργη ηρεμία και μια περίεργη ευεξία . Όλα γύρω μου συντρέχουν ώστε να μου τη χαλάσουν , αλλά απλώς αδιαφορώ .

Senior Member
    απόλαυσε τη μέρα Ντόρα μου και ό,τι αυτή θα σου φέρει!..

Senior Member
    καλημερες και απο μενα !
    να εχετε ενα υπεροχο σαββατοκυριακο!

Senior Member
    Ava κανονικά είμαι από Αθήνα αλλά είμαι Φλώρινα (εκτός διακοπών και γιορτών) τα τελευταία 2 χρονια (μπαινω στον 3ο) λόγω του οτι είμαι φοιτήτρια εδώ. Σαν πόλη την λατρευω και την μισω ταυτοχρονα ! Από φυσική ομορφιά είναι υπέροχη και αυτή τη μουντιλα και τη μελαγχολια που βγαζει τις λατρευω ! Αυτό που καταντάει κουραστικό είναι ο συνεχής χειμώνας από ένα σημείο και μετά . Περσυ εκανε μεχρι και -31 και χιονιζε συνεχομενα επι κοντα 3 μηνες . Αλλά τι να πεις , κοίτα εμπειρίες που μπορεί να πάρει κανεις :duh: Ευχομαι και σενα να σου ρθουν ολα οπως τα θες :thumbup:

Senior Member
    Και που λέτε , όπως έκανα αμέριμνη σήμερα το απόγευμα τη βόλτα μου με το ποδήλατο στην επαρχιακή οδό Φλώρινας-Καστοριάς , ερχομαι μουρη με μουρη με 6-7 γελάδια στο δρομο . Kαι λέω από μέσα μου : Εεεεεεεεεεεε ρε τα μεγαλα πνευματα συναντωνται :lol:

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol: Ωραίο πάντως να κάνεις ποδήλατο στην φύση, έχεις και τα τυχερά σου χχιχιχι

Senior Member
    Stellou , ποιος ειχε προτεραιοτητα ;;;;; χαχαχαχα

Senior Member
    καλησπερα!
    πως περασε η κυριακη σας??
    εγω οπως παντα με δουλιες τη περασα!
    αχ βρε στελλα μακαρι να ειχα τη δυναμη σου να κανω ποδηλατο και μαλιστα σε εξοχη!

Senior Member
    Alma εδωσα προτεραιότητα στα ζα κι έκανα άκρη να περάσουν , ήταν 7 και ήμουν μία δεν με έπαιρνε για μαγκιες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κατα τ'άλλα η Κυριακή σήμερα ήταν βαρετή και σιχαμένη όπως όλες οι Κυριακές για μένα (τη μισώ αυτή τη μέρα).

Senior Member
    Καλημέρα , καλή εβδομάδα .

Senior Member
    καλημερα καλη εβδομαδα να εχουμε !!!!

Senior Member
    Καλημέρα κούκλες και καλή εβδομάδα σε όλες μας! Εύχομαι να είναι μία τυχερή εβδομάδα για όλες μας.
    Ετοιμάζομαι για το ταξίδι μου και την επικείμενη επέμβαση στα γυναικολογικά μου. Αύριο θα πάρω το λεωφορείο και θα ανέβω στο Λιτόχωρο και από εκεί με τους γονείς μου την Τετάρτη θα ξεκινήσουμε για να πάμε στο νοσοκομείο για την εισαγωγή. Με περιμένουν πολλοί καλοί φίλοι στην Θεσσαλονίκη να με επισκεφτούν και αναρωτιέμαι αν θα τους προλάβω χιχιχιχι. Η αγάπη και η θετική ενέργεια που έχω λάβει πάντως με έχει δυναμώσει πολύ και πλέον απλά ανυπομονώ να τελειώσω με αυτήν την περιπέτεια και να επικεντρωθώ στην ανάρρωση μου. Πέρυσι τέτοιο καιρό ετοιμαζόμουν για να παντρευτώ, φέτος ετοιμάζομαι να κάνω την επέμβαση, του χρόνου άραγε τι θα με περιμένει; Ίσως μία εγκυμοσύνη; Ποιος ξέρει ...

Πάντως με χαρά μου διαπιστώνω ότι όλες μου οι σημαντικές στιγμές ευχάριστες και δύσκολες πλαισιώνονται από ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουν και νιώθω ιδιαίτερα ευλογημένη για αυτό για μία ακόμη φορά. Τηλέφωνα χτυπάνε, ευχές έρχονται από παντού και η αγάπη τους μου δίνει δύναμη και αισιοδοξία. Ευχαριστώ τον Θεό που με έχει ευλογήσει με τόσους καλούς φίλους και επιφυλάσσομαι να ανταποδώσω στις δικές τους καλές και κακές στιγμές.

Σας φιλώ και εύχομαι και πάλι να έχετε μία υπέροχη εβδομάδα!