Results 37,741 to 37,755 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
19-10-2012, 13:57 #37741
Χαίρομαι παρα πολύ για την Ελη . Καλή αναρρωση κοριτσι μου .
- 19-10-2012, 13:58 #37742
Κατερινάκι έχεις γενεθλια ?
HAPPY BIRTHDAY !!!!
22-10-2012, 22:37 #37743
Καλησπέρα αγαπημένες μου!
Μπαίνω μετά από αρκετές μέρες να σας πω εν τάχει τα νέα μου. Είμαι καλά και αναρρώνω στο Λιτόχωρο και αναμένω να γίνω λίγο καλύτερα ώστε να πάρω τον δρόμο της επιστροφής.
Τελικά το χειρουργείο έγινε στις 19 την Παρασκευή με καθυστέρηση μίας μέρας λόγω της απεργίας αλλά αυτό δεν με πείραξε καθόλου. Ο προεγχειριτικός έλεγχος πήγε πολύ καλά αν και ήταν αρκετή η ταλαιπωρία μέχρι να ολοκληρωθεί και μετά έκανα κανονικά εισαγωγή και και περίμενα το χειρουργείο μου. Ήρθαν και αγαπημένοι φίλοι να με δουν οπότε είχα παρέα και είχα και τον Γιώργο στο πλευρό μου οπότε όλα καλά.
Το χειρουργείο τελικά έγινα λαπαροσκοπικά και έτσι θα αναρρώσω πολύ πιο γρήγορα και οι τομές μου είναι μικρές, τόσο μικρές που σε κάνα χρόνο νομίζω θα τις ψάχνω. Όταν με το καλό γυρίσω σπιτάκι μου θα σας γράψω αναλυτικά την περιπέτεια μου, έχω να σας πω αρκετά αλλά δεν είναι της παρούσης.
Προς το παρόν είμαι κάθε μέρα και καλύτερα και νιώθω να δυναμώνω. Φιλιά πολλά και ευχαριστώ για τις ζεστές σας ευχές!
Σήμερα έχω επέτειο και με τον Γιώργο, κλείνουμε τον πρώτο μας χρόνο παντρεμένοι και το γιορτάσαμε. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να το γιορτάσουμε στο νοσοκομείο!
Φιλιά πολλά και θα τα πούμε σύντομα και με περισσότερες λεπτομέρειες :love:
22-10-2012, 23:55 #37744
παντα σιδερενια ελι μου!!! σε ειχα τοσο πολυ στη σκεψη μου!!!
και στα αδαμαντινα να γιορταζετε με το γιωργο σου παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι!!!!
23-10-2012, 01:32 #37745
Ελάκη μου περαστικά κ σιδερένια!
Με το Γιώργο να τα εκατοστήσετε, πάντα ευτυχισμένοι κ του χρόνου εύχομαι να είναι μεγαλύτερη η οικογένεια σας:wink2:
23-10-2012, 10:06 #37746
Καλή ανάρρωση Έλη , σύντομα όλα να είναι μια ανάμνηση . Χάρηκα που όλα πήγαν καλά .
Πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι με το Γιώργο σου .
23-10-2012, 15:13 #37747
23-10-2012, 20:35 #37748
Καλησπέρα αγαπημένες μου!
Αγγελικούλα μου συγνώμη που σε ανησύχησα αλλά ξεχάστηκα καλό μου :crazy:
Είναι και που τα τηλέφωνα μου δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε... δεν έχω παράπονο βέβαια ίσα ίσα νιώθω ευλογημένη που έχω τόσους αγαπημένους φίλους μου που με στηρίζουν και ανησυχούν για μένα αλλά στην κατάσταση μου ήταν δύσκολο να ανταποκριθώ σε όλα τα τηλεφωνήματα.
Κάθε μέρα που περνάει δυναμώνω όλο και πιο πολύ, σήμερα με πήρε και ο Γιώργος και κάναμε μία βόλτα με το αυτοκίνητο και σιγουρευτήκαμε ότι είμαι έτοιμη για ταξίδι. Οπότε αύριο με το καλό κατηφορίζουμε για Αθήνα και επιστρέφουμε στο σπιτάκι μας. Είμαι όλη μέρα σήμερα χωρίς παυσίπονα και βλέπω ότι ο πόνος από την επέμβαση είναι κάτι παραπάνω από ανεκτός. Ανυπομονώ τώρα να γυρίσω στο σπιτάκι μας και να δω την αδερφή μου που μου έχει λείψει και τους φίλους μου κάτω στην Αθήνα. Θα ακολουθήσουν και οι γονείς μου για να με βοηθήσουν για τις πρώτες μέρες με τις δουλειές και ότι χρειαστεί οπότε είμαι τυχερούλα, θα συνεχίσω να απολαμβάνω φροντίδες.
Σας ευχαριστώ για τις γλυκές σας ευχές και για την θετική σας ενέργεια και από αύριο θα τα λέμε πιο συχνά και από Αθηναϊκό έδαφος
Φιλιά πολλά και καλό βράδυ σε όλες! :kiss::love:
23-10-2012, 21:20 #37749
Ελάκη καλό ταξίδι, αύριο όμως μια κ θα ταξιδέψεις πάρε ένα παυσίπονο λίγο πριν ξεκινήσεις!
άντε με το καλό σε περιμένουμε!
25-10-2012, 12:12 #37750
ευχαριστώ για τις γενέθλειες ευχές σας και φορουμικά και τηλεφωνικά και φεισμπουκικα. ήρθε η αδελφούλα μου και ανυπομονώ σήμερα να πάμε για ένα τετ α τετ καφεδάκι ! γιούπι! εγώ κορίτσια έχω χαθεί γιατί έχω πολύυυυυυυυυυ δουλειά. κάθε μέρα φεύγω από το γραφείο 7-8 και καταλαβαίνεται δεν προλαβαίνω ούτε να κατουρήσω. μπήκα λίγο στα κλεφτά από την δουλειά να σας πω ένα γειά και ότι σας σκέφτομαι. ελπίζω να μου είστε όλες καλά.
25-10-2012, 16:18 #37751
Καλησπέρα από Αθηναϊκό έδαφος!
Είμαστε επιτέλους στο σπιτάκι μας και κυρίως σώοι και αβλαβής! Το ταξίδι χθες ήταν μία σχετική ταλαιπωρία αλλά ευτυχώς βγήκε καλά και τα παυσίπονα κάναν την δουλειά τους. Μας έφυγε η ψυχή λίγο πριν φτάσουμε γιατί ο καιρός λίγο έξω από την Αθήνα ήταν πολύ άσχημος, ομίχλη και καταρρακτώδης βροχή με ελάχιστη ορατότητα είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει ένα ατύχημα ακριβώς από μπροστά μας. Ένα αυτοκίνητο ντελαπάρισε και την ώρα που περνούσαμε ένα άλλο έχασε τον έλεγχο και πέρασε σχεδόν ξυστά από μπροστά μας ευτυχώς χωρίς να μας χτυπήσει. Περάσαμε στο τσακ αποφεύγοντας την καραμπόλα και μετά σταματήσαμε στο πλάι και κάναμε αρκετά λεπτά να συνέλθουμε από το σοκ. Εγώ είχα φρικάρει και με πήραν τα κλάματα, ο Γιώργος πιο ψύχραιμος απλά έτρεμαν τα χέρια του. Ευτυχώς ο Γιώργος αν και νέος οδηγός αντιμετώπισε την κατάσταση με πλήρη ψυχραιμία και ήπιους ελιγμούς και έτσι γυρίσαμε σπίτι μας σώοι! Μόλις μπήκα σπίτι έκανα τον σταυρό μου και φιλούσα την εικόνα της Παναγίας που έχω στο σπίτι μας και ακομη δεν το πιστεύω ότι γλυτώσαμε ένα τόσο σοβαρό ατύχημα!
Γυρίσαμε σπίτι μας πάντως και χαλαρώσαμε, έκανα και ένα ζεστό μπανάκι, το πρώτο ολόκληρο μετά το χειρουργείο και μετά προσπάθησα να ξεκουραστώ γιατί είχα βάρος στην κοιλιά μου και τα ράμματα μου με τραβούσαν και με έτρωγαν πολύ. Πήρα ξανά παυσιπονάκια και όλα καλά. Σήμερα ένιωσα καλύτερα μετά από έναν καλό ύπνο, απολαμβάνω και την φροντίδα των γονιών μου που είναι εδώ και πήγα και για το καφεδάκι μου! Βέβαια κάνω και κατι δουλίτσες στα κλεφτά γύρω γύρω αλλα προσπαθώ να μην το παρακάνω γιατί βλέπω ότι ακόμη θέλει με το μαλακό.
Καλό απόγευμα εύχομαι σε όλους!
:starhit:
25-10-2012, 16:27 #37752
Καλως την και ας αργησες!!!
καλη αναρρωση Ελλάκι χωρις δουλειες (κοπελια δεν παιζει να κανεις δουλειες χειρουργημενη....)
25-10-2012, 17:27 #37753
Καλώς επέστρεψες Ελη μου , σιδερένια και ήρεμα με τις δουλίτσες . Μπορούν να περιμένουν λίγο .
25-10-2012, 17:28 #37754
Αγγελικούλα τι κάνεις ?
25-10-2012, 17:41 #37755
Δωράκι μου καλά είμαι!
Είμαι στο γραφείο (τι πρωτότυπο!!!!). σε λίγο θα φύγω και θα πάω για κάτι ψωνια με την μαμά μου και τον πιτσιρικά γιατί ο μπαμπάς μας έχει γυρισμα!
Προσπαθώ να κάνω σαν ανθρωπος διατροφή αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχει η επιχείρηση....
το προσπαθώ τουλάχιστον!
Εσύ πως είσαι γλυκια μου?
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή