Results 37,786 to 37,800 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
07-11-2012, 01:04 #37786
Και να προσθέσω οτι γενικότερα δεν θεωρώ πως κάνω "δίαιτα". Έχω κουραστει βασικά με διαιτολόγους και τέτοια , δεν θέλω άλλο. Αυτό που κάνω είναι ότι τρώω πρωινό (2-3 φρυγανιες με βούτυρο και μέλι + 1 ποτήρι γάλα) , ενδιάμεσα κάτι σε φρούτο ή κάτι ελαφρύ (μπαρα δημητριακών , κουλούρι κλπ) , μεσημέρι τρώω κανονικά και ίσως και πολύ κάποιες φορές , απλώς προσεχω τι τρώω και πως το χω μαγειρέψει . Μετά μπορεί να φάω κάτι το απόγευμα μπορεί και όχι, και τρώω για βράδυ κατα τις 8 -9 κάτι ελαφρύ (σαλάτα, τοστακι με γιαούρτι ή γάλα, κανα αυγό με ντοματα κλπ) . Με αυτή τη διατροφή που την κάνω εδώ και 2-3 μήνες και ΠΟΛΥ ποδήλατο καθημερινά έξω για τη σχολή , για βόλτα κλπ (13 χλμ μονο το πηγαινελα στη σχολή κάθε μέρα) έχω χάσει αυτά τα κιλά μέχρι τώρα . Νιώθω πολύ δυνατή από άποψη αντοχών άσχετα με κάποιες στιγμές αδυναμίας που περνάνε και νιώθω ωραία
- 08-11-2012, 19:36 #37787
Γεια σας αγαπεεες!!!!!!! Τι κανετε? Εγω μολις εφαγα για μεσημεριανο, ξυπνησα πολυ αργα, μακαρονια με καυτερη σαλτσα!! Μην φανταστητε μακαροοοονιιιααα!! 4 πιρουνιες!
08-11-2012, 20:09 #37788
Ναταλάκη μου η μέρα το είχε. εγώ μακαρόνια με κιμά!!! 2 κουταλιές μακαρόνια (ήταν κοφτό) και 5 κουταλιές κιμά :bigsmile:
Δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά κοντεύω να δω το 9 :spin::spin::spin:
09-11-2012, 14:52 #37789
Πωπω Ninap ποιος στη χαρη σου ! Αντε με το καλό και το 9άρι , εγώ έχω δρόμο ακόμη γι αυτό
(και εχω χροοοοονια να το δω)
Το σημερινό ζύγισμα πα' όλα αυτά με έδειξε ενάμιση κιλό ακόμη πιο κάτω (όσο κι αν ακούγεται σαν ψέμα) . Η ο μεταβολισμός τα χει πάρει κρανιο και τρέχει ή η ζυγαριά μου τα παιξε . Παρ όλα αυτά για τη ζυγαριά δεν νομίζω καθ οτι προχθες τη ςάλλαξα μπαταρίες :spin: παιζει να ναι και τα 3 λίτρα νερό που πίνω τη μερα
09-11-2012, 22:40 #37790
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: πολλά μπράβο κουκλίτσες!!!!!
Νίνα άντε σε λίγο διψήφιο!
Στελλού το νερό βοηθάει στο να ενεργοποιείτε ο μεταβολισμός.
10-11-2012, 02:20 #37791
break ,ναι , το χα ακουσει , ηρθε η ωρα να αρχισω και να το πιστευω χαχαχαχαχαχαχαχα
11-11-2012, 00:33 #37792
Originally posted by stellou1989
break ,ναι , το χα ακουσει , ηρθε η ωρα να αρχισω και να το πιστευω χαχαχαχαχαχαχαχα
Έχει κ επιστημονική βάση καθώς όλες οι αντιδράσεις για να γίνουν στον οργανισμό μας χρειάζονται νερό!!!!!!!!!! οπότε εαν δεν επαρκεί το νερό ο οργανισμός τι θα κάνει για να επιβιώσει? θα μειώσει τον ρυθμό των αντιδράσεων άρα κ του μεταβολισμού!!!!!!!!!!!
Ο μεταβολισμός μπορει να μειωθεί εως κ 40% με την έλλειψη νερού:shocked2: κ όμως!
12-11-2012, 10:49 #37793
καλημερα! χαθηκαμε!
12-11-2012, 11:23 #37794
καλημέρα σε όλους!! πράγματι χαθήκαμε... ελπίζω να είστε όλες καλά. εγώ τρέχω και δεν φτάνω
12-11-2012, 19:41 #37795
Καλησπέρες κι απο μένα , μολις γυρισα απ τη σχολη
24-11-2012, 20:34 #37796
Δυστυχώς Τασο,δεν ειμαι απο Σπάρτη και δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι. Από την εμπειρία μου με διατροφολόγους μέχρι τώρα, οι τιμές που συναντησα είναι από 15 ευρώ την επίσκεψη πριν 6 χρόνια και σε νησιωτική πόλη, και από 25 έως 50 ευρω στην Αθήνα. Ελπίζω να βρεις το δρόμο που θα σε βοηθήσει στην προσπάθεια σου, από όσα έχω διαβάσει που έχεις γράψει, πραγματικά θα ανακουφιστείς πολύ όταν θα φύγει με το καλό το εξτρα βάρος πάνω στα οστά σου και τους μύες που πονάνε.
Προσωπικά το δρόμο τον βρήκα μέσω sleeve αλλά την επέμβαση δεν την προτείνω σε κανέναν που δεν έχει φτάσει στο αμήν με τον εαυτό του, σε κανένα που δεν έχει πληροφορηθεί τέλεια πριν χειρουργηθεί. Μην εντυπωσιάζεσαι απλά από τα καλά αποτελέσματα στην απώλεια βαρους, μάθε από όσους το έχουν κάνει για την εμπειρία τους και αποφάσισε αν μπορείς να είσαι και εσύ ένας από αυτούς. Sleeve δεν σημαίνει μόνο χάνω βάρος, σημαίνει ότι αλλάζω ριζικά τη ζωή μου εγκαταλείποντας τον παλιό κακό μου εαυτό. Εγώ ήμουν έτοιμη και η επέμβαση με ωφέλησε αφού εχασα 54 κιλά και θεωρούμαι πια φυσιολογική σε βάρος. Όμως όταν πειράζεις ένα υγιές όργανο, ίσως να σε περιμένουν και καποια παρελκόμενα , πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου αν μπορείς να ζησεις μαζί τους. Εγώ , ας πουμε, ζω με μονιμη καούρα και παιρνω καθε πρωι λαπραζολ για αυτή. Δεν με πειράζει, εκανα ειρηνη με αυτό, όπως και με καποια άλλα που προέκυψαν. Αλλά είπαμε, πρεπει να εισαι ετοιμος μέσα σου. Και αποφασισμενος ότι δεν παέι άλλο.
26-11-2012, 12:07 #37797
στις κατερινες μας ευχηθηκα στο φβ αλλα μια και δε βλεπω οτι μπορω να αφησω σχολιο στη σελιδα σου ειπα να σου πω απο εδω τα χρονια πολλα Στελλα μας!
να εισαι παντα καλα και πολυχρονη!
26-11-2012, 13:52 #37798
stellou χρονια πολλα και οτι επιθυμεις!!!!!!!!!!
26-11-2012, 17:59 #37799
Αχ βρε παιδιά με συγκινειτε πολύ με τις ευχές σας , σας ευχαριστώ πολύ πολύ
! Εγώ εξαφανίστηκα γιατί είχα κατέβει Αθήνα 3-4 μέρες και δεν πήρα μαζί λάπτοπ , κατέβηκα χιμαδιό τελείως. Τώρα είμαι ψόφια από το σημερινό ταξίδι Αθήνα-Φλώρινα 8 ώρες + την αυπνία λόγω υπερέντασης . Πάντα έχω άγχος ότι θα με πάρει ο ύπνος και θα χάσω το τρένο
Τουλάχιστον πέρασα πολύ καλά κάτω είδα τους δικούς μου , τ'αγοράκι μου ... αλλά τελείωσε γρήγορα ! Τέσπα ! Έκανα και ψώνια πάντως και εδώ μπορώ να πω οτι καταχάρηκα ! Βρέθηκα Ερμού για ψώνια και από περιέργεια μπήκα στα marks & spencer (απωθημένο να ψωνήσω από κει , μαρέσουν πολύ τα ρούχα τους) χωρίς μεγάλες προσδοκίες γιατί ποτέ δεν μου έκαναν τα ρούχα τους . Κι όμως μου κάνει το μεγαλύτερο νούμερό τους τώρα :roll::roll::roll::roll: Επιτέλους, φυσιολογικά ρούχα σε φυσιολογικές τιμές !!! Δεν είχαν τραγικά μεγάλη ποικιλία βέβαια στα μεγάλα τους νούμερα αλλά βρήκα ένα παντελόνι μωβ κοτλέ και μια φούστα λίγο πάνω απ το γόνατο μπλε κοτλέ και κάτι μπλουζάκια που είναι juuuuuust fine
Το θέμα είναι ότι από σήμερα και μετά τα κεφάλια μέσα γτ δεν πρόσεξα ιδιαίτερα στο τριήμερο . Βασικά τη ζημιά κατα κύριο λόγο δεν την έκανε το πολύ φαγητό , αλλά η πάστα φλώρα της μαμάςΜια φορά τη μέρα έτρωγα κατα τα άλλα (κακό και αυτό βέβαια) . Την Κυριακή μόνο έφαγα λίγο παραπάνω και από φαγητό γιατί φάγαμε όλοι μαζί σπίτι για τα γενέθλιά μου κι την γιορτή τη δικιά μου και της γιαγιάς μου , οπότε είχαμε και κεράκια , καταλαβαίνετε ... :smilegrin: Κάτι μου λέει ότι αν δεν συμμαζευτώ επειγόντως και αν δεν λιώσω στο ποδήλατο και το νερό, την Πέμπτη που θα ξαναζυγιστώ θα κλάψουνε μανούλες ... Αυτά από μενα , μη σας κουράζω ! Back to work λοιπόν
Υ.Γ : ΓΑΜΑΤΗ (sorry αν ενοχλεί κανέναν η έκφραση) αίσθηση όταν μπαίνεις επιτέλους σε ρούχα που θες να βάλεις καιρό
26-11-2012, 18:04 #37800
stellou με γεια τα καινουργια ρουχα !! Αχ πως σε καταλαβααινω που αγορασες ρουχα απο νορμαλ μαγαζι, μια ζωη εχω ξοδεψει μια περιουσια σε "ειδικα " καταστηματα ........ εγω ακομα δεν το εχω επιχειρηση............. Φοβαμαι!!!
Και πιο πολυ φοβαμαι , οτι θα χασω και πάλι για το φοβο των Ιουδαιων θα τρεχω σε ειδικα καταστηματα ............................
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση