ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2525
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2525 of 2553 FirstFirst ... 15252025242524752515252325242525252625272535 ... LastLast
Results 37,861 to 37,875 of 38289
    Senior Member
    Αγγελουδάκι μου γεια!!!!!!!Καλή χρόνια σε όλους μας με υγεία πάνω από όλα!!!!!!!!!!!!
    Είμαι καλά κ επιτέλους τελείωσε το μαρτύριο της εξορίας!!!!!!
    Τα ποπ καλά πήγαν,αν κ απούλητα ακόμα σαν όλα τα ελληνικά προιοντα,αν ήταν κινέζικα θα είχαν εξαφανιστεί!!!!!
    Εσύ πως είσαι;
    Η υπόλοιπη παλιοπαρέα που είναι;
    Όλα καλά;

Senior Member
    Καλώς το κορίτσι μας!Λέγε νέα γρήγοραααααααα
    Τι κάνουν τα καροτάκια σου;Μικρό και μεγάλο;
    Δε νομίζω να έχεις την απαίτηση να θυμάμαι πώς λες τον ζερζεβούλη σου
    (μη μου πεις πως το πετυχα!)Γράφε!Γράφε!Γράφεεε εεεεεε
    Φιλάκιααα

Senior Member
    Ναταλία μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Όλα καλά !!!!!!!!!Είμαι σπίτι μου εδώ κ δύο μήνες και προσπαθώ να βάλω τη ζωή μας σε μια τάξη!!!!Που θα πάει,θα τα καταφέρω!!!!!!!!
    Τα ζουρζουβίλια μου είναι μια χαρά,κοντά έπεσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλία ψυχή μου,μου λείψατε πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Ποπ Γιωτάκι μας! :love:
    Καλώς το κορίτσι μας το ξενιτεμένο! Καλη χρονιά και από εμένα κούκλα μου, εύχομαι το νέο έτος να σας βρήκε καλά . Εύχομαι καλοπούλητα τα ποπ σας και σύντομα!

Senior Member
    Ελλάκι μου!!!!!!!!
    Πόσο χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω!!!!!!!!!!
    Διάβασα ότι η χρόνια που πέρασε ήταν πολύ ζόρικη και σου εύχομαι ολόψυχα η νέα που ήρθε να σου φέρει απλόχερα ο,τι επιθυμείς!!!!!!!
    Το Κατερινάκι είναι καλά;

Senior Member
    Τέλεια!Σπιτάκι σου με τη σειρά σου και την ησυχία σου σε πιο ανθρώπινους ρυθμούς καθημερινότητας!
    Είχατε και μια ηλικιωμένη κυρία στο νοσοκομείο.Καλά είναι;Δε θυμάμαι λεπτομέρειες,να με συμπαθάς...
    Χαίρομαι που σε ακούω ανεβασμένη αν και ξέρω πως κυρίως είναι από τη χαρά σου που ξαναβρισκόμαστε
    κάπως...Ελπίζω εξίσου ανεβασμένη να ξυπνάς κάθε πρωί,έτοιμη για τις συγκινήσεις κάθε νέας μέρας!
    Να περνάς να μας γράφεις τα νέα σου όποτε μπορείς.Θα πέφτει σύρμα και θα ξαναμαζευόμαστε να λέμε
    δυό κουβέντες...Καλά είναι τα κορίτσια,η καθεμία στον αγώνα της.Αδυνατίζουν,ομορφαίνου ν,ξαναβρίσκουν
    καλύτερα κομμάτια του εαυτού τους.Άλλες είμαστε στα ίδια και χειρότερα..."Αδιόρθωτα τα μάτια κι οι καρδιές..."

Senior Member
    Γιωτάκι μου σε ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι το 2013 να είναι ένα καλύτερο έτος και για εσάς
    Η Κατερίνα είναι και αυτή πολύ καλά και η οικογένεια της επίσης. Η μικρή της έκλεισε τα 3 και μας έχει τρελάνει! Με το βάρος της τα πάει τέλεια, έχει σταθεροποιηθεί και έχει βρει ισορροπίες.
    Όσο για μενα ακόμη άνεργη , με όλα τα οικονομικά προβλήματα που συνεπάγεται αυτό, αλλά πιο ξεκούραστη και πιο ορεξάτη.
    Μπορεί γενικά να έχουμε φορουμοατονίσει, αλλά πάντα εδώ γύρω βρισκόμαστε . Όποτε θέλεις κουβεντούλα δώσε το στίγμα σου, όπως είπε και η Ναταλία θα πέσει το σύρμα να εμφανιστούμε όλες

Senior Member
    Πάω για ξάπλες κοριτσάκια μου. Όνειρα γλυκά και ξεκούραστα εύχομαι, Γιωτάκι μας μην μας χάνεσαι, πέρνα να λέμε τα νέα μας, μας έλειψες :starhit:

Senior Member
    Όντως Ναταλάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη που ξαν
    !αμιλάμε μετά από τόσο καιρό,αν και γενικά το έχω φιλοσοφίσει το θέμα,δεν πρόκειται να ξαναστεναχωρεθώ για τίποτα!!!!!!!!!!
    Ξαναβρήκα τον παλιο καλό εαυτό μου,αφασία!!!!!!!!!
    Ευχαριστώ για τις ευχές σου,είσαι πολύ γλυκειά!!!!!!
    Θα είμαι εδώ κοντά,πάντα!!!!!
    Την αγάπη μου,τις ευχές μου και τα φιλιά μου σε όλες τις κοπέλες!!!!!!!!!
    Θα τα λέμε πιο συχνά,promise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλία πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Πάω για ξάπλες κοριτσάκια μου. Όνειρα γλυκά και ξεκούραστα εύχομαι, Γιωτάκι μας μην μας χάνεσαι, πέρνα να λέμε τα νέα μας, μας έλειψες :starhit:
    Καλή ξεκούραση Ελλάκι μου!!!!!!!!!!!
    Υποσχέθηκα να είμαι κοντά,εκτός απροόπτου!!!!!!!!!
    Θα τα λέμε!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημερα κ απο εμενα!Ευκαιρια να μαζευτουμε μας εδωσες Γιωτακι!χαιρομαι που εισαι καλα με τους αγαπημενους σου!καθε καλο κ καλοπουλητα κ τα ΠΟΠ σας!Φιλια!

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

Το Ναταλάκι εδω, το ΠΟΠ Γιωτακι εδω! η Έλλη εδω, το αγγελουδάκι εδω! η Γλαύκη εδω!!! τι χαρα πρωινη πρωινή είναι αυτη?!?!?!?!?
    σας γλυκοφιλώ όλες!!!!

Senior Member
    Καλημέρα γλυκιά μου Αγγελικούλα με τα cupcakes σου! :love:
    Είδες ήρθε το ποπ Γιωτάκι και έδωσε ζωή στον Χειμωνανθό
    Υπέροχη ηλιόλουστη μέρα σήμερα, μήπως μπήκαμε στις αλκυονίδες, αναρωτιέμαι.... κάπου αυτή την εποχή δεν εμφανίζονται;

Senior Member
    αυτό αναρωτιέμαι και εγω να σου πω την αλήθεια!

Senior Member
    Ωω , Ελακι και Αγγελικουλα , χειμωνανθενιες !!! ναι αυτη την εποχη ειναι οι αλκυονιδες μερες , αλλα εδω τιποτε δεν τις θυμιζει , οχι πολυ κρυο αλλα συνεφια συνεχεια . Φιλακια κοριτσακια μου !!