ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 253
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 253 of 2553 FirstFirst ... 1532032432512522532542552633033537531253 ... LastLast
Results 3,781 to 3,795 of 38289
    Senior Member
    nadine μηπως ζηλευεις? μια χαρα R ομαδα ειμαστε. απλα για λιγο καιρο εγω θα ειμαι R laBm....καλο?
    οκ, ημερησια δεν ερχεσαι...πρωινη? αν ουτε, τοτε αντε να σου κανω τη χαρη να πιουμε στη γειτονια σου καφε χωρις παιδια? ενα καφεδακι? για λιγη ωρα εστω....και μετα οι υπολοιπες αυτοσχεδιαζουμε αλλά να μη εμφανιστεις δεν λεει...τι σοι αρχηγος εισαι?
    ελα να χαλαρωνουμε τα πλοκαμια ενα-ενα....ακους εκει θα κανουμε μηνες να σε δουμε....

λιντα μου, ρωτησε σε την για καμια γνωστη της. ειδικα αυτες οι ξενες, ετοιμη την εχουν τη λυση να σε προτεινουν μια γνωστη τους. μπορει να μην ειναι η τελεια αλλά με καλη θεληση ολα γινονται. για ποση ωρα θα σου κραταει το παιδι?

μαιρηλου, εισαι μεσα στην ομαδα αρκει να μας πεις τα κιλα σου να ξερουμε τι κανουμε

Senior Member
    Εμείς τότε κάνουμε πραξικόπημα..
    Θέλεις αλήθεια να ανοίξω άλλο τόπικ?

Senior Member
    Τι βλακεία έκανα πάλι και βγήκε έτσι...Τέλος πάντων, τουλάχιστον διαβάζεται.

Senior Member
    Originally posted by BARB3

λιντα μου, ρωτησε σε την για καμια γνωστη της. ειδικα αυτες οι ξενες, ετοιμη την εχουν τη λυση να σε προτεινουν μια γνωστη τους. μπορει να μην ειναι η τελεια αλλά με καλη θεληση ολα γινονται. για ποση ωρα θα σου κραταει το παιδι?

μαιρηλου, εισαι μεσα στην ομαδα αρκει να μας πεις τα κιλα σου να ξερουμε τι κανουμε
    Θα μιλήσουμε το απόγευμα, αυτά τα είπαμε τώρα στο τηλέφωνο..
    Είναι δύο παιδιά που πρέπει να κρατάει από τις 12 έως τις 6 το απόγευμα που γυρίζω από το γραφείο..

Senior Member
    Originally posted by LIDA

Εμείς τότε κάνουμε πραξικόπημα..
    Θέλεις αλήθεια να ανοίξω άλλο τόπικ?

Senior Member
    Μπράβο ρε Λιλάκι
    τώρα μου ήρθε ταμπλάς
    έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου
    φεύγει η κοπέλα που μου κρατάει τα παιδιά
    τι θα κάνω?
    που θα βρω έμπιστη κοπέλα?
    πως θα δουλεύω?
    κορίτσια όσες μένετε Αθήνα και έχετε μικρά παιδιά ή ξέρετε κάποια γυναίκα έμπιστη ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!
    (μένω όμως Μελίσσια υπόψιν!)
    Λίντα μου, είναι όντως τρέλα αυτό που σου συμβαίνει. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι τυχαίνει να ξέρω πολλές φοιτήτριες(και καλά παιδιά<) που ίσως θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Αν δε βρεις κάτι άλλο, ειδοποιείς μήπως βρούμε κάτι.

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    ε, οχι και βλακεια. εγω τι να πω τοτε? η ασχετοσυνη στο μεγαλειο της ειμαι....
    παντως να ξερεις οτι το προβλημα ηταν οτι εγραψες το μυνημα σου πριν το quote. να το γραφεις στο τελος. δοκιμασε να δουμε

Senior Member
    Καλη επιτυχια Ναταλακι στις εξετασεις σου.

Δεν μπορω να ειμαι και στα δυο????

Ειμαι 82 κιλα και πρεπει να χασει τουλαχιστον 8!

Ξεκινησα και τις δοκιμες-προβες νυφικων και εχω απογοητευτει!
    Πηγα το πρωι σε ενα ραντεβου και τωρα στις 6 εχω ακομη ενα, ελπιζω να ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα!

Senior Member
    Λίντα μου, είναι όντως τρέλα αυτό που σου συμβαίνει. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι τυχαίνει να ξέρω πολλές φοιτήτριες(και καλά παιδιά<) που ίσως θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Αν δε βρεις κάτι άλλο, ειδοποιείς μήπως βρούμε κάτι.
    Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου. Κάτσε να δω τι θα κάνω και αν μπορείς στείλε μου με u2u κάποιο στοιχείο επικοινωνίας σου γιατί εγώ δεν μπορώ να στείλω (δεν ξέρω γιατί).
    Μήπως μιλήσουμε αν έχεις κάτι υπόψη σου...

Senior Member
    για αφηστε τα πραξικοπηματα και τα χιτλερικα αποφασιζω σας και ελατε να βρουμε καμια λυση στη λιντα μας...

λιντα για τοσες ωρες, μαλλον για φοιτητρια θα το εβλεπα να τα διαβαζει κιολας, οσο γινεται τουλαχιστον. και επειδη νομιζω οτι εχεις και μια πολυ μικρουλα, εκεινη να την απασχολει με εργασιες και χειροτεχνιες....

Senior Member
    Originally posted by Mairy_Lou
    Ειμαι 82 κιλα και πρεπει να χασει τουλαχιστον 8!

Ξεκινησα και τις δοκιμες-προβες νυφικων και εχω απογοητευτει!
    Πηγα το πρωι σε ενα ραντεβου και τωρα στις 6 εχω ακομη ενα, ελπιζω να ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα!
    Είμαστε και οι 4 στα ίδια κυβικά! Τέλεια!
    ʼντε ξεκινάμε λοιπόν αν και αυτή τη στιγμή από τη στεναχώρια μου είμαι έτοιμη να τα ρημάξω όλα (αλλά θα κρατηθώ σας το υπόσχομαι!)

Senior Member

Το σημαντικό είναι στο τέλος της παράθεσης να υπάρχει
    αυτό για να την κλείσει [/ quote ]
    (Xωρίς ενδιάμεσα κενά,απλά τα έβαλα για να φανεί!)
    Αλλιώς εσωκλείει κι όσα επόμενα γράφεις,tidekpe μου!

Senior Member
    και τις σκατωμενες πανες επισης....αν φυγουμε κι εμεις ποιες θα μεινουν βρε?

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    λιντα για τοσες ωρες, μαλλον για φοιτητρια θα το εβλεπα να τα διαβαζει κιολας, οσο γινεται τουλαχιστον. και επειδη νομιζω οτι εχεις και μια πολυ μικρουλα, εκεινη να την απασχολει με εργασιες και χειροτεχνιες....
    Ναι βρε Μπαρμπούνα... Αλλά υπάρχει κι άλλο πρόβλημα: τους καλοκαιρινούς μήνες θέλω φουλ απασχόληση γιατί τα σχολεία είναι κλειστά...

Senior Member

Είμαστε και οι 4 στα ίδια κυβικά! Τέλεια!
    ʼντε ξεκινάμε λοιπόν αν και αυτή τη στιγμή από τη στεναχώρια μου είμαι έτοιμη να τα ρημάξω όλα (αλλά θα κρατηθώ σας το υπόσχομαι!)
    Μάλιστα,ογδοντατοσάρες!
    Δηλαδή εμείς οι εκατονπενηντάρες,
    άμα θέλαμε να προσπαθήσουμε μαζί σας,
    δε θα μας παίζατε;Θα τρώγαμε πόρτα;
    Ή μήπως θα μας χρεώνατε για δύο θέσεις;