ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2530
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2530 of 2553 FirstFirst ... 15302030243024802520252825292530253125322540 ... LastLast
Results 37,936 to 37,950 of 38289
    Senior Member
    Εγω κοριτσια νοιωθω οτι ξαναγενιεμαι σιγα σιγα και ετσι καταπολεμω και την καταθπιψη που με βασανιζει ..........σε δυο μερες κλεινω 4 μηνες σληβαρισμενη και με πολυ καθισιο και χωρις πια ιδιαιτερη φροντιδα , να ετοιμαζω ιδιαιτερα μετραω μειον 20 κιλα..............
    Πρωτη φορα δεν αγχος τι θα φαω και ποσο θα φαω και ΑΓΧΟς να φτιαξω σαλατα και ψητο κοτοπουλο .................. το απολαμβανω ............. ΑΥΤΑ............

Senior Member
    επίσης νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το φόρουμ διότι στην ζωή μου έχουν μπει άνθρωποι που αν δεν ήταν το φόρουμ δεν θα γνώριζα ποτέ. Η ζωή μου είναι πιο όμορφη και πιο πλούσια επειδή σας έχω μαζί μου και δια ζώσεις κάποιες από εσάς περισσότερο κάποιες λιγότερο λόγω απόστασης. Κάποιες δεν τις έχω γνωρίσει ακόμη αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

Senior Member
    υποσχεθηκα δειπνο.....

Senior Member
    Εγώ έζησα άλλη μια μαζοχιστική παρανοϊκή εξεταστική,αυτοεγκλεισμό στο σπίτι και χάλια διάθεση
    κι εδώ και λίγες μέρες που τελείωσε-δόξα τω Θεώ-έρχεται και πάλι η λογική και η θετική οπτική στην χοντροκεφάλα μου.
    Μεγαλώνω και παχαίνω(133!Φτου σους!),με το Τηράκι τα ξαναβρίσκουμε(τι έκπληξη!),παρακολουθώ τα σεμινάρια ψυχολογίας,
    αυτήν την εβδομάδα θα συνεχιστεί κι η φωτογραφία...Τι άλλο να σας πω;Σε ένα μήνα κατεβαίνω κάτω απο το αυλάκι
    και το περιμένω πώς και πώς...(Πατρινό καρναβάλι για πάντα κι όμορφη Καλαμάτα!)Αυτά μου έρχονται τώρα...Επόμενη!

Senior Member
    Άλμα χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα και ανεβαίνεις ψυχολογικά! καλή συνέχεια κορίτσι μου , μπράβο σου!

Senior Member
    Καλησπερα!Τουρτιτσα να σας γλυκανω?

Senior Member
    λοιπον εγω το Σεπτεμβρη περασα μια κριση αγωνιας οτι θα μεινω χωρις δουλεια οπως καποιες θυμαστε . Καπου 6-7 μηνες μετα ειμαι ακομη εδω στην ιδια δουλεια , μεσα σ ενα κυκεωνα μεταβολών κι εξελιξεων που δεν εχουν να κανουν αμεσα με τη δουλεια , αλλα επηρεαζουν αμεσα και τη δουλεια . Παρολα αυτα αυτη τη στιγμη ειμαι περισσοτερο απο ποτε ψυχραιμη κι ετοιμη ν αντιμετωπισω οτι κι αν ερθει . Τα υπολοιπα ολα οπως ητανε ...

Senior Member
    καλησπερα και απο μενα
    οσο και να θελω δε μπορω προς το παρον να ειμαι μαζι σας γιατι μας εκατσε αυριο διαγωνισμα στη γεωγραφεια και το εχουμε ριξει στο διαβασμα μαμα και γιος!
    οταν τελειωσουμε ελπιζω να σας προλαβω !

Senior Member
    δακτυλίτσα τι κάνεις??? διορθώνεις διορθώνεις?? ελπίζω να μην τα έκαψες τα παιδια

Senior Member
    Τα δικά μου νέα εν τάχει....
    Ακόμη άνεργη δυστυχώς, παρόλο που συνεχίζω να ψάχνω για δουλειά. Τα πήρα κρανίο με την απραγία μου και το έριξα στα σεμινάρια. Πήγα τον Δεκέμβρη σε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι και έμαθα θα κάνω τεχνοτροπίες σε τοίχους, το οποίο συντόμως θέλω να το βάλω και σε πρακτική εφαρμογή. Κατά τα άλλα ξεκίνησα μέσω ΟΑΕΔ, με την κάρτα ανεργίας μου, μαθήματα υπολογιστών για να πάρω πιστοποίηση για word,excel, internet και power point και σκέφτομαι σοβαρά να διαβάσω και για Proficiency.
    Από άποψη υγείας σας είχα γράψει παλιότερα ότι τον Οκτώβριο πήγα να αφαιρέσω την ενδομητρίωση και κάτι ινομυώματα που είχα, αλλά δυστυχώς τα ευρήματα της επέμβασης ήταν λίγο αποκαρδιωτικά ως προς την γονιμότητά μου. Ως εκ τούτου από εδώ και πέρα αν θέλουμε παιδάκι θα πρέπει να πάμε μόνο με εξωσωματική. Προς το παρόν έχω τελειώσει με τις ορμονικές ενέσεις που μου είχε δώσει ο γυναικολόγος μου και περιμένω πότε θα αδιαθετήσω γιατί από την επέμβαση και μετά ήμουν περίοδος free με τις ενέσεις. Την άνοιξη έχω επανεξέταση, αφού αδιαθετίσω πρώτα, και βλέπουμε....

Senior Member
    Σε ευχαριστω Κatie , και να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου το forum γιατι πραγματικα εχω γνωρισει ξεχωριστα ατομα και με εχουν στηριξει σε καλες και σε κακες στιγμες ..............Σας ευχαριστω πολυ !!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Γλαύκη τι είναι αυτή η σοκόλασηηηηη!!!! πλάκα μας κάνεις? κρυώνω κιολάς και ένα κομμάτι τώρα θα ήταν ότι πρέπει!!!

Senior Member
    δακτυλίτσα μου, δεν διορθώνω αλλά σίγουρα γράφω... τώρα τι, δεν σου αποκαλύπτω... να κρατήσω λίγο μυστηριο, η αιθέρια ύπαρξη...χαχαχαχα

Senior Member
    γλαύκη, οταν θα σε ξαναδω από κοντά σε παρακαλώ η τουρτίτσα να μην είναι σοκολάτα, προτιμώ καραμέλα, και βύσσινο!

Senior Member
    Εγώ περιμένω να δω τι θα μας σερβίρει η Αγγελικούλα μας, έχω πάρει θέση και κρατάω μαχαίρι και πιρούνι έτοιμη να ορμίσω!
    Γλαύκη μου κράτησε μου ένα κομμάτι για μετά παρακαλώ! :lol: