ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2544
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2544 of 2553 FirstFirst ... 1544204424442494253425422543254425452546 ... LastLast
Results 38,146 to 38,160 of 38289
    Senior Member
    Καλώς σε βρίσκουμε,anastasia1985!Καλή συνέχεια στην πολύ καλή σου προσπάθεια με το επιπλέον βάρος σου
    και προπαντός κάθε ευτυχία στην προσωπική σου ζωή!Με το καλό να γίνουν όλα όπως ενδόμυχα τα λαχταράς!

Αν απευθύνεσαι σε κοπέλες με πολυκυστικές,με την έννοια πως θέλεις ανταλλαγή εμπειριών,γνώμες κλπ.άλλο είναι το κατάλληλο τόπικ,
    το οποίο δυστυχώς έχει σιγήσει εδώ και μια διετία.Σου το δίνω ωστόσο μήπως διαβάσεις κάτι ενδιαφέρον εκεί:

--->ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Senior Member
    Originally posted by popaki21

hey guys!i8ela na rwthsw an exei kamia to tilefwno tis sesilias!exw parei egkrisi g sleeve k m leei mia alli grammateas tou giatrou m oti dn uparxei dia8esimo krevati k gnk mlkies!k pws 8a pame apo septemvri!to 8ema einai pws i egkrisi isxyei g 3 mines apo oso kserw!an exei kapoia til as to steilei parakalw!thanks!!
    Ποπάκι...Βρήκες τελικά το τηλέφωνο της Σεσίλιας;Είναι καλή περίπτωση;Μήπως να το έδινες και σ'εμάς;! :spin:
    Ο Σεπτέμβρης πάντως μπήκε με τα ούλα του!Ελπίζω να προχώρησαν όπως επιθυμείς τα θέματα σου.Byeeeeeeee

Senior Member
    Καλημέρα,θαυματουργές μου υπάρξεις,Φιλιππάρα,Ελεύθερ η Ψυχή και σκλαβωμένες στα πάθη μας λοιπές φορουμένιες!
    Ελπίζω να μας βρίσκει όλους μια χαρά αυτός ο Σεπτέμβρης,δυνατούς σε σημαντικές συνέχειες και δυναμικούς σε νέα ξεκινήματα,καλή μας ώρα!
    Τι γεύση μας άφησε το καλοκαίρι του 2013;Τη νιώθουμε ακόμη την καρπουζίλα του στα χείλη,το χάδι του ήλιου και το φιλί της θάλασσας στο δέρμα;

Μόλις γύρισα από Κύπρο εγώ και σιγά σιγά ξαναβρίσκω τη ζωή μου στη Θεσσαλονίκη.Ήταν ένα καλοκαίρι με πολλές αγαπημένες αγκαλιές,φιλικές,ερωτικές,
    παιδικές ακόμα και βρεφικές!Έβγαλα αμέτρητες φωτογραφίες,είδα νέα μέρη,πρωτογεύτηκα εμπειρίες,έκανα το πρώτο μου κολύμπι εκτός Ελλάδας,
    είδα την πρώτη μου όπερα,έφαγα το πρώτο μου σούσι ανάμεσα στα άλλα,είπα κοινώς να ζήσω επικίνδυνα...χεχε!Φυσικά υπήρξαν κι οι σκιερές μέρες,
    κυρίως όσες μου λείπει έντονα η φυσική παρουσία της μαμάς μου,οι κουβέντες μας,όλα τα πολύτιμα της που έκανα το έγκλημα να θεωρώ δεδομένα...
    Αλλά κοιτάζουμε μπροστά ευτυχώς κι αναπόφευκτα και φλερτάρουμε με αισιοδοξία τις ομορφιές,που μας περιμένουν να ζήσουμε.Ξεκινώ λοιπόν
    από μια καλή καθαριότητα του σπιτιού μου κι ακολουθεί το ξεκίνημα της νέας σχολής,η μετακόμιση του Τήρη σε λίγες μέρες εδώ κι ό,τι άλλο προκύψει.
    Κατά βάση νιώθω καλά,δυνατή να συνεχίσω τη διατροφή μου και γεμάτη ελπίδα να κάνω φέτος περισσότερα από όσα ξέρω πως με γεμίζουν και μου κάνουν καλό!
    Ανοίγω και πάλι το σπίτι μας,βάζω καφέ στην καφετιέρα και σας περιμένω ν'ακούσω τα δικά σας νέα και να συνταξιδέψουμε μια πολλά υποσχόμενη νέα χρονιά!

Γειά σου,αγαπημένο καλοκαιράκι μου!Καλώς ήρθες,λατρεμένο φθινόπωρο!Φύγαμεεεεεεεε

Senior Member
    Χαιρομαι που πέρασες καλά Εμένα το καλοκαίρι μου ήταν μάλλον μια αποτυχία νομίζω :/

nadine ζωάρα έκανες το καλοκαίρι!πολύ χαίρομαι!

scarllet από πια άποψη?

εμένα ήταν ένα καλό καλοκαίρι αν και ήταν λίγο ένα καλοκαίρι σαν όλα τα άλλα.
    αλλά αφού πήγα διακοπές δν μιλάω καθ

Senior Member
    οΟΟΥΥυυυυ, ο Σεπτέμβρης, ο αγαπημένος μου μήνας σε παρακίνησε να αναστήσεις το τόπικ μας , Ναταλάκι... Βουρ για τα Χειρόγραφα του Φθινοπώρου και επειδή αυτός ο τιτλος έχει ξαναχρησιμοποιηθεί, σε εμπιστεύομαι ότι θα βρεις άλλον, τα θαύματα του καλοκαιριού χρειάζονται ανανέωση... Στη φωτό, το δικό μου θαύμα.. Καλή αρχή στα πρωτόγνωρα, να έρθουν κι άλλα...

Senior Member
    Αντε να μαζευόμαστε! Και το δικό μου καλοκαίρι εξαιρετικό ήταν, πάμε για τα καλύτερα!

Ρε κορίτσια πήγα σήμερα και έκανα αποτρίχωση στη πλάτη με laser. Τι το ήθελα, μια χαρά ήταν το ξυράφι. Τι βασανιστήρια είναι αυτά ρε; Κι ενώ εγώ ούρλιαζα από τους πόνους στο θάλαμο βασανιστηρίων από διάφορα άλλα δωμάτια έβγαιναν γυναίκες χαλαρές σα να μην έγινε τπτ, μιλάμε για αναισθησία. Κι έχω να πάω άλλες 5-6 φορές, φρίκη... μέχρι που σκέφτομαι να το διακόψω κι ας έχω πληρώσει.

Senior Member
    Σεπτεμβρης ! Και ο δικος μου αγαπημενος μηνας και γενικα η αγαπημενη μου εποχη το Φθινοπωρο μόλις αρχισε ! Κανονικα θα επρεπε να ειμαι ευχαριστημενη , δεν ειμαι όμως ! Η αγαπημενη μου εποχη φετος με βρισκει σε μια φαση μεγαλης ανασφαλειας , και μεγαλων διλημματων . Αντιμετωπίζω ίσως αυτη τη στιγμη τα μεγαλυτερα και ποιο εντονα διλληματα που εχω αντιμετωπίσει ποτε στη ζωή μου . Η ζω'η μου όπως την ήξερα 20-22 χρόνια ίσως σε 10 μέρες από τωρα αλλάξει ριζικά ! Τελος του μήνα λήγει η συμβαση μου στην εταιρεια που είμαι 6 μήνες τωρα και μάλλον θα βρεθω κι εγώ άνεργη , α και χωρις σπίτι καθοτι κι ο σπιτονοικυρης μου μου λεχει πει οτι τελος του μληνα θέλει το σπίτι ! Η αγαπημένη μου εποχή λοιπόν που κάθε χρόνο με γέμιζε με θετικά αισθήματα και δ'ιαθεση ανανέωσης και δημιουργίας και ήρεμίας και ασφάλειας τα αντίθετα ήρθε φέτος να φέρει : αγωνία ,άγχος ανασφάλεια , διλημματα ,φόβο για το μέλλον , φόβο για το αγνωστο. Εγω η θετική , η ρεαλίστρια , η προσγειωμένη , στο μόνο που ελπίζω είναι σ εναν απο μηχανης θεό ( με τον αλλον είμαστε απο παλλια μαλωμένοι ) που θα έρθεοι μαγικά να δώσει τη λυση σαυτα που με βασανίζουν .
    Το καλοκαιρι που περασε ? Μαζί μ ένα ακόμη πριν απο μερικά χρόνια αν θα ήταν δυνατόν να τα σβήσω κι απ τη μνήμη μου !! Α αλήθεια περασε καλοκαιρι ? ήταν η εποχή που οι άνθρωποι κανουν κάποιες μέρες τουλάχιστον διακοπές , ξεκουράζονται , ηρεμούν κάνουν μπάνια , τρωνε καρπουζι ?
    Ειλικρινα δεν το καταλαβα . Εγώ έπρεπε να σηκώνομαι απ τις 5.30 για να είμαι στη δουλεια στις 7 , να φευγω μετά από 12 ώρες πίεσης ( και καταπίεσης ) να γυρίζω σπίτι πτωμα , φαι ότι να ναι , ενα μπάνιο και 09.30 το αργότερο ύπνο για να μπορεσω να ξυπνήσω την αλλη μέρα .
    Τι μέλλει γενεσθαι ? Δεν ξέρω . Ισως γίνει το θαύμα , αν αλήθεια γίνονται θαύματα ακόμη . Ισως το φθινοπωρο μου είναι αυτο που ονειρευομαι .

Senior Member
    Καλημέρα,καλησπέρα,καλή εβδομάδα,όλα καλά!Όλα καλά κι όλα ωραία,χθες ήσουν μ'άλλονε παρέα...αχ...

Ιθακοκόριτσο, ό,τι ονειρεύεσαι εύχομαι να σου το φέρει αυτό το φθινόπωρο,να το παγειώσει ο χειμώνας,να το ανθίσει η άνοιξη,
    ώστε να το γευτείς με όλες σου τις αισθήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι!Δύσκολες αλλαγές επίκεινται,αλλά διατηρούμε δυνατή την πίστη μας
    πως όλα στο τέλος θα πάνε μια χαρά!Υγεία να έχουμε,αγάπη μεταξύ μας κι η ζωή έχει πολλές ακόμα ομορφιές και συγκινήσεις για λόγου μας!

Φιλ,λυγάνε ορέ τα παλικάρια;!Μην τυχόν και δεν πας να τελειώνεις με το θέμα ξυράφι!Λογικά οι επόμενες φορές δε θα είναι τόσο οδυνηρές.
    Πολύ πονεμένη η ιστορία της αποτρίχωσης!Πού να σου κάνουν ηλεκτρική εκεί που έκανα εγώ,για τα χρόνια που έκανα εγώ...Το λέιζερ ούτε
    που το θυμάμαι...Στην ηλεκτρική να τρέχουν τα δάκρυα,να έχεις ανεξέλεγκτους σπασμούς και να πρέπει να στέκεσαι κι ακίνητη.Άσε...Πίκρααααα

Μακόνες,με τις πρωτόγνωρες αγαπημένες σκιές...αχ...αυτός ο άλλος που σε πήρε από μένα...αυτός ο άλλος...Έχε χάρη που τον εγκρίνω με τα χίλια!

Μικρές σουσουραδίτσες,Ο'Χάρα και Μπομπ,καλώς ήρθατε στην παρέα μας!Κι αν το καλοκαίρι δεν ήταν όσο πολλά υποσχόμενο λαχταρούσαμε,βουρ στο ψητό του φθινοπώρου!
    Αν θέλετε,κάντε μας μια σύσταση να σας γνωρίσουμε...Βάρος κλπ προσωπικά δε με ενδιαφέρουν.Κυρίως όνειρα,λαχτάρες, ό,τι κάνει το χαμόγελο σας να λάμπει,κλπ!

Λοιπές θαυματουργές,ακόμα στις παραλίες μου είστε και δεν εμφανιστήκατε;Λέτε να αλλάξω πάλι τίτλο;Μα τι κακό κι αυτό κάθε τρις και λίγο;Απορώ πώς υπάρχουν
    άνθρωποι που όλο θέλουν αλλαγές κι ανανεώσεις!Μα τόσο να μη βάζετε κώλο κάτω;Λίγη ρουτίνα,λίγο στα αυγά σας,λίγο μία από τα ίδια...Α πα παα...Σκότωμαααα!
    Θα το σκεφτώ και θ'αποφανθώ.Όπως πάντα κάθε ιδέα-πρόταση καλοδεχούμενη,αν και το έχω δει το έργο,πάλι μόνη μου θα το βγάλω το φίδι από την τρύπα!
    Υπολογίζω να λείψω λίγες μερούλες,αλλά περιμένω την επόμενη εβδομάδα με το καλό τα νέα σας και τις ενεργές σας παρουσίες!Πάμε γερά για τη νέα χρονιά!

Γράφουμε ιστορία στο βιβλίο της ζωής!Ζωγραφίζουμε στιγμές αλησμόνητων αναμνήσεων!Τσίτα τα γκάζια στις αισθήσεις(κάποια πάλι ναρκωτικά πήρε για πρωινό!)!!!Φύγαμεεεε

Senior Member
    Καλημερούδιαααααααααααα!!!!
    Είπαμε να γράψετε τα best sellers σας,αλλά όχι και τον οίκο μας!
    Μεσήλικας άνθρωπος μόνος ψάχνει.Helloooooooo!!!!!!Ενιβόδι χομ;

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Ρε κορίτσια πήγα σήμερα και έκανα αποτρίχωση στη πλάτη με laser. Τι το ήθελα, μια χαρά ήταν το ξυράφι. Τι βασανιστήρια είναι αυτά ρε; Κι ενώ εγώ ούρλιαζα από τους πόνους στο θάλαμο βασανιστηρίων από διάφορα άλλα δωμάτια έβγαιναν γυναίκες χαλαρές σα να μην έγινε τπτ, μιλάμε για αναισθησία. Κι έχω να πάω άλλες 5-6 φορές, φρίκη... μέχρι που σκέφτομαι να το διακόψω κι ας έχω πληρώσει.
    χαχαχαχαχαχαχαχ τωρα το πηρε το ματι μου αυτο, ελιωσα!
    Λοιπον, ελπιζω να μην εκανες το τραγικο λαθος να μη συνεχιζεις τις συνεδριες σου και να ξαναεβαλες ξυραφι!!!!
    Σαν το λεηζερ ΔΕΝ εχει!! Ξενοιαζεις μια για παντα. Τι να πουμε και μεις που μεχρι να ανακαλυψουμε το λεηζερ ή να βρουμε τα τρελα ποσα που χρειαζονται για λεηζερ, ανεχομαστε κερια και χαλαουα. Εκει να δεις πονος!! Και μετα παρε και θηλακιτιδες, φαγουρα, σπυρακια, εξανθηματα, σημαδια και δε συμμαζευεται.
    Λεηζερ και ξερο ψωμι.
    Εκανες λιγο στην πλατη και γκρεμιστηκε ο κοσμος. Τι να πουμε και μεις που κανουμε λεηζερ μεσα στο απαυτο μας?!?!? Ε ναι φυσικα και βγαινουμε μια χαρα. Ο,τι εγινε εγινε, παει και περασε. Δε θα βγαινουμε κλαμενες. Ευτυχως το λεηζερ καιει στιγμιαια και μετα τελος.
    Δεν πιστευω να ξαναεβαλες ξυραφι εεεε.........??

Senior Member
    Αλό αλό και τρις αλό!
    Φέτος το καλοκαιράκι μας πήρε σβάρνα και χαμπάρι δεν πήραμε!
    Τα δικά μου νέα, πολλά ευχάριστα, δυσάρεστα φουρτούνες και μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας. Μας πήρε και μας σήκωσε ένα πράμα και μέχρι και μέρος κατοικίας αλλάξαμε!
    Από την άνοιξη φαινόταν το πράμα ότι πάμε για άλλα και θα αλλάξουν πολλά....
    Μέσα στο Μάιο πάρθηκαν οι μεγάλες αποφάσεις και με την έναρξη του καλοκαιριού άρχισε η υλοποίηση. Κάθε αρχή και δύσκολη λένε και εμείς δεν αποτελέσαμε εξαίρεση στο λαϊκό ρητό...
    Ο άντρας μου άφησε τη δουλειά του που τόσο τον είχε ταλαιπωρήσει, αφήσαμε την Αθήνα και μετακομίσαμε σε πάτρια δικά μου εδάφη στην Πιερία. Είπαμε να κάνουμε μία φρέσκια αρχή, εκεί που τουλάχιστον έχουμε ένα όμορφο μεγάλο δικό μας σπίτι, που έμενε άδειο και μαράζωνε, με την ελπίδα στο μέλλον να το γεμίσουμε όχι μόνο με τη δική μας παρουσία αλλά και με την παρουσία των παιδιών μας που ακόμη λαχταράμε και δεν έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε. Τουλάχιστον εκεί οι πιθανότητες μας είναι καλύτερες είπαμε.

Το μήνυμα μου αυτό με βρίσκει στην Αθήνα και ολιγοήμερο break από τις δικές μας φουρτούνες. Ήρθαμε να δούμε τους αγαπημένους μας που τόσο μας έλειψαν και να δω και τον γιατρό μου και να κάνω εξετάσεις. Εύχομαι να βγουν καλές και να μπω σε μία συντήρηση σύντομα με την θεραπεία μου.

Το ευχάριστο είναι ότι με το που πατήσαμε το πόδι μας στο χωριό μου και στη νέα μας κατοικία, βρήκαμε και δουλειές. Όχι κάτι σπουδαίο και σίγουρα όχι καλοπληρωμένο, το αντίθετο μάλιστα, αλλά από το τίποτα ήταν και αυτό κάτι. Ο άντρας μου βέβαια η δουλειά που βρήκε ήταν εποχιακή και τώρα παραμένει άνεργος αναζητώντας νέα εργασιακή στέγη. Εγώ παραμένω στο τουριστικό γραφείο που έπιασα δουλειά τέλη Ιούνη και δουλεύω πολλές ώρες για ελάχιστα λεφτά, και έχω και πολλά πήγαινε έλα, γιατί η δουλειά μου είναι μακριά από το σπίτι μου. Δεν την πάλεψα και είπα να παραιτηθώ και ενώ το ζήτησα τελικά παραμένω για λίγο ακόμη, μέχρι να δω τι θα κάνω. Μπορεί και να μείνω αν αλλάξουν καποιες συνθήκες, αλλά μπορεί και αν ο άντρας μου βρει κάτι να κάνει να φύγω και να επικεντρωθώ σε άλλα ποιο σημαντικά. Προς το παρόν προσπαθώ να αναρρώσω από ένα πολύ πολύ δύσκολο 6μηνο που έχουμε περάσει. Το Σεπτέμβριο μου βγήκαν ένα σωρό ψυχολογικά, κούραση, απελπισία, φόβοι, αγωνίες. Με χτύπησαν ανελέητα και έσκασα! Τώρα είμαι καλύτερα και προσπαθώ να βάλω μυαλό και σώμα σε μία τάξη μπας και καταφέρω έτσι να βάλω και τη ζωή μου σε μία τάξη επιτέλους.

Το καλό είναι ότι μάλλον θα βρει δουλίτσα και ο άντρας μου στο παλιό του επάγγελμα ως σερβιτόρος και αυτό θα μας δώσει μία ανάσα οικονομική, όταν θα συμβεί με το καλό. Κάτι συζητάει και λίγο πριν έρθουμε για Αθήνα πήγε για ένα δοκιμαστικό και πήγε καλά

Κατά τα άλλα η επαρχία μας έδωσε νέα πνοή ζωής και χαιρόμαστε πράγματα που μας είχαν λείψει πολύ όπως ο καθαρός αέρας, η θάλασσα όσο είχε καλό καιρό, γιατί τώρα πιάσανε τα κρύα, είδαμε φίλους που είχαμε να δούμε καιρό και ευελπιστούμε σιγά σιγά να χαρούμε και την ηρεμία της επαρχίας γιατί προς το παρόν τρέχαμε πολύ και μόνο ηρεμία δεν είχαμε.

Μέσα σε όλα είχαμε και περιπέτειες υγείας και τρέχαμε σε νοσοκομεία και σε εξετάσεις. Περάσανε και αυτά...

Μπερδεμένα τα γράφω και ελπίζω να πιάσατε το νόημα. Εξάλλου και η ζωή μας μπρερδεμένη είναι καιρό τώρα :lol:

Σας φιλώ γιατί έχουμε πολλούς να δούμε και πολλά να κάνουμε. Εύχομαι να μου είστε όλοι καλά μέσα στα δύσκολα να ζείτε το θαύμα που λέγεται ζωή. Σας αγαπώ και μου λείπετε!

Senior Member
    elaki, για σένα:

Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by filipparas
    χαχαχαχαχαχαχαχ τωρα το πηρε το ματι μου αυτο, ελιωσα!
    Λοιπον, ελπιζω να μην εκανες το τραγικο λαθος να μη συνεχιζεις τις συνεδριες σου και να ξαναεβαλες ξυραφι!!!!
    Σαν το λεηζερ ΔΕΝ εχει!! Ξενοιαζεις μια για παντα. Τι να πουμε και μεις που μεχρι να ανακαλυψουμε το λεηζερ ή να βρουμε τα τρελα ποσα που χρειαζονται για λεηζερ, ανεχομαστε κερια και χαλαουα. Εκει να δεις πονος!! Και μετα παρε και θηλακιτιδες, φαγουρα, σπυρακια, εξανθηματα, σημαδια και δε συμμαζευεται.
    Λεηζερ και ξερο ψωμι.
    Εκανες λιγο στην πλατη και γκρεμιστηκε ο κοσμος. Τι να πουμε και μεις που κανουμε λεηζερ μεσα στο απαυτο μας?!?!? Ε ναι φυσικα και βγαινουμε μια χαρα. Ο,τι εγινε εγινε, παει και περασε. Δε θα βγαινουμε κλαμενες. Ευτυχως το λεηζερ καιει στιγμιαια και μετα τελος.
    Δεν πιστευω να ξαναεβαλες ξυραφι εεεε.........??
    Ξαναπήγα ο δύστυχος, ακόμα χειρότερα ήταν. Όποιος άνθρωπος βάζει αυτό το πράμα σε περιοχή ευαίσθητη(εννοώ με πολλές νευρικές απολήξεις) είναι τρελός. Ως τρελές δεν έχετε αίσθηση του πόνου, αυτό είναι το οριστικό μου συμπέρασμα.

Ούτε εγω κλαίω, γκαρίζω όμως.

Senior Member
    Αγαπημένοι μου τι κάνετε?Διαβάζομαι που και που τα νέα σας!!
    Έγώ πέρασα ένα ωραίο καλοκαίρι.Όχι από τα πιο όμορφα αλλά ωραίο!Ακόμα παλεύω με το σπίτι και δυστυχώς τα οικονομικά δύσκολα!Αυτό είναι το κυρίως άγχος μου!Με τα κιλά δόξα το Θεό πηγαίνω μια χαρά.Έχω φτάσει αισίος τα 85 κ όλα κυλάνε χωρίς κανένα πρόβλημα!!Έκανα και τις ετήσιες εξετάσεις μου και όλα οκ!Νίωθω υπέροχα στον τομέα αυτόν!!!Πότε θα αφήσουμε κάποιο ραντεβουδάκι να μίλησουμε όλοι μαζί όπως παλιά?????? :spin::spin::spin: