Results 38,161 to 38,175 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
13-10-2013, 13:17 #38161
Καλημέροκαλησπέρες στα θαυματουργά μου πλάσματα,αποτριχωμένα και μη!
Καλώς την Άντα μας,καλώς την για πάντα!Σε βλέπω στο φμπ κι όντως δείχνεις ξαναγεννημένη!
Όσοι ζείτε Αθήνα,που είστε οι περισσότεροι,κακώς δεν οργανώνετε συναντήσεις πού και πού.
Εγώ δυστυχώς έρχομαι σπάνια κι ο χρόνος μου είναι ελάχιστος...ειδικά στην μ.Μ.(μετά Μακ)εποχή,
που τα ξεπαρταλιάσματα πάνω κάτω,οι ανά τρεις ώρες συναντήσεις μέχρι τελικής πτώσης
και τα συναφή μας άφησαν χρόνους.Πάντως δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνη μας τη συνάντηση στο Θησείο!
Μπετ,άντε,σαν πολύ δε βολεύτηκες στα λημέρια τα παλιά;Πάρε τον ανήφορο,να παίρνουμε σειρά κι εμείς!
Στα δικά μου τώρα...Ξεκίνησε η νέα σχολή.Είναι πολύ συγκινητικό μετά από τόσα πολλά χρόνια να βρίσκομαι
επιτέλους στα σωστά έδρανα!Την πρώτη μέρα βούρκωσα μέσα στην αίθουσα όταν κάποιος καθηγητής είπε
πως αφού είναι ιδιωτικό το κολλέγιο σπουδάζουμε την επιστήμη της επιλογής μας,οπότε το αυξημένο μας
ενδιαφέρον θα μπλα μπλα μπλα...Ακόμα βέβαια είμαι σε τζετ λαγκ Νομικής και γενικότερα Ελληνικού
εκπαιδευτικού συστήματος,αλλά θα συντονιστώ σιγά σιγά και στο Βρετανικό,πού θα μου πάει!Όλα καλά εκεί!
Κάτι τελευταίες αναποδιές καθυστερούν τη μετακόμιση του Τηρακίου εδώ σπίτι μου,αλλά πλέον ο χρόνος
μετρά αντίστροφα.Άδειασα συρτάρια,ραφάκι στο μπάνιο κι ένα σωρό κρεμάστρες αναμένουν να ντυθούν
τα δικά του ρούχα.Έχω μια γλυκαπαντοχή,όσο κι αν φτερουγίζει και μια πνοή αμφιβολίας μέσα μου...
Πάνε έξι χρόνια ακριβώς που ζω μόνη μου.Ξέρω πως καμία σχέση δε θα έχει αυτή η συμβίωση με την προηγούμενη
(μόλις ελευθερώνεται αναστεναγμός ανακουφιστικός...τι σου είναι το υποσυνείδητο ε;).Για να δούμε τι θα δούμε!
Ως προς τα της έλξης που ασκώ στη γη,έχω κάμποσες εβδομάδες να το τσεκάρω.Δεν το χρειάζομαι καθόλου
τώρα αυτό.Προβληματίζομαι πάλι κατά πόσο έπρεπε να είχα κάνει πέρισυ τις εξετάσεις του Ρίο,να κυλά ο χρόνος
της αναμονής...πως κάπου τώρα ίσως να τελείωνε το βάσανο αυτό...μετά σκέφτομαι την υπέροχη μέθοδο
με τις τριάδες και τα τρίωρα του φίλου μου,μετά το χρόνο που θα πρέπει να περάσει...μετρώ την αντοχή μου..,
Μια τραμπάλα σκέψεων και συναισθημάτων για άλλη μια φορά στο προσκήνιο.Νομίζω σιγά σιγά θα κατασταλάξω
να συγκεντρωθώ σε ένα πράγμα γιατί έχω την τάση,είναι αλήθεια,να μπαλατζάρω σε διλήμματα και να σκορπίζομαι...
Ίσως γι'αυτό με πονά τελευταία η μέση.Συμβολίζει το πόσο χωρισμένη είμαι στα δύο για κάμποσα σημαντικά μου θέματα.
Σας φιλώ με το χάδι της φωνής του Μάλαμα και μιας κιθάρας που γδέρνει εσώτερες χορδές...
Να μου είστε καλά πάντα τόσο σε υγεία όσο και σε διάθεση και να μου σας προσέχετε!
--->ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ : ΤΟ ΘΑΥΜΑ
Κι αν χαμηλά πετάμε
και με μισά φτερά
αντέχουμε ακόμα
κι αυτό είναι που μετρά
Ρίξε άνθος αγγέλου
στου έρωτα τις ρωγμές
το θαύμα είναι να ζεις,
καρδιά μου,
όλες σου τις στιγμές
- 13-10-2013, 14:45 #38162
Οκτωβριατικοκυριακομεσημε ρο !!!!
Απ το τελευταιο μου μηνυμα αλλαξαν καποια πραγματα , αλλα προς το καλύτερο , αλλα προς το χειροτερο !
1) θεμα δουλειας : Απ οτι φαινεται τους κανω και με κρατανε , μου αλλαξανε βεβαια πόστο αλλα κι αυτο ειναι προς το καλυτερο , με εκπαιδευουν σε νεα πραγματα , παλευω να εκλιματιστω στη νεα θεση κι απ οτι φαινεται μαλλον θα αναπληρωσω ολες τις παλλιες στις αδειες τους κι οταν τελειωσουν ολες τις αδειες τους ισως παρω κι εγω .Βεβαια οριστική και μονιμη και υπευθυνη απαντηση οτι μας κανεις , παραμενεις δεν εχω παρει ακομη , αλλα δεν εχω παρει και την αγουσα μαζι με τους υπόλοιπους εποχιακους που φυγανε .
2) Θεμα σπιτιου : Ο απο μηχανης θεος που σας ελεγα , παλλιος συνεργατης και φίλος ( ??) μου παρεχει σπίτι και μαλιστα δωρεαν :P :wink1: για όσο χρόνο χρειαστω μεχρι είτε ν αποφασισω τι θελω κι εγω απ τη ζωημου πλεον αν θελω να μεινω εδω , οποτε να βρω σπιτι με την ησυχια μου ή να γυρισω στο χωριο μου να φτειαξω κηπο και να μεγαλωνω κοτουλες .
Οπότε όλες οι εκκρεμοτητες παραμένουν , αλλα προς το παρον δεν εχω το μαχαιρι στο λαιμο και τον βιασμο κι εκβιασμο ν αποφασισω τωρα .
Αυτο που σιγουρα δεν εχει λυθει ειναι ΕΓΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ?
13-10-2013, 16:14 #38163
Υπέροχα τα νέα σου,Ιθακοκόριτσο καθώς κι ελπιδοφόρα για όλους μας να μας υπενθυμίζουν
πως ακόμα κι αν κάποιες στιγμές όλα δείχνουν να οδεύουν στη συντέλεια των ονείρων μας
όλο και κάποιο ξεχασμένο χελιδόνι φέρνει την άνοιξη στο καταχείμωνο της οπτικής μας...
Το σημαντικό είναι να είμαστε ικανοί να διακρίνουμε τις επιλογές μας,που πάντα υπάρχουν
ακόμη κι αν δε γυαλίζει το γκλίτερ πάνω τους από μακρυά.Κι ερχόμαστε μετά-καλή ώρα-
στο δια ταύτα,στο σκοτεινότερο δωμάτιο της λαχτάρας μας,αντιμέτωποι με όσα λέμε πως θέλουμε,
ακόμα κι αν τα προφέρουμε απλά από συνήθεια,φαντάσματα ολοζώντανων "θέλω",που έσβησε η ωρίμανση.
Εδώ δυσκολεύομαι πάντα κι εγώ να διακρίνω τι από όλα αυτά είναι κρυστάλλινα δικό μου,δυνατότερο
όλων των υπολοίπων στο χτυποκάρδι του.Εύχομαι να βρεις σύντομα αυτό που θα κάνει το χαμόγελο σου
ν'αγγίξει τ'αφτιά,να το διεκδικήσεις,να το αξιωθείς,ν'αφεθείς στο χάδι της ευτυχίας του...Όλα θα πάνε μια χαρά!
13-10-2013, 16:45 #38164
Originally posted by dora_th
Αυτο που σιγουρα δεν εχει λυθει ειναι ΕΓΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ?
Σου στέλνω όση καλή ενέργεια διαθέτω!
13-10-2013, 16:48 #38165
όσο για σένα τριανταφυλλένιο μου ναταλί, έχεις πολλές αρετές, έχεις ψυχή, έχεις διαίσθηση, έχεις ενσυναίσθηση, έχεις, έχεις, και τι δεν έχεις, αλλά ένα έχεις πάνω από όλα. Βιτριολική αίσθηση του χιούμορ. Ξέρεις εσύ!
Σημείωση: Να ζεις πάντα στη μ.Μ (μετά Μακ) εποχή. Έχει καλό καιρό σε αυτήν την εποχή. Και ωραία χρώματα, να,σαν το καφέ του φθινοπώρου!
13-10-2013, 16:58 #38166
:love: :saint: :yes:
13-10-2013, 17:17 #38167
Άστα αυτά που ξέρεις, μικρό διαβολάκι!
Όσο για μένα, μια και τα ξανανοίξαμε τα θαύματα, είμαι σε φάση θαύματος.. Βρήκα τον περασμένο Μάιο το θαύμα μου μετά από πέντε χρόνια που ήταν εκεί αλλά εγώ δεν είχα καταλάβει ότι ΑΥΤΟ ήταν το θαύμα που περίμενα, περάσαμε ένα καλοκαίρι θαύμα, και τώρα ζούμε το θαύμα μας κάτω από την ίδια στέγη..
17-10-2013, 21:36 #38168
γιουχου!!!!!εχω τοσα νεα μου να σας πω ομως η διαθεση μου ειναι τοσο χαλια που θελω να κοπαναω την κεφαλα μου στον τοιχο οποτε...
18-10-2013, 13:13 #38169
...οπότε πες μας σε ποιόν τοίχο θα την κοπανήσεις να πάμε να μαζέψουμε τα μυαλά να συλλέξουμε τις πληροφορίες.
18-10-2013, 18:39 #38170
lol
18-10-2013, 19:35 #38171
αφηστε τα κοπελιες ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες.εχω παθει πλακα με τη γκαντεμια μου.εχω να σας γραψω νεα μου δεν ξερω και εγω απο ποτε.οταν δουλευα στο νοσοκομειο γνωρισα μια κοπελα και ξεκινησαμε να κανουμε παρεα.αρχισα να βγαινω να γνωριζω κοσμο και για πρωτη φορα στη ζωη μου ζουσα.ολο το καλοκαιρι λυσσαξα δεν εβαλα... κατω.ακομα και με τα χερια φασκιωμενα σαν τον τουτανχαμον( γιατι εκανα και βραχιονοπλαστικη το καλοκαιρι) εγω ολο εξω ημουν.μεσα σε αυτη την παρεα που σας ελεγα γνωρισα και καποιον.καποιον που μετανιωνω την ωρα και τη στιγμη που τον γνωρισα και αυτον και ολη αυτη την παρεα.αρχισαμε να βγαινουμε αποφασισαμε να ειμαστε μαζι μεχρι που οι υποτιθεμενοι φιλοι μου τα κατεστρεψαν ολα.σε αυτη τη σχεση ειχα αποφασισει να βρισκομαι γιατι παρολο που ημασταν τοσο διαφορετικοι με εκανε να νιωθω οικειοτητα ασφαλεια σιγουρια για τον εαυτο μου και τοσα ακομα θετικα.ημασταν μαζι ημασταν καλα ειχα αρχισει να γνωριζω τους φιλους την οικογενεια του να δενομαστε ολο και πιο πολυ και ενα πρωι με εμενα να βρισκομαι στον πυργο και αυτον στην πατρα λαμβανω ενα μηνυμα οτι χωρισαμε ενα δειλινο με δακρυα στα ματια.ελεος ποιος σε χωριζει με μηνυμα????εγω στα μαυρα πανια κλαμα κακο να μην ξερω γιατι με χωρισε αυτος να μην απανταει ουτε σε μηνυματα ουτε σε τηλεφωνα ουτε σε σηματα καπνου μην σας πω.οι καλοι μου φιλοι εκαναν την παπια.μα γιατι σε χωρισε???εκανα την κυρια και του εστελνα μηνυματα αγαπης γινομουν κατινα και τον εβριζα ομως ουτε φωνη ουτε ακροαση.ΤΙΠΟΤΑ.μια μερα και αφου του εστελνα απειρα μηνυματα την ημερα μου απαντησε κατι ωραια γαλλικα και οτι η απαντηση που ψαχνω ειναι στην παρεαουλα μου.ο γκομενος(σορρυ κιολας) της φιλης μου του ειχε πει οτι με γουσταρει και οτι θελει να τη χωρισει για να ειμαστε μαζι και οτι και εγω ετρεφα αντιστοιχα συναισθηματα.βομβα που εσκασε στα μουτρα μου χωρις να το παρω χαμπαρι.και μου τα ελεγε μια αλλη φιλη μου οτι κατι βρωμαει σε αυτη την παρεα και εγω την ελεγα υστερικη.ο τυπος ειχε το θρασος να μου την πεσει στα ισα.μαζεψα τα μπογαλακια μου και εξαφανιστηκα απο ολους και απο ολα.εσβησα φβ εσβησα τηλεφωνα τα παντα.μου λειπει ο πρωην ο οποιος με θεωρει πουτ@ν@ και δεν πιστευει οτι εγω δεν ηξερα τι συμβαινει και γενικα δεν θελει ουτε να με ξερει.κανω παρεα μονο με μια κοπελα οποτε πηγαινω πατρα εχω κλειστει παλι στο σπιτι και δεν θελω να σκεφτομαι τιποτα και κανεναν χωρις να το πετυχαινω βεβαια.την αλλη βδομαδα κανω την κοιλιτσα αν δεν αναβληθει μιας και ειμαι και γκαντεμοσκυλο.τι θα γινει παρακατω θα δειξει...
19-10-2013, 18:27 #38172
λιλακος, μακελειό έγινε από όσα περιγράφεις.. μάζεψε δυνάμεις και αν αξίζει τον κόπο , κάνε μια προσπάθεια να προσεγγίσεις το παιδί, αν είναι έξυπνος και νιώθει σημαντικά πράγματα για σένα, θα το βρείτε το μίτο..
19-10-2013, 21:12 #38173
πιο πιθανο ειναι να κερδισω νομπελ η το λοττο γιωτα...
23-10-2013, 23:02 #38174
Λιλάκι,δεν αντιστέκομαι να ρωτήσω για τι ηλικίες μιλάμε.Είναι του δημοτικού συμπεριφορές αυτές.Απίστευτα ανώριμες κι επιπόλαιες.
Αλίμονο αν πιστεύαμε σε φήμες ειδικά για πρόσωπα με τα οποία έχουμε κάποια στενή σχέση και κατ'επέκταση εμπειρία,που οδηγεί
σε διαμόρφωση μιας προσωπικής κρίσης για το ποιοί είναι και πώς συμπεριφέρονται.Ακόμα χειρότερα δε να τα διαγράφουμε
από τη ζωή μας χωρίς καμία συζήτηση,εξήγηση,χωρίς καν να τους δώσουμε το δικαίωμα να τοποθετηθούν πάνω στο εν λόγω ζήτημα.
Εκτός αν ψάχναμε αφορμή να ξεκόψουμε,οπότε ασφαλώς και τη βρήκαμε.Πάντως άνθρωποι που μοιράζονται κάτι σοβαρό μεταξύ τους
δεν το προδίδουν τόσο ελαφρά τη καρδία,χωρίς να δώσουν ούτε μια ευκαιρία στη σχέση τους.Όπως και να'χει,πάρε το χρόνο σου
να επεξεργαστείς το γεγονός,αλλά μην κάνεις το λάθος να χρεωθείς κάτι από την ανωριμότητα του άλλου και τιμωρήσεις τον εαυτό σου.
Πληγώθηκες,τραντάχτηκε ο κόσμος σου,κατανοώ την τάση να κλειστείς στο καβούκι σου σε μια προσπάθεια αυτοπροστασίας,αλλά
αυτό δεν είναι ζωή.Γύρνα σελίδα μόλις νιώσεις έτοιμη κι εμπιστευόμενη το ένστικτό σου και τα σημάδια,ανοίξου και πάλι σε νέους ανθρώπους
κι εμπειρίες.Αυτό που λαχταράς δεν το βιώσες ακόμη για να παραιτηθείς τόσο νωρίς!Διδασκόμαστε από το παρελθόν και με τόλμη προχωράμε.
24-10-2013, 18:57 #38175
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση