Results 38,206 to 38,220 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-05-2014, 18:34 #38206
- 14-06-2014, 20:02 #38207
Κι αφού ήρθα Πάτρα από Θεσσαλονίκη μέσω Πάφου (μαρτυρικά αεροπορικά ταξίδια με αγαπημένη ωστόσο αποζημίωση στο ενδιάμεσο)
απολαμβάνω το δροσερό αεράκι και χαλαρώνω,προσπαθώντας να μπω σε διάθεση ανάλαφρη γιατί τελευταία είμαι πολύ ευσυγκίνητη.
Η χοληδόχος κύστη μου,η σκοληκοειδής απόφυση και κάμποσα μέτρα εντέρου σας αποχαιρετούν...Συγκινείστε βαθύτατα,το ξέρω!
Άμα σας πω πως όσο υψωνόμασταν στη Θεσσαλονίκη,είχα το χέρι μου στην κοιλιά μου και έκλαιγα που δε θα ξαναδούν την πόλη τους;
Που τα πάω ένα ταξιδάκι να τα ξεγελάσω στην Πάφο και καλά διακοπές,αλλά τελικά τα οδηγώ ύπουλα στην Πάτρα να τα πετάξω εκεί!
Ναι,δεν πάω καλά,διαβάζω τη σκέψη σας...Αν όλα πάνε κατ'ευχήν,θα τα πούμε πάλι. Αν όχι,είμαι ευγνώμων στα κιλά μου που σας βρήκα!
Όσοι ήρθαμε στενότερα κοντά θέλω να πάρετε κάτι δικό μου από το σπίτι μου να με θυμάστε. Να βοηθήσετε έτσι και στο ξενοίκιασμα,
που έχω έναν τόνο πράγματα εκεί μέσα!Όσοι ήρθατε,ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ! Έχουν δοθεί οδηγίες στους δικούς μου που με βρίζουν
ταυτόχρονα,αλλά κάνουν υπομονή ν'ακούσουν τι θέλω να γίνει μετά. Αν μου μέλλονται πολλά όμορφα ακόμη να ζήσω θα με υποστείτε
κι άλλο...Ευχαριστώ για τα μοιράσματα και τις στιγμές μας και σας αγαπώ (Μαρία Αλιφέρη) όλους,αλλά κάποιους πολύ πολύ πολύ!
Θα πακετάρω στο βαλιτσάκι μου και τις σκέψεις και τις ευχές σας μαζί με όσα φυλαχτά μας κρατώ μέσα μου. 27 φιλιά κι 72 αγκαλιές!
14-06-2014, 22:13 #38208
Καλή επιτυχία και γρήγορα να μας έρθεις πίσω να μετράς τις κατηφόρες όπως κάνουν κι άλλοι εδώ μέσα.
17-06-2014, 20:03 #38209
για όσους ενδεχομένως περιμένουν νέα για το Ναταλοκόριτσο και δεν έχουν ενημερωθεί, το χειρουργείο πήγε πολύ καλά και η ίδια κάνει τις ασκήσεις της και έχει καλή διάθεση αν και κουρασμένη. Εύχομαι και σε όλους όσους έχουν προγραμματίσει βιαριατρικές εγχειρήσεις καλή επιτυχία και σε αυτούς που την έχουν περάσει καλή ανάρρωση και καλά αποτελέσματα! Δύναμη και αισιοδοξία!!!
18-06-2014, 20:44 #38210
ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ ΝΑΤΑΛΑΚΙ!!!!
καλε ελλειψα καμποσο καιρο, και μολις ειδα πως το Ναταλακι χειρουργηθηκε... Απο καρδιας να ευχηθω σιδερενια και ολα τα καλα!!!!
υ.γ: Μεγαλη χαρα πηρα με την ειδηση, παρακολουθω το φορουμ χρονια τωρα ασχετα που γραφω σχετικα προσφατα και η βοηθεια που εχει προσφερει το Ναταλοκοριτσο σε ολους μας ειναι ανεκτιμητη!!!
18-06-2014, 21:23 #38211
Το Ναταλάκι μας πάει καλά, πέρασε η πρώτη δύσκολη μέρα και πορευόμαστε με πόνο και κόπο αλλά σταθερά προς τα εμπρός! Είμαι σίγουρη ότι πολύς κόσμος στο φόρουμ την έχει στο μυαλό του και της στέλνει θετική αύρα!
22-06-2014, 17:47 #38212
Τώρα αν σας πω πως δε θυμάμαι να έχω ξανανοίξει ποτέ αυτή τη θεματική ενότητα και μένω έκπληκτη με όσα διαβάζω...;
Αχ βρε NADINE, χαίρομαι πάρα πολύ που όλα πήγαν καλά και σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση, συναισθηματική και σωματική!
Δεν είχα ιδέα πως θα έμπαινες χειρουργείο... πιστεύω ήταν η καλύτερη επιλογή αυτή που έκανες
Περιμένω με αγωνία τα νέα σου και σου στέλνω την αγάπη και τα φιλιά μου!
24-06-2014, 22:48 #38213
Originally posted by Tassos67i
Και τότε θα χαϊδεύεις την κοιλιά σου αλλά όχι από λύπη :wink2:
να βαδίσω τα βήματα της Σάρας σε κανά δυό χρονάκια κι εγώ...
Πάντως σήμερα όπως ξάπλωνα ένιωσα για πρώτη φορά έγκυος!Αλήθεια!
Το πάχος μου ήταν πάντα ομοιόμορφο,αλλά τώρα μετά την επέμβαση
η κοιλιά μου έχει φουσκώσει κάμποσο κι όταν ξαπλώνω εξέχει.
Άσε που μου την έκαναν σχήμα πυραμίδας...ουφ...στο δια ταύτα:
Έτσι λοιπόν που την κοιτούσα κουνιόταν ρυθμικά. Σα να χτυπά η καρδιά
στο στομάχι σου ένα πράγμα!Δεν είναι βέβαια μωρό που κλωτσά(κλαψ,κλαψ)
είναι τα δόλια μου έντερα τα σοκαρισμένα που ψάχνουν τον μπούσουλα!
Λούλου και Μακάκι μου,αγαπημένες μου ζουζούνες,ευχαριστώ που δώσατε εδώ το στίγμα μου,
αλλά περισσότερο ασφαλώς που με κατευοδώσατε με πολλή αγάπη κι όλα πήγαν κατ'ευχήν!
nowwhat και Sethunya,σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την έγνοια σας!
Αρχίζω να πιστεύω κι εγώ πως αυτή η φορά θα κάνει επιτέλους τη διαφορά!Νισάφι πια!
Αύριο που θα είμαι πιο ξεκούραστη θα σας γράψω λεπτομέρειες για το χρονικό μιας Ριοεπέμβασης.
Προς το παρόν σας αφήνω μια από τις σημερινές πρωινές φωτογραφίες απ'το παραθύρι μου όσο περίμενα το εξιτήριο.
Ο πρωινός ήλιος κι ένα σμήνος χελιδόνια να μου τιτιβίζουν ευχές για καλό ταξίδι στο υπόλοιπο της ζωής μου. Σας φιλώ!
02-07-2014, 18:52 #38214
Nadiiiine! Πως είσαι, πως πάει η ανάρρωση; :duh:
03-07-2014, 11:03 #38215
Αργά και βασανιστικά,Sethunya μου!
Μετρώ τις μέρες σαν τους φυλακισμένους,που ετοιμάζονται να βγουν και πάλι έξω στον κόσμο.
Μέχρι τις 23/7 που θα κατέβω Ρίο για τα ράμματα και θα περάσω από τα υγρά στα στερεά καλομασημένα...
Είναι δύσκολες οι διατροφικές απαιτήσεις (κάθε μέρα το ίδιο πράγμα) κι ακόμη έχω πονάκια,άνω και κάτω "εκκρίσεις"
έχει χειροτερέψει και το γόνατό μου που δεν παίρνω τα χάπια του,έχω περιοριστεί και στο δωμάτιο που δε βγαίνω έξω...
Βέβαια δωμάτιο μπροστά στη θάλασσα,να μην το αδικήσω...είμαι κάπως αδύναμη φυσικά,αλλά δε λυγάν τα παλικάρια!
Εσύ πώς περνάς μέχρι τώρα το καλοκαίρι σου;Τι καλό σχεδιάζεις για τη συνέχεια;
03-07-2014, 11:19 #38216
nadin! και ολες σας κοριτσια ου γεια σας! ποσο μου λειψατε!
ναταλια χαιρομαι που πηρες αποφαση να κανεις κατι ακοη καλο για τον εαυτο σου. η σκεψη μου μαζι σου. τα καλυτερα ερχονατι γλυκεια μου! κανε λιγακι υπομον τωρα!
03-07-2014, 11:23 #38217
τα δικα μου κοριτσια, καλα δεν ειναι.
1. πηρα παρα πολλα κιλα-103 αισιως και οπρωτη φορα στο τριψηφιο
2. και το χειροτερο απο ολα...
εχασα το μωρακι μου. ναι ειχα μεινει εγκυος και απεβαλα. αυτη ειναι μια ληγη που ποτε δεν θα κλεισει....
και παντα θα κατηγορω τον εαυτο μου,οτι αν ημουν πιο υγιεις και με λιγοτερα κιλα ισως το μωρακι μου να ειχε σωθει
αλλα τι να κανω τωρα? απλα το αφηνω αγγελουδι να το προσεχει ο Θεος που διαλεξε να το παρει κοντα του
03-07-2014, 11:50 #38218
Καλώς την κοριτσάρα μας!
Λυπάμαι για την απώλεια σου...ούτε μπορώ να φανταστώ πόσα όνειρα σου γκρεμίστηκαν,
αλλά δε νομίζω πως ευθύνεσαι εσύ για να κατηγορείς τον εαυτό σου...Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου,
της ζωής,του σώματός μας και όσων μας επιφυλάσσει...καθημερινά συμβαίνουν σε όλους μας διάφορα ανεξήγητα...
Το σημαντικό είναι πως έχεις την υγεία σου,την αγάπη σου,είστε νέοι,γόνιμοι κι η ένωσή σας θα φέρει στον κόσμο το υγιές θαύμα σας!
Μόλις με το καλό περάσει αυτό το πένθος,θα κοιτάξατε και πάλι μπροστά,θα οραματιστείτε και θα δημιουργήσετε την οικογένειά σας!
Συμφωνώ που θέλεις να έχεις ένα ελαφρύτερο σώμα να υποδεχτεί το μικρό σου κι έχεις το καλύτερο κίνητρο όλων για να παίρνεις
δύναμη να συνεχίζεις δυνατά!Όλα θα πάνε μια χαρά,θα το δεις!Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμη...Στο χέρι μας είναι τα περισσότερα
που μας αφορούν...Κι όσο ζούμε,ελπίζουμε,συνεχίζουμ ε,αναπροσαρμοζόμαστε,διδασ κόμαστε,βελτιωνόμαστε,χαιρ όμαστε τη ζωή!
03-07-2014, 18:34 #38219
koritsaki μην απογοητεύεσαι. Θα υπάρξει κι άλλη φορά. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που απέβαλε. Κι επιπλέον υπάρχουν πολλές υπέρβαρες γυναίκες που κατάφεραν να βγάλουν εις πέρας τις εγκυμοσύνες τους επιτυχώς, οπότε δεν χρειάζεται να υποβάλεις επιπλέον τον εαυτό σου σε ενοχές. Δες το σαν μια εμπειρία ζωής, που πονάει μεν, αλλά κάποια στιγμή σου δίνει δύναμη και αισιοδοξία να προχωρήσεις στην επόμενη ευκαιρία. Σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα κι όσον αφορά το μικρό σου αγγελάκι, να το θυμάσαι με αγάπη και με γλύκα, όχι με πόνο! Ο Θεός το ήθελε μαζί του, για να στο φέρει πίσω κάποια στιγμή, πιο δυνατό και υγιές!
03-07-2014, 19:15 #38220
Originally posted by NADINE
Αργά και βασανιστικά,Sethunya μου!
Μετρώ τις μέρες σαν τους φυλακισμένους,που ετοιμάζονται να βγουν και πάλι έξω στον κόσμο.
Μέχρι τις 23/7 που θα κατέβω Ρίο για τα ράμματα και θα περάσω από τα υγρά στα στερεά καλομασημένα...
Είναι δύσκολες οι διατροφικές απαιτήσεις (κάθε μέρα το ίδιο πράγμα) κι ακόμη έχω πονάκια,άνω και κάτω "εκκρίσεις"
έχει χειροτερέψει και το γόνατό μου που δεν παίρνω τα χάπια του,έχω περιοριστεί και στο δωμάτιο που δε βγαίνω έξω...
Βέβαια δωμάτιο μπροστά στη θάλασσα,να μην το αδικήσω...είμαι κάπως αδύναμη φυσικά,αλλά δε λυγάν τα παλικάρια!
Εσύ πώς περνάς μέχρι τώρα το καλοκαίρι σου;Τι καλό σχεδιάζεις για τη συνέχεια;
Μόνο για το γόνατο ανησυχώ, γιατί δεν παίρνεις τα χάπια..; Απαγορεύεται;
Και για 'μενα είναι αργό και βασανιστικό το καλοκαίρι, με συνεχή αγώνα για να χάσω κάποια κιλά και όταν επιτέλους πάω διακοπές να νιώθω καλά με τον εαυτό μου.
Ζέστη, ζέστη και δεν έχω και παράθυρο στη θάλασσα :P
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....