ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2549
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2549 of 2553 FirstFirst ... 1549204924492499253925472548254925502551 ... LastLast
Results 38,221 to 38,235 of 38289
    Senior Member
    Να νιώθεις ήδη καλά με τον εαυτό σου!Είμαι σίγουρη πως έχεις πολλά για να νιώθεις περήφανη!
    Κι η χαλάρωση των διακοπών θα σ'επιβραβεύσει για όλο αυτόν τον κόπο εργασίας μέσα στη ζέστη!
    Μακάρι να χάσεις τα κιλά που θέλεις,αλλά δυο πάνω δυο κάτω δεν κάνουν ουσιαστικά τη διαφορά
    στο πώς θ'απολαύσουμε τις διακοπές μας και πόσο καλά οφείλουμε να νιώθουμε με τον εαυτό μας...
    Κάθησε λίγο κι αναλογίσου όσα υπέροχα είσαι και μέχρι τώρα κατάφερες και πάρε δύναμη απ'αυτά!
    Κι αφέσου στο καλοκαίρι αυτό να χαράξει ευχάριστα ανεξήτιλες αναμνήσεις στις αισθήσεις σου...

Όσο για μένα,αν και δεν έχω ζυγαριά,ήδη έχω αλλάξει.Έχω ξεπρηστεί κάμποσο και σίγουρα έφυγαν κιλά,
    αλλά ταυτόχρονα είμαι και αδύναμη,χλωμή,με μαύρους κύκλους...Θα περάσει ο μήνας και θα καρδαμώσω
    όμως με το που θα μπορούμε να τρώμε μικροπόσότητες πιο νορμάλ διατροφής,οπότε υπομονή ν'ανθίσει
    εκείνη η δόλια λεμονιά στη γειτονιά!Τα χάπια για το γόνατο δε με αφήνει προς το παρόν να τα πάρω ο Καλφ.
    γιατί όλα είναι φρεσκοκομμένα μέσα μου κι ήδη παίρνω τα συμπληρώματα διατροφής που επιβάλλονται
    εφ'όρου ζωής με την επέμβαση αυτή.Συν του ότι είμαι όλη μέρα καθιστή για να πίνω όσα πρέπει και κρέμεται
    και δεν ξεκουράζεται το πόδι μου.Αλλά οκ...Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται κι όλα θα πάνε μια χαρά!

Senior Member
    κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τις γλυκειες κουβεντες.
    ειναι αβασταχτη η απωλεια, ειναι αυτο που καμια γυναικα δεν θα επρεπε να νιωθει.
    μολις γυρισα απο επανελεγχο στο νοσοκομειο και μου ειπαν οτι τελειωσαν ολα. ειμαι "καθαρη" και χωρις μολυνση κλπ.
    τουλαχιστον νιωθω καλα που οργανισμος μου μονος του αρχισε και τελειωσε μια εγκυμοσυνη και δεν χρειαστηκε ιατρικη παρεμβαση.
    το καλο νεο ειναι οτι εξαφανιστηκαν οι πολυκυστες απο τις ωοθηκες μου και τα ορμονικα μου ειναι καλα.

οποτε γλυκεια μου ναντιν νομιζω ειαι ετοιμη για να παω ξανα στα θαυματα
    τωρα που ξερω ποια πραγματικα ειναι τα θαυματα
    τωρα που ξερω τι πραγματικα θελω απο τη ζωη μου
    και ναι εχεις δικιο, εχω το καλυτερο κινητρο για να χασω τωρα κιλα!

Senior Member
    Υπέροχα τα νέα σου,κοριτσάκι!Το σώμα σου επανήλθε πλήρως από αυτό που πέρασε και με το παραπάνω
    αφού εξαφανίστηκαν κι οι πολυκυστικές!Θα ρίξουμε λίγο και το βάρος μας σιγά σιγά κι όλα θα είναι πανέτοιμα!
    Το ψυχολογικό κομμάτι είναι άλλη βέβαια υπόθεση,αλλά αναθαρρεί όσο να'ναι με τα αισιόδοξα αυτά νέα
    και γιάνει όσο περνά ο καιρός...Εξάλλου είμαστε σε σημαντικό σχέδιο δράσης τώρα!Σχεδιάζουμε,ονειρευόμ αστε,
    είμαστε πολύ απασχολημένες για ν'ασχολούμαστε με το παρελθόν...Έλα ν'ανεβαίνουμε τώρα που όλα πάνε τέλεια!

Senior Member
    Τι κάνει η Ράνα μου;Καιρό έχω να μάθω νέα για το γεροντάκι μου!Εύχομαι να του δίνει και να καταλαβαίνει!
    Όχι πως οι υπόλοιπες εξαφανισμένες δε με νοιάζετε,αλλά να'ναι καλά το fb για τις περισσότερες από σας...

Nadine, σμουτς!

:thumbup:

Senior Member
    Καλημέρα στα θαύματα μας όλα!
    Πριν λίγο καιρό έκλεισα τα 40, και λέω στον εαυτό μου πως άφησα πίσω σαράντα θαύματα μαζί με τα σαράντα κύματα..
    Πεθύμησα την παρέα μας, την εποχή που τα θαύματα όποια ονομασία τόπικ και να είχαν, ήταν ζωντανά από κοριτσοκουβέντες, ενίοτε με τις επισκέψεις του αντρικού πλυθησμού του φόρουμ..
    Τη νοσταλγώ την εποχή αλλά καταλαβαίνω πως τώρα είμαστε στη χάση του φεγγαριού, κάποια στιγμή ίσως βρεθούμε στη φέξη του και ξανασυναντηθούμε...
    Μακ-ιααααα!

Μακ, χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!

Αν και δεν ήμουν στο φόρουμ όταν αυτό το τόπικ ήταν ενεργό και ακμαίο, θα ήθελα να το δω να ζωντανεύει πάλι!

Τί λέτε, αξίζει να προσπαθήσουμε; :wink1:

Senior Member
    Χρειάζεται ένα θαύμα να ξαναζωντανέψουν τα θαύματα,
    εκτός αν το πάρουμε πάνω μας και σιγά σιγά
    μας ακολουθήσουν κάποια παλιά και κάποια νέα μέλη.
    Άμα το θέλει το Μακάκι μου,εγώ είμαι μέσα.Για το Μακάκι,ρε γαμώ το!
    Αλλά μη μιλάμε για παπουδίλες,μεσηλικάκι και γεροντάκι,οκ?
    Επίσης πρέπει οπωσδήποτε να βρω νέο τίτλο!Αυτός σκούριασε!

Έχεις τίποτα υπ' όψιν για τίτλο;

Senior Member
    Όχι φυσικά.Αυτό πάντα μου έρχεται κατακούτελη φλασιά...
    Αλλά άμα σου έρχεται τίποτα εσένα...γίνε η καλεσμένη μου.

Τον τίτλο πρέπει να τον βάλει κάποιος που κατέχει αυτό το θέμα από τη γέννησή του...

Senior Member
    Κοινώς...πλένουμε τα χεράκια μας οι υπόλοιποι...καλάαααα

Originally posted by NADINE
    Κοινώς...πλένουμε τα χεράκια μας οι υπόλοιποι...καλάαααα
    Όχι! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο! :smilegrin:

Απλά, ειλικρινά το λέω, ό,τι και να σκεφτώ εγώ, σίγουρα θα υπολείπεται σε φαντασία και αισθητική αυτού που μπορείς να σκεφτείς εσύ! :wink1:

Senior Member
    Ευχαριστώ,Τάσο μου,για την πρόταση,αλλά νομίζω το θέμα "θαύματα" εξαντλήθηκε.
    Η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης,αλλά η μοναδικότητα την έφαγε λάχανο...
    Από την άλλη πάντα προσπαθώ να βρίσκω έναν τίτλο επίκαιρο με τη φάση που περνάμε
    και συνήθως μου έρχονται τραγούδια στο νου κι έτσι κάπως βγαίνει κι η φλασιά,που λέγαμε.
    Ήδη από χθες μουρμουρίζει το μυαλό μου ένα τραγούδι...Και καθώς πάντα βάζω το πρώτο,που μου έρχεται...

---> ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ : ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Με την ευχή να ξαναβρεθούμε λοιπόν κι εμείς... Με γειά μας!

Με γειά το καινούριο μας όνομα! :wink1: