Results 38,236 to 38,250 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
11-09-2014, 19:16 #38236
Originally posted by NADINE
Ευχαριστώ,Τάσο μου,για την πρόταση,αλλά νομίζω το θέμα "θαύματα" εξαντλήθηκε.
Η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης,αλλά η μοναδικότητα την έφαγε λάχανο...
Από την άλλη πάντα προσπαθώ να βρίσκω έναν τίτλο επίκαιρο με τη φάση που περνάμε
και συνήθως μου έρχονται τραγούδια στο νου κι έτσι κάπως βγαίνει κι η φλασιά,που λέγαμε.
Ήδη από χθες μουρμουρίζει το μυαλό μου ένα τραγούδι...Και καθώς πάντα βάζω το πρώτο,που μου έρχεται...
---> ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ : ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
Με την ευχή να ξαναβρεθούμε λοιπόν κι εμείς... Με γειά μας!
Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια
που θυμάσαι και θυμάμαι
τίποτα δε χάθηκε ακόμα
όσο ζούμε και πονάμε
χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια
μόνο τρόπο να κοιτάνε
Κι αν άλλάξαν οι φίλοι μας λιγάκι
αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας
- 12-09-2014, 20:04 #38237
Originally posted by fat capricorn
Οταν ακούω τον Ανδρεάτο είναι σαν να ακούω τον ήχο της θάλασσας που με ταξιδεύει...
να σου πει πόσο σοβαρή είναι η περίπτωση σου...Ξέρω ακριβώς γιατί σου συμβαίνει αυτό!
---> ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ : ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ
Πήγε και το είπε στις θάλασσες,ο αλήτης! Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι,όμοιος ομοίω αεί πελάζει και τα σχετικά...
05-10-2014, 08:40 #38238
Καλημέρα,μάτια μου!
Ξύπνησα σπιτάκι μου μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες περιπλάνησης σε διάφορα σπίτια και νοσοκομείο
κι αν και δε σταμάτησαν τα νυχτερινά ζόρια,η χαρά μου που επέστρεψα και σιγά σιγά θα χτίσω και πάλι
την κανονικότητά μου είναι τεράστια! Σε λίγο θα βγουν τα πράγματά μου από τα διάφορα νεσεσεράκια
και τσαντούλες τους,θα βρει το καθένα και πάλι τη θέση του ανάμεσα και στα υπόλοιπα ,μέχρι ασφαλώς
να μου λείψουν πάλι τα ταξίδια και κάποιες αγκαλιές,να βρω λίγες μέρες και να την κάνω μ'ελαφρά!
Κατέβηκαν και τα παπλώματα,οι ζεστές φλις ρομπίτσες,οι χνουδωτές κάλτσες και σε λίγο που τελειώνω
την πολυβιταμίνη μου θα ξυπνήσει κι η καφετιέρα με τον πρώτο ζεστό καφέ! Ξεκινά μια όμορφη Κυριακή!
--->ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ : ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΜΕΡΑ
Ξύπνησα κεφάτη το πρωί
έδιωξα από πάνω μου την γκρίνια
έγιναν τα μάτια μου λουστρίνια
πήρα τη ζωή μου απ` την αρχή
Κοίταξα την πόλη τρυφερά
έδιωξα το σύννεφο το γκρίζο
ένιωσα σαν άστρο να γυαλίζω
μέσα σε ανθρωπάκια σκοτεινά
Αλλιώτικη μέρα
ανάβω φωτιά
σου λέω καλημέρα
σε παίρνω αγκαλιά
Αλλιώτικη μέρα καλό ξαφνικό
μαζί με όλα τ` άλλα και μένα αγαπώ
μ` αγαπώ
Μέτρησα τον κόσμο δυό φορές
μέσα στα απλά είναι τα ωραία
όπως όταν είμαστε παρέα
τι καλό που κάνει ένας καφές
Μέσα απο παράπονα συρτά
ξέφυγαν κι αλλάξαν οι ρυθμοί μου
σήμερα γιορτάζει η ψυχή μου
κι όλα θα τα δω χρωματιστά...
05-10-2014, 08:50 #38239
Τέλειο το σκηνικό που περιγράφεις, μόνο κάτι του λείπει, τι του λείπει, τι του λείπει; ...
05-10-2014, 09:11 #38240
Αφού ξέρεις τη σειρά των πραγμάτων...
Πρώτα θα καθαριστούν όλα όπως πρέπει,να φύγει η σκόνη της απουσίας
και μετά θα είναι η τέλεια στιγμή να γεμίσει ο χώρος από την αγάπη σου!
05-10-2014, 09:21 #38241
καλημέρα και από μένα!
Το δικό μου σκηνικό αυτό το πρωϊνό είναι το πορτοκαλομωβ couvre-lit που συνοδεύει το φθινόπωρο τούτο, ο καφές μου ακόμη κρύος μια και περιμένω πιο δροσερές δροσιές για να φτιάξω τον πρώτο μου επίσημο ζεστό καφέ της χρονιάς.. Μια υπέροχη κυριακάτικη ησυχία στη γειτονιά που βλέπει μάλλον ακόμη όνειρα και μια γερή δόση χαμόγελου για τη χαρά του να υπάρχει Κυριακή...
Σήμερα θα αρχίσω την "Καρδερίνα", (Donna Tartt), το αναγνωστικό μου φθινόπωρο καλά κρατεί, αργότερα θα σιδερώσω ρούχα και κουρτίνες, δουλειές και χαρά που μπορώ να είμαι καλά κάνοντάς τες..
05-10-2014, 09:34 #38242
Να σου κελαηδήσει τις πρώτες της λέξεις η Καρδερίνα σου στον καναπέ,που νιώθει Ναταλομοναξιές...
Αρκετά με την κρεβατοκάμαρα! Έχει κι άλλους χώρους το σπίτι,εξίσου φιλόξενους...Τα φιλιά μου σε κάθε τ.μ.!
23-10-2014, 21:11 #38243
Nadineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
where are you???
Έχουμε ανησυχήσει λίγο.
Μούτρα μας κρατάς; :smilegrin:
26-10-2014, 13:59 #38244
Nadine, ακόμα και μούτρα να μας κρατάς,
τουλάχιστον στείλε ένα post με μία τελεία μόνο, -> "."
για να ξέρουμε ότι είσαι καλά!
27-10-2014, 18:59 #38245
Γιατί καλέ να σας κρατήσω μούτρα; Τι ενοχικές σκέψεις είναι αυτές,Ράνα,Ράνα Μαντζουράνα;!
Εκτός αν όντως κάτι έκανες και δεν είμαι ενήμερη. Πες μου να ξέρω τι μούτρα να φορέσω! Μολόγααααα!!!
Μακενημερώθηκα κι ανταποκρίνομαι -> "." Είμαι καλά,απλά είχα πολλά τελευταία συν του ότι δεν έχω internet και σταθερό
στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη εδώ και τρεις μέρες.Μόλις ήρθα στο πατρικό μου και στον 21ο αιώνα της τεχνολογίας
και μπήκα για ένα τζα κι αντίο...μάλλον κι επαναγράφειν για να μη μου πάθεις Ναντινοστερητικά...Εύχομαι να μου είστε όλοι καλά
σε υγεία και διάθεση και ν'απολαμβάνετε τις αργίες αυτών των ημερών καθώς και να καμαρώσετε τα παιδιά σας να παρελαύνουν,
οι μανούλες.Ετοίμασα κι εγώ την κάμερά μου...'Εχω πολύ πράγμα αύριο...Πολλοί από τους φίλους μου ( =παιδιά των φίλων μου)
συν πρώτη του φορά το πνευματικό μου μεγάλο τέκνο! Να μου σας προσέχετε! Και ντυθείτε ζεστά! Φιλάκια πολλά πολλά!
27-10-2014, 19:03 #38246
Ποιος και γιατι θα σου κακιωνε εσένα ματζουράνα????
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην αρχηγο! Να χαίρεσαι τους δικούς σου κ να σε χαιρονται
27-10-2014, 22:42 #38247
κορίτσια, μην ανησυχείτε, όταν θα σας πιάνουν τα ναταλοστερητικά, θα κάνω εγώ την μακ-ενημέρωση και θα μας λέει η ακριβοθώρητη και κανα γεια από εδώ... φιλιά σε όλες!
Σήμερα είμαι χαρούμενη αν και κοψομεσιασμένη γιατί το σπίτι μου ντύθηκε χειμώνα και είναι στρωμένο και κουρτινοαλλαγμένο και μοσχομυριστό από άκρη σε άκρη... με κάτι τέτοια μικρά της ζωης, παίρνω μεγάλη χαρά..που να έρθει και ο άλλος μήνας που θα αρχίσω τα χριστουγεννιάτικα.. εκεί θα έρθουν οι μεγάλες κ*&%ες, χιχιχι.
28-10-2014, 01:01 #38248
Επιτέλους μπήκες Nadine!
Originally posted by NADINE
Εκτός αν όντως κάτι έκανες και δεν είμαι ενήμερη. Πες μου να ξέρω τι μούτρα να φορέσω! Μολόγααααα!!!
Με φουντούκια. (διπλή η αμαρτία)
Αλλά ορκίζομαι ότι ήταν μικρό το κομμάτι!!! :smilegrin:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
Ποιος και γιατι θα σου κακιωνε εσένα ματζουράνα????
Originally posted by Mak
Σήμερα είμαι χαρούμενη αν και κοψομεσιασμένη γιατί το σπίτι μου ντύθηκε χειμώνα και είναι στρωμένο και κουρτινοαλλαγμένο και μοσχομυριστό από άκρη σε άκρη... με κάτι τέτοια μικρά της ζωης, παίρνω μεγάλη χαρά..που να έρθει και ο άλλος μήνας που θα αρχίσω τα χριστουγεννιάτικα.. εκεί θα έρθουν οι μεγάλες κ*&%ες, χιχιχι.
Μήπως θα μπορούσες να ντύσεις και το δικό μου σπίτι "χειμώνα";;;
Τόσες μέρες κρύο και δεν έχω κατεβάσει ακόμα ούτε τις χειμωνιάτικες πυτζάμες μου απ' το πατάρι!
Καλοκαιρινές φοράω και τουρτουρίζω!
Μαντζουράνα <- βαριέται να κουνήσει!!! :starhit:
28-10-2014, 10:11 #38249
Ρανάκι,
εγώ πάλι πετάω τη σκούφια μου στις αλλαγές των εποχών , ειδικά αυτή του φθινοπωροχειμώνα που διαδέχεται το καλοκαίρι γιατί ψοφάω για αλλαγές ατμόσφαιρας στο σπιτάκι! Είναι λυτρωτικό συναίσθημα η τακτοποίηση και το ξεκαθάρισμα, το πέταμα των περιττών της προηγούμενης εποχής(αυτό ας το δούμε και λίγο μεταφορικά) , η ανανέωση με ανεβάζει και την επιδιώκω!
Κάνε την αρχή, και που ξέρεις , ίσως σε συμπαρασύρει και σένα το καλωσόρισμα των κρύων και του χουχουλιάρικων σκεπασμάτων και ρούχων!
12-11-2014, 01:33 #38250
--->ΑΡΛΕΤΑ : ΕΡΩΤΙΚΟ
Καληνύχτα...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση