Results 38,266 to 38,280 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
30-11-2014, 13:29 #38266
καλημέρα, κάτι χλωμές αχτιδούλες πάνε να χαλάσουν τον υπέροχα μουντό χειμωνιάτικο ουρανό της Αθήνας, αλλά τα σύννεφα αντιστέκονται με σθένος και, κραταιά, απομακρύνουν τα απομεινάρια μιας άλλης εποχής που δε λέει να αφήσει τα εγκόσμια..
Ελάκιον, είσαι και σήμερα το ίδιο αισιόδοξη, το ίδιο ξεκούραστη και δυναμική? Κράτα γερά και εγώ μαζί σου..Βάλε ακόμη ένα ξύλο στο τζακάκι σου και εγώ νοητά πίνω τον κυριακάτικό μου καφέ μαζί σου, με σοσονάκια μάλλινα και φλις κουβερτάκι στα πόδια...
Είμαι λίγο άτονη και αδύναμη σήμερα, ίσως από κάποιο κρύωμα που με φλερτάρει, δουλεύω τα διαγωνίσματα των μαθητών μου, διορθώνω και ετοιμάζω καινούρια τεστς, σέρνω τη ματιά μου στο σπιτάκι και παίρνω τη χριστουγεννιάτικη εικόνα του σαν φάρμακο στη σημερινή μου ασθενική ύπαρξη..Η αγάπη μου απέναντι παλεύει με τη δικιά του δουλειά πάνω από ένα λάπτοπ, τον κοιτώ και χαζεύω από ζεστασιά.. Χαζοβιολίζω επικίνδυνα, το ξέρω, αλλά τι όμορφο, μετά από χρόνια σκοτεινιάς και ανερμάτιστων περιπλανήσεων στο ανεκπλήρωτο..
Σας στέλνω τα μακ-ια μου με μια εικόνα που αγαπώ, κλεμμένη από την quierida hija.... κα ας γέρνουμε που και που , κι ας μας ξυρίζει το κρύο, κι ας γδέρνει το κύμα, εμείς αγαπάμε τη θάλασσα και τα πλάσματά της..
- 09-12-2014, 14:40 #38267
Είναι χειμώνας,Τρίτη μεσημέρι,
εσύ μ' αγαπάς κι έξω βρέχει...
Βγάζουν οι σταγόνες μουσική
κι ένα ποτάμι μέσα μας τρέχει...
---> ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ : ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΛΙΩΝΩ
Α! Κι εννοείται είμαστε στο Παρίσι!
Σας προσκαλώ να ζήσουμε το όνειρό μας! Έστω στη φαντασία μας για λίγο...
Τα φιλιά μου σ'όλα τα αγαπημένα μαύρα μου μάτια! Να μου σας προσέχετε!
29-12-2014, 04:33 #38268
Κορίτσια μου χρόνια πολλά!
Εδώ είμαι κι εγώ! Και μου εχει λειψει τόσο πολυ το παρεακι μας!
Καλωσορισατε νέα πιτσουνακια!
Παλιοί γνωριμοι μου ,τώρα, σας ευχαριστώ για τα γλυκά λογια.
Ενα παραπανω ευχαριστώ στη μακ και για την πριβέ υποστήριξη εκείνες τις δύσκολες ώρες.
Ελακι τα καλυτερα έρχονται! Σου εύχομαι τα καλύτερα να συμβούν το Μάρτη!
Ναταλακι και τα δικά σου καλυτερα στο δρόμο είναι,σχετικα με την αλλαγή! Γιατί κατα τα αλλά νιώθω πως εχεις βρει τη γαλήνη και την ευτυχία σου!
Δώρα μου συλλυπητήρια κι απο μένα. Πάντως το νησί σου είναι ομορφο και είμαι σίγουρη οτι κάτι όμορφο θα σου φέρει κι εσένα!
Τα δικά μου...
Έχουν περάσει σχεδόν 6 μηνες... Καπου τώρα θα γεννουσα..
Δεν ξέρω αν το ξεπέρασαν. Πάντως η ζωή με έκανε καποιες φορες να το ξεχναω, κι αυτό μου φαινεται τραγικό.
Εκείνοι οι 2 μηνες ηταν οι πιο ευτυχισμενοι της ζωής μου. Και μου λείπουν τόσο πολύ.
Αλλά νέα, πολλά και διαφορα-και αδιάφορα. Πχ πήραμε σπίτι (φυσικα με τεράστιο δάνειο, αρα δεν το πήραμε εμείς αλλά η τράπεζα, αλλά τελοσπαντων έχουμε την ψευδαίσθηση ότι είναι δικο μας) , η μαμά μου μετακόμισε μαζί μας για να μας φροντίζει για να τρώω σωστα και να μην κουραζομαι κλπ για να ξαναμεινω έγκυος. Γλυκό από μέρους της και περνάμε καλά με την παρέα της κι γω και ο άντρας μου, αλλά μωρο ακόμη γιοκ. Ξεκίνησα μεταπτυχιακό...για φανταστείτε με τι θέμα... Παιδιά!
Ο άντρας μου έχασε τη δουλειά του παραμονη- κι εννοώ 24\12. Είμαι ομωςαισιοδοξη οτι θα βρει αλλη σύντομα, μιας και δεν ζούμε στην Ελλάδα (επεξήγηση για τις καινούριες) ουτε που με ενοιαξε, νομιζω έχω μαθει πλεον οτι στις επιχειρήσεις, για να μην πω στον κοσμο γενικότερα δεν υπάρχει ηθική.
Τεσπα ασήμαντα όλα.
Ξέρετε τι ήθελα μωρέ κοριτσια?
Ενα πανηγύρι σε χωριό, καθίσματα κάτω απο τα πλατανια, ρετσίνα και τσίκνα απο σουβλάκια,
Κι εγώ όλο το βράδυ να χορεύω μπαιντουσκα.
Ειμαι βουκολικό κοριτσι, τι να κάνουμε?
Σας φιλώ!!!
29-12-2014, 09:35 #38269
καλημέρα κοριτσάκι μας! Να έχεις όσα ζήτησες στις ευχές και τις προσευχές σου, κυρίως να έχεις την αγάπη γύρω σου και μέσα σου και όλα θα έρθουν γλυκά και ήρεμα...
Η τελευταία σου εικόνα , η βουκολική, με ενθουσίασε! Πόσο έχω επιθυμήσει και εγώ κυκλωτικούς χορούς, μπαϊντούσκες και ζωναράδικους, αχ!
Να συνεχίσεις να είσαι αισιόδοξη και ζωσμένη από τη ζεστασιά των δικών σου!
21-01-2015, 09:49 #38270
Ας φέρω το τόπικ μας από το 2014 στο 2015...
Καλή μας χρονιά,ευλογημένη με ό,τι χρειάζεται ο καθένας,για να περάσει κάθε της μέρα με χαμόγελο κι αίσθηση πληρότητας!
Σπουδαία πράγματα θα συμβούν φέτος,το νιώθω! Με όλη μας την καλή θέληση και δύναμη συν λίγη τύχη,φύγαμε για τα θαύματα!
Από το συγκεκριμένο του κοριτσακίου μας μέχρι το απροσδιόριστο όποιου λαχταρά κάτι συγκλονιστικό να του συμβεί να ταράξει
τα λιμνάζοντα νερά της ρουτίνας,εύχομαι να τ'αξιωθούμε και να ζήσουμε στο έπακρο όλη τη χαρά που στα όνειρά μας φαντάζει να έχουν.
03-04-2015, 00:42 #38271
Κι ύστερα ήρθε η Άνοιξη...
Όλα της τ' άνθη και τ'αρώματα,τα ταξίδια του έρωτα και της ψυχής,
να λυγίσουν και τις τελευταίες αντιστάσεις της λογικής...
--->Ella Fitzgerald sings So in Love by Cole Porter
05-04-2015, 23:04 #38272
Κόρη μ', ίχα μ', της καρδιάς μου παιδί που δεν έκαμνα ποτέ αλλά έγινες εσύ- και μου γεμίζεις την καρδιά με το πούπουλο της ψυχής σου. Απόψε ήθελα πιο πολύ Άνοιξη από αυτή που λες από πάνω πως λυγίζει τη λογική. Να μυρίσω τα λουλούδια στις γειτονιές που περνάμε όταν ελεήσουμε να βγούμε από το αυτοκίνητο και να πάρουμε για λίγο τη στράτα με τα πόδια.. να με κρυώσει πιο πολύ η δροσιά της Πασχαλιάς που έρχεται.
Αλλά παράπονο δεν έχω. Έχω εσένα. Και τα λόγια σου κάθε φορά που θολώνω, αμφιταλαντεύομαι, με αμφισβητώ, με στριμώχνω στη γωνία με φόβους.
Που είστε κοράσια και κοπέλια?
Σε ποια μήκη και ποια πλάτη του κόσμου τούτου?
Εγώ είμαι κάπου εδώ, στις γειτονιές αυτής της άχαρης αλλά και γοητευτικής κατά καιρούς πρωτεύουσας, χαίρομαι με κάτι μικρούλια όπως να πάρω καινούριο δίσκο και μπωλάκια, να παραγγείλω ένα βιβλίο μιας συγγραφέως που μου τράβηξε το ενδιαφέρον, να αγκαλιάσω το αγαπάκι.
Εσείς με τι χαίρεστε τελευταία?
06-04-2015, 15:48 #38273
Το πόσο μου λείπετε... δεν περιγραφεται!
15-04-2015, 22:23 #38274
Γειά σας κορίτσια μου............................................ .............
Έυχομαι να είστε όλες καλά,σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω......
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου........
31-05-2015, 22:57 #38275
Σε λίγα λεπτά ξημερώνει καλοκαίρι! Το καλοκαίρι του 2015, που θα ζήσουμε μία μόνο φορά!
Το σώμα θα κρυφτεί λιγότερο στην ύλη, ο ήλιος θα παρηγορήσει τη μοναξιά του δέρματος
κι η θάλασσα θα ξεπλύνει τη σκόνη της λαχτάρας, χαρίζοντας λίγη από την ελευθερία του βυθού της.
Ευχή μου να του αφεθούμε χωρίς αλλότριες αντιστάσεις του "πρέπει", με όλη την ορμή του "θέλω" ,
που πήρε την πιο δυνατή του ανάσα για να ριχτεί με μακροβούτι στα σμαραγδένια του νερά. Σας φιλώ!
Αν η ζωή μου είναι μια μέρα
Είναι ακόμα μεσημέρι
Δε θέλω πόρτα για χειμώνα
Θέλω να βγω στο καλοκαίρι...
---> ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ : ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
03-05-2016, 13:01 #38276
Και πέρασε το καλοκαίρι και κολυμπήσαμε τις στιγμές του
και φύσηξε το φθινόπωρο και σκόρπισε τα νεκρά φύλλα
και λούφαξε ο χειμώνας σε αγαπημένες ζεστές αγκαλιές
και διανύει τον τελευταίο της ολάνθιστο μήνα η άνοιξη
πριν δώσει τη σκυτάλη της σε ένα ακόμη καλοκαίρι...
Κι είμαστε σκορπισμένες ανάσες στο πέρασμα των εποχών,
ελπίδες - κεριά που τρεμοπαίζουν, άλλοτε δυνατά κι άλλοτε ξέψυχα,
σε μια προσπάθεια να πλησιάσουμε την ψυχή και την αλήθεια μας...
Ελπίζω να αφήνεστε στο όνειρό σας να σας ταξιδέψει μακριά...
Σας γλυκοφιλώ!
---> ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : ΤΑΞΙΔΙ
Λουλούδια και τραγούδια και τάματα
σου φέρνω να στεγνώσεις τα κλάματα
Πράσινους κήπους θα απλώσω να ξαπλώσεις
Κι αν λίγο με νοιώσεις το γέλιο σου θα δω
Κι όσα σε πνίγουνε δάκρυα κι όσες πίκρες
Στη θάλασσα ρίχτες το γέλιο σου να δω
Στον ύπνο και στο ξύπνιο και στ' όνειρο
Σκοτάδι δίχως τέλος και όριο
Μα εγώ θ' ανάψω κεράκια τα όνειρά μου
Αγάπη δικιά μου στο φως τους να σε δω