Results 376 to 390 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
12-03-2009, 18:54 #376
Χανελέλι μου,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ !!!
Υπό την προϋπόθεση όμως πως τρέφεσαι κανονικά και δεν κάνεις τις γνωστές χαζομαρίτσες,αλλιώς τα παίρνω πίσω!
ʼντε,την χάσαμε την πρώτη δεκάδα κι αυτή είναι και η πιο δύσκολη!Τώρα μ'ανανεωμένη ψυχολογία και νέα γκαρνταρόμπα,
συνεχίζουμε απτόητες και για τα επόμενα!Μπράβο,καρδιά μου!Να φεύγουν σιγά σιγά όλα όσα μας εμποδίζουν να πετάξουμε!(και να χορέψουμε!)
Και εννοείται πως σε πιστεύω πως μπέρδεψες τις μέρες,εκτιμώ την εξομολογητική σου ειλικρίνια κι ελπίζω στην καλή μας συνέχεια!
Στο σημείο αυτό οφείλω να ευχαριστήσω το μέλος νούμερο 5 (Barb),που αμέσως έσπευσε ν'αναλάβει χρέη προέδρου
και να επιπλήξει το μέλος 3 (Hanelle) για την ατασθαλία ζυγίσματος!Ο πρόεδρος δεν το βλέπει ως υποχθόνιο πριόνισμα της θέσης του,
αλλά ως χείρα βοηθείας(λόγω συναίσθησης του όγκου των υποχρεώσεων που του έχουν ανατεθεί),κινήση που κι ίδιος ενθαρρύνει!
- 12-03-2009, 20:59 #377
Την καλησπέρα μου κορίτσια!!! Δε σας ξεχνώ, σας διαβάζω καθημερινά αλλα δε προλαβαίνω να σας γράψω καθότι είναι βαρύ το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας. Θα σας γράψω αναλυτικά αύριο, που είναι και η μεγάλη μέρα. Πρόεδρε, δε ξεχνώ την υποσχεσή μου (πρώτη, πρώτη θα έρθω στο μάθημα). Σας γλυκοφιλώ!!!!!!
12-03-2009, 21:25 #378
Καλησπερα κι απο μενα!Βλεπω οτι απο σημερα η ομαδα ξεκινησε την απωλεια!!! Μπραβο Χανελ!!! και σε πιοοοοοο κατωτερα την αλλη βδομαδα... Εγω θελω να ζυγιζομαι καθε Σαββατο μπορω? Επισης αν δεν ξεκινησουμε να γραφουμε τι τρωμε καθημερινα εγω θα συνεχισω να γραφω στην ww, δεν μπορω βρε παιδι μου, το χω αναγκη...ειναι σαν δια μαγειας οταν το κοιταω στο pc να βλεπω τα στραβα και τα ισια...
Κυρια προεδρε αυτα ηταν τα αιτηματα μου, σας παρακαλω να κοιταξετε τα αιτηματα μου και παρακαλω για δικες σας απαντησεις συντομα...
Αλαλουμακι εχεις δικαιο ολες πρεπει να βαλουμε τικερ με τα τωρινα κιλα, αντε μηπως οταν τα βλεπουμε το παιρνουμε αποφαση για ραψιμο στοματος.
Σας φιλω και καλη αυριανη!
12-03-2009, 22:27 #379
Αγαπημενη μου Ναντιν,οχι δεν εκανα σαχλαμαριτσες!!Φανταζεσαι πως ενιωσα!!Ειλικρινα νομιζα πως ηταν Παρασκευη,αφου σηκωθηκα παραπατωντας(ατιμα φαρμακα!) μεχρι το μπανιο να ξετσιτσιδωθω να ζυγιστω!!Και μετα διαβαζω το ποστ της Barb και λεω τι λεει καλε?Ειχα αρχισει αν γραφω οτι δεν μας λειπει καμια μερα στη Φιλανδια και τετοια...Και μια ανακοινωση.Θα φυγω απο το σπιτι που εμενα με τον Δ αρχες Απριλιου.Του το ειπα κιολας (τηλεφωνικη συνομιλια perfect strangers).Kαι αισθανομαι καλυτερα.Βεβαια τις 4 φορες που θα παω για τα μαθηματα θα ειναι δυσκολα,αλλα...ο κυκλος αυτος ηρθε η ωρα του να κλεισει.Οχι πως δεν ποναω αφορητα,ξερω πως για καιρο θα ειναι ετσι,αλλα καποτε δεν θα ειναι.Και Δοξα τον Θεο ολα μου εχουν ερθει τοσο καλα.
Αντε βρε κοριτσια βαλτε τικερακια να χαιρομαστε!!
(Εβαλα και κατι βιντεο που ζητησες κυρια προεδρος και στη μουσικη και στην ενοτητα με τις τανιες,για να ξερεις δηλαδη ποσο σοβαρα παιρνω καθε σου δηλωση!!!ματς!!
Σας καληνυχτιζω ολες γλυκα γλυκα!!
13-03-2009, 00:51 #380
Originally posted by marikaki
Εγω θελω να ζυγιζομαι καθε Σαββατο μπορω? Επισης αν δεν ξεκινησουμε να γραφουμε τι τρωμε καθημερινα εγω θα συνεχισω να γραφω στην ww, δεν μπορω βρε παιδι μου, το χω αναγκη...ειναι σαν δια μαγειας οταν το κοιταω στο pc να βλεπω τα στραβα και τα ισια...
Κυρια προεδρε αυτα ηταν τα αιτηματα μου, σας παρακαλω να κοιταξετε τα αιτηματα μου και παρακαλω για δικες σας απαντησεις συντομα...
Αλαλουμακι εχεις δικαιο ολες πρεπει να βαλουμε τικερ με τα τωρινα κιλα, αντε μηπως οταν τα βλεπουμε το παιρνουμε αποφαση για ραψιμο στοματος.
-ως προς το πρώτο : κάθε μέλος έχει το ελεύθερο επιλογής ημέρας ζυγίσματος,αρκεί να είναι άπαξ την εβδομάδα
-ως προς το δεύτερο : δεν επιβάλλει το προεδρείο σε κανέναν να καταγράφει τι τρώει ημερησίως αν ο ίδιος δεν το επιθυμεί.
Είναι στη διακριτική σου ευχέρια να καταγράφεις όπου προτιμάς τις διατροφικές σου επιλογές,αν και βρίσκομαι στην μεγαλόπρεπη θέση να παραδεχτώ
πως εκεί θα νιώσεις πιο ενσωματωμένη κι ίσως χαίρεις και βοηθητικών πληροφοριών αναφορικά με την καταμέτρηση των πόντων σας...
Τέλος,επισυνάπτεται ως ευγενική χορηγία το προεδρικό τικεράκι στα πλαίσια του προαναφερόμενου φιλανθρωπικού σκοπού :"ράβω το ρημάδι το στοματάκι μου!"
ως εκφοβιστική υπενθύμιση τυχόν μη συμμόρφωσης.Καλά,μην τρέχετε και για οξυγονοκόλληση τώρα!Απλή χειρουργική κλωστή αρκεί!
13-03-2009, 01:02 #381
ναντινομπουμπούκι μου! είσαι μια μάγισσα εσύ!!!! εμπρός καλή μου σκούπαααααα!!!
13-03-2009, 07:16 #382
Η μεγάλη μέρα έφτασε...Πουρνό - πουρνό λοιπόν σας αναφέρω: 78 Kg (ίσως και λίγο λιγότερο αλλα καθότι η ζυγαρια μου δεν είναι ηλεκτρονική το στρογγυλοποιώ προς τη πλησιεστερη μονάδα). Απώλεια από την προηγουμενη εβδομαδα 1 Κg. H αληθεια είναι πως νιωθω οτι ο μεταβολισμός μου έχει μπλοκαρει, τα έχει χαμένα, πιθανολογώ από το κοψιμο του τσιγάρου. Κάνω δίαιτα χωρίς ατασθαλείες σχεδόν 2 εβδομάδες και την τελευταία εβδομάδα έχω αρχίσει συστηματικά και καθημερινά γρήγορο περπάτημα 6 Κμ τη μέρα . Ξεκίνησα τη προηγουμενη Παρασκευή και το συνεχιζω καθημερινα από τότε. Αν και η συνολική απώλεια από την αρχή είναι μόνο 2 κιλά (θεωρώ πολύ λίγο για μένα γνωριζοντας το ρυθμό απώλειας των κιλών μου στην αρχη κάθε δίαιτάς μου), παρόλα αυτά εγώ ψυχολογικά αισθάνομαι καλά και νιώθω σαν να έχω χάσει πολύ περισσότερα κιλά απ'ότι αυτά τα 2. Φιλενάδες..........σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί έχετε βοηθήσει όσο δε μπορείτε να φανταστείτε......Σας φιλώ και περιμένω να διαβάσω και τις δικές σας απώλειες. Τρέχω τώρα να φτιάξω πρωινό για τα παιδιά μου. Φιλιάάάάάάάάάά
(Πολύ θα ήθελα και εγω ένα τικεράκι αλλα μου φαινεται βουνό η διαδικασία για να μπει. Παλαιότερα υπηρχε κάπου στο φορουμ καταχωρηση πως να βαζεις το τικερακι αλλα δε μπορω να βρω τη διαδρομή. Θυμάται καμιά
13-03-2009, 07:34 #383
Μωρέ,μπράβο!Παρούσα ακόμα και πριν το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού!
Μας έβαλες τα γυαλιά και πάλι,lady D. μου!Γούρλωσα τα μάτια στα 6 καθημερινά χιλιόμετρα!
Ακόμα ένα κιλό απώλεια!Πολύ σημαντικό!Δεν είναι άσχημα τα δύο κιλά στις δύο εβδομάδες.
Εξάλλου περισσότερο από απώλεια κιλού,δε συνίσταται(λίπος θέλουμε να χάσουμε κι όχο μυικό ιστό)
Κι έχουμε και ξεχαρβαλιασμένη ζυγαριά και νιώθουμε σαν να χάσαμε περισσότερα...
Είναι πιο σημαντικό να βλέπεις το σώμα σου πώς αλλάζει,τις διαστάσεις περιφέρειας,μέσης κλπ,
τα ρούχα σου πώς στέκονται,παρά ο βάρος αυτό καθ'εαυτό που δεν ανταποκρίνεται πάντα σε καλή απώλεια.
Και κυρίως νιώθεις πολύ καλά ψυχολογικά!Αυτό εγώ το βάζω πρώτο!Πες μου όμως σε παρακαλώ πολύ:
Τι πίνεις και δε μας δίνεις;Στις 7:16 έχεις ήδη ξυπνήσει,πλυθεί,ζυγιστεί,γ� �άψει εδώ και πας για πρωινό παιδιών!
Κι ανάμεσα σε όσα ακολουθήσουν θα γρηγοροπερπατήσεις και τα 6 σου χιλιόμετρα!Πόσα μπράβο να σου φτάσουν;
Κι εγώ ακόμα δεν έπιασα κρεβάτι...Μια που ξημέρωσε,λέω να πάω να δω τι γίνεται κι εγώ...Έρχομαι...
13-03-2009, 07:56 #384
Διστάζω λίγο ν'ανακοινώσω την ετυμηγορία...
Να έχετε υπόψιν σας πως έχω τα διπλάσια κιλά σας
(άρα είναι αναμενόμενο να χάνω κάτι περισσότερο)
κι ότι τις δύο προηγούμενες εβδομάδες έχασα μόνο 100 gr.
Εντάξει,δεν τρώω και πολύ,το παραδέχομαι...
Να το πάρει το ποτάμι,έρεψα κατά 2,5 κιλά(από 138 πήγα στα 135,5)
και πάω ν'αλλάξω μαγισσοτικεράκι...Ανοίξαμε και νέες δουλειές τώρα...
lady D. μου,επιφυλάσσομαι να σου πω τον τρόπο,αλλά αργότερα
γιατί κουρκούτιασα τόσες ώρες εδώ και χρειάζομαι ένα διαλειμματάκι...
Το κακό είναι πως μου βγήκε και στα παλιά ποστ μου και δεν είναι και λίγα...
Μαγεύτηκαν πόσα τόπικς!Δε μου αρέσει αυτό...Θα δω τι θα κάνω...
ʼντε,να παίρνουν σειρά οι επόμενες!
13-03-2009, 08:11 #385
Μάλιστα!Βρήκαμε κι άλλο μπελά στο κεφάλι μας!
Μαρικάκι ή porki,εσείς που έχετε στην ίδια μ'εμένα σελίδα τικεράκια,
πείτε μου σας παρακαλώ πως αλλάζει αυτό το ρημάδι,
χωρίς να πρέπει να το κάνω πάλι από την αρχή!
Τα νεύρα μου πρωί πρωί!
13-03-2009, 08:40 #386
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ!!!!!! Μπράβο Nadine, μπράβο!!!! Μάλλον φύγανε μαζεμένα. Αντε, καλή συνέχεια να έχουμε....
13-03-2009, 09:59 #387
κοριτσαρες μου
τα θερμα μου συγχαρητηρια γαι τις απωλειες σας.
κοριτσια, η klm μας εβαλε ολους γυαλια. που ακουστηκε? να κοβεις τσιγαρο και να χανεις ταυτοχρονα κιλα? και τα 6 χιλιομετρα που τα πατε? Κοπελαρα μου, τι να σου πω? σε θαυμαζω
nadine, μπραβο σου. σε παραδεχομαι. δεν εισαι μονο λογια αλλά και εργα. μολις εβαλες το τικερακι με τη σκουπα και σου ειπε η νεφελη να ξεκινησεις, ξεκινησες και κατεβηκες 2,5 κιλα!!!!
hanelle μου, ζυγιστηκες σημερα? μηπως εχασες κι αλλο κιλο? Δεν ηξερα οτι εισαι αθηνα τωρα. θα πρεπει να σου πω οτι χαρηκα πολυ για τηη αποφαση σου να φυγεις απο οτι σε θυμιζει τον πρωην σου. ειπαμε. υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες και με το νεο σου image, ποιος σε πιανει... αρχες καλοκαιριου σε βλεπω μαζι με sabe σε καμια παραλια και γυρω σας αντρακλες να μαλωνουν ποιον κοιταξατε
Μαρικακι, οποιος θελει γραφει οτι θελει και οποθ θελει. γιατι να τα γραφεις εκει αφου εδω εχουμε ομαδα που πεταει?
μεχρι το μεσημερι φανταζομαι οτι οι κυριες νουμερο R2 (αλαλουμ) και R4 (σαμπε) σιγουρα θα εμφανιστουν οσονουπω να καταγραψουν την απωλεια (ελπιζω να ειναι απωλεια δηλαδη), η R6 (ξενια) εχει λιγο καιρο να δωσει παρον και την καλουμε να εμφανιστει
Μαρικακι, να σε κανουμε R8?
Oσο για εμενα, μη με μαλωνετε. ειχα την κορη μου με 40 πυρετο ολη τη νυχτα και κατα τις 5 το πρωι που καταφερα να της τον ριξω κοιμηθηκα και ξυπνησα αλαφιασμενη, ετοιμαστηκα και εφυγα για δουλεια. προφανως, δεν ζυγιστηκα αλλά αυριο το πρωι δεν το ξεχναω.
Παντως μου φτιαξατε το κεφι για αλλη μια μερα αν και δυσκολη για μενα.
τσαο κουκλαρες μου.
Nadine, παντως το καφεδακι για αρχη δεν το χανουμε....(αρκει να μην εχουμε κανεναν ή ειμαστε εμεις με 40 πυρετο)-χτυπησα και ξυλο!!!!
13-03-2009, 11:32 #388
ειπα να ξαναδοκιμασω με το τικερ. Nadine, σε ζηλεψα
13-03-2009, 11:37 #389
παλι τιποτε. δεν πειραζει. τι να κανουμε?
13-03-2009, 12:21 #390
Καλημερα σε ολη την ομαδαρα,που πεταει,εχει καλη ψυχολογια και αποτελεσματα γιορτινα!Μπραβο Nadine,αντε μωρο μου,σιγα σιγα ολα γινονται!Κlm,καλη συνεχεια,ειναι τοσο ομορφη η πορεια σου!Ηanellaki μου,χαιρομαι παρα πολυ,για ολα οσα κανεις,νιωθω πολυ περηφανη!Porki,καλωσηρθες,εφε ρες τον υπεροχο γελαστο σου ηλιο,κι ολα ξαφνου ειναι φωτεινοτερα!
Δε ζυγιστηκα,αυριο κι εγω,σαν τη Barb,μεσα στον πανικο των επιθεσεων των ιων,το ξεχασα καλε κοριτσια.Τρεχω ολη αυτη τη βδομαδα,να κανακευω αλλον με σουπα,σε αλλον να βαζω θερμομετρο,σε αλλον να δινω τσαι,εχω γινει κανονικη δουλαρα,αλλα τι να κανεις,τα εχει αυτα η ανοιξη,φερνει και κρυωματα.Νιωθω πολυ κουρασμενη,θα ηθελα να παω και αυτη τη στιγμη για υπνο αν μπορουσα.Ελπιζω να ξεκουραστω λιγο το Σαββατοκυριακο,το εχω αναγκη.Σας φιλω νυσταγμενα!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή