ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 272
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 272 of 2553 FirstFirst ... 1722222622702712722732742823223727721272 ... LastLast
Results 4,066 to 4,080 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by LIDA

Μπαίνω δεύτερη στο μπάνιο μαζί με το Ναταλάκι (τι χαρά που σε πέτυχα μόνη!). Οι δυο μας ομορφιά μου!
    Ότι χρειαζόταν ήταν αυτό τώρα!

Μπήκα να κάνω ένα χαλαρό μπανάκι και τσουπ,μου'ρχεται η αγάπη και μου το κάνει αφρώδες χωρίς καν να χρησιμοποιήσει άλατα!
    Ωραίο το ζευγαρομπανάκι,αλλά να μην έχουμε φάει φασόλια την προγούμενη,αγάπη...Με πέθανες!Κοντέψαμε να χάσουμε και το παπί!

--->Tootin' Bathtub Baby Cousins

Senior Member
    Μα με κατηγορείς άδικα ομορφό μου!
    Καρμπονάρα έφαγα χτες η γουρούνα, όχι φασόλια!
    Τα μισώ τα φασόλια!
    ε κι αν άκουσες κάτι, μπάνιο είναι, οικειότητα έχουμε, κάνε και λίγο τα στραβά μάτια!!!

Senior Member
    Όχι τα στραβά μάτια...τη βουλωμένη μύτη θέλεις να πεις!
    Αν για να κάνω ένα μπανάκι,πρέπει να αλλάξω το όνομα μου σε ινδιάνικο...αχ...

Senior Member
    συρμα....μπαινω κι εγω για τριο

Senior Member
    Originally posted by BARB3

Πάει...βρωμίσαμε για τα καλά τώρα...και λείπει και το Αλεκουζάκι να το σώσει...Jingle το κάναμε εδώ μέσα!Έβαλα και Λάγιο,τρομάρα μου!

--->http://www.youtube.com/watch?v=Vg9eZxpV3VA&feature=related

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    Έλα σε θέλουμε και σένα, άστην την γκρινιάρα μου να γκρινιάζει, θα της κάνω σαπουνάδα στην πλατούλα και θα της περάσει!

Senior Member
    λοιπον πηγα χθες στο γυμναστηριο. αυτο που μου ειπε οτι η κορη μου στην ηλικια της μονο διαδρομο θα της προτεινε και αντε λιγο στεππερ ή καλυτερα ελλειπτικο. εχει και κατι ομαδικα αλλά οι ηλικιες ειναι "μεγαλες" μου ειπε (αρκετα μεγαλυτερες και απο εμενα) και αρκετα κουτσομπολες και δεν θα το προτεινε......
    διαδρομο εχω, στεππερ εχω και μαλιστα σκεφτομασταν με το συζυγο να παμε πισω το στεππερ και να ψαξουμε κανενα καλο ελλειπτικο. οποτε να σας ρωτησω: τι λετε? αξιζει? για τα χρηματα, 70 τα δυο ατομα το μηνα. πολλα μου φανηκαν ειναι αληθεια αλλά χαλαλι αν θεωρειτε οτι θα προσφερει κατι στον ψυχολογικο τομεα. απο διατροφη μου προτεινε να παω σε διατροφολογο και μου την εδωσε λιγο. δεν εχουμε και πολλα γυμναστηρια στη βεροια. θα το ψαξω και σε 2 αλλα (το γνωστο Gymnasium και ενα τοπικο ακομη) αλλά μαλλον τελικα θα μεινουμε σπιτι με το ελλειπτικο και ισως χτυπησω και ενα οικονομικο ποδηλατο και θα σβησω την τραπεζαρια στο σαλονι απο τα ονειρα μου.

Δαναη μου, πολυτιμες οι συμβουλες σου. αν και δεν ειχα προσεξει κατι τετοιο στο κολυμβητηριο, τωρα που το σκεφτομαι, ηθελε να πηγαινει γιατι ηταν σε "ευκολη λωριδα" και παντα ηταν πρωτη ενω οποτε αναβαθμιζοταν σε λωριδα μου ελεγε να σταματησουμε. ειχα ζητησει τοτε να μη την πιεζουν και να την αφησουν σε χαμηλο επιπεδο απλα για να γυμναζεται και να μην προετοιμαζουν για αγωνες . δεν μου φανηκε να ειχε προβλημα με το σωμα της αλλά ναι, παντα περιμενε να τελειωσουν τα άλλα παιδια και να μπει στο κοινοχρηστο εφηβικο ντουζ και πολλες μα πολλες φορες ερχοταν στην παιδικη ντουζιερα (που ημουν με το γιο) και εκανε εκει μπανιο μονη της (τελειωνουν άλλη ωρα τα μικρα).
    το σταματησαμε βεβαια γιατι λογω κρυο μου αρρωστησαν δυο-τρεις φορες απανωτα και επισης υποσχεθηκε οτι θα κανει στο σπιτι διαδρομο και επισης βολευτηκα και εγω που δεν εχανα 3 ολοκληρα απογευματα....

πολλα εγραψα...ακουω τι εχετε να μου πειτε

Senior Member
    χωρις διαδρομο σημερα εγω καθοτι αργησα να ξυπνησω αλλά ενα μπανακι με μπολικο αφρολουτρο ευχαριστως να το κανω με τετοια παρεα. α, ειχε και σαουνα το γυμναστηριο που πηγα....

Senior Member
    Καλέ μπαρμπουνάκι από Βέροια είσαι?
    Ξέρεις ένα εστιατόριο το "ΑΒΑΤΟΝ".
    Το έχουν οι νονοί του γιου μου και κουμπάροι μου!
    Για λέγε για λέγε!
    Όσο για τα 70 ευρώ και για τις δυο σας δεν μου φαίνονται και πολλά.
    Σκέψου ότι στο curves με ετήσιο πρόγραμμα από ότι θυμάμαι ήταν στα 40-50 ευρώ το μήνα το άτομο!

Senior Member
    Ναταλία κάτσε σε μια μεριά επιτέλους να σου τρίψω την πλάτη!

Senior Member
    39 ευρώ είναι το μήνα τα curves με την ετήσια συνδρομή και 50 ευρώ η εγγραφή.

Senior Member
    ειδες μικρος που ειναι ο κοσμος? χλιδατο εστιατοριο...απο τα καλα της πολης

οσο για το 40-50 το μηνα ειναι πραγματι πολλα για μιση ωρα. σε εμας το gymnasium εχει ενα ετησιο προγραμμα 219 ευρω νομιζω. 20 το μηνα δηλαδη. 50 εδινα στο κολυμβητηριο.

Senior Member
    Ναι με την εγγραφή έρχεται στα 45 ευρώ το μήνα, πολλά είναι αλλά είναι το σύστημά τους τέτοιο που με βολεύει, αυτό το μισάωρο μου φαίνεται ότι πρέπει για μένα...δεν ξέρω...

Senior Member
    Originally posted by LIDA

Ναταλία κάτσε σε μια μεριά επιτέλους να σου τρίψω την πλάτη!
    Από πίσω μου είσαι;Να δώσω έξτρα προσοχή να μη μου πέσει το σαπούνι δηλαδή!

--->ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ

Senior Member
    Μην φοβάσαι, σκύψε λίγο....
    Θα είναι απλώς ένα γεύμα, όπως είπε κι η γάτα στο καναρίνι!
    Κάτσε ήσυχη πια!