ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 275
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 275 of 2553 FirstFirst ... 1752252652732742752762772853253757751275 ... LastLast
Results 4,111 to 4,125 of 38289
    Senior Member
    Χμμμμμμμμμ, σαν χάρη μου φαίνεται.... ότι μου κάνετε !!!!! Το άλλο ΣΚ είπαμε δεν μπορώ γιατί θα λείπω ταξίδι, όσο για τον παιδότοπο δεν έχω πρόβλημα, καθώς εχώ δύο παιδιά 5 και 6,5 ετώ. Τα δικά σου πόσο είναι ?

Αλλά μη σας χαλάσω και το τετ α τετ !!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Α μην αρχίζεις τα της Ναταλίας να θες παρακάλια για όλα!
    Σιγά μην θέλουμε τετ-α-τετ! Όλες οι καλές χωράνε!!
    Και τα παιδάκια σου μια χαρά θα παίξουν με τα δικά μου, τα δικά μου είναι 5 και 3,5! Πωπω τέλεια!

Senior Member
    Αλλά δεν μπορείς το άλλο ΣΚ? Τότε το παράλλο οι δυο μας ή και με την Αννεζίνα αν μπορεί ξανά κι αυτή!

Senior Member
    Ναι καλά έχω κάνει 15 προτάσεις για καφέ, εκτός και αν δεν διαβάζετε τα δικά μου, σνιφ, σνιφ, και απάντηση τίποτα.... Οχι πες μου εσύ δεν θα το έπαιρνες προσωπικά. Ενώ το Ναταλάκι όταν της είπα να τη δω την επόμενη μέρα ήταν Αθήνα.... Ναταλάκι μου γλυκό εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό το ΣΚ γιατί το έχετε αποκλίσει ??????

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Μπράβο,καμάρι μου,εσύ!ʼντε κι η μάνα,όποτε ξαναμπεί...
    Τις καλημέρες μου,οριακά πριν γίνουν καλησπέρες
    γιατί πάλι μέσα με βάλατε,άτιμες!Τάχα μπήκα πρωί
    για να σας αποφύγω,τρομάρα μου!Φιλάκιαααααααα
    ουτε να δουλεψουμε δεν μπορουμε τελικα ε?
    τα εσβησα λοιπον τωρα που ξαναμπηκα και ετοιμαζομαι να φυγω.

Senior Member
    Ουδέποτε είδα πρόσκληση που έκανες. Απορώ πως δεν το πρόσεξα!
    Αυτό το ΣΚ δεν μπορεί η Αννεζίνα, μπορώ όμως εγώ.
    Θέλεις να κανονίσουμε κάτι με τα παιδάκια μας?
    Εγώ είμαι μέσα!

Senior Member
    ε, παρτε το αποφαση. εκει στην αθηνα δυσκολο να συναντηθητε. ελατε θεσσαλονικη!!!! και μη μου πειραζετε το αλαλουμακι, γιατι α.

ευγενιτσα μου, περαστικα και μολις συνελθεις ελα στην ομαδα labm. η m δεν εμφανιστηκε βεβαια, η L θα αρχισει απο αυριο, η a κατι κανει και η b επισης.

κι εμεις σημερα ξυπνησαμε με χιονια κοριτσια. οχι τιποτε σημαντικο αλλα το πιασαμε, καναμε τις μπαλιτσες μας πρωι πρωι και βουρ για το σχολειο. και τωρα εχει σχεδον λιωσει ολο καθοτι ανεβηκε η θερμοκρασια οπως προβλεποταν.

αντε παω για το γυμναστηριο νουμερο 2.

Senior Member
    μ' αρέσει που διαμαρτύρεσαι και όταν σου κάνω την πρόσκληση φεύγεις!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    Λιντάκι, τα συλλυπητήρια μου για την υπέροχη γιαγιά σου, μπορεί να έφυγε αλλά θα κρατάει πάντα την καρδούλα σου ζεστή. Κράτα τα χαρίσματα της ζωντανά στο δικό σου το κορμί και θα είναι σαν να συνεχίζει να είναι σε αυτή τη ζωή ??

Για τα υπόλοιπα ΒΟΡΕΙΑ κορίτσια τρέφω μια τεράστια ζήλια γιατί έχουν κάνει μια υπέροχη παρέα στην οποία δεν είμαστε μέσα... ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!!!! Λιντάκι και Αννεζίτα νομίζω ότι είστε από Αθήνα και Πειραιά αν κατάλαβα καλά, θα κανονίσουμε συνάντηση, όταν συνέλθει και το Λιντάκι ?? Αντε γιατί αυτές εκεί πάνω όλο καφέ πίνουν !!!!!!
    Ιδού και οι αποδείξεις ???.

Τώρα για αυτό το ΣΚ θα ξέρω όταν πάω σπίτι γιατί ο μικρός γύρισε από το σχολείο με πυρετό και μου είπαν ότι έχουν 2 παιδάκια οστρακιά.... οπότε πρέπει να δω πρώτα πως είνα... θα σου στείλω το κινητό μου με u2u (ναι ξέρω δεν μπορείς να απαντήσεις, αλλά μπορείς να δεις)....

Senior Member
    η συμπεθερα μου νουμερο κατι (βασια) που εξαφανιστηκε σημερα? ελπιζω να μην επαθε τιποτε. θα εχει και χιονια πολλα εκει στο εξωτερικο εξωτερικο που ειναι. μηπως εμεινε σπιτι? αυριο αν δεν μπει θα της τηλ. (εχω και κατι νεα να της πω ναταλια και επισης πρεπει να συνεχισουμε εκεινη τη σχετικη συζητηση......)

Senior Member
    Εντάξει alalumaki
    περαστικά στο παιδάκι σου
    θέλω πολύ να βρεθούμε
    περιμένω νέα σου!

Senior Member
    Μπαρμπούνι ευχαριστώ για την υποστήριξη, θα έρθω πάνω εδώ οι Αθηναίες δεν με θέλουν....

Τι καλά με τα χιόνια, ζηλεύω μακάρι να είχαμε και εμείς , αντε γιατί πρέπει να φύγεις κιόλας

Senior Member
    Originally posted by LIDA
    μ' αρέσει που διαμαρτύρεσαι και όταν σου κάνω την πρόσκληση φεύγεις!!!!!!!!!
    Δηλαδή μου λες ότι κοτεύω....κοίτα γιατί εκκρεμεί και μία μονομαχία μεταξύ μας !!!!!!!!!!!!! και έχω και πολλά σπαθιά σπίτ................

Senior Member
    Όχι τίποτα δεν σου λέω
    έλα να πιούμε καφεδάκι και θα τα ξεχάσουμε όλα!
    Καλέ γιατί έχεις σπαθιά στο σπίτι σου?

Senior Member
    Εντάξει μη σε πιάσει πανικός και δεν έλθεις, έχω δυο γιους και έχω σπαθιά ακίνδυνα, προκειμένου να τους πάρω όπλα, επέλεξα αναγκαστικά τα σπαθιά, εσύ τι έχεις αγοράκι, κοριτσάκι?

Πήρες το u2u ?