ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 2553 FirstFirst ... 19272829303139791295291029 ... LastLast
Results 421 to 435 of 38289
    Senior Member
    Νadine, αρκετό καιρό τώρα γυροφέρνει στο μυαλό μου ένα ταξίδι προς τα πάνω, αφορμή μάλλον γυρεύω. Θέλω να πιστεύω ότι τις εδώ υποχρεώσεις μου θα μπορέσω να τις τακτοποιήσω για να απουσιάσω 2-3 μέρες. Οψόμεθα. ...Τη κατάληξη του μύθου μου.... σαφώς τη γνωρίζω αλλα έφτασε η ώρα να απομυθοποιηθούν κάποια πράγματα... με όση ενδεχόμενη πίκρα συνεπάγεται αυτό για μένα....

Senior Member
    Κοριτσαρες μου,σας πεθυμησα!Φιλοξενω μια φιλη απο το εξωτερικο αυτες τις μερες και δεν εχω πολυ χρονο να μπαινω.Αλλα ζυγιστηκα.Κοριτσια,απιστευ το!68,7!
    Δεν περιμενα να χασω κιλο αυτη την εβδομαδα,γιατι η διατροφη μου δεν ηταν και η καλυτερη,η κουραση,το αγχος κτλ με εκαναν να παραλειπω απαραιτητα πραγματακια,πρωινο,νερο και αλλα που παλευω να στρωσω.
    Ειμαι κουρασμενη παρααα πολυ,περιμενα να ξεκουραστω το σουκου,αλλα θελω να βγαινω με τη φιλη μου,ισως αργησει να μου ξαναρθει.Η κουραση με ειχε κανει να τα βαζω με το αγορι μου,αχ,ευτυχως εδειξε κατανοηση!Σας φιλω!!!ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ,στη μουριτσα σας!

Senior Member
    Εγω παντως τα εχω δει ολα με το 78.500.Σχεδον δεκα κιλα,προσπαθω να το πιστεψω και δεν μπορω!!Μπραβο φλογερη μου Σαμπινα,μπραβο!!Ελπιζω να ξεκουραστεις καπως,και τα παιδακια σου να ειναι καλυτερα.Σας ευχομαι ενα ομορφο Σαββατοβραδο,και μια ωραια αραχτη,χαλαρη Κυριακη!!Φιλακια!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by Hanelle

Δεν προκειται περι τανιας,αλλα για 3 πολυ αγαπημενα μου βιντεο απο το Anaheim Ballet,που μου δινουν τη δυναμη οτι θα ξαναγινω αυτο που ημουν.

http://www.youtube.com/watch?v=WUrJuSh0evE

http://www.youtube.com/watch?v=_wVXSS5Wv34

http://www.youtube.com/watch?v=bQ0L24YbGGI
    ΟΡΙΣΤΕ;
    Mου τα'λεγες μεν εσύ,έχω δει και παραστάσεις μπαλέτου(τελευταία,το αγαπημένο μου παραμύθι,την ωραία κοιμωμένη)
    αλλά αλλιώς να τ'ακούς,αλλιώς να τα θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια ή κάποια απρόσωπη παράσταση
    κι αλλιώς να έχεις εικόνα στο νου από δικό σου άνθρωπο να κάνει όλα αυτά τα υπεράνθρωπα!
    Θα μου πεις πώς διδάσκουμε άμα δεν έχουμε ένα υψηλό επίπεδο;Σωστά!Αλλά τελικά μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις!
    ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!Κι αδημονώ να σε χειροκροτήσω!Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου με τη σχολή αυτή!
    Εδώ εγώ,η άσχετη και με το που το άνοιξα άκουσα από μέσα μου μ'ενθουσιασμό --->FAME!I'm gonna live for ever...

Nα πας οπωσδήποτε,Χανελέλι μου,στη σχολή που λαχταράς!Και θα ξαναγίνεις αυτό που ήσουν!
    Να γυρίσεις τον κόσμο ανάποδα μέχρι να τα καταφέρεις,γιατί παρά τα πολλά σου ταλέντα και προσόντα,
    έχω την αίσθηση πως μόνο φορώντας πάνω στο παρκέ αυτό τα Pointe-μπαλαρινοπαπουτσάκια σου
    (πώς την παίζω την ορολογία στα δάχτυλα,ε; ),λάμπει πραγματικά το προσωπάκι σου και το χαμόγελο αγκυλώνεται διάπλατα!
    Και να μην κάνουμε σύγκριση με τις εδώ σχολές...Ας είσαι εσύ χαρούμενο κι ας κάνω πράσινα μάτια να σε δω!
    (δε λέω μαύρα γιατί ήδη έχω)Τώρα που το ξανασκέφτομαι,πάντα ονειρευόμουν πράσινα μάτια!Δε θα μου κακοέπεφτε κι εμένα...

Παρεπειπτόντως,συγχώρεσε με που δεν τα είδα νωρίτερα...Δεν είχα καταλάβει πως ήταν κάτι τέτοιο...
    Μη με παρεξηγείς...έχω δύο μέρες να κοιμηθώ...

Α!Ναι!Και τώρα που το θυμήθηκα!Με γειά το τικεράκι σου!Πραγματικά υπέροχη η νεράϊδα,αλλά θέλω να δεις κι ένα άλλο,
    που με το που το είδα σε σκέφτηκα(γιατί άραγε; )κι ήθελα ούτως ή άλλως να σου το δείξω...--->Σελ.6 στα animated
    Φιλάκια,Aria Alekzander ή Hanelle!Oνειρεμένες Fouettes,Pirouettes και προπαντός Hanellettes!

Ε,τι να πω μετα απο αυτο???Σ'ευχαριστω και παλι και παλι ξανα και ξανα,σε φιλω πολυ πολυ πολυ!!!Ηταν ενα τελειο αφιερωμενο ποστ,και κατασυγκινηθηκα!!! Αυτη η ζωγραφια ειναι για σενα!(καθε μαγισσα εχει το μονοκερο της!)

Senior Member
    Καλημερα και απο μενα( ξημερωμα Κυριακης πια...) ζυγιστηκα το πρωι και η ζυγαρια εδειξε 600 γρ λιγοτερο. Δεν απογοητευτηκα αλλα και δεν χαρηκα, η αληθεια ειναι οτι περιμενα περισσοτερο...Δεν πειραζει, τουλαχιστον οχι αυτη την φορα, απο την αλλη βδομαδα ομως αν συνεχιστει θα πειραξει αρκετα....
    Κοριτσια συγχαρτηρια σε ολες για την απωλεια σας... και ειδικα σε καποια ψυχη που νομιζω ειναι -2,5 κιλακια!!!!!
    Και κατι αλλο... το 1993 ημουνα και εγω Θεσσαλονικη και συχναζα κι εγω στα λημερια σας κυριες μου... το μονο που εχω να πω ειναι οτι τους δικους μας αντρες(συμφοιτητες ενοω) τους χαναμε, ολο εκει που συχναζανε οι Νομικαριες τους βρισκαμε... απο τοτε ειχατε ζητηση κυριες ομορφες Δικηγορινες μου!
    Κι εγω θελω να ανεβω , θελω να δω την υπεροχη Θεσσαλονικη μας που δεν περναει μερα της ζωης μου που να μην την σκεφτω, που μου χαρισε τα ωραιοτερα χρονια μου! τα φοιτητικα!
    Τωρα εχω κι ενα λογο παραπανω να ανεβω, για να γνωρισω την Ναντιν μου, αν και αυτη θελει φυσικα, που χωρις να το ξερει μου χει χαρισει πολλα μεσα απο τα κειμενα Α3 της!!!

http://www.youtube.com/watch?v=qwkoLJ1LDZE

Senior Member
    Μπραβο marikaki,γιατι να χαλαστεις καλε,ασχετα με το τι πιστευεις,καθε απωλεια ειναι καλη απωλεια,ειτε 100 γρ.χασεις ειτε 2.100,δεν ειπαμε να μην επικεντρωνομαστε σε αυτο αλλα να μαθουμε να τρωμε σωστοτερα?Χε,στα λεω να τα ακουω κι εγω,παντως μη στενοχωριεσαι,δεν ειναι σταθερη η απωλεια παντοτε,υπαρχουν διακυμανσεις,δεν πρεπει να πεφτουμε ψυχολογικα,αλλα να το βλεπουμε με ψυχραιμια.Οποτε,μπραβο για τα 600!!!
    Hanelle μου,φανταστικα αποτελεσματα,αναλογη ψυχολογια,αντε κοριτσαρα μου,τετοια θελω να βλεπω!Φιλακια!Για πεστε μου οι αλλες γυναικαρες,πως περασατε αυτες τις μερες?Ειμαστε ολες ανεβασμενες?Η υπαρχει καμια που παρεκτρεπεται και θελει μαζεμα?lol!

Senior Member
    Γεια σου Sabe! Περασα ενα χαλαρο σ/κ και ..διατηρησα το προγραμμα μου!!!!

Hurray!!!!
    Ειμαι ανεβασμενη και μου κανω πολυ εντυπωση...λες να γκρεμοτσακιστω? Τι λεει η πειρα?

Senior Member
    Καλημερα κοριτσαρες
    τελικα δεν ειναι τυχαιο που η Nadine μας ειναι προεδρος. για ολες μα ολες εχει μια καλη λεξη (σε Α3 παντα) και μας αγγιζει ολες κατευθειαν μεσα στην καρδια μας
    Τετοια παρεα ρε παιδια δεν εχω ξαναδει. τι κριμα να μην μπορουμε να βρισκομαστε σε καθημερινη ή εστω εβδομαδιαια βαση... Τοι πιστευετε οτι ολο το σβ σας σκεφτομουν? Περιμενα πως και πως να ερθει η Δευτερα!!!! Φυσικα εχω το laptop στο σπιτι αλλά δεν το ανοιγω. απο φοβο μη παρασυρθω και μεινω με τις ωρες κολλημενη και παρατησω σπιτι και παιδια. Μη με μαλωνετε. Προσπαθω να κρατω τετοιες ισορροπιες. παντα ετσι ημουν.
    και τωρα, κατι που σας χρωστω: το ζυγισμα....δεν λεω τιποτε...το σβ γουρουνιασα και δεν φτανει αυτο, δεν ζυγιστηκα κιολας το σαββατο, ουτε τηην κυριακη και σημερα που ζυγιστηκα απογοητευτηκα...εχω να κανω και διαδρομο πανω απο βδομαδα....και εκει που πηρα την αποφαση οτι απο σημερα τερμα τα αστεια, στακισα μια σπανακοπιττα που ειχα σπιτι απο το μνημοσυνο του Σαββατου...Λετε να ηταν μερχι εδω η αντοχη μου? Βεβαια πηρα στο γραφειο τα της διαιτης αλλά φοβαμαι οτι στο σπιτι θα συνεχισω να καταβροχθιζω...
    Reductil που ειστε? γιατι δεν με συγκρατειτε? Κοριτσια, σταυρωστε με, σταυρωστε με που λεει και ο Λαζοπουλος...
    Αχ, ζοριζομαι. καιρο ειχα να το νιωσω αυτο. τελικα δεν το μπορω το φραγμα των 90...το πλησιαζω και φευγω...
    Δεν ειναι τυχαιο το σαλιγκαρι...προχωραω πολυ αργα και τωρα 2 φορες βλεπω να μην προχωραω καθολου. αχ κοριτσια, ξερουν αραγε ποσο τυχεροι ειναι αυτοι που δεν παχαινουν??

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια...

Βarb κρατήσου κοντά είναι το 8...μη σε πάρει από κάτω, εδώ εγώ που έχω να βγάλω καθαρό ΣΚ πριν από τα Χριστούγεννα, έχω να δηλώσω ότι είμαι πολύ περήφανη για το ΣΚ μου, με τέλειο διατροφικό πρόγραμμα, με λίγο περπάτημα και πολλές δουλειές. Αφού τα κατάφερα εγώ που με είχε πάρει η πάνω βόλτα μπορείς και εσύ που έχεις δείξει ότι είσαι και καλύτερο κορίτσι αυτόν τον καιρό.

Ναντινάκι μου πως πέρασες ΣΚ, είχες ξεσαλώματα απ? ότι κατάλαβα, ελπίζω να πέρασες καλά. Λοιπόν για να μη μείνεις με την απορία, πήγα τελικά στο θέατρο και ναι χώρεσα στις καρέκλες και χώραγε και άλλη μισή αλαλούμ (λέμε τώρα), δεν ξέρω εγώ θυμάμαι ότι όταν είχα ξανάπαει σε αυτό το θέατρο και ήμουν 72 χώραγα ίσα, ίσα. Τώρα ή δεν θυμάμαι καλά ή άλλαξαν καρέκλες γιατί η Ελλάδα παχαίνει........

Η ομάδα R όμως ΟΧΙ!!! Βλέπω νούμερα που ξεκινάνε από 6 και 7, σέξι κοκκινομάλλα και όμορφη φιλανδέζα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοριτσάκια, δεν σας προλαβαίνουμε. Εγώ μέσα σε ένα ΣΚ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, έχασα 1 κιλό από τα 2 τελευταία βέβαια που έχω πάρει λόγω γουρουνιών, οπότε δεν μετράει και πολύ, αλλά λιγουλάκι. Αχ, μακάρι να έστρωσα και να με ξαναβρήκα τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι? θα δείξει αυτή την εβδομάδα?.

Καλή εβδομάδα σε όλες?.

Senior Member
    καλημέρα όλη μέρα κοριτσάκια
    Αυτο το ΣΚ ούτε εγώ ειμουν πολυ καλό κορίτσι, τη χάλασα τη διαιτά μου και μετά εκανα εμετο.......γιατι ειχα τυψεις και πάντα ετσι χαλαω τη διαιτα μου και μετα τα παρατάω.(βλακεια το ξέρω)
    Σημερα σηκώθηκα το πρωι και δεν ειχα τα κέφια μου, για άυτο μπήκα εδω για να βρω εσας που ξερω οτι καταλαβενετε
    φιλακια πολλα σε όλες

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια. Συγχαρητήρια στη Sabe, Hanelle και Μarikaki για την απώλεια του βάρους τους. Επίσης και chrys που διατήρησε το πρόγραμμά του και δύο φορές συγχαρήτηρια στο alalumaki μας (και τήρηση προγράμματος και απώλεια 1 κιλού).
    Barb και porki, δε πειράζει για ότι έγινε το Σαβ/κύριακο, από σήμερα όλα θα είναι καλύτερα. Αλήθεια η Προεδρός μας που είναι;;;;

Senior Member
    κοριτσια ευχαριστω για τη προσπαθεια να με παρηγορησετε. δεν ειμαι ακαταδεκτη. κακια με τον ευατο μου ειμαι. απο σημερα μεχρι παρασκευη ραμενο θα το εχω και ελπιζω σε καλα αποτελεσματα
    φιλακια αγαπες μου

Senior Member
    Ωπα,συναγερμος!!!Δυο απο τα μελη με κακη ψυχολογια!Λοιπον,Barbini,καποι α στιγμη ειχα κι εγω δει το ιδιο,να μην εχει τα αποτελεσματα που ειχε παλιοτερα το reductil,παιρνεις των 10 η των 15?Αν εισαι στων 10 ισως χρειαστει να παρεις των 15,παντως μην ανησυχεις,παροδικο ειναι.Επισης να πω στην porki μας,δεν επιτρεπουμε πτωσεις κυρια μου εμεις εδω!Για καντε ανασυνταξη του ηθικου της ομαδος μας!Γιατι εκανες εμετο porki?Tον προκαλεσες εσυ η ετσι ηρθε?Ειναι φυσιολογικες καποιες φορες οι παρασπονδιες,δε νομιζω πως υπαρχει καμια που να μην εχει κανει,η που να ητανε παντα απολυτα πειθαρχημενη.Το μυστικο ειναι να μη σε ριξει τωρα,να το αντιμετωπισεις σα να μην εγινε τιποτε,και να συνεχισεις κανονικα.Δεν εχω κουραγιο να γραψω αλλα,εχω απο το Σαββατο μεχρι και τωρα πυρετο ασταματητα,σιγα να μην τη γλυτωνα εγω την ιωση!Ξεκιναω αντιβιωση σημερα,γιατι πονανε και τ'αυτια και το στηθος μου και τα κοκαλα,αφηστε τα...Σας φιλω,αλαλουμακι μπραβο που η ψυχολογια ειναι καλυτερη και αρχιζουμε παλι την απωλεια!Γιατι χαθηκε η Νadine?Φιλια σε ολες σας και στο Ξενακι,που μου ελειψε!Μουτς!

Member
    Originally posted by marikaki

Και κατι αλλο... το 1993 ημουνα και εγω Θεσσαλονικη και συχναζα κι εγω στα λημερια σας κυριες μου... το μονο που εχω να πω ειναι οτι τους δικους μας αντρες(συμφοιτητες ενοω) τους χαναμε, ολο εκει που συχναζανε οι Νομικαριες τους βρισκαμε... απο τοτε ειχατε ζητηση κυριες ομορφες Δικηγορινες μου!
    Καλέ...; Πόσες είμαστε σνάδελφοι εδώ πέρα;;;

Senior Member
    Κουκλιά μου,σας στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου απόψε κι αύριο,καλώς εχόντων των πραγμάτων,θα έχετε και τη φλυαρία μου!
    Αυτό είναι το μειονέκτημα των υπέρβαρων ανθρώπων πάντως...Δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι,όσο κι αν το επιθυμούν...

Ένα μόνο θα πω εγώ πάντως απόψε!ΝΕΦΕΛΟΔΕΥΤΕΡΗ,πόση ακόμα υπομονή να κάνουμε;Πόση ανοχή στις νέες σου συνθήκες ζωής;
    Κλείσαμε εβδομάδα κι ούτε μιλιά,ούτε λαλιά...Την είδαμε διαβατάρικο πουλί;Εγώ πάντως σε περιμένω και εδώ κι εκεί έξω...

Υπόψιν,κανονίζουμε και συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.Πληροφορίες για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται εδώ--->ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ !!!!!!

ʼντε,λέω σιγά σιγά να πηγαίνω να κοιμηθώ...Σαν τον FORREST GUMP,που ξαφνικά ξεκίνησε να τρέχει...Καλημέρα σας ομορφιές μου!