ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 296
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 296 of 2553 FirstFirst ... 1962462862942952962972983063463967961296 ... LastLast
Results 4,426 to 4,440 of 38289
    Senior Member
    καλημερα κι απο εμενα

μπηκα για το ντουζακι μου και σημερα

ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογακια και μας ευχομαι ολες και του χρονου παλι μαζι να ειμαστε. εστω και διαδυκτιακα

ναταλακι τις επιασα ολες τις μπηχτες-ταχα πολυ καφε σε ποτιζω, ταχα με κουτσομπολευω, ταχα σε απαγορευω να εισαι με οποιον θελεις και αλλα πολλα....αλλά η τουρτα απαιχτη, thanks αγαπη. δεν αφησα ουτε ψιχουλο για εσενα......ειδες ποσο σε σκεφτομαι?
    αληθεια βρηκα μια φωτογραφια στο διαδυκτιο με τη λεζαντα "πλεον οι βασιλισσες κυκλοφορουν πεζες στη αθηνα με τις τιαρες στο κεφαλι" που τη τραβηξε ενας ταξιτζης. σου λεει κατι?

τριημερο ερχεται, αρχιζω να ηρεμω. χθες ειχα και τη ρωσιδα για στενες επαφες τυπου καθαριοτητας και ειμαι συμμαζεμενη. τελειωσα και με ολο το σιδερο.....εχω μαγειρεψει και για 3 ημερες, αρχιζω να κανω αληθινα σχεδια για ξεκουραση τριημερου. εχουμε και κατι ψευτοπαρελασεις στις γυρω περιοχες αν μας επιτρεψει ο καιρος....και να μη μας επιτρεψει δηλαδη καλυτερα για εμενα να ξεκουραστω ακομη περισσοτερο...α, και κυριακη μεσημερι μας εχει bbq η πεθερα, ολα μια χαρα προβλεπονται.

θα τα πουμε την τριτη λοιπον με νεα απο ΟΛΑ τα μετωπα ελπιζω ρναταλια γιατι εχω και μια αναμεταδοση να κανω οπως προειπες

Senior Member
    α, ξεχασα να σας ευχηθω να περασετε ολες καλα και αποψε και ολες τις υπολοιπες μερες και το βραδυ να πιειτε και για μας ενα ποτηρακι. Αννεζινα μου, ευθυμη χηρα μου εσυ φωτο θα δουμε οταν σε δουμε απο κοντα της σημερινης αμφιεσης? εγω εχω πολλα χρονια να ντυθω. Λοιπον μου εδωσες ιδεα. του χρονου θα οργανωθουμε εμεις οι βορειες καλυτερα και θα κανονισουμε ενα μασκε καφε σε παιδοποτο οκ?

Senior Member
    και απο τριτη τα κεφαλια μεσα, μου το υποσχομαι να αρχισω και παλι κι εγω τη προσπαθεια.

Senior Member
    Πολλά κέφια σήμερα..... και πολλές εύθυμες χήρες !!!!!!!!! Μπαρμπουνάκι τι καλά που θα ήταν αν γνώριζα και εσένα, την πηγή του κεφιού εδώ μέσα.

Εγώ δεν προλαβαίνω να πάω κομμωτήριο.... θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ όμως με τα μαλλιά μου στο υπόσχομαι..

Ναταλάκι ξύπνησες ??? πότε θα κανονίσουμε ? καλά θα σε πάρω το μεσημέρι...

Καλό τριήμερο σε όσες δεν θα δω σήμερα....

Senior Member
    αλαλουμάκι πειράζει να αφήσουμε την ξιφομαχία για μία άλλη φορά? Θα έχω φτιάξει το μαλλί κιόλας στο κομμωτήριο για να την εντυπωσιάσω, μην μου το χαλάς!
    'Ετσι κι αλλιώς εμείς εδώ είμαστε, θα την κάνουμε την μονομαχία σε παιδότοπο!

Senior Member
    ωστε ετσι ε? πανε και οι ξιφομαχιες, πανε και τα ξεμαλλιασματα, πανε και τα ξεκατινιασματα.....τι θα εχουμε να λεμε βρε απο δευτερα?
    Αλαλουμακι μου υποπτευομαι οτι στην πρωτη συναντηση τα εφτιαξαν και τωρα στο γυριζουν ταχα να σε αφησουν να ελπιζεις......κανονισε να παρεις επιβεβειαωσεις

Senior Member
    Η Ναταλία είναι δική μου.-

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    ωστε ετσι ε? πανε και οι ξιφομαχιες, πανε και τα ξεμαλλιασματα, πανε και τα ξεκατινιασματα.....τι θα εχουμε να λεμε βρε απο δευτερα?
    Αλαλουμακι μου υποπτευομαι οτι στην πρωτη συναντηση τα εφτιαξαν και τωρα στο γυριζουν ταχα να σε αφησουν να ελπιζεις......κανονισε να παρεις επιβεβειαωσεις
    Μπαρμπούνα μην βάζεις φυτιλιές, καλά τα πάμε μέχρι τώρα!

Senior Member
    Μπαρμπούνι θα συμφωνήσω μαζί σου, σιγά μη σκεφτώ το μαλλί, καλύτερα να μην το φτιάξεις, πεταμένα λεφτά, ξεμαλιασμένη θα φύγεις.................

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    Μπαρμπούνι θα συμφωνήσω μαζί σου, σιγά μη σκεφτώ το μαλλί, καλύτερα να μην το φτιάξεις, πεταμένα λεφτά, ξεμαλιασμένη θα φύγεις.................
    Όχι ρε αλαλουμάκι! Όχι και θα κάνω μία ώρα να μου το φτιάξουνε! Κάνε μου ότι άλλο θες αλλά όχι το μαλλί μου!

Senior Member
    Κοίτα τώρα μπαρμπούνι, άνω κάτω μας έκανες και η ώρα πλησιάζει!

Senior Member
    Φεύγω..... πάω για τη μεγάλη συνάντηση, αφού πρώτα πάω τον μικρό θεατρικό, περάσω από super markert, πάω να πάρω κάτι άλλο, πάρω τον μικρό από το θεατρικό τον πάω ποδόσφαιρο περιμένω τον μπαμπά του να έρθει, πάρω τον άλλον μικρό από την πεθερά μου, ανέβω σπίτι κάνω ένα γρήγορο ντουζάκι αν προλάβω και μαλλί (άλλες έχουν το χρόνο για κομμωτήρια) ντυθώ, βαφτώ και πάω να πάρω το γλυκό μου Ναταλάκι..... ουφ, και δεν πρόλαβα να κάνω ούτε μπότοξ, ούτε μασάζ, ούτε τίποτα..... δεν πειράζει και άλλες που πήγαν να φτιάξουν μαλί θα μείνουν χωρίς τρίχα.... χι,χι,χι, Λιντάκι έρχομαι με όλα τα σπαθιά των γιών μου και είναι μπόλικα, φυλάξου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλό ΣΚΔ !!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    κοριτσακια καλα να περασετε στην συναντηση, και με το μαλακο την Ναταλια, την θελουμε και εμεις.

εγω εχω 2μερο με τον συζηγο μονοι μας στα λουτρα Σιδηροκαστρου, την Δευτερα θα ειμαστε εδω να πεταξουμε αετο με την κορουλα μας,
    καλα να περασετε ολες...........

Senior Member
    Μια γλυκεια Σαββατιατικη καλησπερα και απο μενα!

τι κανετε ομορφουλες? τρεχετε? βγαινετε?
    Οτι και να κανετε ευχομαι να περασετε πολυ πολυ ομορφα!

Να ευχηθω αν και αργοπορημενα χρονια πολλα στο καμαρι σου τον γιοκα σου Λιντα! Να τον χαιρεσαι!!! Να εχει μια ομορφη ζωη!

Και σε σενα υπεροχη γλυκεια Μπαρμπιτα μου να ευχηθω χρονια πολλα στα δικα σου 'γενεθλια'! Τι κανεις κουκλα μου? Τελικα αν δεν οργανωσεις εσυ συναντηση...καμια μας δεν κουνιετε!! χαχαχαχ Ξεσηκωσιαρα μου εσυ!!!!

Εγω ειμαι καλα και προσπαθω να προσαρμοστω στα καινουρια ωραρια και γεγονοτα που συμβαινουν!
    Με την διατροφη προσπαθω να τα παω καλα, αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενη με τον εαυτο μου....
    Προσπαθω. Συνολικα σε 3 μηνες και 10 μερες εχω χασει 12 κιλα και συνεχιζω. Μεχρι εδω ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Απο δω και περα να δω τι θα κανω που ολα τα λιγουρευομαι και πειναω ρε κοριτσια!!!!! Θέλω να φαω ολο τον κοσμο!!!!!! Αχ!
    Δεν τα παραταω ομως...συνεχιζω! Σας διαβαζω και παιρνω δυναμη γνωριζοντας οτι δεν ειμαι η μονη!

Με την δουλεια τα παω παρα πολυ καλα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη και χαρουμενη!

Ο Δημητρης μου συνεχιζει και εκεινος διαιτα και εχει χασει 5 κιλα! Μια χαρα για αρχη! Συνεχιζει και εκεινος μαζι μου και αυτο με βοηθαει πολυ! (πηρα την μεζουρα και τον μετρησα, αν και δεν ηθελε, και συνολικα εχει χασει 10 εκατοστα απο την περιφερεια της κοιλιας!!!! Οι αντρες τελικα ειναι πολυ τυχεροι...εχουν αλλες καυσεις, αλλο μεταβολισμο! Του λεω χαριτολογοντας οτι θα με 'φαει' στην στροφη!!! χαχαχαχαχαχαχ
    Ευχομαι να συνεχισουμε και οι δυο και μεχρι το καλοκαιρι (λεμε τωρα) να γινουμε κορμαρες!!! χαχαχαχα Να μας βλεπουν και να μη μας γνωριζουν!!! χεχε
    Δημητρη ακους? Διαβαζεις? ή εξαφανιστηκες?

Την Καθαρα Δευτερα ειναι η πρωτη φορα που δεν εχουμε κανονισει να παμε καπου αλλα θα βγουμε εδω μια βολτα στις εκδηλωσεις που οργανωνει ο δημος μας! Απο οτι βλεπω στο δελτιο καιρου θα βρεχει οποτε ουτε πεταγμα αετου προβλεπω...
    Δεν πειραζει θα τον πεταξουμε μια αλλη φορα! Εχει επανω τις 5 πριγκιπισσες του ντισνει!!! Οποτε θελω να καμαρωσω τις Πριγκιπισσες μου να πετουν τις πριγκιπισσες στον ουρανο!!!

Καπου εδω σας αφηνω γιατι με καλει το καθηκον!

φιλακια σε ολες και τα ξαναλεμε! Να ειστε καλα!!!! και να περασετε υπεροχα!!!!

Senior Member
    καλα, καλε ολες χαθηκατε? για κοπιαστε να μας πειτε νεα.

εγω οπως ειπα, κυρια απο σημερα. εκλεισα και ραντεβου αυριο με τον παθολογο μου να δουμε αν μπορει να βοηθησει σε κατι στην διαιτα μου (να μου κοψει εκεινη την εντονη επιθυμια να φαω οτι βρω μπροστα μου) και ζυγιστηκα σημερα 88 κιλα. 15 λεπτα ελλειπτικο. ακολουθω τη διαιτα της Pink butterfly και βλεπουμε. αυτη την εβδομαδα λεω να αγιασω, να κανω νηστεια δηλαδη και θα αντικαταστησω τις ζωικες πρωτεινες με φυτικες. θα δειξει.

περιμενω να ακουσω νεα απο το ναταλακι

περιμενω νεα απο το μαλλιοτραβηγμα της παρασκευης.

κανενα σοκογκομενο δεν βρισκουμε να κινηθει λιγο τοπικ μας?

νεκταρια μου πολλα φιλακια και σε σενα. ο σποτακος δεν μπαινει πια απο οτι βλεπω αλλά τουλαχιστον συνεχιζει. μπραβο σας.

εκανα ενα γρηγορο μπανακι και τρεχω για τα υπολοιπα