Results 4,441 to 4,455 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
16-02-2010, 12:17 #4441
Καλημέρα και από μένα λίγο βιαστική γιατί ... πολύ τρέξιμο σήμερα.
Την Παρασκευή περάσαμε υπέροχα, πραγματικά..
Ήταν και η παρέα ήταν και η ατμόσφαιρα, ήταν που είχα και πολύ καιρό να βγω γυναικοπαρέα και με ... τέτοια παρέα!!!
Πάρα πολύ όμορφα...
Το Σάββατο είχα το αποκριάτικο πάρτυ του γιου μου όπου έγινε μεγάλο ξεφάντωμα...
Ε από Κυριακή αρχίσαμε λίγο να χαλαρώνουμε!
Παρόλα αυτά τα προβλήματα τρέχουν! Πάλι ψάχνω για κοπέλα (αυτή που ήρθε ήταν.... άκυρη!!) και το Κατερινάκι χτες δεν κοιμήθηκε από το βήχα και μαζί της ούτε και γω...
Σήμερα είμαι κουνουπίδι...
Ελπίζω πια από αύριο να συνέλθω, σήμερα θα μαζέψω τα κομμάτια μου και θα ανασυνταχθώ!
- 16-02-2010, 12:20 #4442
αχ λιντακι μου κουραγιο. που θα πανε, θα μεγαλωσουν και θα εισαι πλεον χαλαρη απο τετοια και στρεσαρισμενη απο αλλα...κουραγιο κουνουπιδακι......
τι επαθε η νεα κοπελα? δεν κανει ή δεν θελει?
16-02-2010, 12:44 #4443
Kαλημέρα σε όλες τις όμορφες και καλή σαρακοστή..
αργοπορημένη και καταιδρωμένη (ας όψεται και η χαρά και η εργασία) μετά από ένα υπέροχο σκδ τα κεφάλια μέσα χαρά κι εργασία..
στο πάρτυ πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!!, χόρεψα και γέλασα με την ψυχή μου (αυτό απαλύνει λίγο την στεναχώρια μου που δεν βγήκα με τα κορίτσια< χαίρομαι που περάσατε καλά)
σάββατο πήγα για ένα χαλαρό ποτάκι μέχρι την χαλκίδα με το έτερον ημισυ και παρεούλα κυριακή εκδρομούλα και δευτέρα οικογενεικά , από διατροφή κομψί κομψά αλλά από σήμερα ΒΡΑΧΟΣ!! μέχρι το πάσχα θέλω να δω 7!!!
λήδα μου τι διαβάζω πάλι προβλήματα με την γυναίκα, και τα παιδάκια σου υπομονή κουκλίτσα μου θα μεγαλωσουν βέβαια θα αρχίσουν άλλα μετά που πας τι ώρα θα έρθεις αγωνία μέχρι να έρθουν..
αυτό ρε παιδιά είναι φοβερό, βγαίνει η κόρη μου ας πούμε !!μέχρι να ακούσω το κλειδί στην πόρτα ότι γύρισε δεν μπορώ να κοιμηθώ , το καλοκαίρι την βγάζω στο μπαλκόνι μέχρι να έρθει,και μετά κρύβομαι και κάνω ότι κοιμάμοι μην νομίζει κιόλας ότι δεν της έχω εμπιστοσύνη, εμπιστοσύνη της έχω αλλά φοβάμαι την νύχτα που γυρνάει μόνη της ,....(αιώνια ελληνική μανούλα)
κατά τάλλα είμαι μές στην τρελλη χαρά να μου πεις πότε δεν είμαι ??αλλά σήμερα είμαι γιατί έβαλα νέους στόχους έχει λιακάδα παρόλο που είμαι σε ένα γραφείο και γράφω όλη μέρα αλλά έρχεται και άνοιξη και και και πολλά και που θέλω να κάνω και με κάνουν και χαίρομαι...
λυπάμαι που δεν γνώρισα από κοντά το ναταλάκι αλλά είναι ένας άλλος λόγος να ανέβω ΒΟΡΕΙΑ η ναταλία και όλες οι υπόλοιπες βορειοελλαδίτισες φιλενάδες,
μπαρμπουνίτσα μου έλα πάμε ξανά δεν πεινάς όλα στο μυαλό σου είναι σκέψου θετικά πάμε κάτω από το 7 μέχρι το πάσχα τι λές?? ληδάκι ακολούθα..
νεκταρίνι μου μπράβο και παλι μπράβο συνέχισε..
βάσια μου δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ για τα γενέθλεια της επέμβασης σου εύχομαι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ από δω και πέρα μια νέα ζωή ένα νέο ξεκίνημα ΄χωρίς άγχος για τα ΚΙΛΑ .....
ναταλία που είσαι??
πριγκίπισσα και τα υπόλοιπα κορίτσια
ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΌΛΕΣ ΜΑΖΙ...
εχουμε πόλεμο εμείς και η ζυγαριά θα την νικήσουμε την άτιμη που θα πάει
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ
ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ
16-02-2010, 13:04 #4444
Originally posted by BARB3
αχ λιντακι μου κουραγιο. που θα πανε, θα μεγαλωσουν και θα εισαι πλεον χαλαρη απο τετοια και στρεσαρισμενη απο αλλα...κουραγιο κουνουπιδακι......
τι επαθε η νεα κοπελα? δεν κανει ή δεν θελει?
16-02-2010, 13:09 #4445
Originally posted by ANNEZINA
Kαλημέρα σε όλες τις όμορφες και καλή σαρακοστή..
αργοπορημένη και καταιδρωμένη (ας όψεται και η χαρά και η εργασία) μετά από ένα υπέροχο σκδ τα κεφάλια μέσα χαρά κι εργασία..
στο πάρτυ πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!!, χόρεψα και γέλασα με την ψυχή μου (αυτό απαλύνει λίγο την στεναχώρια μου που δεν βγήκα με τα κορίτσια< χαίρομαι που περάσατε καλά)
σάββατο πήγα για ένα χαλαρό ποτάκι μέχρι την χαλκίδα με το έτερον ημισυ και παρεούλα κυριακή εκδρομούλα και δευτέρα οικογενεικά , από διατροφή κομψί κομψά αλλά από σήμερα ΒΡΑΧΟΣ!! μέχρι το πάσχα θέλω να δω 7!!!
λήδα μου τι διαβάζω πάλι προβλήματα με την γυναίκα, και τα παιδάκια σου υπομονή κουκλίτσα μου θα μεγαλωσουν βέβαια θα αρχίσουν άλλα μετά που πας τι ώρα θα έρθεις αγωνία μέχρι να έρθουν..
αυτό ρε παιδιά είναι φοβερό, βγαίνει η κόρη μου ας πούμε !!μέχρι να ακούσω το κλειδί στην πόρτα ότι γύρισε δεν μπορώ να κοιμηθώ , το καλοκαίρι την βγάζω στο μπαλκόνι μέχρι να έρθει,και μετά κρύβομαι και κάνω ότι κοιμάμοι μην νομίζει κιόλας ότι δεν της έχω εμπιστοσύνη, εμπιστοσύνη της έχω αλλά φοβάμαι την νύχτα που γυρνάει μόνη της ,....(αιώνια ελληνική μανούλα)
κατά τάλλα είμαι μές στην τρελλη χαρά να μου πεις πότε δεν είμαι ??αλλά σήμερα είμαι γιατί έβαλα νέους στόχους έχει λιακάδα παρόλο που είμαι σε ένα γραφείο και γράφω όλη μέρα αλλά έρχεται και άνοιξη και και και πολλά και που θέλω να κάνω και με κάνουν και χαίρομαι...
λυπάμαι που δεν γνώρισα από κοντά το ναταλάκι αλλά είναι ένας άλλος λόγος να ανέβω ΒΟΡΕΙΑ η ναταλία και όλες οι υπόλοιπες βορειοελλαδίτισες φιλενάδες,
μπαρμπουνίτσα μου έλα πάμε ξανά δεν πεινάς όλα στο μυαλό σου είναι σκέψου θετικά πάμε κάτω από το 7 μέχρι το πάσχα τι λές?? ληδάκι ακολούθα..
νεκταρίνι μου μπράβο και παλι μπράβο συνέχισε..
βάσια μου δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ για τα γενέθλεια της επέμβασης σου εύχομαι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ από δω και πέρα μια νέα ζωή ένα νέο ξεκίνημα ΄χωρίς άγχος για τα ΚΙΛΑ .....
ναταλία που είσαι??
πριγκίπισσα και τα υπόλοιπα κορίτσια
ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΌΛΕΣ ΜΑΖΙ...
εχουμε πόλεμο εμείς και η ζυγαριά θα την νικήσουμε την άτιμη που θα πάει
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ
ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ
Σ' ακολουθώ και γω κατά πόδας εννοείται!!!!!!!!!!!!!
ʼντε να βρεθούμε και από κοντά να αλληλοεμψυχωθούμε!!
16-02-2010, 14:58 #4446
κι εγω ξεκινησα απο σημερα κουκλες. ελπιζω να το τηρησω αυτη τη φορα. το βραδυ με χαλαει ρε παιδια. παω σπιτι και σαβουριαζω μετα μαγειρευω τα φρεσκα φαγακια και ξανασαβουριαζω στρωνω τραπεζι, ξαναστρωνω τραπεζι, τι να κανω η καημενη? ε?
απο δικαιολογιες αλλο τιποτε......ε?
16-02-2010, 15:05 #4447
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ !!!
τα ίδια ακριβώς έκανα κι εγώ πεινούσα όλη μέρα και πήγαινα σπίτι και έτρωγα ότι έβρισκα μπροστά μου.
τώρα τα έχω όλα έτοιμα άσε που όταν μαγειρεύω στρώνω τραπέζι κ.λπ. τρώω πάντα ΤΣΙΧΛΑ μα πάντα όμως όποτε δεν τρώω τσιμπολογάω σαν την ηλίθια!!!
άσε τωρα τις δικαιολογίες και βρες το παλιό μπαρμπουνάκι που σάρωνε τα κιλά έλα πάμε ...
16-02-2010, 15:13 #4448
ωστε τσιχλα ε? θα το δοκιμασω. επισης μου κοβεται η ορεξη οταν ανεβαινω διαδρομο. θα προσπαθησω να τα εφαρμοσω ολα αυτα να με ξαναβρω!!!!
και οταν θα τηγανιζω καλαμαρακια θα βαλω και ενα μανταλακι στη μυτη.....επισης και με τα μανιταρια!!!! ονειρο!!!! αχ τι θυμηθηκα!!! παω για τσιχλα!!
αληθεια λιντα ποιες βρεθηκατε παρασκευη?
αννεζινα εμεις ραντεβου θεσσαλονικη οκ?
16-02-2010, 15:42 #4449
αληθεια λιντα ποιες βρεθηκατε παρασκευη?
16-02-2010, 16:59 #4450
Γεια σας κοριτσάκια, λοιπόν 40 μέρες μέχρι το Πάσχα και έχω πει ότι θα κάνω μεγάλη προσπάθεια?. γαλοπούλα και σαλάτα είναι η συνταγή που εμένα τουλάχιστον με αδυνατίζει ? τι στο καλό ούτε 40 μέρες δεν μπορούμε να κρατηθούμε!
Την Παρασκευή γνώρισα και το Λιντάκι που είναι τσαχπίνικο, γλυκό και όμορφο προσπαθούσαμε να πείσουμε τη Ναταλία να φάει γιαπωνέζικο και το ένα της μύριζε και το άλλο της ξίνιζε. Οταν φτάσαμε στο Κεφαλάρι μου λέει, καλέ η θάλασσα που είναι ??? Στο Κεφαλάρι θάλασσα τι άλλο θα ακούσω !!!!!!! Και να?ταν μόνο αυτό !
Εσείς οι βορειοελλαδίτισσες πως δίνεται ραντεβού στο περίπου !!!!!!!!! Δώσαμε ένα ραντεβού πήγα η καψερή, Ναταλάκι εδώ, Ναταλάκι εκεί, λέω κρυφτώ θα παίζουμε είναι και τσαχπίνα? Που είσαι βρε καλό μου της λέω στο τηλέφωνο, Α, λάθος οδό που είπε, ΟΚ λέω, πάω στην άλλη οδό που ήταν στον Υμηττό τελικά, μετά πάλι δεν τη βρίσκω, που είσαι βρε καλό μου, Α, μάλλον Παγκράτι είμαι μου λέει, καλά άντε να πάω προς τα εκεί, με ξαναπαίρνει τηλέφωνο μάλλον Καισαριανή είμαι !!!!!! Την άλλη φορά που θα συναντηθούμε θα της κάνω δώρο ένα χάρτη και ένα GPS.
Το αποτέλεσμα να μείνει στη βροχή μία ώρα και να κρυώσει? Κατά τα άλλα ήταν γλυκιά όπως πάντα?. Και χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ που την ξαναείδα και ελπίζω να την ξαναδώ σύντομα?. Με χάρτη, GPS, πυξίδα και ότι άλλο σχετικό υπάρχει μαζί?
Λοιπόν τα κεφάλια μέσα τώρα για 40 μέρες, είμαι 90,6 και ελπίζω στο καλύτερο !!!!
17-02-2010, 09:28 #4451
Καλημέρα κοριτσάκια!
Καλά η βραδιά με την Ναταλία δεν παιζόταν, τι να πρωτογράψεις!
Για το Αλαλουμάκι δεν είπα:
Το Αλαλουμάκι ήταν γλυκό και σοβαρό και ζεστό σαν γνήσια Σκορπίνα!
Και μια που το αναφέρεις, Αλαλουμένια, ε ντροπή μας πια, 40 μέρες έμειναν ας μαζευτούμε, αρκετά φάγαμε, ΑΡΚΕΤΑ!
Λίγο κράτει τώρα μπας και χάσουμε μέχρι τότε και κανένα κιλό!
17-02-2010, 09:32 #4452
θα περασατε τελεια!!! εγω το ναταλακι ειχα την τυχη να γνωρισω και ειναι οντος κατπαληκτικο ατομο!!!!!! μακαρι ναη μουν αθηνα να σας γνωριζα και εσας...
17-02-2010, 12:00 #4453
καλημερουδια κουκλακια
ωστε η ναταλια ηταν στην ωρα της και την εχασες αλαλουμακι? σιγουρα? γιατι στη θεσσαλονικη συνηθιζει να καθυστερει....ή μηπως τη ξεμοναχιασες σε κανενα βουνο και η λιντα περιμενε?
καλα, ακουσα οτι παρασκευη βραδυ η μενεγακη ηταν με το λατσιο για σουσι και ελεγα "ρε μπας και πηγαν στο ιδιο μαγαζι?" οχι ε? εκεινη ηταν κηφισια. απεχουν μεταξυ τους? σαν γνησια βορειοελλαδιτισα δεν εχω ιδεα απο αθηνα......
θεσσαλονικιες ποτε θα βρεθουμε? αντε αρχιζω να εχω στερητικα.
ναταλια που εισαι? μιλησε καμια σας μαζι της? περιμενω να ακουσω νεα της. πως να περασε αραγε το τριημερο?
αλαλουμακι και λιντακι εγω ξεκινησα απο εχθες. τελικα η τσιχλα βοηθαει αννεζινα μου. εχθες κρατηθηκα αρκετα εως πολυ θα ελεγα. λιγα καλαμαρακια δεν λεω τα τακτοποιησα αλλά ηταν μιση μεριδα περιπου και χωρις πολυ λαδι το οποιο το αφησα στο χαρτι κουζινας και ηταν πραγματι πολυ....
17-02-2010, 12:01 #4454
ζωητσα δεν ερχεσαι θεσαλονικη καθολου να σε γνωρισουμε?
17-02-2010, 12:07 #4455
καλα, ακουσα οτι παρασκευη βραδυ η μενεγακη ηταν με το λατσιο για σουσι και ελεγα "ρε μπας και πηγαν στο ιδιο μαγαζι?" οχι ε? εκεινη ηταν κηφισια. απεχουν μεταξυ τους? σαν γνησια βορειοελλαδιτισα δεν εχω ιδεα απο αθηνα......
Πότε θα έρθεις και συ Μπαρμπουνάκι Αθήνα???
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή