Results 4,561 to 4,575 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
20-02-2010, 17:33 #4561
Originally posted by alexandra79
Γεια σας απο ροδο κοριτσια....βρηκα ευκαιρο λαπτοπ κ ειπα να κανω ενα ντουζακι μιας κ απο τοτε που ηρθα εδω δεν εχω ιντερνετ...φιλακια κοριτσαρες καλα να περνατε...
Ας ριξω κ ενα γρηγορο καθαρισματακι γιατι ειναι δυσκολοι οι καιροι...κ πρεπει να κρατησω τη δουλιτσα μου!!!!
όσο μπορεί από κει που'ναι να την φροντίσει!Μόλις κέρδισες τη θέση υπάλληλος του μήνα,Αλεκουζάκι μου!
Πάρε το φανελάκι σου το σχετικό,μόνο μη μου κουνηθείς για αύξηση,ε;
- 20-02-2010, 21:05 #4562
Ευχαριστω πολυ αφεντικο!!!!!Εχω χασει τι μπαλα κ ουτε ξερω τι σας γινετε...τι εχεις κανει αφεντικουλη μου με την επεμβαση σου??? σε τι φαση βρισκεσε??? πως ειναι η ψυχολογια σου???
Το λιλικακι που ειναι δεν εχω δει ποστ της εδω κ μερες....ελπιζω να ναι καλα....
Μπαρμπουνι εσυ πως τα πας???Ελπιζω ολα καλα κ για σενα....κοριτσια μπαινω οποτε μπορω για οσο μπορω.....Ειμαι κ στην αναμονη ακομη για ραντεβου με τον γιατρο ο οποιος δεν μ εχει παρει...ελπιζω αυτην την πεμπτη η παρασκευη να ανεβει θεσ/νικη ..οποτε να ειμαι ενα απο τα ραντεβου του....να παρω το αεροπλανακι μου κ να πεταξω στα υπεροχα κ θαυματουργα χερια του....καλο σκ κοριτσαρες.....
21-02-2010, 13:35 #4563
Καλημεραααα!!Τι κανουν τα φοβερα και τρομερα κοριτσια?Εγω ειμαι λιγουλακι κρυωμενη,ενα συναχακι δηλ,τπτ σπουδαιο, αλλα μου τη σπαει!!
Ερωτηση..Τωρα που αποσυρεται το Ρεντουκτιλ τι θα κανετε?Εγω συνολικα το ειχα παρει 3 μηνες περυσι μετα το σταματησα και το ξεκινησα ξανα πριν ενα μηνα και κατι,εχω μεινει με μια συσκευασια των 56,ελπιζω να μου φτασουν μεχρι να χασω τα επομενα 10.Ομως οκ,πειτε οτι φτανουν,μετα απο αυτο τι?Αν μου ανοιξει παλι η ορεξη τι θα κανω?Εχω προβληματιστει πολυ με αυτο.Βεβαια υποτιθεται οτι εχω συνηθισει σε ενα πολυ συγκεκριμενο τροπο διατροφης αλλα και παλι το εχω αν αγχος.Και δεν γινεται και μια ζωη με ενα χαπι.Παρεπιμπτοντως το ειδατε το ALLI?Απ οτι μου ειπε η φαρμακοποιος ειναι σαν το Xenical αλλα χωρις αυτες τις αβολες παρενεργειες,παντως και αυτο ορλιστατη περιεχει. Το πιο ιδανικο θα ηταν υπηρχε κατι που να εκοβε τη φορα αυτης της ηλιθιας ορμονης την γκρελινη.Γκρρρρρρρρ.....Αμαν πια.
Να εχετε μια ομορφη Κυριακη,ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!♥ ♥ ♥ ♥ !!!!!
21-02-2010, 13:51 #4564
BARB3
Τακτικό μέλος
Registered: 15/6/09
Member Is Offline
[*] posted on 17/2/10 at 12:27 Reply With Quote Report Post to Administrator
και τι ξεχασα να σας πω. πηγα σημερα στους γιατρους μου. ο παθολογος γνωστος μου μου εγραφε τα ρεντουκτιλ. η ενδοκρινολογος παρακολουθει τον οζο μου και μου δινει θυροξινη για να τον μειωσουμε.
ξεκιναω με τον παθολογο για το θεμα ρεντουκτιλ. τρωω μια κρυαδα. μου λεει και εχει δικιο. τα αποσυρουν παγκοσμιως. ξερεις τι πολεμος εγινε για να μη τα αποσυρουν? λες να μη τα εσταξε η εταιρεια? ξερεις τι χασιμο εχει η εταιρια με την αποσυρση? και δεν μιλαμε για οτι υπαρχει στο ραφι. μιλαμε για το τι πουλουσε παγκοσμιως και τι θα πουλουσε. αφου δεν καταφερε να σταματησει η αποσυρση, καποιος σοβαρος λογος υπαρχει. οποτε καλα εκανες και τα σταματησες μου ειπε. και τωρα, πανε στην ενδοκρινολογο και συζητησε τι μπορει να σου δωσει. οσο για αυτα στα φαρμακεια, τα περισοτερα ακακα ειναι, μη δοκιμασεις τιποτε μου ειπε.
21-02-2010, 14:02 #4565
Originally posted by malvina
BARB3
Τακτικό μέλος
Registered: 15/6/09
Member Is Offline
[*] posted on 17/2/10 at 12:27 Reply With Quote Report Post to Administrator
και τι ξεχασα να σας πω. πηγα σημερα στους γιατρους μου. ο παθολογος γνωστος μου μου εγραφε τα ρεντουκτιλ. η ενδοκρινολογος παρακολουθει τον οζο μου και μου δινει θυροξινη για να τον μειωσουμε.
ξεκιναω με τον παθολογο για το θεμα ρεντουκτιλ. τρωω μια κρυαδα. μου λεει και εχει δικιο. τα αποσυρουν παγκοσμιως. ξερεις τι πολεμος εγινε για να μη τα αποσυρουν? λες να μη τα εσταξε η εταιρεια? ξερεις τι χασιμο εχει η εταιρια με την αποσυρση? και δεν μιλαμε για οτι υπαρχει στο ραφι. μιλαμε για το τι πουλουσε παγκοσμιως και τι θα πουλουσε. αφου δεν καταφερε να σταματησει η αποσυρση, καποιος σοβαρος λογος υπαρχει. οποτε καλα εκανες και τα σταματησες μου ειπε. και τωρα, πανε στην ενδοκρινολογο και συζητησε τι μπορει να σου δωσει. οσο για αυτα στα φαρμακεια, τα περισοτερα ακακα ειναι, μη δοκιμασεις τιποτε μου ειπε.
22-02-2010, 10:14 #4566
ΠΡΩΤΗ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ
22-02-2010, 10:32 #4567
bonjour λοιπον.
γεμιζω την μπανιερα λοιπον, ριχνω αλατα και αφρολουτρο λεβαντας και αρχιζω το μπανακι μου...
ναταλια, ξεκινω με εσενα.
πρωτον αποφευγεις συστηματικοτατα να μας πεις τι εκανες με την επεμβαση.
δευτερον μια που μιλας καθημερινα με τη κολλητη σου να μεταφερεις τα χρονια μου πολλα στη κορη της. οταν το θυμηθηκα ηταν σαββατο βραδυ και παρα το σημα καμπανα στη περιοχη, ειχε κλεισει το κινητο απο μπαταρια (ημουν μεθωνη για θαλασσινα) και ετσι δεν της τηλεφωνησα. κυριακη παλι το ξεχασα και το ξαναθυμηθηκα μολις.
τριτον περνας καλα? στειλε ενα σημα κι ας μην ειναι καμπανα
χανελιτσα, δεν υπαρχει κατι που να το αντικαταστησουμε το ρεντουκτιλ. μπορεις να δοκιμασεις κατι μη φαρμακο απο φαρμακειο αλλά κανεις δεν σου εγγυαται αποτελεσματα. ειναι ενα με πατατα. δεν θυμαμαι πως το λενε -νομιζω control apetite- αλλά δεν εμπιστευομαι τιποτε απο αυτα. εγω ξεκινησα xenical παρα τα προβληματα του. αν δεν τρως πολλα λιπαρα δεν δημιουργει "προβληματα". πειραματιζομαι αυτο το καιρο.
αλεξανδρα μου, αξια-αξια. με τη πρωτη ευκαιρια μπαινεις να μας καθαρισεις ε? καλα, ειμαι πολυ ατυχη που εισαι μακρυα!!! ολα καλα κουκλα. εσυ πως τα περνας δε μας λες. η Λιλυ μας ειναι αγγλια για ενα προβλημα καποιου συγγενικου προσωπου. δεν ξερουμε παραπανω. Ναταλια μηπως μιλατε ? δεν θελω να την ενοχλησω. ειναι και η περιαγωγη που θα χρεωθει οποτε δεν την ενοχλω.
το μαρικακι και το λουμπι γραμμενες μας εχουν ε? με τη καλη εννοια παντα.....το μαρικακι εχει τα ευχαριστα? ή το λουμπι? αν ειναι το λουμπι ειναι για τη μετακομιση ή εχουμε ακομη πιο ευχαριστα? αχ ναταλια μισες κουβεντες εισαι
λιντα αν εχεις χρονο για τσατ ή τηλεφωνημα πες μου. εχουμε αφησει μια συζητηση στη μεση απο τη παρασκευη
αλαλουμακι, αννεζινα ολα καλα κουκλες?
βασια δεν μας γραφεις τιποτε ε? εισαι καλα ή ακομη ξεπερνας το σοκ της μεγαλης πεμπτης? καλα εκεινη ουτε το U2U δεν ειδε. μες στην τρελλλλλη χαρα ειναι!!!
22-02-2010, 10:41 #4568
τι ξεχασα τι ξεχασα...
να σας πω τι καταφερα εγω το σαββατοκυριακο. σαββατο καταφερα να τρωω ολη μερα νηστησιμα και να μη κανω γυμναστικη. κυριακη δε αν και της ορθοδοξιας δεν καταφερα ουτε καν νηστεψω. τετοιο αμοκ για φαγητο.....παρεα με το ξενικαλ, αφηστε!!!
Σημερα ομως ζυγιστηκα 87,3 (88 την προηγουμενη τριτη) εκανα και 10 λεπτα διαδρομο. ξεκινω και την IF 16ωρη (οσες δεν ξερετε, διαιτα ειναι κατα την οποια για 16 ωρες δεν τρως τιποτε και τις υπολοιπες 8 τρως οτι θες) μαζι με μια τροποποιημενη διαιτα της pink Butterfly (σας εχω πρηξει με αυτη ε?), σχετρικη γυμναστικη, μαζι τα ξενικαλ και ο θεος βοηθος.....μιλαμε για πολυ βοηθεια ομως θεε μου, οκ? αλλιως με βλεπω το βραδυ να σαβουριαζω παλι και το πασχα στα 90 τουλαχιστον...
τελικα ρεντουκτιλ και παλι ρεντουκτιλ......ηταν αναγκη αυτα να εχουν προβλημα? ειχα και ενα Blister σχεδον γεματο και το πεταξα μετα απο αυτα που με(προσεξατε εδω το βορειοελλαδιτικο?) ειπε ο γιατρος.....
22-02-2010, 10:51 #4569
ΒΟΝJOUR κι από εμένα τι κάνετε κοριτσάκια πως περάσατε το σκ????
εγώ καλά.
Δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο, το σάββατο είχα κόσμο στο σπίτι περάσαμε καλά εχθές όλη μέρα ξεκουραζόμουν διότι το έτερον ήμισυ δούλευε κι εγώ βαρέθηκα να το κουνήσω το απόγευμα από το σπίτι..
το πέρασα στο κρεβάτι μου διαβάζοντας ένα βιβλίο μέχρι τα μεσάνυχτα....
σήμερα ξεκινάω ξανά διαιτολόγο νομίζω ότι στην φάση που είμαι μου χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ..
έκανα γενικές αίματος και ο αιματοκρίτης μου και η φερετίνη μου έχουν πιάσει ΠΑΤΟ... χρειάζομαι σίδηρο και ειδική διατροφή,το απόγευμα θα πάω λοιπόν ξανα..
επίσης ο personal trainer δεν με βόλευε με τις ώρες του κι έτσι θα ξεκινήσω από την άλλη δευτέρα κι εγώ στα curves.
είναι δίπλα στο σπίτι μου σχεδόν και μετά την δουλειά δεν είναι τίποτα μισή ωρίτσα μια φίλη που πήγε το καλοκαίρι έχασε με διατροφή και 3 φορές την εβδομάδα 12 κιλά σε 3 μήνες .....
λήδα που είσαι χαμένη, σε διάβαζα το πρωί γιατι την παρασκευή δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα είχα πολύ δουλειά και στεναχωρήθηκα αλήθεια πως είσαι είσαι καλύτερα?????
κύττα εγώ με τον άντρα μου είμαστε μαζί σχεδόν 27 χρόνια σε αυτά τα χρόνια έχουμε μαλλώσει άπειρες φορές
ειδικά όταν τα παιδιά ήταν μικρά δεν είχα καθόλου χρόνο για μας γενικά όταν έχεις μικρά παιδιά είναι δύσκολα
όταν μαλώναμε μου ερχόταν να του σπάσω το κεφάλι (βέβαια πάντα μαλλώναμε για βλακείες, είτε γιατί μου την έδινε η κλεισούρα λόγω παιδιών είτε γιατί ήμουνα πάντα πολύ κουρασμένη και ξεσπούσα επάνω του..
όμως δεν μπόρεσα ποτέ να σκεφτώ την ζωή μου χωρίς εκείνον.....
κάτσε λίγο και σκέψου τι φταίει, γενικά σε βλέπω πολύ πεσμένη τον τελευταίο καιρό ...
μίλα λίγο με τον ευατό σου δες τι θες πραγματικά από την ζωή και μην ξεχνάς ότι ζούμε
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ....πιστεύω ότι είσαι πολυ πιεσμένη ψάξτο λίγο ότι θες είμαι στην διάθεση σου΄....
μπαρμπουνάκι μου πως πας από διατροφή ξεκίνησες ???? η συντοπίτισα σου η ναταλία είναι εξαφανισμένη το ίδιο και η βάσια ...που είστε βρε κοριτσια???
αλαλουμάκι μου αλεξάνδρα και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια να έχουμε όλες μια καλή εβδομάδα πολλά πολλά φιλιά.........
22-02-2010, 10:55 #4570
MΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ τώρα διάβασα τις περιπέτειες σου το σκ..
λοιπόν για να σε παρηγορίσω έκανα κι εγώ τις γνωστές μου τρέλλες μου έφεραν ένα κουτί σοκολατογλυκά..
το μυαλό μου ήταν εκεί συνέχεια από την ώρα που μου τα έφεραν
εχθές το απόγευμα μετά το διαιτητικό μου γεύμα και παρέα με το βιβλίο μου έφαγα ΤΡΙΑ αλλά πολύ το φχαριστήθηκα, σήμερα το πρωί τα κουβάλησα στο γραφείο αμάν πια κολάστηκα η γυναίκα να μην τα βλέπω στο ΄σπίτι μου φωνάζουν..
ΑΝΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΛΑ ..ΕΛΑ...κι εγώ η ηλίθια πάω πάω....
22-02-2010, 10:58 #4571
η παρα λιγα(80) χιλιομετρα συντοπιτισσα μου διαβαζε 7 σελιδες βλακειες και εμας μας εγραψε νομιζω...ουτε καλημερα δεν μας ειπε.....
22-02-2010, 11:01 #4572
Originally posted by ANNEZINA
λοιπόν για να σε παρηγορίσω έκανα κι εγώ τις γνωστές μου τρέλλες μου έφεραν ένα κουτί σοκολατογλυκά..
εχθές το απόγευμα μετά το διαιτητικό μου γεύμα και παρέα με το βιβλίο μου έφαγα ΤΡΙΑ αλλά πολύ το φχαριστήθηκα, σήμερα το πρωί τα κουβάλησα στο γραφείο αμάν πια κολάστηκα η γυναίκα να μην τα βλέπω στο ΄σπίτι μου φωνάζουν..
εμενα με βοηθησε η απενοχοποιηση του σκουπιδοτενεκε..
τα πεταω κατευθειαν εκει μεσα και στο σπιτι μου δεν βρισκεις γλυκο ουτε για δειγμα.
Ή στο σκουπιδοτενεκε ή στο στομαχι (που με τις πραξεις μου το καθιστω σκουπιδοτενεκε)
φυσικα και αλλαζει το πραγμα οταν στο σπιτι υπαρχουν παιδια (λιγο αλλαζει -και για τα παιδια καλο ειναι να μην υπαρχουν γλυκα αλλά φρουτα)
22-02-2010, 11:06 #4573
Originally posted by device
τα πεταω κατευθειαν εκει μεσα και στο σπιτι μου δεν βρισκεις γλυκο ουτε για δειγμα.
Ή στο σκουπιδοτενεκε ή στο στομαχι (που με τις πραξεις μου το καθιστω σκουπιδοτενεκε)
φυσικα και αλλαζει το πραγμα οταν στο σπιτι υπαρχουν παιδια (λιγο αλλαζει -και για τα παιδια καλο ειναι να μην υπαρχουν γλυκα αλλά φρουτα)
device το σκουπιδοτενεκε τον χρησιμοποιω κι εγω οταν προλαβαινω να το σκεφτω!!!!! οσο για τα γλυκα στο σπιτι.....πονεμενη ιστορια...και αν ερθει κανεις να μην εχουμε κατι να κερασουμε? αστα παλαιομοδιτικες αποψεις αλλά τις εχω.....
22-02-2010, 11:07 #4574
[quote]Originally posted by BARB3
. ξεκινω και την IF 16ωρη (οσες δεν ξερετε, διαιτα ειναι κατα την οποια για 16 ωρες δεν τρως τιποτε και τις υπολοιπες 8 τρως οτι θες) μαζι με μια τροποποιημενη διαιτα της pink Butterfly (σας εχω πρηξει με αυτη ε?),
συγγνωμη για την παρεμβαση επειδη την if την κανω και εγω δεν τρως τις υπολοιπες ωρες οτι θες, απλα αν κανεις 16 ωρες νηστεια και αφηνεις ενα παραθυρο 8 ωρων ανοιχτο εκει τρως μαζεμενες ολες τις τροφες της διαιτας σου. !!
22-02-2010, 11:10 #4575
Originally posted by BARB3
Originally posted by device
device το σκουπιδοτενεκε τον χρησιμοποιω κι εγω οταν προλαβαινω να το σκεφτω!!!!! οσο για τα γλυκα στο σπιτι.....πονεμενη ιστορια...και αν ερθει κανεις να μην εχουμε κατι να κερασουμε? αστα παλαιομοδιτικες αποψεις αλλά τις εχω.....
εγω ειμαι εργενισσα και το δηλώνω, σπανια ερχεται κοσμος σπιτι μου, κι αν ερθει στα φρυδια μου, εχω ωραιοτατα μηλαρακια, μπολικο καφε και ενα καρο αρωματικα τσαγια να διαλεξει!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή