Results 4,576 to 4,590 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
22-02-2010, 11:17 #4576
και στην τελικη αν ερθει καποιος απροσκλητος επισκεπτης υπαρχουν ανοιχτα ζαχαροπλαστεια, καβες, περιπτερα δεν ειναι αναγκη να στουμπωνουμε ψυγεια και ντουλαπια και μετα να τα πεταμε η να τα τρωμε επειδη χαλανε.
καθε φορα που παω στη πεθερα μου μου δινει απο δυο ταψια πιτες, ο αντρας μου δεν τις τρωει ξερει πως ειναι αδυνατο να τις φαωψ ολες εγω, αναγκαστικα τις μοιραζω.
- 22-02-2010, 11:22 #4577
Originally posted by natallia
και στην τελικη αν ερθει καποιος απροσκλητος επισκεπτης υπαρχουν ανοιχτα ζαχαροπλαστεια, καβες, περιπτερα δεν ειναι αναγκη να στουμπωνουμε ψυγεια και ντουλαπια και μετα να τα πεταμε η να τα τρωμε επειδη χαλανε.
καθε φορα που παω στη πεθερα μου μου δινει απο δυο ταψια πιτες, ο αντρας μου δεν τις τρωει ξερει πως ειναι αδυνατο να τις φαωψ ολες εγω, αναγκαστικα τις μοιραζω.
22-02-2010, 11:26 #4578
Originally posted by BARB3
22-02-2010, 11:26 #4579
Καλημέρα...Έχω πολύ πονοκέφαλο τώρα και ψιλοζαλίζομαι για να γράψω κατεβατά.
Ομολογώ πως στεναχωρέθηκα πολύ με όσα συνέβησαν παραδίπλα...Θα μου περάσει...
Με δυό λόγια είμαι καλά,περιμένω πάντα την έγκριση,οπότε ημερομηνία επέμβασης
βλέπω με κυάλια.Θ'αρχίσω σε λίγο τα τηλέφωνα τουλάχιστον να μάθω αν συστάθηκε η επιτροπή.
Θα μεταβιβάσω ευχές στη σύζυγο για το παιδί της.Την πέρασαν στη Δράμα τη γιορτή οικογενεικώς.Κουρασμένη είναι.
Το Λούμπι περιμένει από μέρα σε μέρα την παράδοση του κλειδιού του διαμερίσματος από τον ιδιοκτήτη
και κάνει σχέδια για την επίπλωση του,αλλά της λείπουν κάποια τετραγωνικά...Κάτι θα κάνουμε...
Το Μαρικάκι το έχω χάσει,την πριγκίπισσα επίσης.Η Λιλένια μου έστειλε ένα μηνυματάκι...κι εγώ διστάζω να ενοχλήσω.
Χθες βράδυ είχα ένα απολαυστικό τρίο με το φορουμζεύγος Σποτακονεκταρίνι(και βιντεοκλήση,παρακαλώ!)
Πολύ τους χαίρομαι!Γελαστοί,ακομπλεξ άριστοι και πολυαγαπημένοι!Να είστε πάντα έτσι,παιδιά!
Με τη Λινταλαγάπη περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατόβραδο παρεούλα!Αχ!Είναι υπέροχη η αγάπη μου!
Μαίρη Λου,ρίξε μια ματιά στο γιουτουγιουκιβώτιο,που κάτι σε θέλω...Κι εσύ χάθηκες,κοριτσάκι!
Το Χανελέλι μου μας γράφει πιο συχνά και χαίρομαι!Το Ευγενούδι μου το έχασα λίγο κι αυτό...Η Σαμπίνα μου...αχ!
Φιλάκια πολλά και στο μπαρμπούνι,το Βασουλίνι,το Αννεζινέλι,την Αλαλουμεναγάπη,το βραβευθέν προσωπικό
κι όλες τις λουόμενες....Θα τα πούμε και πάλι...Να έχουμε μια υπέροχη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010!
Δε θα ξανάρθει ποτέ ξανά άλλωστε...Να σας προσέχετε,πολύτιμες μου!Φιλάκια πολλά πολλά!
22-02-2010, 11:26 #4580
22-02-2010, 11:38 #4581
το μπαρμπουνελι ορεξατο ξυπνησε.......
πως δεν γραφω καλε, και την Παρασκευη εγραψα, εγω δεν ειπα και για καφεδακι?
εγω παντως για τις 27 βολευομαι.
αφου διαβασα και εγω τις 7 σελιδες κακιας και βλακειας, ενα εχω να πω, υπαρχει πολυ μ...κια στον κοσμο τελικα............
αντε και εχω και δουλεια και μεχρι αυτην την ωρα με εχετε και σας διαβαζω,
φιλακια πολλα στο ναταλακι μου που το στεναχωρεσαν, καλα εσυ παλι γιατι στεναχωρεθηκες, εσυ θα σωσεις τον κοσμο ρε ναταλια μου, δεν βλεπεις τι γινεται? αστα να πανε, ας γραφει ο καθενας οτι θελει.
συμβουλες και προτροπες θα δινουμε σε αυτους που μπορουμε να συννενοηθουμε και φαινονται νορμαλ.
22-02-2010, 11:42 #4582
εχεις δικιο βασια μου. μες στη τρελη χαρα κι εγω!!!
καλε ειδες τι χαζομαρα υπαρχει στο κοσμο? οχι, δεν διαβασα τις 7 σελιδες. οχι επειδη διαφωνω με το ναταλακι μας. επειδη βαρεθηκα να διαβαζω μ@#$^.
εγω θελω να γραφω τι τρωω τι δεν τρωω κλπ. ηταν αναγκη να το κανω θεμα να χασω ωρες απο τη ζωη μου για να αντικρουσω το ναταλακι?
λιντα εισαι για τσατ?
22-02-2010, 11:42 #4583
παω να κανω ενα τσαι και επιστρεφω
22-02-2010, 11:44 #4584
μπαρμ για μενα νομιζω το μεγαλυτερο σου προβλημα ειναι οτι συνεχεια μαγειρευεις και εχεις πολλα γλυκα μεσα στο σπιτι, δηλαδη αν γυριζες στο σπιτι και δεν ειχες ουτε κεικ, ουτε πιττα τι θα γινοταν? θα ετρωγες τον τονο σου η δεν θα τον ετρωγες?
και οχι η πιττα δεν ειναι το καλυτερο πρωινο για τα παιδια, το καλυτερο πρωινο ειναι γαλα με κορν φλεικς και μετα ενα κουλουρακι στο σχολειο η εστω ενα σαντουιτσακι με κασερι,
ουτε πιττες ουτε κεικ, και αν το θελησουν μια φορα την εβδομαδα, αγοραστε, δηλαδη πρεπει να το φτιαξεις εσυ?
και εγω οποτε εχω κατι γλυκο στο σπιτι θα το φαω, ενω αν τα μοιραζω και δεν εχω τιποτα τι θα φαω τα ντουλαπια?
η φιλη μου μου εδωσε πιτα το Σαββατο που πηγαμε σπιτι της, πηγαινα ερχομουνα εκει το ειχα το μυαλο μου, εφαγα,
σημερα το πρωι την τυλιξα και την εδωσα στην πεθερα μου, τι να κανουμε αφου δεν ειμαστε εγκρατεις,
και χρονο για τον εαυτο σου γλυτωνεις ετσι,
22-02-2010, 11:44 #4585
Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά
καλημέρα ΑΓΑΠΗ
Ναι πραγματικά περάσαμε ένα ωραίο Σαββατόβραδο (τρίωρο τηλέφωνο, αυτό δεν το έχω κάνει ούτε με γκόμενο, φαντάσου), ε δεν υπάρχει, Κυριακή πρωί είπα στον άντρα μου "να το σκεφτούμε να πάμε να μείνουμε Θεσσαλονίκη??".
Να είμαι και πιο κοντά στη αγάπη μου.
Βέβαια μετά το ξανασκέφτηκα και είπα "εδώ πάμε για διαζύγιο, θα ανέβω στην πόλη του κιόλας και θα μένω στο σπίτι του?".
Γιατί τα πράγματα μεταξύ μας πάνε κατά διαόλου. Κατά διαόλου, χωρίς υπερβολές.
Αφού μίλησα με την αγάπη μου και κλείσαμε στις 12, σκεφτόμουν άλλες δύο ώρες αυτά που είπαμε .....
Και κοιμήθηκα ήρεμη. Και ξύπνησα καλά.
Όμως για άλλη μια φορά μου γ..... την Κυριακή μου. Με τα λόγια του, με τον τρόπο του.. με όλα.
Ίσως δεν είναι σωστό να τα γράφω εδώ αυτά τα πράγματα, όμως σήμερα νιώθω ότι πνίγομαι, ότι πρέπει να πάρω απόφαση πια γιατί η κατάσταση δεν πάει άλλο...
Για να ξαναχαμογελάσω όμως έστω και στιγμιαία:
Ναταλάκι μου σου στέλνω φιλιά, ζούπηγμα και αγκαλιά.
22-02-2010, 11:47 #4586
λιντα εισαι για τσατ?
Για να δούμε προς το απογευματάκι αν είσαι ελεύθερη και συ και ξαναμπείς, αλλιώς την βλέπω την απόλυση να μου έρχεται μέσα σε φάκελο...
22-02-2010, 11:51 #4587
Originally posted by basia
μπαρμ για μενα νομιζω το μεγαλυτερο σου προβλημα ειναι οτι συνεχεια μαγειρευεις και εχεις πολλα γλυκα μεσα στο σπιτι, δηλαδη αν γυριζες στο σπιτι και δεν ειχες ουτε κεικ, ουτε πιττα τι θα γινοταν? θα ετρωγες τον τονο σου η δεν θα τον ετρωγες?
και οχι η πιττα δεν ειναι το καλυτερο πρωινο για τα παιδια, το καλυτερο πρωινο ειναι γαλα με κορν φλεικς και μετα ενα κουλουρακι στο σχολειο η εστω ενα σαντουιτσακι με κασερι,
ουτε πιττες ουτε κεικ, και αν το θελησουν μια φορα την εβδομαδα, αγοραστε, δηλαδη πρεπει να το φτιαξεις εσυ?
και εγω οποτε εχω κατι γλυκο στο σπιτι θα το φαω, ενω αν τα μοιραζω και δεν εχω τιποτα τι θα φαω τα ντουλαπια?
η φιλη μου μου εδωσε πιτα το Σαββατο που πηγαμε σπιτι της, πηγαινα ερχομουνα εκει το ειχα το μυαλο μου, εφαγα,
σημερα το πρωι την τυλιξα και την εδωσα στην πεθερα μου, τι να κανουμε αφου δεν ειμαστε εγκρατεις,
και χρονο για τον εαυτο σου γλυτωνεις ετσι,
συμφωνώ μεχρι κεραιας!
22-02-2010, 11:54 #4588
εγω θελω να γραφω τι τρωω τι δεν τρωω κλπ. ηταν αναγκη να το κανω θεμα να χασω ωρες απο τη ζωη μου για να αντικρουσω το ναταλακι?
Αν κάποιους όντως τους βοηθά αυτή η διαδικασία,καλά κάνουν και την ακολουθούν!Ποιά είμαι εγώ να τους εμποδίσω;
Το τόπικ το άνοιξα όταν παράγινε το κακό με τα τι θα φάω αύριο και κυρίως τι έφαγα που δεν έκανε
κι ειδικότερα τη λέξη "αμαρτία",που μου άναψε τα λαμπάκια!Για την υπερανασχόληση με το φαγητό μίλησα εγώ,
για τη λούπμα της δίαιτας και όσες ανάγκες μας παραμελούμε.Και ξέρω πως δε θα σώσω τον κόσμο.
Εδώ είμαι ανίκανη να σώσω τον εαυτό μου από μένα!Αλλά δε μπορώ να μη νοιάζομαι,δε μπορώ
να το βουλώνω όταν-κατά την κρίση μου πάντα-βλέπω μικρά κορίτσια ειδικά να υποβάλουν
τον εαυτό τους σε όσα με υπέβαλα κι εγώ και κατάντησα εδώ που κατάντησα!Πονάω κι αντιδρώ!Αυτό!
Μη μου δίνετε σημασία και μη του δώσουμε κι άλλη σημασία...Ούτως ή άλλως ήταν σχεδόν αναμενόμενο όλο αυτό
κι εμένα τα θέλει ο κ@λος μου,αφού δεν κάθομαι ποτέ ήσυχη στ'αυγά μου!Κρίμα στο διάλογο!Τέλος!Φιλάκια!
22-02-2010, 11:57 #4589
Ξέρεις όμως τι βλέπω?
Όπου ανοίγει τόπικ η Ναταλία γίνεται της πουτ......!
Μετράνε οι σελίδες, γίνεται χαμός, δείτε το θέμα του μπάνιου πόσες σελίδες έφτασε.
Σάββατο βράδυ είδα το θέμα της μία σελίδα, Δευτέρα πρωί το βρήκα 7 σελίδες!!!!!!!!!!
22-02-2010, 11:57 #4590
Originally posted by LIDA
...Κυριακή πρωί είπα στον άντρα μου "να το σκεφτούμε να πάμε να μείνουμε Θεσσαλονίκη??".
Να είμαι και πιο κοντά στη αγάπη μου.
Ναταλάκι μου σου στέλνω φιλιά, ζούπηγμα και αγκαλιά.
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....