Results 4,606 to 4,620 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
23-02-2010, 09:39 #4606
και τωρα κοπελιες εσεις οι υπολοιπες, να σας ευχηθω μια υπεροχη ημερα. ελπιζω να ειναι καλυτερη απο τη χθεσινη μας. αλαλουμακι, αννεζινα, βασια αλεξανδρα και οσες αλλες μας διαβαζετε, πολλα φιλακια.
οσο για μενα, συνεχιζω κανονικα τη διατροφη μου. δεν καταφερα να τηρησω το προγραμμα κριβως αλλά τα πηγα αρκετα καλα. μαι νεα μερα σημερα και ο αγωνας συνεχιζεται
- 23-02-2010, 09:45 #4607
Originally posted by NADINE
Originally posted by GeorgiaP
Η σημερινή μέρα εφυγε και ό,τι ήταν το πήρε μαζί της.
Ας ετοιμαστούμε για την αυριανή ευχόμενοι πάντα να είναι καλύτερη.
αλλά η σημερινή μέρα είχε πολύ δράμα και κλάμα για μένα...
Τα έκανα παντού σαλάτα...Έμπλεξα παρόν και παρελθόν,
κάποιον στεναχώρησα,κάποιον μάλλον διασκέδασα,δεν ξέρω...
Σήμερα έμαθα πως από Πέμπτη πρωί πάλι θα περνάω τις μέρες μου
στο Διαβαλκανικό με τη θεία μου για μια ακόμα ανοιχτή επέμβαση...
Αλίμονο στην αυριανή μέρα αν δεν είναι καλύτερη της σημερινής,
Ζορζέτ μου!Πάμε για όνειρα ήρεμα κι ελπίδα χαμόγελου την χαραυγή!
Ax nadine μου τι να πω. Κουράγιο για να μπορέσεις να σταθείς στη θεία σου. Ευχομαι να το ξεπεράσετε και αυτό.
θα το κρατήσω αυτό να το θυμάσαι και εσύ "Πάμε για όνειρα ήρεμα κι ελπίδα χαμόγελου την χαραυγή!"
23-02-2010, 09:54 #4608
Originally posted by Lily
Καλημέρα κορίτσια, εδώ είμαι πάλι. Πόσο πολύ μου λείψατε δε μπορώ να σας πώ, ειλικρινά.!
Λυπάμαι πολύ πολύ που επιστρέφοντας σε περιμένουν νέες προκλήσεις υγείας
για τους αγαπημένους σου...Ελπίζω τουλάχιστον τα νέα να είναι καλά από τα μέτωπα
κι ας απασχολούν το χρόνο και την προσευχή μας...Να σε προσέχεις κι εσένα εντωμεταξύ,
όσο τρυφερότερα μπορείς,να μη μας καταρρεύσεις κι εσύ μετά...Είσαι στη σκέψη μας πάντα
και περιμένουμε με λαχτάρα το Λιλάκι μας,ανάλαφρο και ευδιάθετο όπως παλιότερα...
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για τη θεία μου.Μακάρι να είναι το τελευταίο χειρουργείο!
Έχει πραγματικά ταλαιπωρηθεί όσο κανείς...Απορώ πού τη βρίσκει τη δύναμη...Τέλος πάντων....
Όσο για τα άλλα,δε νομίζω πως τίθεται θέμα ανθρώπινης αξίας...Όλοι ισάξια την έχουμε άλλωστε.
Απλά προφανώς κάποιοι θεώρησαν πως εισέπραξαν απρόκλητη επίθεση κι αντέδρασαν αμυντικά,
σπεύδοντας να υπερασπιστούν την επιλογή τους.Κάπου εκεί χάσαμε την ικανότητα μας να επικοινωνούμε.
Αυτό με πείραξε περισσότερο.Το ότι έγινε κάτι που έγραψα αφορμή να χαλάσει το όμορφο εδώ κλίμα μας.
Κι αν βγήκε κάτι καλό από όλο αυτό(π.χ για την παλίρροια μου)...τι να πω;Ξημέρωσε νέα μέρα και το αφήσαμε
πίσω μας.Ελπίζω όμως να μην αφήσουμε κάθε ανάγκη μοιράσματος σκέψεων κι έγνοιας στο φόβο μιας παρεξήγησης.
Την καλημέρα μου σε όλες τις αγάπες μου εδώ!Έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά κι αυτές που ψιλοχάθηκαν...
Είστε συνέχεια στο μυαλό μας και περιμένουμε τα νέα σας.Αρκετοί μας λείπουν!Μην αυξάνετε τη λίστα,καλά;
Καλημέρες και φιλάκια για μια καλύτερη της χθεσινής ημέρα!Αφιερωμένο στη Λινταλένια μου,για τα μάτια της μόνο...
--->ΠΕΜΥ ΖΟΥΝΗ : ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
23-02-2010, 09:55 #4609
καλημερα κοριτσια,
δεν ξερω τελικα μου εχετε γινει πολυ εξαρτηση, αυτο σκεφτομουν τωρα, απο το πρωι που ηρθα στο γραφειο η πρωτη σκεψη μου ηταν πως θα μπω να σας διαβασω,
για το μπαρμπουνι τι να πω, απλα δεν παιζεσαι..........κριμα που χανουμε το πασχαλιατικο ταξιδι, αλλα για καλοκαιρινο δεν το συζητω, θα βρεθουμε σιγουρα, θελω να δω τι γνωμη του συζηγου για τα ψωνια σου, αληθεια ποσα δινεις την εβδομαδα για σουπερ?, γιατι εγω κυμαινομαι γυρω στα 100 ευρω και μου φαινονται πολλα.
ναταλακι μου περαστικα στην θεια, εισαι δυνατη εσυ θα τα καταφερεις,
λιλακι και σε σας περαστικα στην μανουλα, περιμενουμε νεα σου συντομα
ληδα εγω εχω απολυτη γνωμη σε αυτο που περνας και δεν θελω να σε επηρεασω, τα παιδια σου πανω απο ολα.......
το 68 ειναι τελικα το νουμερο μου μιας και ολο το μηνα παιζω απο 67 εως 68 μολις φαω λιγο παραπανω υδατανθρακα,
και αρχιζω να φοβαμαι μηπως βαλω κι αλλα αν κανω μια διατροφη περαν της Ατκινς.
δεν ξερω, το σκεφτομαι να παω σε ενα διαιτολογο να μου δωσει μια καλη συντηρηση, να ενεργοποιησω λιγο τον μεταβολισμο μου, γιατι νομιζω εχει πεσει στα ταρταρα
κατα τα αλλα, απολαμβανω την αλλαγη μου, να δειτε πως με κοιτανε, κυριως οι αντρες, οι πωλητες, οι περαστικοι απο την δουλεια, ειμαι σιγουρη πως λενε απο μεσα τους, πως δεν την ειχα προσεξει εγω αυτην, πρωτη φορα νιωθω τοσο πολλα και εντονα βλεμματα, που δεν ξερω πως να το διαχειριστω, νιωθω σαν να απαταω τον αντρα μου ενα πραγμα, και θελω να του το πω, γιατι παντα ειμασταν φιλαρακια και αυτα τα συζητουσαμε αλλα σε αυτην την περιοδο με τιποτα, γιατι και αυτος το βλεπει οτι τραβαω τα βλεμματα και δεν θελω να τον αγχωνω χωρις λογο.
αντε καλημερα, εδω θα τριγυρναω ολη μερα, παω να στειλω τα ριπορτια μου και τα λεμε
23-02-2010, 10:02 #4610
Originally posted by BARB3
και τωρα το παρακατω παλι για το ναταλακι
Να σου πω να ευθυμησεις. τελικα χθες πηρα σουπερ και πηρα μονο 10 light κοκακολες. λοιπον ακου να δεις. κανονικα θα εδινα 15 ευρω. με τη νεα μειωμενη τιμη θα εδινα 11,5 ευρω. βαλε και το -20% τελικα εδωσα 9,2 ευρω. δεν αξιζε? ναι, γελα. τωρα εχω κοκα κολες για 2 μηνες.....
α, και τι ξεχασα επισης....πηρα και 3 τσιπουρες (μη φανταστεις οτι δεν ηταν προσφορα.....) και τις πηγα στη μαμα να μαγειρευει τη κορη να μη τρωει ασχετα και παχυντικα. οχι πες μου δεν εκανα καλα? συνολο 15 ευρω
Αν προσθέσουμε τους λογαριασμούς ενός μήνα,δεν ξέρω κατά πόσο όντως νιώθουμε κερδισμένοι!
Και να χάνουμε κανά φυλλάδιο προσφορών.Αυτή είναι η επόμενη εργασία,που σου βάζω.
Όχι απότομα,μη μου πάθεις και τίποτα...αλλά σιγά σιγά να το εγκαταλείπουμε το σπορ,
να πιάσουμε κανένα άλλο για αλλαγή,να ελαφρύνουν ντουλάπια κουζίνας και στομάχια...
23-02-2010, 10:10 #4611
Originally posted by BARB3
μια επισης ξεχωριστη καλημερα στη λιντα. θελω να μιλησουμε σε τσατ. οσες πιο πολλες γνωμες μαζευεις, τοσο σφαιρικοτερη αποφαση θα παρεις. ελα να τα πουμε λιγο οποτε μπορεις.
Η αγάπη μου αντιδρά σπασμωδικά.Δε βρίσκεται ακόμα εκεί...Απλά δεν αντέχει άλλο αυτό που ζει έτσι όπως το ζει
σε τέτοιο βαθμό που κάνει ακραίες σκέψεις,προκειμένου να μην πονά άλλο.Όχι πως αυτές ουσιαστικά επιθυμεί.
Χρειάζεται χρόνο,να ηρεμήσει η καρδιά της να ξεκαθαρίσει το αληθινό της "θέλω" από το "δεν μπορώ άλλο".
Κι όσες συζητήσεις θ'ακολουθήσουν θα τις κάνει με τις συγκρουόμενες πλευρές μέσα της και τον καλό της!
Δεν υποτιμώ το ενδιαφέρον όλων μας για κείνη ούτε την καλοπροαίρετη συμβουλή μας.
Αλλά ο καθένας τοποθετείται με τα δικά του μέτρα.Η Λινταλένια μου με βάση τα δικά της πρέπει να διαλέξει
τη ζωή,που κρίνει καλύτερη για κείνη και τους αγαπημένους της να ζήσει.Δική της η απόφαση,δικές της κι οι συνέπειες!
Εννοείται,οποτεδήποτε μας χρειαστεί να μιλήσει,να ξαλαφρώσει,είμαστε όλες πάντα εδώ
και στο μπάνιο και σε προσωπικό επίπεδο.Της στέλνουμε την αγάπη μας κι όλη τη θετική ενέργεια να βοηθηθεί
να βρει το δρόμο της και πάλι,η αγάπη μου...Και να μην τις φοβόμαστε τις ανακατατάξεις!
Όταν όλα έχουν βαλτώσει,μόνο στα καλύτερα μας οδηγούν κι ας είναι στενό το τούνελ,που βγάζει στο φως!
23-02-2010, 10:17 #4612
Originally posted by basia
γιατι εγω κυμαινομαι γυρω στα 100 ευρω και μου φαινονται πολλα.
θα πηδηχτώ απ'το παραθυρο.!!χιχιχιιχιχιχι
23-02-2010, 10:23 #4613
...αληθεια ποσα δινεις την εβδομαδα για σουπερ?, γιατι εγω κυμαινομαι γυρω στα 100 ευρω και μου φαινονται πολλα.
Είναι λίγα δηλαδή τα 450 ? τον μήνα στο περίπου;Δεν ξέρω...
Λέω πάντως να μην πηδηχτείς από το παράθυρο ακόμα!
Να το σκεφτούμε ψύχραιμα το θέμα λιγάκι...Στάσου!
--->http://www.youtube.com/watch?v=dN_kdQkCyNM&feature=related
23-02-2010, 10:25 #4614
Originally posted by NADINE
...αληθεια ποσα δινεις την εβδομαδα για σουπερ?, γιατι εγω κυμαινομαι γυρω στα 100 ευρω και μου φαινονται πολλα.
Είναι λίγα δηλαδή τα 450 ? τον μήνα στο περίπου;Δεν ξέρω...
καλά τελειως στραβή είμαι
διαβαζω ό,τι θελω.
εγω νόμιζ μήνα γιαυτό το σχολίασα
ετσι παω πασω και εγω καπου τοσα δινω
ευτυχως δε θα πηδηχτω ....
από το παραθυρο ...
23-02-2010, 10:29 #4615
καταρχην δεν εχω στοκ, οτι παιρνω καταναλωνεται, και αγοραζω μονο τα απαραιτητα, ουτε μπισκοτα, ουτε γαριδακια ουτε τιποτα τετοιο.
ε ποσα να δωσω δηλαδη για απορριπαντικα και τροφιμα?
αλλα για κρεοπωλειο και μαναβικο(50? την εβδομαδα)
καλα ειδα οτι παρεξηγησες νομιζες μηνα ε? καλα θα ηταν.
23-02-2010, 10:34 #4616
καταρχην δεν εχω στοκ, οτι παιρνω καταναλωνεται, και αγοραζω μονο τα απαραιτητα, ουτε μπισκοτα, ουτε γαριδακια ουτε τιποτα τετοιο.
ε ποσα να δωσω δηλαδη για απορριπαντικα και τροφιμα?
αλλα για κρεοπωλειο και μαναβικο(50? την εβδομαδα)
καλα ειδα οτι παρεξηγησες νομιζες μηνα ε? καλα θα ηταν.
ναι, μήνα νόμιζα. ναι, καλά θα ήταν!!!
23-02-2010, 10:36 #4617
και παλι γεια σας.
βασουλινι μου εγω υπολογιζω οτι δινω επισης γυρω στα 100 την εβδομαδα αλλά εξαρταται τι αλλο αγοραζετε απο τα σουπερ. εγω και μαναβικη και αλλαντικα και απο ολα. συνηθως δεν παταω σε αλλα μαγαζια. και ψωμι οπως ξερεις το κανω εγω με υλικα απο το σουπερ. μονο κρεας αγοραζουμε απο στγκεκριμενο κρεοπωλειο το οποιο δεν πληρωνω εγω γιατι θα αρρωσταινα. με πιανεις? βεβαια τωρα τελευταια αγοραζω και αρκετο φιλετο κοτοπουλο ή γαλοπουλα το οποιο ομως το παιρνω απο λιντλ οταν το κατεβαζει μειον 30% (5 ευρω το κιλο βγαινει) και το βαζω στον καταψυκτη.
αχ, και τι θυμηθηκα τωρα!!! ο μασουτης εχει διαφορα προιοντα με μειον 30%. εχει βγαλει νεο φυλλαδιο απο σημερα. και φυσικα παω να το μελετησω να ετοιμασω τη λιστα μου!! δουλεια γραφειου δεν ειναι κι αυτη? μη γελατε. και μαλιστα μεσω διαδικτυου.......
23-02-2010, 10:38 #4618
Καλημέρα σε όλες τις όμορφες της παρέας
διαβαζοντας σας σήμερα το πρωί είδα ότι σχεδόν για όλες σας η χθεσινή ημέρα ήταν ΒΑΡΕΙΑ!! για μένα ήταν μία από τις χειρότερες της ζωής μου.
πάντα τέτοια εποχή κάθε χρόνο ΄κάνω εξετάσεις τσεκ άπ ... οι αίματος ήταν οκ πολύ χαμηλός αιματοκρίτης βέβαια με ίχνη φερετίνης αλλά φταίω κι εγώ που αμέλησα τον σίδηρο..
το μεγάλο πρόβλημα ήταν με την μαστογραφία κάνω κάθε χρόνο ποτέ δεν είχα τίποτα πέρα από κυστούλες και απλούς αδένες..
εχθές όταν πήγα να την πάρω μιλάμε την έκανα στο Παλαιό Φάληρο σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία, περίμενα στο διάδρομο βγήκε έξω ο γιατρός με φώναξε με ένα περίεργο υφος...
να μην σας τα πολυλογώ μες στον διάδρομο μου είπε ότι του φάνηκε ότι υπήρχε μία μετατόπιση μιας πολύς μεγάλης μάζας που δεν ήξερε τι ήταν δεν είχε και πολύ χρόνο να ασχοληθεί, και έπρεπε να κάνω οπωσδήποτε υπέρηχο άμεσα αλλά εκείνος εκείνη την ώρα σχολούσε..και να μην αμελήσω τον υπέρηχο γιατί δεν ήταν και πολύ σίγουρος για το τι μπορεί να είναι να τον κάνω άμμεσα!!!!!
έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, άρχισα και έκλαιγα με λυγμούς μέσα στον δρόμο ήμουν και μόνη μου , πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και την μάνα μου και έκλαιγα σαν μωρό παιδί....(καλά κορίτσια έπρεπε να με βλέπετε είχε φύγει ολο το μακιγιάζ και είχα γίνει σαν τον κλόοουν σε τσίρκο) any way.
αφού έκλαψα με την ησυχία μου είπα στον εαυτό μου ʼΝΝΑ πάτα στα πόδια σου και μην τρελαίνεσαι πριν 5 μήνες είχες πάει στην γιατρό σου αποκλείεται να ισχύουν αυτά που είπε ο κόπανος.. πήγαινε κάνε υπέρηχο τώρα... και μετά θα δούμε !!!!
και πήγα κορίτσια και ο γιατρός που είδε την εξέταση δεν είδε τίποτα από αυτά που ισχυρίστηκε ο άλλος ούτε ο υπέρηχος έδειξε κάτι μόνο αδένες και κυστούλες και ο γιατρός μου το βράδυ μου είπε ότι είμαι καλά και δεν μπορεί να καταλάβει που είδε την μάζα αυτός!!!! έχω ΄μεγάλο στήθος με πολλές ίνες έτσι είναι κατασκευαστικά το ξέρω χρόνια κάνω υπέρηχους και μαστογραφίες κάποιες κυστούλες έχω όχι αυτό που υπονόησε ο πρώτος γιατρός και μάλιστα μέσα στον διάδρομο του νοσοκομείου, δεν είχε χρόνο ούτε στο γραφείο του να συζητήσουμε και να μου εξηγήσει.. όταν γυρίσαμε από τον γιατρό τον πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου η δικαιολογία του ότι εγώ δεν κατάλαβα και ότι δεν είχε χρόνο για περαιτέρω εξετάσεις...δεν θέλω να το σχολιάσω αρκεί που είμαι καλά...
μετά από όλα αυτά που μου συνέβησαν εχθές κατάλαβα για άλλη μια φορά πόσο πολύτιμη είναι η ζωή μας και πόσο λίγη και αποφάσισα να με αγαπήσω περισσότερο να με προσέξω περισσότερο κι εν κατακλείδι να γίνω ένας καλύτερος άνθρωπος...
ΑΥΤΑ!!!!!
Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα δεν θέλω να τα ξαναθυμηθώ ποτέ ξανά keep going κορίτσια
την καλημέρα μου και την αγάπη μου σε όλες μα όλες εσάς που μοιράζομαι πράγματα και σκέψεις μαζί σας
φιλάκια......
23-02-2010, 10:39 #4619
και για να μη φωναζετε, τωρα ειδα και τη συζητηση αναμεσα μηνα και βδομαδας, τωρα πια πηγαινω μονο σε ενα σουπερ την ημερα και μολις φευγω απο το γραφειο δηλ χανω μονο μιση ωρα απο τη μερα μου. ειναι μια βελτιωση ε? τι λεει το δικαστηριο?
23-02-2010, 10:51 #4620
αννουλα μου ευτυχως ολα καλα τελικα. το ξεσπασμα ομως σου εκανε σιγουρα καλο.
εχεις απολυτο δικιο. οταν τα παντα ειναι οκ κοιταμε τα σουπερ, τις προσφορες, την διαιτα....τα ψιλα γραμματα δηλαδη. ευτυχως που ειμαστε λοιπον ολες καλα και ασχολουμεστε με ψιλα γραμματα. σε ευχαριστουμε που μας το θυμισες!!!
οποτε κι εγω που ετοιμαζομαι για μαστογραφια να μη τρομαξω αν πεσω σε κανενα τετοιο γιατρο ε? εχω επισης μεγαλο στηθος και δεν εχω κανει ποτε μαστογραφια. για ψηλαφιση πηγαινα στη γιατρο μου αλλά ειπα να κανω και μια μαστογραφια....να ξερω δηλαδη αν μη τρομαξω!!! τι ηλιθιοι που ειναι μερικες φορες!!! τη ρουτινα τους και το χαβα τους και στο τελος φταις εσυ!!!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή