Results 451 to 465 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
18-03-2009, 11:32 #451
καλα, η κυρια προεδρος που ειναι? κυκλοφορουσε μεχρι το πρωι σε διαφορα τοπικ και εδω τιποτε? απαραδεκτη. ποια εχουμε αντιπροεδρο να την αντικαταστησει?
αντε μην ξυλωσουμε και τα γαλονια τωρα ε?
sabe φιλακια. Μαλλον εισαι πολυ καλυτερα για να θελεις Chat στις 4 το πρωι...
ξενια φιλακια. τελικα τι εκανες με τη ζυγαρια? σε επεισα και θα εχουμε επισημη ζυγηση την αλλη εβδομαδα?
klm απαραδεκτη. θα σε μαστιγωσουμε με την πρωτη ευκαιρια
μαρικακι, chrys κραταμε γερα, ε?
αλαλουμακι οπως καταλαβες το "δεν ειχα τι να κανω" ειναι η δικαιολογια μου για να εξασκησω το χομπυ μου....
hanelle, ποσο γυμναστικη/χορο κανεις καθημερινα? χανεις ασταματητα και γι'αυτο σε συγχωρω που αυτη την εβδομαδα την εκανες με 4 ημερες!!!
εγω κοριτσια, εχθες εκανα διαδρομο. Γιατην ακριβεια του εδωσα και καταλαβε. 45 λεπτα γρηγορο περπατημα και εκαψα (κατα το μηχανημα) 700 θερμιδες και κατι. και πηγα και super (!!!!!).
δεν σας εχω πει οτι μαγειρευω καθε 2 ημερες και αν και εχθες ηταν ημερα μαγειρεματος, σημερα θα ψησω ψαρι και ετσι εχθες ειχα "ελευθερη" ημερα. α, και σημειωστε οτι σημερα απο τις 5και μιση σιδερωνα....
και επισης ανεβηκα λιγο στη ζυγαρια γιατι ειχα μια ανησυχια και χαρηκα διοτι ημουν (χωρις τουαλετα σημειωστε) 91.8 οσο δηλαδη πριν 2 εβδομαδες. Yes, yes- εχω ελπιδες για την παρασκευη
αυτα τα ολιγα και σημερα. παντως το σκεφτομουν εχθες σοβαρα οτι πρεπει να αρχισω να καταγραφω θερμιδες. πχ μια γρηγορη μετρηση που εκανα εχθες το βραδυ, νομιζω οτι εφαγα περιπου 1500 θερμιδες. τις βρισκω πολλες.
να σας πω και το αλλο και κλεινω. τωρα τελευταια φλερταρω (και τα καταβροχθιζω ταυτοχρονα) κατι γιαουρτια με γευση μπισκοτο (ταχα 0% γιαουρτι και ολικης αλεσης μπισκοτο) με αποτελεσμα το γιαουρτακι να εχει 200 θερμιδες αντι 80. εχθες λοιπον ειδα μια κρεμα γιωτης (εχω αδυναμια στις κρεμες) και λεω ας δω ποσες θερμιδες εχει. ε, λοιπον ηταν 170 γραμμαρια με 130 θερμιδες ανα 100 γραμμαρια, οσο το γιαουρτι μου!!!!! φυσικα το βραδυνο μου ηταν η κρεμα.....
το συμπερασμα
1. υπαρχουν και γλυκα με λιγες θερμιδες
2. υπαρχουν και γιαουρτια με πολλες θερμιδες
3. μη τρωτε ουτε κρεμες ουτε γιαουρτια!!!!!!
chiao
- 18-03-2009, 11:33 #452
δεν το πιστευω
οση ωρα εγραφα εμφανιστηκε και ο φαντης μπαστουνι!!! καλε ποτε κοιμασε ασυ?
18-03-2009, 11:46 #453
Τωρα μπορει και να σας..ξενερωσω πρωι πρωι, αλλα το διακινδυνευω.
Αντι να τρωμε χαζογιαουρτια με θερμιδες και συστατικα αστα να πανε,- διαβαστε τα συστατικα και θα καταλαβετε, ειδικα αυτα που διατεινονται οτι ειναι διαιτης και τα σχετικα- δεν παμε καλυτερα σουπερ μαρκετ να παρουμε ενα ξινογαλα της μεβγαλ, που εχει και τα καλα βακτηρια για το στομαχι μας και την εντερικη χλωριδα και ειναι και ο,τι πρεπει οταν παιρνουμε αντιβιωση??
Και στο κατω κατω, τι νομιζετε οτι ειναι το ξινογαλα? Γιαουρτι σε υγρη μορφη!
Καποτε, οταν το πρωτοδοκιμασα σε χωρα των Βαλκανιων,ελεγε απεξω τη λεξη γιαουρτι, αλλιως και μονο απο το ονομα δεν υπηρχε περιπτωση να το δοκιμασω! Ξινογαλα????? Μπλιαχ!!!
Κι ομως , ειναι σουπερ τροφη και χορταστικη σε συνδυασμο με φρυγανια, κριτσινι, παξιμαδακι, whatever...
Και με 1.5 λιπαρα παρακαλω...
Αυτη ηταν η συμβουλη της γιαγιας της ημερας! Χιχι!
18-03-2009, 11:48 #454
E καλα...ας τρωμε και καμια κρεμα και κανα ψευτογιαουρτο που και που, δε θα παθουμε τιποτα!
18-03-2009, 11:54 #455
Παραμελημένα μου πλάσματα!
Που σας γράφω κατεβατά και μου βάζετε χέρι πως θα σας απολύσουν κι όταν την κάνω μ'ελαφρά πηδηματάκια παραπονιέστε για την έρημη πόλη...
Ανικανοποίητη η φύση του ανρθώπου και δη της γυναίκας!Αχ!Τι θα κάνω μ'εσάς που έμπελξα;"Υπομονή" είναι η σωστή απάντηση,ξέρω!
Τα νέα της υποφαινομένης είναι πως περνά λευκές νύχτες εδώ και δέκα περίπου μέρες(το βλέπετε άλλωστε κι από τις ώρες,που ποστάρω)
Μου φαίνεται πως με το να ρουφώ τόσα χρόνια το αίμα όσων είναι γύρω μου,μεταλλάχτηκα σε βρυκόλακα και επίσημα πλέον!
Τα δε χαπάκια μας δεν τα παίρνω σχεδόν όλες αυτές τις μέρες, μήπως κοιμηθώ,αλλά ούτε αυτό πιάνει...Και μιλάμε για φανατίλα του ύπνου!
Ούτε τρώω σωστά...πολύ λίγο και συνήθως μία μόνο φορά τη μέρα...ούτε πίνω ιδιαίτερα νερό...ψιλοζαλίζομαι,έχω πολύ πονοκέφαλο...
Έχασα και τον Αλκίνοο εκείνο το βράδυ...Πίκρα!Μεγάλη πίκρα!ʼρχισε και η σχολή μου εδώ και δύο εβδομάδες κι ακόμα δεν άρχισα να παρακολουθώ...
Διάγω για άλλη μία φορά περίοδο ελεύθερης πολιορκίας...Μ'έχουν περικυκλώσει στενά κι αποφάσισα να μείνω μέσα μέχρι να βαρεθούν εκείνοι και φύγουν...
Τώρα εσείς ίσως πιστεύετε πως δεν είμαι καλά,πως είμαι στις μαύρες μου,πως απαισιοδοξώ...Καμία σχέση!Το αντίθετο μάλιστα!Κι όχι,δεν είμαι τρελή!
Ήμουν για πολύ καιρό σε άρνηση κι έπρεπε να περάσω το κομμάτι του πένθους για κάτι που αγαπώ πάρα πολύ.Αυτό όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται είναι θετικό.
Τέλος πάντων...Ήταν και είναι πολύ δύσκολες μέρες και κυρίως νύχτες,αλλά είμαι πολύ καλά και ακολουθώ τα βήματα που αργά ή γρήγορα οδηγούν στην έξοδο.
Είμαι ικανοποιημένη που δεν κατέφυγα στο φαγητό ούτε σ'αυτά τα δύσκολα μου κι αυτό για μένα λέει πάρα πάρα πολλά και μου δίνει απίστευτη δύναμη!
Σ'αυτό έχω εστιάσει ως προτεραιότητα κι ακόμα είναι αλώβητο από τα βέλη που υπερπηδούν το τείχος μου...Όλος ο στρατός μου είναι σ'αυτό ασπίδα!
18-03-2009, 12:22 #456
Keep walking....
18-03-2009, 12:43 #457
Μπράβο Ναντινάκι....Συνέχισε εσύ και ας μας παραμελείς.... δε πειράζει.
18-03-2009, 12:45 #458
nadine, πως εχασες τον αλκινοο?
και γιατι πουλακι μου δεν τρως και δεν πινεις? τα ξερεις κι εσυ οτι δεν πρεπει να ριχνουμε τον μεταβολισμο μας κλπ, κλπ
δεν ειπαμε να γουρουνιασουμε αλλά κανε μικρογευματα και πινε πολυ (ξερεις, τα 2 λιτρα που λενε ολοι). και παρε την αποφαση οτι πρεπει να το κλεισεις το ρημαδι τα μεσανυχτα ας πουμε και ας μη νυσταζεις. ξαπλωσε και περιμενε. μετρα προβατακια. μη ψαχνεις να κατεβασεις ολους τους πρωην σου απο το you tube. ασε και κανεναν (καλα, γελασα πολυ....)
και ασε τα μαθηματα. μη πηγαινεις. εξαλλου απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι η πρωτη φορα. εγω παντως θα σε συμβουλευα να αρχισεις και καποιο ειδος γυμναστικης. περπατημα, ποδηλατο, κατι τελος παντων για το βραδυ. να κουραζεσαι λιγο και να νυσταζεις. και κοιτα μη χασεις το ραντεβου μας λογω υπνου. τωρα που το σκεφτομαι θα σε στειλω το κινητο μου στο υ2υ (ή οπως λεγεται τελος παντων). κανενα τσαι δοκιμασες? οχι εκεινα ανθοιαματα. τσαγακι κανονικο πχ φακελακι χαμομηλι.
και κλεισε το ρημαδι. ολη μερα το εχεις ανοιχτο και βρυκολακιαζεις. και να θυμασαι πρωτα την ομαδα R και μετα τους αλλους. μεχρι και ww εγραψες το πρωι και εμας γραμμενους....
Αντε, κλειστο τωρα (αν και ελπιζω να το εχεις ηδη κλεισει). νανουρισματακια ακουμε?
http://www.youtube.com/watch?v=aySr1WBAZWY
18-03-2009, 12:46 #459
Chrys γιατι εισαι η γιαγια της ημερας?
18-03-2009, 12:53 #460
Originally posted by BARB
Αντε, κλειστο τωρα (αν και ελπιζω να το εχεις ηδη κλεισει). νανουρισματακια ακουμε?
http://www.youtube.com/watch?v=aySr1WBAZWY
---> Να τι ακούμε και σήμερα και αύριο και τώρα!
Δε φταίω εγώ,καλέ κυρία!Η hopa μου το συνέστησε!
18-03-2009, 12:54 #461
Ναντινάκι, κράτησα τις τελευταίες προτάσεις σου και σε ενθάρρυνα να συνεχίσεις. Όμως για όλα τα υπόλοιπα (ελάχιστο φαγητό, νερό και υπνο) έχει δίκιο η Βarb.
18-03-2009, 12:56 #462
Επειδη ειπα το...γιατροσοφι μου!! (βλ.ξινογαλα) χαχα!
Κατα τα αλλα μονο γιαγια δεν ειμαι!! Σκετο εφηβακι νιωθω!!! Κι ας τα εχω πατημενα τα 37!!!
Λες να ειναι πρωιμη κλιμακτηριος?? χεχεχεχε......
18-03-2009, 12:58 #463
Βρε παιδια ανησυχω....τι να ειναι αραγε αυτο??? Εγω σε τοσα κεφια? Κανενας δε θα το πιστεψει αμα το πω... anyway..
18-03-2009, 13:01 #464
Τρελοκόριτσο όνομα και πράγμα είσαι τελικά....
1ον κόκκινη κάρτα γιατί χάθηκες
2ον ντα-ντα γιατί κάνεις βλακείες και δεν τρως σωστά
3ον αν δεν κοιμάσαι να διαβάσεις κανένα από τα παραμυθάκια που μας έστειλες, ή βάλε κανένα νανούρισμα....
4ον δεν νομίζω πια ότι ευθύνονται τα χάπια για το ότι δεν κοιμάσαι...
5ον θα μπεις σε μία τάξη επιτέλους.... ή θα βάλω τις φωνές.
18-03-2009, 13:04 #465
klm γιατί ζυγίζεσαι κοριτσάκι μου και συγχύζεσαι, και εγώ όταν ζυγίζομαι και δεν έχω χάσει μετά σαβουριάζω....
Δεν είπε η πρόεδρος το ζύγισμα 1 φορά την εβδομάδα..... Εγώ το έκοψα ζυγίζομαι Δευτέρα και Παρασκευή, δηλ δύο φορές την εβδομάδα, ΟΚ μικρή παρασπονδία....
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία