Results 4,636 to 4,650 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
23-02-2010, 14:40 #4636
οκ λοιπον. θα κανω την υπερβαση μου. τωρα ετοιμαζω λιστα απο μασουτη που ελεγα και δεν εβαλα τιποτε το περιττο (νομιζω) και επισης πριν ψωνισω (σημερα πουθενα) θα ελεγξω τα αποθεματα στο σπιτι και αν εχω αρκετα, θα μικραινω τη λιστα. αποθεματα για 6 μηνες ειναι οκ??? (αστειευομαι ε? μη με φατε) για ενα μηνα υπολογιζω συνηθως εκτος απο καποια που βγαινουν σε προσφορα σπανια και ξερω οτι δεν ληγουν και οτι θα τα χρειαστω σιγουρα πχ μακαρονια....καλα, παραδεχομαι οτι το εχω παρακανει με τα μακαρονια. απλα πριν λιγο καιρο ξεμεινα (ε, ναι συμβαινει και σε εμενα......) και απο το σοκ οταν ειδα το 1+1 δωρο, γεμισα το καροτσι...
- 23-02-2010, 16:59 #4637
Γεια σας κ απο μενα κοριτσια ας παρω κ γω το μπανακι μου...Λιλικακι μου καλως ηρθες παλι...καλο κουραγιο...υπομονη κ πανω απ ολα περαστικα σας.....Ναταλακι μου το ιδιο ισχυει κ για σενα κοπελαρα μου....τωρα για ολες τις υπολοιπες μια καλησπερα....Ρε κκοριτσια εχω προβλημα..που ενταξει μπορει κ να μην ειναι..αλλα στο μυαλο μου ειναι σιγουρα...εχω 3 βδομαδες που περιμενω να με παρουν απο το γιατρο τηλ για ραντεβου..κ ακομη τπτ....κ τωρα που το αποφασισα βιαζομαι...κ δεν θελω να περιμενω αλλο...θελω να γινει γρηγορα...να τελειωνω....καλα εδω ο κοσμος καιγεται θα μου πειτε κ εγω το βιολι μου...αλλα τι να κανω...δεν μπορω αλλο την αναμονη...Αλλα πρεπει να τελειωνω για να ξερω επιτελους τι θα κανω....τωρα που δεν δουλευω ειναι ευκαιρια...μετα που να παιρνεις αδεια...κ ποιος θα σου την δωσει αν εισαι ενα μηνα στη δουλεια......Αντε να δουμε τι θα γινει !!!!!
23-02-2010, 17:19 #4638
Αλεκουζάκι μου,γιατί δεν κάνεις εσύ ένα τηλεφώνημα στο γιατρό σου να δεις τι συμβαίνει;
Τρεις εβδομάδες πέρασαν,δεν είναι λίγος καιρός για να μπορέσουν να κλείσουν ένα ραντεβού...
Μπορεί κάπου η γραμματέας να παρέλειψε την περίπτωση σου και άδικα να περιμένεις.ʼνθρωπος είναι...
Πάρε σήμερα κιόλας,να μη βασανίζεσαι άδικα!Για τι επέμβαση μιλάμε και σε ποιόν γιατρό,γοργόνα μου;
23-02-2010, 18:26 #4639
Ναταλακι μοθ εχω ενοχλησει 2-3 φορες...με τον κυριο Σκρεκα ...για σληβ το βλεπω....Το θεμα ειναι οτι το ραντεβου ειναι για θεσ/νικη...την προηγουμενη βδομαδα που ξαναπηρα μου ειπαν για τωρα η πεμπτη η παρασκευη...ή αλλιως τελος του μηνα...Δεν ξερω τι γινετε...Αναμενω στο ακουστικο μου....
23-02-2010, 23:32 #4640
Βρε Ναντίν, το τι γούστο κάνω που σε κάθε περίπτωση βάζεις(=επισυνάπτεις, επί το αρχαιοπρεπέστερο) την κατάλληλη φωτο...δε λέγεται! Ήμουν τελείως χάλια και με έκανες τουλάχιστον να χαμογελάσω...πάντα έστι εύστοχη σου εύχομαι!!!!
24-02-2010, 00:20 #4641
Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι κάνουμε?
Σας ευχαριστώ πολύ όλες για την υποδοχή και την αγάπη σας.
Καμιά φορά δυο λογάκια από εσας είναι σπουδαιότερα από το καλύτερο αναλγητικό.
(άν υπάρχει αναλγητικό για την ψυχή μας )
Θα είμαι πιο τακτική από τώρα και μετά, γιατί με κάνετε να αισθάνομαι καλύτερα, αλλά και γιατί όλες μαζί
είμαστε πιο δυνατές.
Αννεζίνα, εδώ θα συμφωνήσω με τη Βάσια, θέλει ένα χεράκι ξύλο ο κύριος αυτός, άει στο καλό πια!
Τέλος καλό όλα καλά, αλλά σε τάραξε το τέρας!
Φιλιά κορίτσια μου
24-02-2010, 00:28 #4642
Originally posted by BARB3
τελικα χθες τι προβλημα ειχαν τα αστρα??? να ξερουμε την επομενη τετοια φορα να ειμαστε προετοιμασμενες........ δεν εχουμε και την αστρολογα μας να μας πει....ας την αναπαυσει ο θεος.....καθε φορα που ακουω για αστρα και προβλεψεις τη θυμαμαι
αυτή την εποχή όλα τα σταθερά ζώδια βάλλονται από τον ʼρη και μαλιστα ταρακουνιούνται, υπάρχουν δε πολύ δύσκολες όψεις από Κρόνο και Πλούτωνα που βρίσκονται σε τετράγωνα διαρκείας.
Αυτά από φίλο που ασχολείται ενδελεχώς με αυτά.
Θέλεις μικρά παραδέιγματα ανθρώπων που γνωρίζεις? άκου:
Ναταλία----Υδροχόος
Λίντα-------Ταύρος
Λίλυ--------Λέων
Σκορπιός (δικοί μου άνθρωποι βάλονται κυρίως στην υγεία τους, αλλά και στα επαγγελατικά/οικογενειακά , δε γνωρίζω κάποιον εδώ).
Να το πιστέψω ή να το απορρίψω? ειλικρινά δεν είμαι σίγουρη , στατιστικά όμως έχει πέσει διάνα) σκέψου το λίγο.....
24-02-2010, 09:59 #4643
καλημερα σε ολες,
και αφου διαβαζω το τελευταιο μηνυματακι της λιλουκας βλεπω ξαφνικα την πριγγιπισσα πανω στο φεγγαρακι της να εχει παει στο 63, ξερω μπορει να μην ειναι η καλυτερη εποχη για σενα να το χαρεις, αλλα δες και την θετικη πλευρα του πραγματος, εισαι 63 κιλα, τοσο κοντα στο στοχο σου, μπραβο σου καρδουλα μου,
μπαρμουνακι σε βλεπω σε καλο δρομο, αλλα για μια 6δα αυγα θα πηγαινες σουπερ?
δηλαδη τι θα παθετε αν δεν εχετε μια μερα αυγα στο σπιτι? θα ετρωγε κανεις αυγα? η θα τα επερνες για να βρισκονται?
αλεξανδρα μου, προφανως αν δεν μαζευτουν αρκετα ραντεβου και χειρουργεια δεν ανεβαινει ο Σκρεκας Θεσσαλονικη, κανε μια υπομονουλα ακομα, θα ερθει σιγουρα, εσυ αν θελεις στο μεταξυ για να μην χανεις χρονο ρωτα τι χαρτια χρειαζεται και κλεισε τα ραντεβου σου στους γιατρος του ταμειου σου
24-02-2010, 11:27 #4644
Originally posted by alexandra79
Ναταλακι μοθ εχω ενοχλησει 2-3 φορες...με τον κυριο Σκρεκα ...για σληβ το βλεπω....Το θεμα ειναι οτι το ραντεβου ειναι για θεσ/νικη...την προηγουμενη βδομαδα που ξαναπηρα μου ειπαν για τωρα η πεμπτη η παρασκευη...ή αλλιως τελος του μηνα...Δεν ξερω τι γινετε...Αναμενω στο ακουστικο μου....
Αν νιώσω άρωμα φρεσκάδας στο νέφος της πόλης
θα ξέρω πως ξημέρωσε ο Θεός εκείνη τη μέρα,
που έχει με τον Σκρέκα ραντεβού!
Ήταν πρόσφατα εδώ,απ' ό,τι ξέρω,αλλά προφανώς
πολλά τα ραντεβού κι εσύ θα πας στην επόμενη του άνοδο.
Πάντως,διαδικαστικό είναι...Σημασία έχει που το αποφάσισες!
Ελπίζω μετά να μην έχεις κι εσύ καμία τρομερή αναμονή
από το ταμείο σου,γιατί εκεί θα σου φανεί η τωρινή παιχνιδάκι!
Για να πάρω κι εγώ κανά τηλέφωνο τώρα που το συζητάμε
να μάθω έστω αν συστάθηκε η νέα επιτροπή...Αχ!Τρώμε τα νιάτα μας
πάνω από ένα τηλέφωνο...Και δεν είναι και για γκόμενο,να πω χαλάλι!
Κουράγιο,φιλενάδα!Θα μανικωθούμε κι εμείς,πού θα πάει;
24-02-2010, 11:49 #4645
Originally posted by Lily
...αυτή την εποχή όλα τα σταθερά ζώδια βάλλονται από τον ʼρη και μαλιστα ταρακουνιούνται, υπάρχουν δε πολύ δύσκολες όψεις από Κρόνο και Πλούτωνα που βρίσκονται σε τετράγωνα διαρκείας.
Αυτά από φίλο που ασχολείται ενδελεχώς με αυτά.
Θέλεις μικρά παραδέιγματα ανθρώπων που γνωρίζεις? άκου:
Ναταλία----Υδροχόος
Λίντα-------Ταύρος
Λίλυ--------Λέων
Σκορπιός (δικοί μου άνθρωποι βάλονται κυρίως στην υγεία τους, αλλά και στα επαγγελατικά/οικογενειακά , δε γνωρίζω κάποιον εδώ).
να ξέρουμε πως δε φταίμε εμείς ούτε η φαντασία μας,αλλά αυτός ο ʼρης ο κακούργος
(για να μην πιάσω στο στόμα μου και τους άλλους δύο,Κρόνο και Πλούτωνα!)ʼντρες...τι περιμένεις;
Και καθόμαστε εμείς και παιδευόμαστε κι απορούμε και πώς τα κάναμε έτσι όλα κουλουβάχατα!
Σκορπιό εδώ έχουμε την Αλαλουμένια μου.Ελπίζω εκείνη να μην έπεσε στη λούμπα τους!
"ʼστρα,μη με μαλλώνετε που τραγουδώ τις νύχτες,γιατί έχω πόνο στην καρδιά"
κι απ'ό,τι μαθαίνω εσείς φταίτε,οπότε τουμπεκί!Σας απαντώ κι εγώ με το τετράγωνο-φυλαχτό Sator-Rotas
του 1ου αι.μ.Χ.,να δούμε αν θ'αντέξει η κακία σας τη δύναμη του!Κορίτσια,δε μασάμε!
Απτόητες εμείς!Όλα καλά θα μας πάνε κι αφήστε τους να κονταροχτυπιούνται!
24-02-2010, 12:00 #4646
Originally posted by tidekpe
Ήμουν τελείως χάλια και με έκανες τουλάχιστον να χαμογελάσω...
Εκτός αν είσαι κι εσύ στο εν λόγω τετράγωνο των σταθερών ζωδίων,
οπότε συντάξου μαζί μας,μην απελπίζεσαι και δε θ'αργήσει...κάνε λιγάκι υπομονή
και χαμογέλα μου λιγάκι ακόμα!
24-02-2010, 12:18 #4647
καλημεριζω τις ομορφες, τις φρεσκολουσμενες και τις μη!
τι κανετε καλε?
Πρωτα απο ολα να εκφρασω τη χαρα μου για την επιστροφη της Λιλικας!!! Χαιρομαι που σε 'ξαναναειδα' εδω και ευχομαι ολα στη ζωη σου να βρουν λυση και σωστη πορεια! Να εισαι δυνατη!
Φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσακια! Αχ πολυ μου αρεσε ο Αρκας πιο πανω γελασα πολυ!!!
Και για μενα η χθεσινη μερα ηταν δυσκολη καθως εμαθα ενα δυσαρεστο νεο. Δεν πιστευω στα αστρα απλα τις περισσοτερες φορες ολα τα καλα μας ερχονται μαζι αλλα και ολα τα στραβα μαζι..... τι ναπεις..... υπομονη και κουραγιο σε οσους δοκιμαζονται...
τα ξαναλεμε!
24-02-2010, 12:19 #4648
Από σήμερα δηλαδή δε θα έχουμε την καλημέρα της αγάπης μου;
--->Ελευθερία Αρβανιτάκη - Κάπου υπάρχει η αγάπη μου
Να σε προσέχεις,Λινταλένια μου!
Να σε προσέχεις πολύ πολύ,τώρα που εμείς
είμαστε μακρύτερα σου κι αδυνατούμε να σε φροντίζουμε...
24-02-2010, 12:20 #4649
την καλημερα μου ελαφρως καθυστερημενη σε ολα τα κοριτσια. μην εχετε παραπονο. το μπανιο το λερωνω καθημερινα!!!
νιωθω ιδιαιτερα χαρουμενη που η αλεξανδρα μας και η λιλυ μας νιωθουν καλα να μας επισκεπτονται και μας επισκεπτονται.
Λιλυ βλεπω οτι παρα τα προβληματα στην αγγλια, ειχαμε και εμα οφελος οποτε γυρναμε κεφατες, θα περασει και η ιστορια με τη μανουλα και θα συνεχισουμε να ειμαστε κεφατες οκ? απο οτι βλεπω κατεχεις αρκετα απο αστρα ε? αχ αυτος ο ερμης ξυλο που το θελει...ανω κατω μας εκανε ε?
ρε μπας και ειναι υπευθυνοσ και για τη λιντα μας που εχει τα προβληματακια της και μας αδησε για ενα διαστημα? λιντα σε θελουμε!!!! γυρνα πισω ή μη γυρνας αν αυτο σε κανει να εισαι καλυτερα.....εσυ αποφασιζεις
Αλεξανδρα μου αν ερθεις θεσσαλονικη και εχεις χρονο για κανενα καφε μη κανονισεις μονο με τη ναταλια. πολλες ειμαστε που θελουμε να σε δουμε οκ? ενα καφεδακι με οσες θα μπορεσουν να ερθουν αν σε βολεψει να το κανονισουμε οκ? να δεις και τη βασια πως εχει γινει μετα απο ενα χρονο sleeve......αληθεια η ουριτσα ποναει ακομη?
βασουλινι μου το συνεχιζεις ? τελικα οχι δεν πηγα για αυγα. θα επαιρνα και σαλαμι για το συζυγο που ευτυχως δεν του χρειαστηκε ευτυχως. οσο για τα αυγα, τα ηθελα να κανω ενα αυγολεμονο στα κολοκυθακια μου αλλά και σημερα μερα ειναι.....αρχισα να το βλκεπω λιγο διαφορετικα ε? λιγο? σημερα ομως δεν τη γλιτωνω την επισκεψη αλλιως αυριο δεν θα εχω τι να φαω...καλα μπορουσα να δανειστω ενα αυγο απο τη γειτονισσα ή να πω το συζυγο να αγορασει αλλά μη το παρακανουμε κιολας...........
βασια σε σκεφτομουν χθες το βραδυ -καθως εκανα διαδρομο- που δεν χανεις κιλα. μηπως να εκανες μια δικη σου συντηρηση? γυμναστικη κανεις ή τη σταματησες? δεν φανταζομαι αλλά λεω μηπως.
παντως θα ηθελα να προσθεσω χωρις να θελω να σε κολακευσω οτι ειδικα μετα την τελευταια επενδυση των 1500 αν θυμαμαι εισαι πραγματι μια κουκλα και καλα κανουν και σε κοιτανε και μη νιωθεις καθολου τυψεις οτι απατας τον αντρουλη σου. το ωραιο υπαρχει για αν το κοιτανε!!!!!
αννεζινα και αλαλουμακι για σημερα εχετε δουλιτσα προφανως
ναταλια μου περιμενω να ακουσω καμια ημερομηνια εστω και μετα το πασχα. νομιζω οτι δεν πρεπει να το καθυστερεις. κατα τα αλλα, πως πανε τα κεφια? τα τηλεφωνηματα? ολα καλα? βλεπω το σκεφτεσαι και δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις. δεν εχω αποψη-εσυ αποφασιζεις κουκλα-μαλλον θα το αφησεις και οπου παει φανταζομαι. απο οσ σε ξερω ετσι νομιζω οτι θα κανεις τελικα
φιλακια σε ολες
86 σημερα εγω....σας το λεω γιατι ειμαι χαρουμενη. με εχει δοηθησει η IF με τα παραθυρα και τις νηστειες της....
24-02-2010, 12:23 #4650
νεκταρια μου!!! αντε επιτελους μας επισκεφτηκες. ξερω ειμαστε στο μυαλο σου αλλά δεν προλαβαινεις!! κι αλλο δυσαρεστο αυτες τις μερες? τι αλλο θα εχουμε?
κοριτσια, νεκταρια και tidekpe δεν μας λετε τιποτε να ξελαφρυνετε?
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή