Results 4,696 to 4,710 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
02-03-2010, 13:19 #4696
Καλημέρα στα μπουμπουκοκόριτσα (ο χαρακτηρισμός από τη φωτο της Ναντίν με τα μπουμπούκια...) Το παλεύουμε και σήμερα να σπρώξουμε τη μέρα, να σφίξουμε τα δόντια να μη μας ξεφύγει κουβέντα κακιά και πλακωθούμε με διάφορους γύρω μας...(ναι, ναι ορθώς αντιληφθήκατε δεν είναι η μέρα μου, σήμερα...) Αντε λόγω της ημέρας....
Και επειδή θα συνεχίσω για πολύ, όπως φαίνεται, να σας λέω τα ακατάληπτα, τρελά και αλλούτινα...απλά σας φιλώ με την ελπίδα να είστε καλά.
- 02-03-2010, 15:37 #4697
Originally posted by NADINE
Kαλή σας μέρα...
Καταρχήν καλό μήνα, και χαίρομαι πολύ που τελείωσες από τα νοσοκομεία. Οσο για τα reductil εγώ θα το τελειώσω το κουτί που έχω, αλλά εσύ γιατί να τα πάρεις πάλι και να μη κοιμάσαι αφού το πολύ σε 2 μήνες θα χειρουργηθείς, ας τα καλύτερα. Πήγαινε το ταξιδάκι σου χωρίς αϋπνίες ?
Πριγκηπέσα, χαίρομαι πολύ που είσαι ανεβασμένη και κάνεις αυτό που πραγματικά ήθελες.
Μπαρμουνάκι, Αννεζίνα τι έγινε κορίτσια σταματήσαμε το μέτρημα των ημερών για το Πάσχα ? Εγώ πάντως σταμάτησα αλλά καθόλου δεν πτοήθηκα είμαι καλά γενικά και έχασα και 1,5 κιλό.
Λιντάκι ελπίζω όλα καλά?.. όταν είσαι χαμένη στα προβλήματα να κοιτάς στα μάτια τα παιδάκια σου και θα νοιώσεις σίγουρα καλύτερα.
Ναταλάκι, θα σε πάρω τηλ θέλω να μάθω τη συνέχεια?. Έχω χάσει επεισόδια ?
02-03-2010, 21:08 #4698
Originally posted by NADINE
Kαλή σας μέρα...
Μετά απο τις πριγκιπικές μου καλημέρες;;;;;;;
Δε πειράζει καρδιά μου, ας είσαι εσύ καλά και μας φτάνει η καλημέρα σου....
03-03-2010, 12:13 #4699
καλημερα κι απο εμενα. εγω μυριζομαι διαλυση. η ναταλια μας γραφει και δεν γραφει, η λιντα μας αφησε και μονο μας διαβαζει, μερικες προσπαθουμε να το κρατησουμε και οι υπολοιπες δεν γραφετε μια κουβεντα......
ενα χαλι και μισο δηλαδη
και δεν μου εφταναν ολα αυτα, εχω και υπερβολικη δουλεια και δεν μπορω κι εγω να γραφω οσα θα ηθελα....
κοριτσια ανασυνταξη τωρα.....αντε, αρχιστε να γραφετε
03-03-2010, 13:45 #4700
Kαλημέρα μπαρμπουνάκι μου και λέω μόνο μπαρμπουνάκι μου γιατί δεν βλέπω και κανένα άλλο κοριτσάκι στα μέρη μας σήμερα...μου φαίνεται τελικά ότι μείναμε όι δυο μας να κρατάμε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ,,
any way... τι κάνεις μπαρμπουνίτσα μου πως πάει η δουλειά τα παιδιά το σούπερ η διατροφή όλα καλά
ας μιλήσουμε για καλοκαίρι για διακοπές για μπάνιο για ήλιο και για θάλασσα
είναι και τόσο σκ.... η οικονομια της χώρας μας που στο τέλος το μόνο που ΄θα κάνουμε θα ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ αλλά επειδή εγώ είμαι εκ φύσεως θετικό άτομο πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά
εγώ καλά είμαι δουλίτσα πολύ έχω δεν γράφω κιλά όχι γιατί δεν κάνω πρόγραμμα απλώς δεν έτυχε 83 λοιπόν κορίτσια στην διατροφολόγο μου την δευτέρα συνεχίζω πρόγραμμα ελπίζω μέχρι το πάσχα να δω 7...
και μέχρι τον ιούνιο 69 ή 68 και τέλος.....
όσο για καλοκαίρι αχ το περιμένω πως και πως μου αρέσει πολύ... ακόμα και αν δεν πάω πολλές μέρες διακοπές πάω τα σκ έστω και για ένα μπανάκι .....
φιλιά πολλά σε όλες άντε για γράφτε κάτι και
ΦΙΛΙΑ ειδικά στην ΛΗΔΑ που μπαίνει και μας διαβάζει ελπίζω να σου πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην ζωή σου..... λιδάκι μας λείπεις ....
ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ????????????
03-03-2010, 16:30 #4701
Originally posted by BARB3
καλημερα κι απο εμενα. εγω μυριζομαι διαλυση. η ναταλια μας γραφει και δεν γραφει, η λιντα μας αφησε και μονο μας διαβαζει, μερικες προσπαθουμε να το κρατησουμε και οι υπολοιπες δεν γραφετε μια κουβεντα......
ενα χαλι και μισο δηλαδη
και δεν μου εφταναν ολα αυτα, εχω και υπερβολικη δουλεια και δεν μπορω κι εγω να γραφω οσα θα ηθελα....
κοριτσια ανασυνταξη τωρα.....αντε, αρχιστε να γραφετε
απλώς μας λείπει η φιλενάδα μας, έχουμε όλες κατα ένα περίεργο και ανεξήγητο τρόπο τα προσωπικά μας, και φαίνεται οτι εγκαταλείψαμε.!
Όχι όμως εδώ είμαστε παρούσες και που θα πάει θα φιάξει η bitch!! μας πέθανε πια, αει στο καλό.
Για τα νέα μου δε σας λέω τίποτα, κρίμα είναι να σας χαλάσω κι εγώ τη διάθεση....
(να φανταστείτε πόσο καλά είμαι που έχασα ακόμα ένα κιλό)
Σας φιλώ όλες και θέλω, το απαιτώ να είσαστε καλά!
'Οσο για το Ναταλάκι μας και το Ληδάκι μας, από τη στιγμή που εκείνες αποφάσισαν μια μικρή αποχή, ας τις αφήσουμε να το κάνουν, για αυτό είναι οι φίλοι, για να μας αποδέχονται με τα όλα μας, και τα καλά και τα άσχημα!
03-03-2010, 17:19 #4702
Γεια σε ολα τα κοριτσια...καλημερα κ καλησπερα μαζι...καλο μηνα σας ειπα??? Δεν θυμαμαι..κ αν δεν σας ειπα σας λεω τωρα...Οντως πολυ ερημια διακρινω...αλλα οπου να ναι θα ανασυνταχθουμε....Σημερα το βραδυ γυριζω κ εγω στη βαση μου ....11 φτανω θεσσαλονικη κ απ οτι μου χουν πει εχουν απεργια τα ταχι...να δω τι θα κανω..τεσπα...θα την βρω την ακρη....ασε που μεχρι τοτε μπορει να πεισω κανεναν να ερθει να με μαζεψει την καημενη....
Σημερα αν δεν κανω λαθος ειναι η μεγαλη μερα της γεωργιας(Georgiap)...νομιζω πως ειναι η μερα που θα κανει το χειρουργειο της..ισως κ να το εχει κανει μεχρι τωρα....ελπιζω ολα να πανε οσο καλυτερα γινετε...αντε γεωργια κ γρηγορα κοντα μας....ολη η θετικη ενεργεια μας μαζι σου....
03-03-2010, 17:20 #4703
Μαλλον σε λαθος τοπικ το εγραψα ε??? αλλα δεν πειραζει....
03-03-2010, 17:22 #4704
Γεια σας κορίτσια!!!! Με τα νέα μέτρα εγώ τρέχω να μανικωθώ για να μην πηδηχτώ από το παράθυρο!!!!!!!!!!
Σήμερα έκανα τον προεγχειριτικό και αύριο 10 η ώρα χειρουργούμαι!!!!!
Τελειώνουν τα ψωμιά μου !!!!!!!!!!!!!!
Φιλάκια σε όλους και όλες!!!
03-03-2010, 19:58 #4705
Γειά σας,εγκαταλελειμμένες!
Μη λείψουμε μία μέρα κι άλλη μία να είμαστε λακωνικές,αμέσως βαράει διάλυση και καλά το μαγαζί!Ωραίες είστε!
Δηλαδή δεν επιτρέπεται σε κάποιον να του συμβεί κάτι και να έχει ανάγκη ν'απομονωθεί;Αν απαγορεύεται,τότε
να φροντίσετε να μην έρχονται άσχημες ειδήσεις στ'αφτιά μας!Ακόμα καλύτερα και για μας φυσικά!Εδώ σας θέλω!
Τέλος πάντων...δεν έχω χρόνο τώρα γιατί είμαι με τη βαλίτσα στο χωλ.Πάω να συναντήσω ακόμα μία δικιά μας,
αλλά ακόμα δεν την ειδοποίησα.Θα επιστρέψω Σάββατο πουρνό πουρνό γιατί έχω εργαστήριο το Σ/Κ ολοήμερο
για το τραύμα και τη μετατραυματική διαταραχή.Οπότε αν βρω ευκαιρία,θα μπω για λίγο στα πεταχτά,αλλά
μην περιμένετε κατεβατά!Ειδοποιώ για να μη βρω λουκέτο όταν με το καλό επιστρέψω,ε;Να σας προσέχετε!
Φιλάκια πολλά πολλά κι ας είστε λίγο γκρινιάρες!Τι να κάνουμε;Αγαπάμε τον άλλον όπως ακριβώς είναι!Byeeee!
03-03-2010, 20:04 #4706
Originally posted by BARB3
ναι, κι εγω θελω να βρεθουμε. σαββατο? παρασκευη απογευμα? οπου θελει η ναταλια. η πεννυ τι κανει? νεκταρια? βολευεσαι να βρεθουμε?
και η σύζυγος έχει κι αυτή δουλειά και δεν μπορεί.Θα δούμε για το επόμενο ή το μεθεπόμενο
(μετά εγώ θα λείπω άλλωστε,μετανάστης στη φάμπρικα).Εκτός αν θέλετε να περάσετε μια ήρεμη συνάντηση
οπότε την πραγματοποιείτε χωρίς εμένα!Τόσο δημοκρατικός δικτάτορας είμαι!Όχι,για να μη λέτε!
03-03-2010, 20:10 #4707
Originally posted by alexandra79
Κ να ρωτησω κατι??? Γιατι θα χειρουργηθεις Αθηνα κ οχι Θεσσαλονικη????Υπαρχει λογος ή ετσι απλα????
Είμαι γνωστός Μητσοτάκης,έχω πολλά κιλά κι επίσης είναι κι ένας δακτύλιος να βγει.
Φυσικά και θα με βόλευε εδώ στη Θεσσαλονίκη,αλλά αν εκείνος νιώθει καλύτερα
στην έδρα του,θα του το κάνω το χατήρι!Μη μου επηρεάζεσαι όμως.ʼλλο εσύ,άλλο εγώ.
Στις 11 Μαρτίου,αν κατάλαβα καλά θα έρθεις για το ραντεβού;Αν θέλεις μπορούμε
να πιούμε κι ένα καφεδάκι.Δεν ξέρω κι αν έχεις δικούς σου εδώ να μείνεις.Αν όχι,
θα μείνεις σ'εμένα!Κι όχι για να σε βάλω να μου καθαρίσεις το σπίτι.Στείλε μου
αν θέλεις το κινητό σου,να οργανωθούμε,Αλεκουζάκι μου!ʼντε,έφυγα,πειρασμοί!
Φιλάκια σε όλες τις αγάπες μου!Και αυτές που δεν πολυέδωσα σημασία κι ας επέστρεψαν...
04-03-2010, 11:48 #4708
Καλημέρα,γκρινιάρες!Είναι που κρατάτε το οχυρό μερικές μερικές και γράφω κάτω από τον εαυτό μου...
Τέλος πάντων...Μπήκα να σας πω μια καλημέρα και ν'αφήσω ένα επείγον μήνυμα για τη Μαίρη Λου.
Μη μου θυμώσεις,αλλά ήρθα στην πόλη σου και για να σε συναντήσω και δε βρίσκω το τηλέφωνο σου τώρα.
Στο σημείο αυτό νομίζω πως είναι χρήσιμη η πληροφορία πως είμαι 1/4 πόντια από το μπαμπά του μπαμπά μου.
Βέβαια το μόνο που τώρα θα έσωζε την κατάσταση θα ήταν να μην είσαι εσύ και να δεις εγκαίρως το μήνυμα μου
και να μου τηλεφωνήσεις.Θα είμαι εδώ σήμερα και αύριο,αλλά το τέλειο θα ήταν να συναντιόμασταν ως εκ θαύματος σήμερα
γιατί αύριο είναι τα γενέθλια της Παλιολουλούς για τα οποία και ήρθα.Θα σκάσω αν δεν τα καταφέρουμε,αλλά καλά να πάθω!
Χίλια συγνώμη,Μαίρη Λουλού μου!Δεν ξέρω πού είχα τα μυαλά μου...Και να πεις πως είμαι ερωτευμένη,κομμάτια να γίνει...ουφ!
Λοιπόν,σας αφήνω τώρα να πάμε σ'ενα ωραίο μέρος για πρωινό.Φιλάκια πολλά σ'όλες τις όμορφες,παρούσες και απούσες...
Μαρικάκι για κάνε κι εσύ μια γκεστ έστω εμφάνιση σαν την πριγκίπισσα και το Χανελέλι.Σαν πολύ λάσκα σε άφησα,δε νομίζεις;
Πόση κατανόηση πια να δείξω,που ούτε στο τηλέφωνο δεν τα λέμε πια;Να μου φιλήσεις και το αγόρι μου,που μου έλειψε!
Αχ!ʼτιμες αποστάσεις!Ειδικά αυτό το Θεσσαλονίκη-Πάτρα!Τέλος πάντων...Αγάπη,εσύ κράτα γερά,ε;Και πάρε με όταν θελήσεις.
Έφυγα,πειρασμοί!Να σας προσέχετε!Μάκιαααααααααα
04-03-2010, 11:57 #4709
βρε ναταλια μπηκες που μπηκες, τι δεν μας τα εγραψες αναλυτικα να τα καταλαβουμε? που πας? ποιο τραυμα εχεις το σαββατο? ποτε θα πιουμε καφε? ταχα εσυ εισαι παντα μεσα, και παντα δεν εχεις υποχρεωσεις ταχα....και η πεννυ δεν μας λες αν ειναι καλα....
και επισης να εχεις υποψη σου οτι δεν επιτρεπεται να θελεις να απομονωθεις και να εχεις τις μαυρες σου, δεν επιτρεπεται να φευγεις και δεν επιτρεπεται να μας γραφεις. ακουσες?
εχω κι εγω προβλημα επισης το σαββατο αλλά θελω και καφε. μου ελειψε αυτο το να τα πω καπου βρε παιδι μου.....προσπαθω να κανονισω και με τα παιδια τι θα τα κανω....εχει και η κορη αγγλικα και δεν μπορω να τα ακυρωνω συνεχεια...βασια θα σου τηλεφωνησω, οκ?
αννεζινα μου αν τα καταφερεις μεχρι το καλοκαιρι μη μας παρατησεις οκ?? μακαρι να φτασεις στο στοχο σου. εγω δεν μπορω για αλλη μια φορα να συγκρατηθω. ισως φταινε τα φεγγαρια...μπα, η περιοδος μου φταιει αλλά δεν φευγει να δω κανενα καλο νουμερο στη ζυγαρια...ισως και να μη δω ομως.....μεχρι τη δευτερα, θα το εχω ενα ψιλοχαλι.....
λιλακι μου καλα που εχουμε κι εσενα και τη αλεξανδρα και μας θυμαστε! μεχρι και η σημεροσλιβωμενη μας επισκεφτηκε. Να πανε ολα καλα σου ευχομαι γεωργια μου και μολις συνελθεις, στειλε ενα μυνηματακι....
λιλακι, κι εσυ απο οτι καταλαβαινω δεν εισαι καλα. με τα νοσοκομεια ε??
ληδα, μακαρι αν εισαι καλα....
04-03-2010, 12:03 #4710
ναταλια δες u2u
εχω το τηλεφωνο της
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία