Results 4,726 to 4,740 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
08-03-2010, 11:02 #4726
Καλημερα κ απο μενα με τη σειρα μου...καλη εβδομαδα κ οπως ειπε κ το μπαρμπουνακι ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!!!!χιονια εδς δεν εχουμε αλλα εχουμε αερα χιονονερο κ αρκετο κρυο...
Αγαπητο μου μπαρμπουνι με προσβαλεις τωρα..εννοειτε εχω καθαρισει...δες λιγακι γυρω σου ολα αστραφτουν κ μοσχομυριζουν(fabuloso βανιλια)...για μυρισε την πετσετουλα σου..φρεσκοπλυμενη κ μοσχομυριστη(lenor to leyko i to mwv koritsia)...τελικα δεν μου απαντησες καταφερα να σου στειλω u2u με το κιν μου??????
Αιντες φευγω τωρα..να παω να πληρωσω καμμια τραπεζα...Καλημερες ειπα????? ειπα...
φιλακια κοριτσαρες κ να χετε μια τελεια κ ζεστη μερα....
- 08-03-2010, 11:07 #4727
KAΛΗΜΕΡΑ, κοριτσάκια και καλη εβδομάδα...εμείς εδώ, στα Αθήνας, ξυπνήσαμε σαν τους Λώρενς της Αραβίας...αμμοστόλιστοι σε ένα κιτρινόλευκο φως....χάλια!!!
Τυχερή Μπάρμπι με τα κατάλευκα...
Μπάρμπι...στείλε καμιά συνταγή για τσουρέκια να συγκρίνω...έχω βέβαια μια πολύ καλη και χωρίς ζύμωμα, παρακαλώ, αλλά πάντα υπάρχουν τα καλύτερα...
τις καλημέρες σε όλες σας...
08-03-2010, 11:12 #4728
οχι βρε αλεξανδρα μου δνε το πηρα το u2u. κριμα. δεν μπορεις να στειλεις κανονικο u2u?
εχεις δικιο. σε προσβαλα γιατι δεν κοιταξα καθολου το μπανιο μπαινοντας και επισης εχω βουλωμενη μυτη!!! μπραβο. τωρα που ξαναμπηκα, εχεις δικιο. ολα αστραφτουν. εγω θελω λενορ μπλε την αλλη φορα οκ? και μπολικη λεβαντα παντου επισης....δεν με χαλαει η βανιλια αλλά η λεβαντα με φτιαχνει πολυ
08-03-2010, 11:48 #4729
Originally posted by tidekpe
KAΛΗΜΕΡΑ, κοριτσάκια και καλη εβδομάδα...εμείς εδώ, στα Αθήνας, ξυπνήσαμε σαν τους Λώρενς της Αραβίας...αμμοστόλιστοι σε ένα κιτρινόλευκο φως....χάλια!!!
Τυχερή Μπάρμπι με τα κατάλευκα...
Μπάρμπι...στείλε καμιά συνταγή για τσουρέκια να συγκρίνω...έχω βέβαια μια πολύ καλη και χωρίς ζύμωμα, παρακαλώ, αλλά πάντα υπάρχουν τα καλύτερα...
τις καλημέρες σε όλες σας...
εγω αυριο θα σου εχω συνταγη απο τα δικα μου αλλά κι εγω θελω τη δικη σου. ανταλλαγη δηλαδη.
08-03-2010, 16:40 #4730
Ναι,ξέρω...βρώμισα κι εγώ τόσες μέρες μακριά,αλλά το απόλαυσα,τ'ομολογώ,η κατάπτυστη!
Τρία βράδυα κοιμήθηκα μόνο στη λατρεία μου,που έγινε κατά ένα χρόνο πλουσιότερη σ'εμπειρίες!
Σάββατο πρωί με το λεωροφείο των 6 που προφανώς είχε ακόμα πρόγραμμα σκυλάδικο από βραδίς,
κατέβηκα με πονοκέφαλο σε μια χιονισμένη Θεσσαλονίκη για το σεμινάριο μου πάνω στο τραύμα και τη μετατραυματική διαταραχή,
που σας έλεγα.Ψιλοκοιμόμουν κι ήταν και πολλές οι ώρες,αλλά πολύ ενδιαφέρον το θέμα και πολύ επίκαιρο
μετά από κάτι πρόσφατες εξελίξεις που μ'έχουν αρκετά αναστατώσει...Καλά το χειριζόμαστε όμως
κι είναι μια ακόμα απόδειξη της αλλαγής που επιτέλους αρχίζω να σημειώνω στην οπτική και δράση μου!
Τα του ταξιδιού τώρα:Περάσαμε την τελευταία μέρα των 25 της χρόνων στην Ξάνθη και την πρώτη των 26 στην Καβάλα.
Κάναμε υπέροχες βόλτες σε πανέμορφα στενάκια με υπέροχα σπίτια και θέα,έβγαλα πολλές φωτογραφίες,
μουρμουρούσαμε τραγούδια όσο βαδίζαμε,ήπιαμε καφέδες,πολυκουβεντιάσαμε, μυρίσαμε θάλασσα,
φάγαμε χύμα στο κύμμα,πέρασε δυό φορές δίπλα μας ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας,είδαμε την "Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων"
του Τιμ Μπάρτον,αλλά το μόνο ωραίο που μας έμεινε ήταν η φράουλα γρανίτα που πίναμε στη διάρκεια της...
Κι επίσης πρωτοσυνάντησα τη γυναίκα Μάτα Χάρυ της παρέας μας,η οποία ήρθε από γειτονική πόλη για να συναντηθούμε
και μάλιστα με ειδοποίηση τελευταίας στιγμής(χάρη στην Κα Γκε Μπε μπαρμπουνοαντζέντα!)Τα είπαμε όλα!
Τώρα ξέρω πολλά για την ξανθομαλλούσα κούκλα μας και το μόνο που θα αποκαλύψω είναι πως εντελώς
καταχρηστικά την κάνουμε παρέα γιατί μόνο γεματούλα δεν είναι!Επίσης πρέπει να σοβαρευτούμε
και με το θέμα του γαμήλιου πρώτου τραγουδιού,κορίτσια!Χάνουμ ε χρόνο πολύτιμο και μετά θα τρέχουμε!
Κάτι διάβασα για συνάντηση την Κυριακή σε παιδότοπο.Πείτε όμως και ώρα και μέρος για να δούμε αν μπορούμε...
Εγώ μάλλον θα είμαι στην Κατερίνη αυτό το Π/Σ/Κ,αλλά αν δε μιλάμε για πολύ νωρίς το απόγευμα,ίσως τα καταφέρω.
Αν και το επόμενο Σ/Κ είπε η Μαίρη Λουλου πως μάλλον θα τα καταφέρει να έρθει κι εκείνη.Σκεφτείτε το
και πείτε τις προτιμήσεις σας.Ή αυτό ή το επόμενο γιατί εγώ τουλάχιστον μετά από εκεί που θα βρίσκομαι,δε θα μπορέσω.
Να δώσω πολλά πολλά φιλάκια στη Λιλένια μου,την παλίρροια μου,το Αλεκουζάκι μου,το Αννεζινέλι μου,
το Νεκταρινέλι μου,το Ευγενούδι μου,την πριγκίπισσα μου,το Χανελέλι μου,τη Σαμπίνα μου,
την Λινταλαγάπη,την Αλαλουμένια μου,το Λούμπι μου,το Μαρικάκι μου,το Βασουλίνι μου,το Μπαρμπουνέλι μου
άντε και τη σύζυγο,που τελικά θα μας γεννήσει ακόμα μια θανατηφόρα γυναίκα,υποψήφια νύφη για το Μπαρμπούνι!
Να σας προσέχετε,πολύτιμες μου!Μην σας παραμελείτε στην προσπάθεια σας να φροντίζετε όλους και όλα!
Δε θα πω χρόνια πολλά,μέρα που'ναι γιατί το θεωρώ σαχλό...Η ζωή είναι κάθε μέρα γιορτή όπως άλλωστε κι ο έρωτας...
Φιλάκιααααααααααααααααααα ααααααααααααααααα
08-03-2010, 16:44 #4731
Originally posted by BARB3
τσουρεκακι?? ναταλια απο περσυ με χρωστας καφε οταν θα πλαθω τσουρεκια αλλά μαλλον δεν θα εχει καφε ε??? καμια αλλη τουλαχιστον να κανουμε τσουρεκια μαζι? να κοιτατε θελω για παρεα. και που ξερετε, μπορει να χασετε και κανενα κιλακι επειδη θα ειμαστε μεσα σε σαουνα!!!!!!
Για πότε υπολογίζεις όμως γιατί πετώ στις 26.Μην πεις αργότερα γιατί θα πιστέψω πως το κάνεις επίτηδες να λουφάρεις!
Εννοείται πως φεύγοντας όλο και κάτι θα πάρω κι εγώ για τον κόπο του να σε παρακολουθώ,ε;Με το αζημείωτο!
08-03-2010, 16:58 #4732
Originally posted by ANNEZINA
μπαρμπουνίτσα μου ώστε με σκέφτηκες για τσουρεκάκι θα το φάμε σίγουρα μην ανησυχείς θα πάμε και βόλτα στα μαγαζιά
Τις ίδιες βόλτες υπόσχεσαι σε όλες μας;Σε πόσα ταμπλώ το παίζεις;
Originally posted by ANNEZINA
κατατάλλα εγώ είχα τριήμερο παρασκευοσαββατοκύριακο λόγω απεργίας..
πέρασα τέλεια την παρασκευή πήγα για ψώνια με την κουμπάρα μου και μετά καφέ είχα πολύ καιρό να βγω με φίλη έτσι στα μαγαζιά και το φχαριστήθηκα, το κλου επειδή άργησα να γυρίσω σπίτι και το έτερον ήμισυ πείναγε είχε μαγειρέψει και μόνος του τελεια!!!!
και ζεστό φαγάκι στην επιστροφή από τον καλό μας!Να τα βλέπουν αυτά μερικές μερικές
που σκοτώνονται να τα προλάβουν όλα από το χάραμα και ξεπαρταλιάζονται!Γκούχου γκούχου!
Δεν είναι που οι δικοί σας είναι ανεπρόκοποι!Είναι που εσείς είστε τούρμπο ιντζέκσιον και στην ώρα σας!
08-03-2010, 17:07 #4733
Originally posted by alalumaki
Εγώ έχασα 3 και είμαι 88, άντε να δούμε γιατί κάτι αρχίζει να γίνεται..
Έλα,πάμε για το 7άρι τώρα,όσο χρόνο κι αν μας πάρει!Εμείς το έχουμε βάλει στόχο και δε θα μας γλυτώσει!
Είσαι πάντα στη σκέψη μου!Χαίρομαι που σε βοήθησε το "θέλω" μου!Κι όσα άλλα έχω στη διάθεση σου!Μάκια του!
08-03-2010, 17:14 #4734
Originally posted by alexandra79
Ναταλακι μου ψιλοκολησα με το θεμα Θεσσαλονικη-Αθηνα..αλλα αφου μου λες οκ ολα μια χαρουλα....Βασικα σημερα μιλησα με τη γραμματεα θα μου στειλει τις εξετασεις κ τα προεγχειρητικα με κουριερ θα τα κανω κ μετα θα κλεισουμε ημερομηνια....Δεν ξερω αμα θα το πιουμε το καφεδακι...αλλα αν τελικα δεν το πιουμε τωρα ..θα το πιουμε καποια στιγμη σιγουρα.......το τηλ μου θα στο αφησω στο u2u σου....Αν βεβαια τα καταφερω...
οπωσδήποτε θα βρεθούμε για έναν καφέ κι επαναλαμβάνω και την πρόσκληση διανυκτέρευσης
αν δεν προτιμάς φυσικά κάπου αλλού να μείνεις.Τον φάγαμε τον γάιδαρο!Μακριά η ουρά του,ωστόσο ουρά!
Θα ξημερώσει και για μας η μέρα αυτή,που ελπίζω να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε να ξεκολλήσουμε τη ζωή μας!
Και όχι άλλη βανίλια,σε παρακαλώ!(σόρυ Αννεζινέλι).Όταν λείψω βάλε όση θέλεις,αλλά τώρα ευωδίασε μας διαφορετικά.
Νομίζω τώρα που ξαναχειμώνιασε θα μας ταίριαζε μια πορτοκαλοκανέλα,δε νομίζεις;
Βέβαια σε σοκόλαση είναι ακόμα τελειότερη,αλλά ας αρκεστούμε στις μυρωδιές προς το παρόν!
08-03-2010, 17:21 #4735
Originally posted by BARB3
ναταλια μια ερωτηση εχω γιατι βιαζομαι λογω δουλειας και αφηνω τις καλημερες και τα καλο μηνα για αργοτερα. την ανοιξιατικη φωτο πως την εκλεψες απο την επιφανεια εργασιας μου? ε? ε? κλεφτρα!!!! και ας μου κρυβει τους φακελους.... μου αρεσει και την εχω στην επιφανεια δω και κανενα χρονο!!!!
Εγώ αλλάζω συνέχεια επιφάνεια εργασίας,ανάλογα με τη διάθεση και το μήνυμα που θέλω να μου περάσω.
Η τελευταία μου πριν την αλλάξω με τα μπουμπούκια σου ήταν η παρακάτω(ευνόητος ο λόγος).
Σα να μου πάγωσαν όμως,τώρα που τα βλέπω και μάλλον θα την αλλάξω πάλι...Τι να βάλουμε άραγε;χμ
08-03-2010, 17:27 #4736
Originally posted by mcan
Μπραβο σου NADINE, βλεπω τα εχεισ βαλει ολα σε μια σειρα. Ολα θα σου πανε καλα, θα περασεις ωραια στο ταξιδακι σου και θα γυρισεις ανενεωμενη. Τωρα για τα ρετουκτιλ δεν εχω αποψη , αλλα για να επιμενουν τοσο τα κοριτια να μη παρεισ κατι ξερουν...
Στην υλοποίηση πάντα κολλάω,αλλά περιορίζω τα σχέδια σε ρεαλιστικά πλέον
και βραχυπρόθεσμα για να μην έχουμε τα γνωστά δράματα απογοητεύσεων...
Τα χάπια δεν τα άρχισα ακόμα,αλλά από αμέλεια κι όχι από φόβο.Εδώ παραμελώ
του θυροειδούς και του οισοφάγου μου...Απαράδεκτη,ξέρω,αλλά δεν τα μπορώ τα χάπια.
Έχω ρεντουκτίλ για 5 μήνες ακόμα στο συρτάρι μου...θα δω τι θα κάνω...
Προς το παρόν,προσπαθώ να χειριστώ ένα προσωπικό θέμα που με στεναχώρησε...
Τα υπόλοιπα στερούνται κάπως της προσοχής μου...Εσύ πως είσαι εντωμεταξύ;Δυνατή;
08-03-2010, 17:34 #4737
Originally posted by klm
Καταρχήν να πω στη Ναταλία μας ότι καθόλου βρώμα και λίγδα δεν έχω, καθότι, όλο αυτό το διάστημα που δεν έγραφα, σας επισκεπτόμουν καθημερινά και μάλιστα πολλές φορές. Να σας πω μόνο: είμαι σε διατροφή από τις 20 Φεβρουαρίου με καμία μα καμία ατασθαλία. ʼρχισα πάλι το περπάτημα. 4 φορές την εβδομάδα. Επίσης διαμόρφωσα και ένα χώρο κάτω από το σπίτι μου και το μετέτρεψα σε εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων κοσμημάτων. Το τι δώρα έχω φτιάξει και χαρίσει δε λέγεται!!!!. Πιάνουν βέβαια και τα χεράκια μου και το αποτέλεσμα νομίζω είναι πολύ ικανοποιητικό.
Καθημερινά, βάζω μικρούς στόχους και προσπαθώ στη διάρκεια της μέρας να τους πετύχω. Το βράδυ, όταν ο απολογισμός αποβαίνει θετικός, νιώθω τόσο δυνατή και σίγουρη για την εαυτή μου!!! Έτσι ακριβώς είχα κάνει και με το τσιγάρο?.μια μέρα κάθε φορά?.και πέρασαν αισίως 13+ μήνες.
Εδώ τσιγάρο κατάφερες να κόψεις ταυτόχρονα με προσπάθεια απώλειας βάρους!Εδώ θα κολλήσουμε;
Έχεις μέρες να γράψεις κι υποψιάζομαι πως πάλι περιορίζεσαι στην ηδονοβλεψία και μας γράφεις αντί να γράφεις!
Θα σε απογοητεύσω,καθώς καλό το οφθαλμόλουτρο,αλλά η βρώμα μόνο με κανονικό μπάνιο βγαίνει,κοπελιά!
Το χόμπυ αυτό σου είναι και το τελευταίο βίτσιο της συζύγου μου,η οποία ήδη μου έκανε καρφίτσα για τα γενέθλια μου
κι υποψιάζομαι πως τη συνοδεύει κι ένα κολιέ made in Penny!Είναι ερασιτέχνης όμως ακόμα,δε σε πιάνει,εργαστηριούσα μου!
Να δημιουργείς,να περπατάς,να χαμογελάς,να σε φροντίζεις!Ελπίζω ο μπαμπακούλης μας να είναι καλά κι όλοι οι αγαπημένοι σου φυσικά!
Φιλάκια πολλά πολλά και μη χανόμαστε,ε;Σαν την πρόσφατη κολλητή σου που έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της!Μαρικάαααααααακιιιιιι� �ιιιι!
08-03-2010, 17:36 #4738
Αυτό που μου έγραψες,μπαρμπουνέλι σε u2u κι ενώ ήδη σε είχα διαψεύσει,
δε νομίζω να το είπες και στην κολλητή σου!Εμ!Βέβαια!Την καλοπιάνουμε τη συμπεθέρα!
Φταίμε εμείς που είμαστε άτεκνες και...χαίρουμε ρατσιστικής αντιμετώπισης από μέρους σου!
Καλέ!Τόσα ποστς έγραψα το ένα κάτω από το άλλο!ʼντε,να βγαίνω από το μπάνιο σιγά σιγά
να παίρνει σειρά και καμιά άλλη,αφού είμαστε ντροπαλές και δεν κάνουμε παρέα.Φιλάκιααααα!
08-03-2010, 17:38 #4739
Α...όχι!Ο μονόλογος συνεχίζεται...
08-03-2010, 17:38 #4740
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία